valborg,

Men då, kul att inlägget som jag skrev imorse kom upp, NOT. Aja, ni får det här i alla fall så uppdaterar jag sen när jag kommer hem igen. Den här gången följer datorn med, har lite plugg som skulle behöva göras.

---------------------------------------------------------------------------------------

Efter skolan igår så var jag på stan en sväng med X och Tamara, sen på kvällen blev det spontant valborgsfirande i förskott. Alla vi Örebrobrudar åker hem över helgen så vi tyckte att vi skulle fira nånting tillsammams i alla fall. Och Kåren här i Örebro har 48 timmars valborgsfirande så vi var på det igår. Sjukt mycket folk men det var även sjukt kul, halleguttan vad vi dansade och hade skoj. Dock inte så skoj att jag skar lillfingret på en glasbit när jag skulle ta upp en badboll menmen, har ett jättefint plåster med lejonkungen därpå nu i alla fall.

Ska snart iväg och göra en opponering på en annan grupps arbete och så ska vi får vårt arbete opponerat, ni vet det där arbetet med enkäntundersökningen jag berättade om tidigare. Ska bli skoj att se vad dom har att kommentera om det eftersom vi blev så nöjda med det själva.

Efter opponeringen åker jag hem, weei. Sen ikväll vet jag inte vad som händer, eftersom jag var ute igår känner jag inte för att gå ut idag också. Plus att jag kommer vara hemma ganska sent, så blir nog bara att kolla Talang och mysa.

MJAO!

Tycks föresten om mitt coola vita nagellack jag fick av Systeryster? Lite kul att vara tvärt emot alla som har svart.


byebye Stinky,

Första gången på länge som jag gått upp ur sängen och verkligen kännt för att blogga lite.

När jag vaknade hade jag fått sms av mamma om att hon ska ta bort Stinky idag, haha. Och för er som undrar är Stinky gipset på hennes fot. När jag var "mammavakt" i helgen kom vi fram till att hennes fot verkligen stank p.g.a. gipset och att hon då inte kunde tvätta sin fot ordentligt så när det kom vindpustar från foten kvävdes man nästan. Skämt å sido men stank verkligen så då gav jag den smeknamnet Stikny. Vilket hela familjen tyckte var ett väldigt bra smeknamn, så jag hoppas att ni använt det flitigt nu sista veckan. Hoppas för mammas skull att hon slipper gips i fortsättningen nu. Skulle vara hemskt för henne att ha den nu när det börjar bli varmare, då skulle det säkert bli DubbelStinky eller nått sånt. Tyvärr har jag ingen bild på Stinky här, men kanske i helgen.

Nu ska jag gå och äta en räkmacka till frukost/lunch/brunch vad det nu kallas den här tiden.

MJAO!

En annan liten Stinky, älskar honom, haha

Bild


shaize,

Fick nyss sms att jag inte kunde ta emot fler sms för det var fullt i inkorgen så bestämde mig för att radera alla, vilket var 9109 stycken mottagna sms. Sedan hade jag skickat 10231 stycken sms, och det är sedan 2 mars förra året. Shaize är det enda jag har att säga om det. Visste att jag skickat och tagit emot en hel del sms, men skulle aldrig chansa på att det var över 19000. Aja, lite onödig fakta kanske men kan vara kul för mig att titta tillbaka och se den statistiken, haha.


Bild


det regnar här i örebro idag, du har det säkert bättre än jag ...

Har jobbat med den där enkätuppgiften hela dagen idag, 10-17.45 för att vara exakt, blä. Känns skönt att vara klar med den nu i alla fall. Sen får dom som ska opponera på den säga vad dom vill, vi är i alla fall grymt nöjda med vårat arbete och det tycker jag är huvudsaken. Lite jobbigt att hålla på med uppgiften i nästan 8 timmar (okej, vi tog lunchrast på ca 40 minuter) men hände i stort sätt hela tiden nått kul. Som när Isabell skulle ta en tugga av sitt superstora tuggummi, då gjorde hon illa käken för att det var så hårt och aah, massa saker som var roliga där och då men kanske inte låter så kul så här. Så ska inte försöka förklara nå mer.

Nu ikväll ska jag bara mysa framför nån/några bra film/filmer, så hörs imorron.

MJAO!

P.s. Här kommer en bild på Isabells vackra min när hon skulle bita sönder tuggummit


gymflört,

Måste bara berätta en lite smårolig sak som hände på gymmet nyss. Sprang på löparbandet utan mp3:n för en gångs skull (fast var ju försig bara eftersom jag glömde den) sen kom det en kille och började springa på löpbandet brevid. Så började han prata med mig:
Han: - Läget?
Jag: - Bra lite svettigt bara.
Han: - Aha
Jag: Själv då?
Han: - Jorå, det är bara bra. Vad sexig du är när du svettas.
Hahahaha, vem 17 säger så till en främling? Visste inte var jag skulle ta vägen och var tvungen att bita mig i läppen för jag inte skulle skratta ut honom. Nästa gång ska jag se till så jag inte glömmer min mp3.


Bild


MJAO!


rubrik,

Hejhej, har precis kommit hem från skolan. Eller hem och hem, till mitt hem här i Örebro. Jag, Isabell och X har jobbat på bra med våran uppgift. Vi håller på med en enkätundersökning som vi ska redovisa på fredag. Och det har faktiskt gått bra. Några småsaker vi måste fixa lite med imorron också men vi är i stort sätt klara, och det känns jättebra

Nått annat som känns jättebra är att den nya desingen på bloggen Mia fixade igår blev så bra. Känns roligare att skriva när man vet att bloggen är fin. Kanske låter lite småskummt men så äre.



MJAO!


ny design,

Tack för den nya bloggdesignen Lillstrumpan!


bästa serien som någonsin visats?



seegt,

Först nu förstår jag vad Systeryster menade när hon sa att det var segt att ha tenta på eftermiddagen. Tidigare så trodde jag att det skulle vara skönt för då skulle man ju ha tid på sig att plugga lite på förmiddagen också. Tji fick jag, det enda man gör är att vänta på att eftermiddagen ska komma så man får tentan översökad. Blää på det här. Aja, en timme kvar nu.

Åker hem i helgen nu också. Pappa och lillebror ska troligtvis till Åland och jag vill inte att mamma ska vara ensam med sin fot och sina kryckor. + att Emelie är hemma nu i helgen också. Tänkte göra nått ovanligt den här helgen också: inte ta med mig datorn hem. Har ju datorer där hemma också och orkar inte släpa med den när jag ändå ska tillbaka till Örebro på söndag.

Jaa, ni får helt enkelt hålla tummarna för mig om en timme,

MJAO!

Hittade föresten en liten annorlunda bild på mig som Emelie tog på en fotolektion förra året,


ny pojkvän,

Hejhej!

Tänkte bara presentera min nya pojkvän för er; Ben & Jerry's Chunky Monkey



Bild


pic's

Nu ville sladden och mobilen samarbeta igen, så tänkte bjuda på lite bilder tagna av mobilen från förra veckan :)

Berättade ju om hur varmt det var den 13 april, 33 grader i solen, så första bilden är på termometern utanför mitt fönster här i Örebro. Andra bilden är på glassarna jag och Mallan åt i onsdags förra veckan för att fira hennes födelsedag, första gången jag åt glass utomhus för i år tror jag. Eller nej just ja, åt en Piggelin med Isabell innan dess, men första mjukglassen för i år var det i alla fall. Trejde och sista bilden är på hoppborgen som de hade på Strömpis (en krog här i Örebro) förra onsdagen när vi var där och firade Mallan. Hur många får möjligheten att leka i en hoppborgshinderbana på sin 20 års dag? Haha, tror inte att det är speciellt många. 

Klicka på bilderna för att förstora dom

         


duktig flicka,

Har precis kommit hem från en timmes konditionsträning, och känner mig riktigt duktig, hihi.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg jävlades ju min kamera med mig, men den jävlades inte bara. Den gick sönder. Vet inte hur den kunde göra det men helt plötsligt ville den inte fungera längre, testade byta batteri och har testat allt jag kommit på att testa men den vill inte fungera. Och det vill inte minneskortet som satt i kameran heller. Så kanske kommer bli glest med bilder här i bloggen nu, eller rättare sagt glesare. Är ju inte världens bästa på att lägga upp bilder, men nu har jag i alla fall en bra ursäkt till det.


vårvindar friska (rubrik i repris)

Cycklade till skolan för första gången idag, och det ångrar jag, haha. När jag skulle cyckla hem tog jag istället en liten avstickare till Willys för att handla mat till veckan, sen när jag skulle hem skulle jag cyckla upp för mördarbacken med två tunga matkassar i motvind. Usch och blä säger jag bara. Men jag klarade det *stolt*

P.S. är tillbaka i Örebro igen, hemma finns det ju ingen mördarbacke, och jag skulle aldrig orka cyckla från mig till Willys hemma. D.S.


hej hopp,

Tänkte att det var dags att uppdatera lite granna igen.

Har varit hemma i helgen (och är fortfarande hemma, åker till Örebro nån gång senare i eftermiddag/kväll). Det jag har gjort hemma är umgåts med familjen, övningskört, shoppat, solat och fikat med Emilia. Så har haft en mysig helg här hemma som vanligt. Sen har jag så klart pluggat till tentan som är på fredag. Har nu svarat på alla instuderingsfrågorna vi fått så nu är det bara att plugga på dom.

Nu är Caesar bussugen, så ska väl gå och busa lite med honom. Weeei

MJAO!


farsan,

Vet ni vem jag sprang på när jag var på stan med Mallanbrallan nyss?
Jan Fares, han som spelar farsan i filmen "Farsan", Roros pappa i "Jalla Jalla" och grannen i "Kopps". Kul eftersom hans roller alltid är störtsköna. Och han var minst lika skön när jag nästan krockade med honom, han bara "Ojojoj då, haha. Ha en trevlig dag"


bild


jag är bäst,

För att jag klarade omtentan, weeei.


sommarvärme,

Tänkte ladda in en bild på min termometer här, men både mobilen och kameran har valt att jävlas med mig. Är i alla fall 33 grader här i solen, weeei :D


grattis,

Grattis på födelsedagen morfar!
Nästa år fyller han 80 år, får se vad vi hittar på för kul då. Han är ganska äventyrlig och så av sig så när han fylde 60 år fick han flyga veteranflygplan, när han fyllde 70 fick han flyga luftballong så får se vad det blir nästa år. Bungyjump kanske? Hahaha.


rubrik,

Tycker inte om det här med rubriker, speciellt inte på morronen när fantasin inte riktigt kommit igång än. Aja, är i Örebro nu igen, har haft en jättebra helg hemma som vanligt. Har egentligen inte gjort nått speciellt förutom grattat min morbror som fyllde 50 år i söndags (fast vi var där och grattade honom på lördagen då det bjöds på italiensk mat och tårta, mums) och övningskört. Det här med övningskörandet går bara bättre och bättre, hoppas jag tar körkortet snart, skulle vara sån frihet. Nu vet jag att säkert många av er tänker "frihet jo tjena, vet hon vad bensin kostar egentligen?". Men ändå, fatta friheten att kunna åka i stort sätt vart man vill när man vill.

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer, tänkte bara lägga in tussilagobilden jag lovat.
MJAO!



P.S. Nu har jag, pappa och mamma även observerat tussilagos hemma i Västerås


vår,

Okej, nu är det officiellt vår. Har sett årets första tussilagon här i Örebro och som jag skrev igår innebär det att det är vår. Bildbevis får ni på fredag när jag kommer hem, tog kort med mobilen men har inte datorkabeln här.

MJAO!


tjolahopp,

Har det jättebra som vanligt här hemma, därför uppdateringen inte varit så bra. Precis som vanligt när jag är hemma. Tänkte uppdatera lite granna nu i alla fall.

Har haft en jättetrevlig påsk, har bara varit här hemma, haft lite gäster och så. I lördags var mormor och morfar här och åt påskmat, sen lite senare kom Miapia och David. Dom hade med sig sin lilla vovvsing Ace. Och var stor han hade blivit. Eller aah, chiwawor är inte speciellt stora (minismå ju) men han hade blivit stor om man jämför med första gången han var här och hälsade på. I söndags fyllde lillebror år, det firade vi genom att ställa oss nedanför trappen och sjunga "ja må han leva" ända till han kom ner. Vilket blev alla 5 verser, haha. Sen kom morbror och hans sambo för att gratta lillebror.

Och igår snöade det, snö 5 april, mysko. Nu är det i alla fall sol och det älskar jag, våren är verkligen på väg med stora steg nu. Såg t.o.m. Krokusar när jag övningskörde med pappa i söndags. Och grannarna har fått snödroppar. Nu är det bara Tussilagorna som saknas, sen är det vår på riktigt.

Hörs kanske senare när jag åkt tillbaka till Örebro, som jag ska göra idag.

MJAO!


RSS 2.0