Knäpp,

Som ni kanske minns från tidigare brukar jag få mina knasideér för mig när jag pluggar. Tidigare idag fick jag för mig att jag inte ville sitta vid skrivbordet och plugga mer, så då gick jag till garderoben i hallen och hämtade Mallans extra madrass. Så nu ligger jag här på golvet i mitt rum, med böcker utspridda lite överallt och pluggar. Lite knäppt kanske men man måste ju hitta sina ställen att plugga på, haha.


dance of joy,

Det här klippet har gjort min helg, kan verkligen inte sluta skratta åt det. Har sett det minst en miljon gånger nu men tycker fortfarande det är lika kul. Klippet kommer från ett avsnitt av serien Angel där dom åkt till en annan dimension för att rädda Cordelia (en av huvudkaraktärerna) som dragits in där.bäst,

Glömde skriva nått kul från gårdags eftermiddan hos Systeryster, hon har inte köpt nya ljus till sin adventsljusstake utan kör på samma som förra året. Upptäckte precis att det inte lät så kul här och nu men där och då var det riktigt roligt, haha.


tjipptjopp,

Då var helgen slut igen och nu är det inte många dagar kvar tills jag åker hem. Åker buss hem på torsdag tillsammans med Systeryster. Ska bli riktigt skönt att komma hem några dagar, har ju inte varit hemma sen 4 december (vilket egentligen inte är såå länge sen men det känns som det). Har lite hemlängtan och vill bara krama sönder alla där hemma, haha.

Igår var det fjärde advent och för att fira det eller vad man nu ska säga var jag hos Systeryster och åt Julmustkyckling. Jag vet, det låter helmysko men var hur gott som helst. Fick även receptet så blir att köpa massa julmust nu så länge det finns i affären så jag kan laga denna mumsiga måltid sen.


trött,

Nu har jag tröttnat på den här dumma hostan, nån som har nått tips på hur man blir av med den? Och då utan whiskey eller nått sånt, eller gå till doktorn. Värst är det på morronen och kvällen, bläh!


c-uppsats,

Efter en härlig helg med lite party, julbord, glögg, alfapet, kladdkaka och så är det återigen dags med c-uppsatsen. Blääääh, vill bara vara klar med den. Just nu vill jag ha typ, vad är det, hmm 16 januari då nya kursen börjar.


tjejkväll,

Igår körde jag och brudarna på en myskväll hemma där vi mumsade ost, kex, vindruvor, mörk choklad och drack lite rött vin till. Är fortfarande lite skeptisk till rödvin men tyckte det här vinet var helt okej. Ikväll är det julbord som gäller, hoppas det blir lika mumsigt som mumsigheterna igår.Haha, snygg bilden blev med glasbordet


jippie,

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt hurra?
Haha näh men allvarligt, nu snöar det ordentligt här i Örebro. Och snön ligger kvar vilket för mig betyder att det officiellt är vinter. Mysigt!
6/12

Frulle + Tvätttid + C-uppsats + En kopp Chaïlatte = Fias förmiddag/eftermiddag


juuul juuul strålande jul,

Jupp, nu börjar det verkligen kännas att julen är på ingång. Firade lilla jul förra helgen, igår var jag på Oh helga natt med Hännie, mamma och pappa och idag köpte jag och Mallan första paketet pepparkaksdeg för säsongen. Och fler ska det bli, älskar verkligen pepparkaksdeg, även om inte magen gör det.

Var hemma i helgen igen (varit hemma nu varje helg den senaste månaden) för att fira Emelie som fyllde år.  Först var vi och åt på den nya Indiska resturangen Laxmi, vi var ett sällskap på 10 personer, sen fortsatte vi till Poco Loco där det blev massa dans och lite skumpa. Blev en riktigt lyckad kväll och tur det för nu tänkte jag inte åka hem igen fören till jul, är ju inte så långt kvar till dess och så har jag massa att skriva på uppsatsen. Så nu ligger allt fokus på uppsatsen. Okej, fokuset har legat på uppsatsen tidigare också, men nu ligger all fokus på uppsatsen. Den ska bli så bra att det inte är sant.

MJAO!


RSS 2.0