28 november,

Tycker att det är skönt att vara hemma :D
Och att jag klarade omtentan, weeeeei


mumsmums,

Fick en snöboll av Systeryster också, och den var mumsmums :D
(snöboll = chokladboll fast med vit choklad istället för kakao)


26 november,

Tack för fikat på slottet idag Systeryster :D



Bild


helloo,

Snart är det föreläsning som gäller, helt okej. Har för mig att den ska handla om våra nya medier så den blir säkert intressant :)

Att bero på ingenting så kände jag mig jätteduktig igår kväll, lagade potatismos för första gången i mitt liv. Och den blev inte bara så att den gick att äta, den blev jättegod. Så liiite stolt är man allt, haha. Okej, kanske inte välrdens wow att lyckas med något i köket, men för mig som är nybörjare på att laga mat är det de, hihi.

Usch, har världens hemlängtan. Vill hem till mina små kissar (och så klart familj och vänner också). Aja, bara att bita ihop och försöka överleva till imorron/fredag. Tur att jag har roliga rumskamrater här i Örebro i alla fall. Sen har jag ju några "vanliga" vänner och en Systeryster här också :)

Nej, om man kanske skulle ta och äta nått nu,
MJAO!



hejhej hemskt mycket hej,

Introduktionen var helt okej, tog bara en halvtimme och verkar som det kommer bli en rolig delkurs. Kommer vara tre små delkurser och sedan hemtentor på dom. Tycker att det känns bra att den är uppdelad så det blir tre små prov istället för ett stort, mycket lättare att plugga till det då :)  

Nu på eftermiddagen har jag inte gjort så jättemycket. Pratat lite i telefon med Empa och fått en rolig nyhet (hon ska snart komma hit och hälsa på) sen med mamma som ska börja fixa med mina gardiner. Sedan har jag även bakat kladdkaka, som inte blev speciellt lyckad eftersom ugnen här i Örebro är lite knas :/

Nått annat kul jag gjort i eftermiddag/kväll är pratat med min nya rumskompis Malin. Klockren tjej verkligen, det här kommer nog bli bra :)

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, så jag skriver inge mer nu
MJAO!


23 november,

God morron världen!

Dålig uppdatering igår, jag vet. Men det beror på att jag var duktig och städade i stort sätt hela lägenheten (förutom mina rumskompisars rum såklart). Stjärna i kanten till mig, haha.

Nu sitter jag här med mitt älskade caramell té och ska snart ta mig till bussen till skolan. Har nån introduktion till den nya delkursen som verkar vara helt okej. Den kommer i alla fall handla mer om media, pr och sånt än förra delkursen som handlade om vetenskap, villfarelse, hypoteser och massa sånt.

Sitter här och lyssnar på lite musik också, helt plötsligt ploppade den här låten upp i hjärnan:



Ni får ha en bra dag,
MJAO!


22 november,

Topmodel mys :D




21 november,

Hejsan hoppsan,

Kändes som det gick superbra på tentan igår, hade verkligen pluggat på rätt grejor :D

På kvällen var det hockey här i Örebro med Systeryster som gällde, skojsi. Tyvärr förlorade Örebro men jag och Systeryster hade i alla fall trevligt. När jag kom "hem" (kommer ta ett bra tag innan jag kan se bostaden här i Örebro som mitt hem) så kollade jag massa Förhäxad som jag fått låna av snälla Systeryster. Haha, mycket Systeryster det blev i det här inlägget, aja :P

Solen lyser och jag är på grymt bra humör, planen för idag är att jag ska försöka ta mig ner till staden och kolla runt lite i massa roliga affärer, hihi :D

Hörs sen när jag kommer hem.
MJAO!


Grattis på 20 årsdagen föresten Johan :D




20 november,

Tentatentatenta, here i come!


19 november,

Hejhej!

Vädret här i Örebro har idag varit värsta deppvädret och regnat hela dagen. Vilket ju försig har varit ganska bra eftersom jag mest spenderat dagen till att pluggat. Jag ska inte behöva göra omprov på den här tentan också, nejnej :)

Blev föresten en parfym från båten i söndags, mmhmmh


dagens partydjur,

Nu var det ett tag sedan sist :P


god morron,

Älskar att ha sovmorron. Fast idag blir inte bara en slapp och slö dag, måste ju även plugga. Men som sagt, är man ledig kan man ju lägga upp dagen lite som man vill :)

Tycks om fiskarna jag, mamma och pappa var och kollade på i måndags då morfar? Haha
(Klicka på bilderna för att förstora)

           


today,

Idag har jag bara varit en snabbis i skolan och kollat på lite redovisningar. Själv ska jag p.g.a. Finlands resan göra ett skriftligt arbete istället och skicka in.

Sedan har jag pluggat lite inför tentan/duggan och lagat kvällsmat, weei. Första gången någonsin jag gjorde ris, och det blev bra. Måste vara en naturbegåvning på att laga mat, haha.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Scrubs och garva lite :D
MJAO!


wow,

Titta föresten vad jag hittade på blogg.se's startsida :P


17 november,

Hejhej på er bloggläsare!

Hade det jättetrevligt på Finlandsresan, dock hade det varit ännu trevligare om jag kunnat prata/förstå finska, haha. Okej, förstår lite små ord här och där men det är inte mycket :p Kul att träffa kusinerna jag inte träffat på ca 10 år. Enda som saknades var lilla Dino, kändes lite konstigt att vara där utan honom.

Kom hem från Finland igår, då var det bara att packa och fixa lite sen till  Örebro. Var till Maxi och Rusta för att handa lite först. Sen till lägenheten för att lämna grejorna och efter det bar det vidare till IKEA för att köpa gardinstänger till köket, så nu har vi fina gardiner i köket, weei. Tack för all hjälp mamma och pappa, ni är bäst :D

MJAO!

p.s. skriver om dagen och lägger upp lite bilder i ett senare inlägg :)


nattinatti,

 


Haha,

Lillebror sitter här brevid mig och lyssnar lite musik på Spotify,  t.o.m. reklamen är på Finska här, haha. Okej, kanske inte så konstigt egentligen eftersom vi är uppkopplade till finskt nätverk och så, men kändes så konstigt när han lyssnade på en svensk låt så börjar dom helt plötsligt prata finska :p

Nu är det iväg och kolla lite affärer här i Borgå som gäller, weeeeei :D
MJAO!


12 november,

Hade en jätterolig eftermiddag med Fredrik (Hammarn) på stan igår. Spicy var lika gott som vanligt, om inte godare nu när jag inte ätit det på ett tag. Och så hittade jag klänning till 80 års festen i Finland.

Just ja, det har jag inte skrivit, att jag ska till Finland nu några dagar. Ska bli skönt att komma bort från vardagen ett tag :)

Nej, nu måste jag fortsätta packa men tar med mig datorn p.g.a. massa plugg så får se, kanske uppdaterar lite när jag är i Muminlandet, haha. Ni får i alla fall ha det så bra :D
MJAO!


11 november,

Hej Hå,

Har varit lat och inte orkat blogga nånting den senaste veckan, men nu är jag igång igen :P Kändes som omtentnan i lördags gick bra, så jag kommer nog få g på den i alla fall, Maddes halloweenfest var jätterolig. Var riktigt kul att träffa alla gammla godingar som jag inte träffat på jättelänge.

I söndags var Miapia här och hälsade på med hennes lilla vovvsing som skrämmde skiten ur Caesar, haha. Såg riktigt kul ut med tanke på att Caesar är så mycket större än Ace (vovvsningen). Ace var supergullig, vilket även ni kommer få se eftersom jag lägger upp bild, hihi.

Senare på söndagen var det även dags att åka tillbaka till Örebro. Kom hem därifrån igår, weeei :D

Dagens planer är att skrutta runt lite på stan, och äta på Spicy Hot. Har verkligen sett fram emot Spicy eftersom jag inte ätit där på över två månader och dom har så himla god mat.

Aja, nu är det dags att hoppa in i duschen.
 MJAO!


5 november,

När jag gick från bussen nyss kom jag på mig själv att gå med tungan utan för munen och försöka fånga snöflingorna precis som jag gjorde när jag var liten, men det är något speciellt med säsongens första snö. Fast precis som Systeryster komenterade, hade varit roligare om det vore riktig snö istället för det här nedrans blasket.

Nu sitter jag här med ett glas té och ska komma igång med dagens plugg. Omtenta på lördag sedan har jag dugga veckan efter nästa vecka, och den måste jag också börja plugga på nu med tanke på att jag åker till Finland torsdag nästa vecka och inte är hemma fören måndag veckan efter.

Vi höres,
MJAO!


morronsång,

Jag ser det snöar
Jag ser det snöar
Det var väl roligt?
HURRA
!


bra dag,

Har haft en bra dag helt enkelt. Upppackningen och pluggandet gick helt okej. Sen vid fyra snåret åkte jag och hälsade på Systeryster för att äta lite mat och hämta lite grejor, tacktack Systeryster :)

Så här mysigt ska jag ha det nu när jag ska kolla på Desperat Housewives,
hur mysigt ska ni ha det ikväll? :)


3 november,

God morron!

Har precis gått upp och gjort lite frukost/lunch. Eftersom jag vaknade så sent slog jag ihop frukosten och lunchen så det bara blev lunch. Kokade lite potatis och värmde på kalopsen jag fått av mamma :) Mumsmums.

Det jag ska göra idag är egentligen ganska ointressant, ska försöka packa upp allt och sedan plugga. Har ju omtenta på lördag och den SKA jag klara. Hade ju ett poäng från g sist, så bara jag pluggar på och fräshar upp minnet tycker jag att jag borde klara det :)

Hörs senare,
MJAO!


November,

Jaa då alla go vänner, nu är det November vilket innebär att det inte är så långt kvar till jul. Låter kanske som en liten skitunge som håller på och räknar dagar till jul (är inte riktigt såå illa, haha) men jag tycker faktiskt att julen är riktigt mysig. Enligt min kära Systeryster får man börja lyssna på julmusik från och med den första november, så nu sitter jag här och dricker julmust, äter pepparkakor och lyssnar lite julmusik, haha. Har fasnat för All I want for christmas is you med Måns och Agnes.

Aja, nog med strunt snack. Nu börjar serien om Ullared, har många roliga barndoms minnen därifrån, ska bli kul att se hur det ser ut nu :)
MJAO!


2 november,

Har inte orkat blogga nått i helgen, men det kan juförsig bero på att jag har varit lite upptagen med flytten. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om flytten mer än att den gick ganska bra tack vara mamms, papps och Hännie. Tack för hjälpen! Nu ska jag bara få upp alla grejor från lådorna också, men det är luungt, det fixar Fia, haha.

Nej, om man kanske skulle gå och äta lite frulle, hmm.
MJAO!

P.S bilder på nya bostaden kommer såklart upp sen när jag börja kommit i ordning lite :)


RSS 2.0