nattinatti,

Nu har jag pluggat klar för idag och är skittröt så ska gå och sova. I helgen kommer det inte bli nån uppdatering eftersom jag ska åka ner till Skövde för att hälsa på Empa. Det var allt för mej, tack hej! 

 

En bild på oss som jag verkligen älskar, tagen under vår studentskiva som vi hade på Pluto med tvär veckan innan vi tog studenten. En riktigt härlig kväll som började med en god middag och slutade med det vï på tvär gjorde bäst; festa, haha


höst,

Har fortfarande svårt att fatta att det redan är höst. När jag hade förtidsröstat då när jag var sjuk upptäckte jag dom färglada löven och nu har dom blivit massa fler. Tycker det är lite mysigt med hösten, men det var inte mysigt när jag upptäckte att det var frost igår natt eller idag när jag skulle gå till bussen och det var minusgrader, usch. Vädernissarna har förutspått att det här ska bli den kallaste vintern på 1000 år nu också. Kan inte tänka mig hur kallt det kommer bli då, höll ju på att frysa ihjäl förra vintern.

Talet idag gick helt okej, var lite mindre nervös än förra veckan i alla fall. Efter talen (fick sluta vid halv ett istället för tre som planerat) gick jag och brudarna till campus pizzerian, åt lite mat och sen satt vi där i typ två timmar och bara snickisnackade lite. Var riktigt kul med tanke på att det var ett tag sen vi gjorde nått tillsammans bara så där.En liten höstbild jag tog nyss :)


morron,

Usch, har inte varit uppe så här tidigt sen vet inte när. Eller okej, när jag var sjuk tog jag första omgången medicin vid sextiden, men sen gick jag och la mig på en gång. Nu måste jag vara uppe till tidigast halv fyra, blääh. Börjar kvart över åtta och slutar tre, så idag blir en heldag på universitetet vilket inte är så vanligt för mig. Oftast brukar vi bara ha förmiddagar eller eftermiddagar och sen göra nån uppgift/plugga inför tenta eller så.

Taldags idag igen då, och det har jag blandade känslor för. Igår på dagen var jag supernervös och nojade, igår kväll var jag bara taggad och nu känner jag bara jahapp, när ska jag få det här överstökat nu då? Haha.

Nu ska jag äta min frulle bestående av en liten yoghurt (kan inte få i mig mer så här tidigt på morronen så tar istället med mig en macka också). Ni får ha en underbar dag ute i höstsolen, 
MJAO!  

UPDATE: Ni måste smaka Yoggi dröm - blåbär, en av dom godaste yoghurtarna jag ätit. Den smakade typ glass, hihi.


wohoo,

Nu känner jag mig äntligen helt nöjd och klar med det argumenterande talet jag ska hålla imorron. Hade skrivit ca 3/4 delar av talet (hade bara avslutningen kvar) när jag satt mig på bussen tillbaka till Örebro. Då insåg jag att talet sög så tog blocket jag hade i handväskan och gjorde en tankekarta om hur jag ville att talet skulle se ut, så nu på eftermiddagen har jag skrivit om hela talet. Men det känns bra, det känns som jag kommer få ut det jag vill av mitt tal nu. Att jag är klar med talet ska firas med att gå och handla lite mat, säkert nå godis/glass eller nått sånt samt ett avsnitt från min älskade O.C. box som kom igår, hihi.Tankekarta a lá Fia. Jag måste bara få säga det också att jag älskar tankekartor, dom gör att jag i alla fall ser allt på att tydligare sätt :D


27 september,

Är hemma och myser med min mammie nu, lillebror och pappie är iväg på lillebrors hockey som han har börjat med nu igen. Fast nu spelar han inte i vik längre utan sura. Tycker att det är kul att han kommit igång igen, sen kan man ju fråga vem som tycker det är roligast egentligen - lillebror eller pappie, haha.

Har pratat med läraren nu också och jag får fortsätta med kursen, var ju lite tveksamt där ett tag eftersom jag missade en hel del när jag var sjuk. Dock har jag en hel del att ta igen så det blir vad jag ska göra under den här veckan.

Nää, nu ska jag ta och kolla idol igen,
MJAO!


klick,

Eftersom jag känner mig så duktig för jag precis skickat in första inlämningsuppgiften i företags ekonomin råkade jag klicka hem andra säsongen av O.C. Men det är rea på cdon.com så blev inte så dyrt, + att jag har mecenatkort vilket innebär frifrakt. Ibland är det bra att va student, man får ju en hel del bra rabatter i alla fall, hihi.


vuxenpoäng,

Idag när jag var på Coop och handlade lite kom en jättesöt lite äldre kvinna fram och frågade om jag hade Medmera-kort. Nej, det hade jag ju inte. Då började hon prata om alla fördelar med kortet och det slutade med att jag gick därifrån med ett Medmera-kort, så lite vuxenpoäng till mig, hihi. (Har tänkt skaffa kortet ända sedan jag flyttade hit till Örebro eftersom närmaste affären är Coop Konsum men har inte orkat fören nu, latmask ab)


Wohooo


21 september,

Fick en hel del bra respons på mitt tal, trots att jag råkade skicka fel verision av mitt tal så det var inte den färdiga verisionen (datorn knasade igår så två verisioner sparades). Menmen, sånt händer. Har några andra kompisar som läst igenom talet och dom tyckte att det såg bra ut i alla fall så bara att tagga inför fredag. Åker nog hem igen då också, sist jag var hemma träffade jag ju inga kompisar och det vill jag verkligen göra så blir nog liten tripp hem, hihi.


höst,

blöablabla

back in örebro,

Jupp, då var man tillbaka i Örebro igen efter två veckor då. Tur att min roomie Mallanbrallan hade slängt en del från min hylla i kylskåpet, skulle inte va så kul att komma tillbaka till sur mjölk som nästan är på väg ut ur paketet eller så, haha. Resan hit var jobbigare än jag trodde att den skulle bli, har ju inte varit bland så mycket folk under sjuk tiden så det var lite läskigt när dom pratade. Tyckte bara att det blev ett enda stort surr och att alla prata i munnen på varandra och aah, inge kul.

När jag kom till lägenheten var det i alla fall dags för att skriva färdigt talet som jag ska ha för responsgruppen idag. Ska bli spännande att höra vad dom har att säga om mitt manus. Jag tycker egentligen inte om att stå och prata själv inför folk, men har börjat inse att det kanske inte är så farligt och att eftersom jag inte tycker om det kanske det är bra att träna, jag vet inte. Sen är det väl lite grejer hit och dit som ska ändras på talet sen ska jag hålla det på riktigt eller vad man nu ska säga på fredag. Kommer nog gå skitbra. Innan dess har jag även en uppsats i företags ekonomin som ska va inne på torsdag 23.00, men det blir en baggis.

Nu ska jag gå och äta lite frulle, magen skriker efter macka med lördagskorv. Ni får ha det så bra idag,
MJAO!


tjohoo,

Är fortfarande inte helt frisk men fortfarande på bättringsvägen. Jag äter mer mat, är piggare och mår bättre i alla fall. Enda problemen är väl att jag fortfarande har ont i halsen och hostar äckelhosta. Menmen, är mycket bättre än tidigare.

Vad ska man skriva här idag då? Hoppas att ni alla har röstat, är något som jag tycker är en skyldighet när vi har rösträtt i Sverige. Själv röstade jag redan i torsdags och hoppas på ett regeringsbyte, trött på moderaterna och deras skitpolitik. Och jag vet, borde inte skriva skitpolitik men det är vad jag tycker om deras politik, sorry men det här är min blogg och jag skriver vad jag känner för så länge det inte skadar någon annan, tror knappast att moderaterna tar nån skada av vad jag skriver i min blogg.
MJAO! 


hej,

Ingen uppdatering här på ett bra tag nu, det beror på att jag har varit sjuk. Riktigt sjuk. Okej, jag är fortfarande sjuk och äter mina mediciner men är på bättringsvägen nu i alla fall.

Började med över 39 graders feber, då trodde jag/vi bara att det var en vanlig förkylning så tog Alvedon, vilade och så. Sen när jag vaknade nån dag senare med helt uppsvullen hals, ansikte, ögon m.m. började vi misstänka att det kanske inte bara var förkylning. När vi ringde dom på vårdcentralen sa dom bara att det var ett virus som i stort sätt alla har fått nu till hösten och det enda jag kunde göra va att äta alvedon, vila och det jag redan gjort. Dagen efter jag pratat med dom på vårdcentralen mådde jag ännu sämre och var riktigt frustrerad över att jag aldrig blev bättre, så mamma fixa så jag fick telefontid med en sjuksköterska. När jag pratade med henne hörde hon verkligen hur dåligt jag mådde så jag fick komma dit till Oxbacken på jourtid.

När jag var där blev jag undersöken av en läkare och det visade sig att jag hade Luftrörskatarr, upsvälld och inflamerad slemhinna sen nå virus och baciller. Läkaren skrev ut fem olika mediciner som jag och mamma sedan åkte och hämtade ut. Dom medicinerna har jag ätit i en vecka nu och ska sluta äta dom på söndag.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om sjukan, har varit sjuk i typ två veckor nu men är som sagt på bättringsvägen. Öhm, är skapligt besviken på vår lokala vårdcentral också. Jag beskrev hur jag mådde, att jag haft över 39 graders feber i fem dagar m.m. men dom sa att det bara var nått virus, jag fick inte ens åka dit. Sen fick jag åka till Oxbacken i stort sätt på en gång när jag ringde dom och var då riktigt sjuk. Tänk om jag hade lyssnat på dom på första vårdcentralen, undra vart jag hade varit nu. Så lokala vårdcentralen, NI SUGER!

Det var allt jag hade att skriva nu,

MJAO!


RSS 2.0