snön ligger vit på taken,

Den här underbara utsikten möttes jag av när jag vaknade för en liten stund sen, hihi :D


jag ser det snöar,

Eller aah, rättare sagt jag såg när det snöade. För tyvärr snöar det inte längre :(
Kanske låter lite knäpp, men nu längtar jag till vintern, hihi :D


torsdag,

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Blev ingen utgång igår kväll i alla fall. Ne, istället blev det impulsbio med Jessica och Vello. Väldigt impuls. Vi åkte typ tio i åtta och filmen vi tänkte se började halv nie. Tyvärr fanns det inte platser brevid varandra på den så vi bestämmde oss för att se High School Musical istället. Var ganska bra. Eller aah, bra vet jag inte riktigt, söt i alla fall. Roligast var nog alla små fjortisar som var på bion och dreggla efter "snyggingen" Haha. Sen måste jag bara skriva att det var superläskigt att åka hem. Klockan var typ tolv och det var hur dimmit som helst, usch.

Idag har jag varit duktig och varit på körlektion. Har ju inte fått kortet i ett flingpaket än så det är väl bara att börja kämpa lite, haha. Ne men seriöst, vill verkligen ha körkortet nu. Mitt mål är att ta det innan 15 maj nästa år i alla fall. Och det borde jag ju klara eller vad säger ni?

Ne, nu fick jag lust att se Tazan, så det ska jag gå och göra. Blev ingen bild på håret igår, ska försöka att komma ihåg det idag.

Puss!


lilllördag,

Nja, kommer nog inte bli så mycket lilllördag för mig idag. Eller just ja, kanske skulle ut ikväll. Aja, får väl se hur det blir med det. Planerna för dagen är i alla fall samma som igår, städa, plugga och fixa lite. Blev ju inte så mycket sånt igår eftersom att jag fick min halloweendräkt och fixade lite med det i stället. Just ja, fick som sagt  min halloweendräkt igår, och den passa perfekt. Måste ha hjälp att få på och av den, men när den väl sitter på sitter den som en smäck, haha.

En annan sak som jag gjorde igår, med hjälp av mamms, var att slinga mitt hår, därav förra inlägget. Mitt hår är verkligen hopplöst, går knappt att slinga det med sån där hetta. Har värsta knäppt hår som bara tovar ihop sig hela tiden. Menmen, blev ju tillslut bra ändå. Bara det att jag tror mina toppar är imun mot hårfärg. Slänger upp en bild senare under dagen.

Ne, nu orkar jag inte skriva mer, Hörs da.
Puss!

agh,

HATAR mitt hår just nu, nån som vill byta? :@


agh,

HATAR mitt hår just nu, nån som vill byta? :@


god morron,

Har precis vaknat, älskar att ha höstlov, hihi :) Hade skitkul på dansen igår. Vi var bara 5 pers där + Sosso (läraren) men det var kul ändå. Fick lära oss mer på koreografin (eller hur det nu stavas) som vi ska ha uppvisning på i typ december tror jag att det var.Och nu är det säkert en del som inte vet vad det är för något jag dansar så jag säger väl det, magdans.  Och hur kommer det sig att jag började med det då? Jo min kompis Emelie och jag ville börja dansa, först var vi och testade på tradionella danser eller vad man nu ska kalla det.  Typ ballett, ragga, disco, hip hop och lite så. Inget av dom kändes så oss. Men Emelies kusin berättade lite om magdans som hon själv hade testat på i skolan, så vi åkte till magdansskolan när det var öppet hus, tyckte att det var superkul, och på den vägen är det.

Händer idag då? Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska nog försöka plugga lite teori, städa rummet och försöka övertala mamma att slinga mitt hår.  Så den här dagen blir nog en sån här tråkig måste-göras dag, haha. Jag med mina ord ibland. Om jag lyckas få det fint på mitt rum idag så lovar jag att det blir lite bilder på det också (allt för er Johanna och Mia, haha)

Ne, nu är det dags för lite frulle.
Puss!

gos,

Hur 17 ska man kunna gå och laga man när man har en supersöt kisse som bara ligger och myser i ens knä? Helt omöjligt ju. Får väl vänta ett litet tag till, för jag kan ju inte flytta på honom. Han ligger ju så gosit. Han snarkar till och med, baby :D

Vad har ni gjort för kul idag då? Jag har varit på stan med Madde. Var jätteroligt, gick runt i massa olika affärer och uträttade ärenden. Låter helt sjukt, men vi testade inte ens några kläder, haha. Gjorde bara av med 70 kr, och det var till halloweendräkten. Kommer nog att bli bra. Har aldrig längtat så här mycket till halloween. Kanske beror på att jag aldrig haft nått speciellt planerat men i år är det 2 halloweenfester. Ska bli skitkul, verkligen nått att se fram emot. Och är det inte kul så kan man ju alltid göra det kul, det blir ju vad man gör det till :)




sjömansklänning i all ära,

Igår när vi var hos farmor så började vi prata lite om när jag, mina systrar och kusinerna på pappas sida hade lika dana sjömansklänningar. Eller aah, dom äldre hade lika. Det fanns inte sån i min storlek eftersom att jag var lite mindre/yngre än dom, och jag kommer fortfarande ihåg hur sur jag var över det, haha. Mamma letade nyss reda på bilderna, så jag scannade in dom och så ska jag skicka dom till Mia. Men tycker att dom är så söta så jag tänkte visa er dom också :D Visst var jag söt, haha :D




klagomål,

Japp, då har man fått klagomål igen för att jag inte dagligen skriver i bloggen. Söta systrar man har va? :P Det värsta är att dom har rätt. Jag orkar inte skriva i bloggen varje dag, men varför har jag då en blogg om jag inte skriver i den? Hmm, kanske på tiden att jag bättrar mig lite granna. Behöver ju inte skriva så mycket, bara jag skriver nått varje dag. Sen saknade dom bilder. Också någontin jag måste bättra mig på, jag menar en bild säger mer än 1000 ord, haha.

Nu tänkte jag skriva lite om helgen, eftersom att jag inte skrivit en endaste rad på hela helgen, woopsie.
Fredags eftermiddan började jag och Em med att gå runt på stan en sväng med Matilda för att sedan gå och äta taccos. Mumsit värre. Sen var det hockey som gällde. Var riktigt kul faktiskt, längtar till söndag då det är hockey igen :) Bland det bästa på hela matchen var när Em tryckte att dom sa att en spelare var utvisad för "poking" eller hur det nu stavas. "Petpet. Ne, nu är du utvisad" Haha.
I lördags var det jobb som gällde. Och jag lyckades bränna mig igen. Den här gången var det värre än i torsdags. Kommer att få värsta fula ärret :( På kvällen var det bara lite hemma mys som gällde.
Igår så skulle vi fira farmor som fyllt år. Blev bjudna på kvarterskrog där jag åt lövbiff och strips. Sen fick vi glass. Vi fick till och med fat till glassen, haha. OBS! Internskämt som ingen förutom mina muppiga syskon kommer att fatta. Efter maten skulle vi till farmor och äta fika. Fy bubblan va mätt man var. På kvällen kollade jag och mamma på 40 year old virgin och garva. Jag menar 40 år och inte vet hur man sätter på en kondom, haha.

Här kommer lite bilder från helgen. Första är på Em när vi var på hockeyn. Hon var så stolt över att hon var på hockey så hon kände att det behövdes bildbevis för att folk skulle tro henne, haha. Andra bilden ska föreställa min brända arm. På den kanske man inte ser så bra, men ändå.



   

Ne, nu ska jag gå och ringa Madde. Hörs lite senare :)
Puss!


happy,

Just nu är jag på väldigt bra humör. Har börjat jobba på McDonnalds nu, och det har faktiskt gått rikgit bra. Förutom att jag brännt mig lite och krossat en kroge, haha. Sen köpte mamma sex and the city filmen åt mig i dag. Sist men inte mist fick jag den halloweendräkten jag ville ha. Om man köper via tradera är det ju aktuion och då sitter man och budar och så. Då är det inte helt säkert att man får det man vill ha. Men tack vare att jag har så snälla föräldrar så fick jag det. Även om det gick på lite mer än jag hade tänkt från början, hihi. Så ska man sammanfatta dagen så har den varit sjukt bra :D

Nu vill lillebror ha datorn och spela cs. Och eftersom att jag är på så bra humör ska han få det. Jag ska gå och kolla sex and the city filmen :D Ha det gött.
Puss!

nada danza,

Nixpix, blev ingen dans ikväll. Läraren var inte där och det blev massa kaos. Egentligen gör det inte så mycket att det inte var nån dans idag, hade ju inte sån lust att dansa, haha. Ska nog gå och kolla på en braig film snart. Fast kommer somna mitt i filmen, så kanske inte är så värt. Haha.

Puss!


vinnare av äran,

Gissa vem som skulle ha vunnit pris för bästa klädsel på Oscarsgalan i aulan om hon inte hade behövt gå iväg för att uträtta ett litet ärende i slutet av den? Mouia. Haha. Eftersom jag inte var där så vann Elin istället, fick priset och så där. Men tycker nästan att jag kan säga att jag vann äran ändå, :P  Grattis till Elin för bästa klädsel och Emelies grupp för bästa film :D Kommer inte ihåg resten av kategorierna och vet inte vilka som vann i dom heller, men grattis på er.
Redovisningen gick i alla fall bra. Vi kanske inte hade bästa filmen eller bästa framträdandet, men det gick ändå bra. Hoppas i alla fall på ett VG.

Nu ska jag kolla lite dräckter till halloween. Ska på minst två halloweenfester och då vill man ju hitta nå bra. Lite senare ikväll är det dans som gäller. Konstigt nog känner jag mig inte ett dugg taggad. Kan ju försig bero på att jag gick upp så tidigt imorse. Eller okej, nu ska jag inte sitta här och gnälla över att jag gick upp kvart i sex, vet att det är många som går upp mycket tidgare. Men för mig är kvart i sex jättetidigt. Hmm, undra om det blev nått kvar av den mumsiga kladdkakan jag gjorde igår. Japp, först kolla kladdkaka och cola, sen halloweendräkt.
Puss!


dagens bästa,

Mamma: - Vad gör du för nått?
Jag: - Sjunger ...
Mamma: - Nej Sofia, du låter.
HAHAHAHAHA!

njaa,

Festen igår var så där, har varit på fester som har varit mycket roligare. Skönaste på hela kvällen var nog när vi allihopa sjöng för Matte som fyller år idag, grattis. Sen hände det inte så mycket mer. Eller joo, klart det gjorde, men inte mycket mer som är värt att skriva om här.

Sen var det en person som sjönk en hel del i mina ögon efter igår. Jag fattar inte hur man kan bete sig så dåligt som han gjorde. Förstår inte hur man kan göra en sån sak mot en kompis. Okej, nu ska jag inte lämna ut honom genom att skriva namn och så här på bloggen, han vet nog själv vem han är i alla fall. Skärpning.

Så vad händer idag då? Jag ska i alla fall plocka reda på alla kläder som ligger slängda över hela golvet, haha. Sen är jag sugen på kladdkaka så tror att jag ska göra en innan jag börjar med städningen. Tror jag ska övningsköra lite idag också :) Sen måste jag fixa lite inför redovisningen imorron också, men det är lugnt. Är inte så mycket så ska inte behöva ta så lång tid.

Ne, kladdkaka var det :D
Puss!


hejhej,

Nu har jag äntligen sett "High school musical" filmerna. Har inte sett dom tidigare så jag tyckte att det var på tiden. Vissa sa att dom var superbra, andra sa att dom var sämst så jag tänkte kolla för att få en egen uppfattning. Och jag måste erkänna att jag tyckte att dom var ganska bra. Kanske lite mycket förutsägbar sång, men annars var dom väl lite söta.

Händer ikväll då? Själv ska jag snart äta och efter maten på lokalfest. Skönt att festen är här i hemstan också så man slipper tänka på bussar och massa sånt jobbigt. Hoppas på en rolig kväll :)

Puss!


oscarsgala på skolan,

Japp, det ska vi ha på måndag. Eller aah, vi ska redovisa ett projekt som vi har hållt på med nu några veckor och då tyckte lärarna att det skulle vara roligare om vi gjorde det som en oscarsgala.  Så alla ska vara finklädda, det kommer att delas ut priser och lite så. Tror faktiskt att det kan bli ganska kul :P Idag har vi i min grupp pratat om  vad vi ska ha för kläder, vi måste ju matcha varandra lite i alla fall om vi ska vinna pris för bästa klädsel. Och det MÅSTE vi ju göra. Jag menar, hur snygga är vi inte i min grupp? Haha, ibland får man faktiskt vara lite ego.

Puss!


hej hopp,

Har inte haft nått vettit att skriva de senaste dagarna så har helt enkelt struntat i det. Har inte gjort något speciellt heller. Men det gjorde jag idag. Har nämligen kört min första körlektion med Sammie. Det gick faktiskt riktigt bra. Har redan bokat in 3 lektioner till. Eftersom att jag kände mig så nöjd med den här dagen (gick superbra på provet och körlektionen gick finemang) så bestämmde jag mig för att gå till Gina och kolla om den underbara klänningen fanns kvar i min storlek. Och eftersom att den var så underbar och fanns i min storlek fick den följa med mig hem, hihi.

Nu ska jag gå och sova. Eller aah, försöka sova i alla fall. Har haft svårt att somna den senaste tiden =/
Puss!




päronens hemkomst,

Hejsan hoppsan på er alla bloggläsare!
Kommer inte bli så långt inlägg idag. Måste plocka lite i huset, mamma och pappa kommer snart hem och dom ville att det skulle va lika fint när dom kom hem som när dom åkte. Dom har varit i sommarstugan på Åland hela helgen. Hoppas att dom har köpt med sig nått mumsigt godis på båten. Sockergris? I know ;)

Tänkte bara berätta lite kort om min toppenbraiga helg. Igår så kollade jag och Emelie på Bert. Var jättelänge sen jag såg dom filmerna så det var skitkul, höll på att garva ihjäl oss. Efter filmtittandet så var det hamburgelagnin som gällde. När vi hade ätit och så började vi fixa i ordning oss inför kvällens fest hos Roy. Hade skitkul där, så tack allt folk för en lyckad lördagskväll :D

Idag har jag kollat film med några av tjejerna. Stolthet och fördom, indeed ;) Hahaha. Dom sa verkligen indeed hela tiden. Filmen eller rättare sagt serien höll på 5 och en halv timme. Lite segt, men den var faktiskt bra så det gjorde inte så mycket.

Nee, nu blir det till att plocka.
Puss!

p.s. bilder från helgen kommer sen när jag sitter vid vanliga datorn, lovar :)


hejsaaan,

Trevligt folk + Bra musik = Lyckad fest :D

fredag,

På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest.
Men fredag är ändå den dagen som känns bäst.
Ge mig då kyckling, det gillar jag mest.
Kyckling på fredag är det enda jag vill ha.
Kyckling på fredag, ja då mår man riktigt bra.
Kyckling på fredag, vad var det jag sa?
Jag vill ha fredag idag!

religion,

Blää för att ha 2 timmars religion, orkar inte :(
Skönt att den snart är slut i alla fall, haha.
Hittade lite fllumbilder jag och Em tog förra terminen, haha XD


pysslingar,

 På en rast idag skulle Em pyssla ihop en mapp där hon kunde ha sina c.v'n som hon skulle dela ut. Det gick bra, vi var faktiskt ganska duktiga på att pyssla. Fast alla saxarna gick sönder, måste ha varit väldigt dåliga saxar :S

 

lite kul,

Är det bara jag eller liknar jag min systeryster Johanna lite granna på den här bilden med Viktors brills? :P


effektiv dag,

Mmh, känns som jag har varit väldig effektiv idag. Har fått många olika saker gjorda. Började med att fortsätta inspelningen till projektet. Gick ju bra ända tills batterit nästan tog slut, ska fortsätta imorron så det är lugnt. Efter inspelningen var det dags att lämna in datorn igen, fungerar ju inte. Så blä på den. Efter lunch var det möte med uf-gruppen. Gick också bra, kom fram till att vi skulle åka och fixa ett bank konto. Tog ca 1 timme, ganska segt men känns bra att vi har det gjort nu i alla fall. När vi var klara på banken tog vi en liten runda på stan, åt och lite så. Sen var det dags för min första teori lekion. Den handlade om hastighet och lite så. Lärde mig en hel del om reaktionssträcka, bromssträcka och lite sånt. Teorin slutade en halvtimme innan dansen började, så när den var slut var det bara att skyna sig dit.

Verkligen jättepersonligt inlägg, eller inte. Men jag orkar inte skriva så mycket nu, så det får väl duga :)
Eller joo, kan skriva en lite småpersonlig sak. Såg en stjärna falla när jag och Em stog och väntade på bussen.
"Jag såg en stjärna falla, det var i natt när alla sov.
Jag tror jag önskade att du var nära."

Tjilivippen!


cs,

Nu vill min lillebror spela lite cs, så blir inte så mycket mer skrivande i bloggen idag, haha.

söndag,

Jahapp, då var den här veckan nästan slut då. Och jag måste få säga att det har varit ett ganska bra avslut på den. Nästan hela helgen har varit bra.

I fredags blev det lite krångel med skjuts ut till Madde så det blev inget. Istället blev det taccomys med familjen.

Igår slappade jag typ hela dagen och sen på kvällen var det fest som gällde. Eller aah, vet inte rikigt om jag ska kalla det fest, trevligt var det i alla fall. Blev lite sur där ett tag igår kväll också, hmm. BIG NO till personer som är hur otrevliga som helst på telefon bara för att man ställer en liten fråga :@  Alla har dåliga dagar ibland, man kan inte alltid vara på topp :)

Idag
har jag inte gjort nått speciellt förutom övningskört. Och det gick faktiskt bra. Helt otroligt. Mamma trodde att jag och pappa skulle börja bråka hur mycket som helst eftersom att vi bägge två har ganska häftigt humör, men det gick bra. Pappa är en grymt bra lärare :D

Nu är det mat som gäller, kanske skriver lite mer senare. I så fall bjuds det på lite bilder från helgen också :)
Tjilivippen!


tjohoo,

Har inte skrivit så mycket den senaste veckan. När jag har suttit vid datorn så har det bara varit för att plugga. Och inte för att låta som västa pluggisen som inte har nått liv, men har vart ganska mycket den här veckan. Skönt att den är över.

Ikväll ska jag iväg till Madde och hitta på lite bus. Blir nog inte lika mycket tokibus som sist vi var där, "I'm going crazy now" Väldigt internt som bara 3 pers förutom mig kommer fatta, men dom kommer nog tycka det är lite kul i alla fall.

Orkar egentligen inte skriva så mycket nu heller, tänkte istället bjuda på lite,hmm, fina bilder från dom senaste dagana, haha :)


         


RSS 2.0