inga fler ursäkter,

Nu har jag diskat, städat, slängt soporna och gjort massor av nyttigheter. Så nu finns det inga fler ursäkter, nu är det bara att ta tag i hemtentan, blääh!


hihi,

Klarade duggan, okej var precis på håret men jag klarade den i alla fall så :D


dugga,

Hoppas ni allihopa håller tummarna för mig nu när jag sitter och gör duggan, hihi
 


tjolahopp,

Motivationen att blogga den senaste veckan har varit = 0. Vet inte varför, har bara inte kännt för't. Men nu är jag på g igen eller vad man nu ska säga.

Har varit hemma sen i onsdags och det har varit superskönt. Under den tiden har jag pluggat till duggan som är imorron (vilket inebär att jag åker tillbaka till Öret idag) umgåts med lite kompisar, firat Olle som fyllde 70 år i lördags och massa andra roliga saker.

Igår övningskörde jag med pappie och det gick bra. Lyckades övertala honom att vi skulle åka ut till Hummelsta för att köpa godis från den stora godisaffären där innan dom skulle stänga igen p.g.a. E18 inte går igenom där längre. När vi kom dit tyckte vi det såg väldigt mörkt ut så körde med bilen fram till dörren och på den stog det STÄNGT! Så dom stängde godisaffären i helgen redan, så himla typiskt när man äntligen tar sig dit ut :(

Nu ska jag gå och busa lite med kissarna,

MJAO!


nattinlägg,

Läste nyss i Lillstrumpans blogg att blogg.se har börjat med tidsinställda inlägg så var bara tvungen att testa, hihi.


pinnen och flodis os-guld 2022,

Jupp det är vad jag och Systeryster satsar på nu efter gårdagens curling. I helgen har det varit curlingens dag så då testade vi på att spela lite curling. Var superkul och en oanad talang som vi bägge två hade trots att vi kanske inte har världens bästa balans. Vi vann faktiskt tre av dom fyra omgångar vi spelade. Okej, det var mot en liten tjej i typ åtta-nip års åldern och hennes pappa. Något som måste tilläggas är att hon var grym, tror nästan hon var bäst av oss fyra. Fast allra bäst måste nog ha varit när Systeryster ramlade pladask på isen, haha. Tack för du drog med mig dit Systeryster!


Bild


16 oktober,

Hörde att det hade snöat lite där hemma i natt, vilket fick mig att längta ännu mer till jul. Får väl nöja mig med det här underbara klippet så länge, hihi.



14 oktober,

Hade en jätterolig kväll ute med Örebrobrudarna igår. Vi dansa i stort sätt hela kvällen och dom flesta av er nog redan vet älskar jag att dansa :D Sen är jag glad att vi dela taxi tillbaka till lägenheten, yttligare ett överfall har begåtts här i Örebro. Den här gången vid Tybble. Tidigare har vi brudar lite halvt viftat bort överfallen och bara "joo men det hände ju på andra sidan stan, här är det inten fara" men Tybble ligger ju bara nån km från oss. Läskigt!

Nu sitter jag här med garn och nål i högsta hugg, eftersom bägge syrrorna börjat virka vill inte jag vara sämre, haha. Nej, men jag tyckte det var kul att virka när jag gick på högstadiet. Det jag börjat virka på nu ska till slut bli en gris, vilket är ganska svårt att se nu så tänker inte ens visa er :P Nä, åter till virkandet,

MJAO!


tagg tagg,

Utgång med Örebrobrudarna ikväll, woopwoop :D


13 oktober,

Hejsan hoppsan!
Nu sitter jag här igen, vilsen i min egen trädgård, hahaha. Nä, den repliken kommer från ett gammalt youtubeklipp ev. en gammal tv-serie + att jag inte är i en trädgård. Tänkte skriva nu sitter jga här igen utan att veta vad jag ska skriva så råkade det bli som det blev, ibland förstår varför folk säger att jag är lite knäpp, haha


101010

Har inget speciellt att skriva för tillfället, ville bara kunna ha 101010 som överskrift eftersom jag tycker dagens år + månad + datum blir lite roliga tillsammans, 101010.


9 oktober,

Innan jag går och lägger mig måste jag bara skriva upp Mias fina komentarer från idag, fick både en av dom finaste komplimanger jag någonsin fått och en av dom värsta förolämpningarna. Komplimangen var att jag var som ett hallon, sur men även lite söt ibland. Förolämpningen var att jag är en sån tjej som skulle falla för Nemo från Kungarna av Tylösand. Har inte riktigt bestämt mig för om komplimangen övertriumfar förolämpningen, haha. 

Hallon VS. Nemo   
(klicka på bilderna för normal storlek)




*
**


tandis,

För ca 45 minuter sedan var jag hos tandläkarn. Innan jag gick in där var jag lite orolig eftersom jag har lite ont i tanden högst upp på vänster sida, hatar att laga hål. Men icke sa nicke, inte ett enda hål, ingen tandsten och tandläkarn sa att jag hade dom finaste tänderna hon sett på länge, *stolt, haha* Tandlärkarn var dock lite orolig över mina tänder eftersom jag var så torr i munnen så innan jag skulle gå fick jag en liten burk med flourtabletter. Höll typ på att dö när jag fick den eftersom den var lila med en tandfe på, kändes nästan som när man var liten och fick bokmärke efter man varit duktig hos tandläkarn, haha.


fy fan vad vi(k) är bra,

Aah, som ni kanske förstår av rubriken vann vik. Matchen i sig var bra, härligt spel utan allt för många utvisningar. Dock var dommarna lite knasiga, dom dömde bort vissa saker sen blev spelarna utvisade när dom typ bara petade på varandra, hmm. Jag och Juttaskrutta hamnade mitt ibland några riktigt aggresiva örebroare, om blickar kunde döda säger jag bara, haha.


krossa kexen?

Har jag precis kommit hem från dagens föreläsning, som för en gångs skull var ganska intressant. Den handlade om Exellence-projektet som bl.a. en nisse som heter James Gruning har gjort för att hitta en idealmodell om hur pr och informationsverksamhet ska bedrivas.

Så nu är det bara att börja tagga inför hockeyn ikväll som jag ska se med Juttaskrutta. Fast frågan är vilka man ska hålla på. Vågar man som tillfällig Örebroare heja på Örebro eller måste man som äkta Västeråsare hålla på Västerås? Ska man krossa kexen eller mosa gurkorna? Hmm, haha


3 oktober,

Tjolahopp, då har jag landat i Örebro igen efter en bra helg i Skövde, så otroligt roligt folk där nere. Om ni vill veta hur det gick på duggan kan jag berätta att det gick mycket bättre än jag trodde att det skulle göra, var 10 frågor och jag fick rätt på 8 av dom, så jag är supernöjd. Fattar dock inte hur Bellsan kunde få alla 10 rätt, men skickligt gjort av dig Bellsan.

Vet inte vad jag ska skriva mer, tänkte bara skriva resultatet och att jag var tillbaka. Längtar till onsdag/torsdag då jag åker tillbaka hem till min underbara hemstad (jag vet att jag är överdrivet hemmakär, men det är sjukt tomt här i Örebro utan mina älskade missar). Fast längtar inte till på fredag för då ska jag till tandläkarn och har börjat misstänka att jag har ett hål i en tand längst bak, blääh.

MJAO!


gjort det igen,

Efter jag skrivit mitt god natt inlägg igår fick jag insperation till att skriva pressmeddelandet, så blev en tankekarta och ändrade om hela uppgiften efter att ha gjort en tankekarta. Tankekartor och sent plugg har blivit min grej helt enkelt, haha. Sitter och läser igenom lite begrepp inför duggan jag har om typ en timme, kommer nog gå bra. Tycker dock att det är lite svårt med alla latinska begrepp, och blandar ihop dom hela tiden. Men får jag se begreppet och exemplerna kommer det nog gå bra, det måste det göra :D

Nu åter till pluggandet, senare tripp till Skövde. Ni får ha en bra helg så hörs vi igen på söndag,
MJAO!


RSS 2.0