golvet,

Då ligger man här igen då, på golvet och håller på med C-uppsatsen haha. Den ska vara inne klockan 11 imorron, och det känns bra. Det känns som den kommer kunna vara klar till dess. Jag har nu 11 timmar på mig och de ska jag utnyttja till fullo, har inte tänkt sova någonting så sitter här med Coca-cola brevid mig. Kanske låter lite oroväckande att jag planerar att inte sova nått nu, men har ingenting annat för mig imorron så tänkte sova när uppsatsen är inlämnad, önska mig lycka till!


tjolahopp!

Sitter här i solen, på balkongen med en kopp kaffe och funderar lite. Tänk att mina tre år här i Örebro snart är över. Det känns konstigt. I tre år har jag bott och pluggat här i Örebro. Kan fortfarande inte förstå att jag för snart  tre år sedan bestämde mig för att börja plugga i en stad som ligger tio mil hemmifrån där jag bara kände en enda person, systeryster. Utan hennes support där i början hade jag aldrig klarat av det, men nu är jag här i slutspurten. Det känns overkligt. Jag vet, tio mil är inte speciellt mycket, men när man aldrig flyttat ens med familjen känns det ju ändå.

Blev ett lite djupare inlägg här än vanligt menmen,
MJAO!


kaffe,

Följande rader kommer nog chockera en hel del av er, men jag har börjat dricka kaffe haha. Så klart med mjölk och socker i men ändå. Var helt sjukt igår när jag var och handlade lite smågrejer på Willys då skulle jag köpa mjölk, och tänkte jag måste ha mjölk till kaffet. Hahahah


maj,

Var runt tjugo grader nu ikväll när jag var på promenix med brudarna, våren är här och jag älskart. Vägrar lyssna på vädret på tv4-nyheterna som säger att det ska komma snö i helgen.


min helg i bilder,

Klicka på bilderna för att förstora dem,

           


RSS 2.0