it's getting hot in here,

30 grader inomhus :O

söööt,

Brutus, en av kissarna, är verkligen ett riktigt miffo. Han dricker vara vatten direkt ur kranen XD


helgen,

Fredag: Västerås city festival med lite folk som jag inte umgåtts med på ett ganska bra tag. Victor *tror han stavas med "c" i alla fall* har jag inte träffat sen nyår, och det är ju nästan ett halvår, så var jättekul att träffa honom igen.  

Lördag: hämtade dom nya tillskotten till familjen, kissarna Caesar och Brutus. Hoppas att dom kommer gå bättre ihop med Oscar i framtiden, nu är dom lite osams men det väl för att dom ska rangordna sig och lite så. På kvällen så blev det lite Tvärfest, mycket trevligt. Usch vad tommt det kommer att kännas i höst när alla flyttar hit och dit =/ Efter Tvärfesten blev det lite efterfest och biljard. Hur det gick på biljarden tänker jag inte ens säga, haha.

Idag: bara vara hemma och vara kattvakt tror jag, om det inte händer nått skojsit på kvällen, älskar dom här spontana sommar kvälls aktiviteterna :D

Just nu sitter jag och dunkar lite Michael Jackson, kan fortfarande inte förstå att han är död. Men han kommer alltid förbli "The king of pop". Kung på dans också föresten, finns det någon annan som kan moonwalka lika coolt som honom? Tror knappast det.

Puss!



titanic,

Har drömt om att äga ett sånt här halsband ända sedan jag såg Titanic för första gången;
The heart of Ocean



p.s. Imorron tänkte jag lägga upp lite bilder på alla fina studentpressenter också,
vet att det kanske är lite sent. Men bättre sent än aldrig :)


23 juni,

Allt är baaaaaaaaaaaaajs!

22 juni,

Min älskade sol är äntligen tillbaka och det firade jag så klart med massa solande. Nu har jag precis tröttnat på solandet för idag så sitter lite vid datorn istället. En sak som bör tilläggas är att jag fortfarande är ute, sitter på altan, och fortfarande har bikini på mig. Så går det när det är 30 grader varmt. Jag klagar inte, bara njuter, haha :D

Hmm, skulle va gott med lite glass. Ska fnog örsöka övertala grannen att gå och köpa glass med mig lite senare mot kvällen :D

Puss så länge!

paj,

Idag gjorde jag lite rabarberpaj, och den blev faktiskt grymt god *stolt*


krig,

Hade nyss ett litet krig mot pappa om dammsugaren, haha. Jag vann äran att dammsuga hela huset och han fick istället fixa och trixa med lite andra grejor här hemma, teamwork kallas det :D



Hittade precis min framtida dammsugare, rosa och Hello Kitty, kan det bli bättre? Hahaha
Bild lånad av: Google


love love love,

Har blivit helt kär i ett armband, give it to me baby :D
Här finns även fler snygga smycken och accosearer.


ungefär så här känner jag mig nu,



God morron,

Har precis vaknat och gissa vad det första jag ser är?
SOLEN!
Så idag kan nog bli en bra dag :D

pic,




Känner doften från en stilla ocean
Plötsligt står jag i en levande orkan .  

trött,

Inte det minsta, känner mig som en liten duracellkanin med massa överskotts energi.
Just nu sitter jag och äter lite ost och kex, dricker fnissdricka (Lillstrumpan kan ju förklara vad det är) och kollar på Smurfarna, haha :D


15 juni,

Vet att jag har varit dålig på att skriva på senaste tiden, har inte orkat bara. Var ganska mycket att göra förra veckan, massa fester och sedan studenten. Och jag måste säga det, studenten var skitkul :D Tack alla som gjorde studenten så bra som den blev :D Det enda som hade kunna varit bättre var vädret, haha.

Idag har jag inte nått speciellt. Bara pluggat teori, vill verkligen ha det där kortet NUUU. Sen frågade Emelie om jag inte hade lust att gå med henne till bibblan en sväng. Sagt och gjort, slutade med att vi hade fyra böcker var så nu är det bara att hoppas på fint väder så att det blir av att man läser dom. För läsa är en sak som jag inte gör speciellt ofta, nästan bara när jag solar. Efter bibblan följde hon med hit och vi kolla lite film och åt popcorn. Det är vad jag kallar äkta Fritidsforskare, moahahaha.



Bild lånad av Lillstrumpan

TV06 shalalalala,

Precis hemkommen från maskeradfesten :D
Älskar er tvär ♥

fick precis nya t-skirten,





Why'd you have to go and make things so complicated?
  ♥

090608

Oh my got, bara 4 dagar kvar nu!

Idag ska jag först till skolan en sväng och städa ur skåpet, lämna tillbaka lite böcker och så. Sen är det tänkt att jag ska luncha mer resten av Tvärgänget hos Hanna =)

Har egentligen inte så mycket mer att skriva för tillfället, ville bara visa att jag fortfarande lever, haha
Puss!

dumma danskar,

Sverige skulle ju ha vunnit. Okej, matchen var inte ens bra, men Sverige skulle i alla fall ha vunnit, det förtjänade dom. Aja, bara att hålla tummarna för att det går bättre på onsdag* när vi möter Malta.
 


*Eller var det föresten torsdag? :S

kom igen nu Sverige,

Norge fick ju vinna på sin nationaldag, kan inte vi också få göra det?

hej hopp,

Hade verkligen en toppen dag igår, först var jag ju som sagt ledig och sen på kvällen var det studentskiva som gällde.
Studentskivan var väldigt trevlig, god mat och trevligt folk. Har kommit fram till att jag verkligen kommer sakna alla Tvärare, menmen bara att göra det bästa av tiden vi har kvar och försöka hålla kontakten efter studenten (kan inte fatta att det bara är 6 dagar kvar) Hur bra det går återstår att se, folk kommer flytta till andra städer och vissa t.o.m. till andra länder. Tur att det finns saker som Facebook och Msn, då blir det ju lite lättare i alla fall.

Efter middan stannade vi så klart kvar på Pluto och dansade oss igenom hela kvällen, riktigt roligt. Okej, hände en tråkig incident, men hoppas att det löser sig. Om inte så tycker jag att det skulle vara vädligt synd eftersom att det bara var en löjlig liten skitgrej det hela handlade om.

Idag har jag och Systeryster lekt lite kulturella och varit på Kvarnbacka dagen. Haha. Sen lite senare ska vi leka finsmakare och göra Pannacotta till fotbollen, mumsmums.

Puss!

p.s. lovar att det ska komma upp lite fler roliga bilder i inläggen.


usch-städning,

Blää, Fia hatar att städa. Hmm, något positivt tänk man kan ha medans man städar?
Kanske att det blir fint sen när man är klar. Undra om det funkar, hmm.


snyft,

Vi vann inte, buhäää
Fast fick ju försig höra att det var för att vi var FÖR bra så atte ;)

Aja, grattis till idrottsprogramet som vann i alla fall, ni var faktiskt bra.

hihi,

Nu ska vi på tvär gå och vinna Dressed4Success, hörs senare :D


show,

Vad tror ni gömmer sig under peruken?
Alla mina färdigfixade grejor till utklädnadssshowen kanske? :D


1 juni,

Blev  lite träning inför showen idag, kommer bli så j-vla bra och kläderna är klockrena. Vet inte om jag kommer kunna koncentrera mig så bra på dansen, kommer nog skratta för mycket åt killarna i trikåer, moahahaha.

På eftermiddan kom lilla Empa förbi och vi hade en skuggpicknick utan fika. Med andra ord tog vi bara en filt, satt oss i skuggan och snacka massa skit. Trevligt var det i alla fall =)

Nu ska jag kolla lite på Shrek, var ett tag sen jag såg den filmen och tycker att den är lite små charmig. Samtidigt som jag kollar på den ska jag fixa det sista med kläderna inför showen.

Nej, nu börjar som sagt filmen.
Puss!


RSS 2.0