tjohoo,

Tänkte bara önska er alla en trevlig helg, själv åker jag till Skövde för att hälsa på Emelie så kommer nog inte blogga nått. Ha det bra,

MJAO!


day thirteen / a fictional book,

Här måste jag faktiskt härma Lillstrumpan, Twilightböckerna är verkligen BÄST!


day twelve / a photo you like to see over and over,

Världens mysigaste kisse,
´


hej hopp,

Idag har jag haft en riktigt rolig dag med Emilia på stan. Satt typ en och en halv timme på Red Chili där vi åt lunch och snacka massa strunt. Pratade bland annat om härliga minnen från högstadie tiden, kan inte nån uppfinna en tidsmaskin så man kan åka tillbaka dit? Haha.


day eleven / a photo of you taken recently,

Underbara älskade Åland,


home sweet home,

Hejsan hoppsan,
tänkte bara säga att jag är hemma nu igen. Uppdatering av listan o.s.v. kommer igång imorron igen,

MJAO!


semester,

Nu åker den här coola ungen till Åland på semester, ciao!


är man mästarinna på efterätter så är man,


day ten / a photo of you taken over ten years ago,

Gissa hur gammal jag är på dom här två bilderna:

 


dagens bekännelse,

Dages grej från listan var att lägga upp en bild på mig som är tagen för minst tio år sedan, vilket gör att jag måste skanna in ett fotografi på datorn och det orkar jag inte göra nu så tar det imorron.

Istället tänkte jag köra med en liten bekännelse om vad jag har gjort idag; pinsamt nog har jag kollat på Paris Hiltons new BFF i stort sätt hela dagen, haha. Var typ fem avsnitt i rad och jag satt och kolla alla de med förundran. Förstår verkligen inte hur folk kan söka till ett sånt program, förstår ju försig inte mig på mig själv heller som satt och kolla på det men ändå. Har jag börjat kolla på nått fasnar jag lätt, du vet ju hur det blev med pingvinserien Systeryster? Kan inte bestämma mig för vad jag tycker om Paris Hilton, om hon bara är en bortskämd brat eller om hon faktiskt är en ganska cool affärskvinna, hmm. I början när det började pratas om Paris Hilton tyckte jag att hon var skön, sen brat och nu vet jag som sagt inte längre. Aja, nog om henne.

För tillfället ligger jag ute i soffan på altan och läser tredje boken ur Twilightserien, måste ju läsa boken innan jag ser filmen. Ska fortsätta med läsandet nu,

MJAO!

 


day nine / a photo you took,

Glömde helt bort den lilla listan igår, så får väl lägga upp för två dagar idag. Gårdagens uppdrag var att lägga upp en bild som jag tagit, och jag har tagit en hel del bilder men den här bilden tycker jag riktigt mycket om för jag tycker om texten.


day eight / a photo that makes you angry/sad,


day seven / a photo that makes you happy,


grattis,

Idag fyller världens bästa kisse år, ni kommer väl ihåg att säga grattis?


day six / one hot celebrity,



Mmmhmmmh


day five/ your favorite quote,

Märks att jag är kattvavakt, blev väckt halv sju av en hungrig liten kisse. Sen visade det sig att en kisse hade spytt och en annan bajsat i badkaret, hejaheja. Tänkte bara fylla i dagens punkt på listan och sen försöka somna om, hur nu det ska gå till i den här värmen. Okej, nu ska jag inte klaga på värmen men det är så kvavt också.

Nåja, dagens punkt handlar om favoritcitat/ordspråk. Finns en hel del bra citat men jag gillar hoppfulla och tankfulla sådana så ett av mina favoritcitat/ordspråk: Life isn't about how many breaths you take. It's about the moments that takes your breath away ♥ 





day four/ your favorite book,

Som jag nämnde igår läser jag inte så mycket böcker, men min favorit bok är nog Jag överlevde som Mietek Grocher har skrivit. Mietek är jude och i sin bok skriver han om sina minnen från Förintelsen under andra världskriget då han tvingades leva i hela nio olika koncentrationsläger och förlorade större delen av sin familj.

Mietek har varit på min gamla skola och föreläst, det var verkligen mäktigt. Jag förstår inte hur han som upplevt såna hemskheter klarar av att stå och prata om det, men som han själv säger han gör det bland annat för att historien inte ska upprepa sig. Förstår inte heller dem som påstår att Förintelsen aldrig hänt, att det bara är något som några har hittat på. Menmen, finns idioter till allt. Jag överlevde är i alla fall en bok som jag tycker att alla borde läsa.


Mietek med sin bok


powermeet 2,

Uppdateringen den här helgen har inte varit speciellt bra kanske, men har ju som sagt varit Powermeet nu i helgen. Igår kväll var jag där med min barndoms kompis Elin som jag inte träffat sen mars. Hade en riktigt rolig kväll med henne, gick fram och tillbaka, hit och dit, träffa massa folk och så. På dagen igår var jag med Emilia på stan, lika trevligt som vanligt. Köpte för ovanlighetens skull en bok; Welcome to the jungle som är en biografi om Guns N' Roses. Har kommit in i en period där jag läser biografier om kändisar. Okej, inte för jag läser speciellt mycket men ändå.

Bilder från gårdagen kommer upp lite senare, sitter nere vid mammas dator och skriver nu. Ha det så bra så hörs vi lite senare idag, nu ska jag göra i ordning mig inför en dag i solen,
MJAO!


powermeet,

Hade en riktigt rolig eftermiddag/kväll igår. Började med att kolla på finbilscrusingen med pappa sen träffade jag några kompisar och va med dom resten av kvällen. Vi satt och kolla bilar, mumsa godisremmar och aah hade en sjukt trevlig kväll helt enkelt. Tyvärr glömde jag kameran men kanske ska ner dit en sväng ikväll också så då ska jag se till att ta med den,

MJAO!


day three/ your favorite television program,

Mitt favorit program är kort och gott Americas next top model, älskar't. Favoriterna därifrån är nog Naima från säsong tre, Cari-Dee från säsong sju och Laura från senaste säsongen.


day two/ your favorite movie,

Är en sån som älskar att kolla på film så har flera favoriter, men mina absoluta favoriter är Lejonkungen, Dagboken, och Moulin Rouge.



day one/ your favorite song,

Dags att börja med den där listan nu då. Och ska jag vara ärlig vet jag inte riktigt vilken som är min favorit sång för tillfället, lyssnar på så mycket olika och därför älskar jag Spotify där man kan lyssna på i stort sätt allt. En av mina favorit sånger just nu är i alla fall Agnes och Björn Skifts låt When you tell the world that you are mine som de framförde på kronprinsessans bröllop. Den låten fasnade jag för på en gång, så mycket kännslor i den.

Övningskörde lite med pappa idag föresten, och det gick bra tralala.

Nu ska jag forsätta kolla på So you think you can dance,
MJAO!


lista,

Eftersom jag är så dålig på att uppdatera här i bloggen har jag snott en lista från Lillstrumpan där man ska besvara en fråga/uppmaning varje dag under en hel månad. Tänkte börja med det ikväll men lägger upp listan redan nu så jag inte glömmer bort det, haha.

day one/ your favorite song

day two/ your favorite movie

day three/ your favorite television program

day four/ your favorite book

day five/ your favorite quote

day six / One hot celebrity

day seven / a photo that makes you happy

day eight / a photo that makes you angry/sad

day nine / a photo you took

day ten / a photo of you taken over ten years ago

day eleven / a photo of you taken recently

day twelve / A photo you like to see over and over

day thirteen / a fictional book

day fourteen / a non-fictional book

day fifteen / a day you remember

day sixteen / a song that makes you cry (or nearly)

day seventeen / an art piece (painting, drawing, sculpture, etc.)

day eighteen / whatever you want to write

day nineteen / a talent of yours

day twenty / a hobby of yours

day twentyone / a recipe

day twentytwo / a website

day twentythree / a youtube video

day twentyfour / a not of thank you

day twentyfive / your day, in great detail

day twentysix / your week, in great detail

day twentyseven / this month, in great detail

day twentyeight / this year, in great detail

day twentynine / hopes, dreams and plans for the next 365 days

day thirty / why did you do this


systeryster,

Vart är du!? Kan ju inte kolla på "So you think you can dance" utan min Dancing Queen från förra veckan så tycker du borde pallra dig hit nununu.


You can dance, you can jive


helgen som vart,

Nu har uppdateringen dalat lite här igen.
Har haft en underbar helg i alla fall; i fredags träffade jag Emilia och busade med lille Sune. På fredags kvällen var jag som sagt och såg Hoffmaestro. Lördagen spenderade jag med min kära moder, shoppade och lite så. Sen igår lekte jag duktig och hjälpte pappa rensa lite ogräs. Så har egentligen inte gjort så mycket sedan jag senast uppdaterade, haha.


hoffmaestro ur tre perspektiv,

Första bilden är tagen av mig, 172 cm ovanför havsytan. Andra bilden är tagen av Patrick ca 200 cm ovanför havsytan. Tredje bilden är tagen av Emil som satt på Patricks axlar så har ingen aning om hur högt upp den är tagen ifrån, men räkna typ 300 cm kanske.

   

Klicka på bilden för normal storlek!


morron,

Kan ni fatta att jag är uppe nu? Tidigt för att vara mig under sommarlovet ju, haha. Har lovat mamma att jag ska dammsuga idag så var lika bra att försöka komma upp i någorlunda tid i alla fall. Sen ska jag ner till Cityfestivalen med min lilla vän Emilia. Vi ska göra vår årliga tradition; åka virvelvinden. På kvällen vill jag ner till Cityfestivalen igen och se Hoffmaestro & Chraa, men får se hur det blir med det.

Ha en underbar dag,
MJAO!



Bild


RSS 2.0