bilderna,

Lovade ju att jag skulle lägga upp lite bilder för nån dag sen, har inte orkat lagt in bilderna fören nu. Så här kommer några av dom :)


Skor som jag blev helt kär i, tyvärr lite mycket med 700 kr :/


Charmknuttebrutte och min lille gullegris på alla sätt och vis.


Samma kissar som förgående bild.


Oscar som har varit lite sjuk senaste veckan, men han ville vara med och
sola i onsdags i alla fall så han är antagligen på bättrings vägen :D


Sist men inte minst choklad/hallon kakan som jag gjorde, hihi

O.C

På senaste tiden har det varit väldigt mycket sex and the city, fast från och med igår är det O.C. som gäller igen.  
Carlifoooooooooooooooonia here we come (8)
Haha. Sen har jag en liten charmknuttebrutte här i knät också, han tycker tydligen också om O.C. den lilla knäpp kissen, haha. 

 
Brutus för någon dag sen när han sov på fönsterbrädan och hade min studentmössa som huvudkudde.


shululu,

Tänkte kolla lite film nu och eftersom att blue thoohten *stavning :S* inte fungerar på min dator, eller aah jag vet i alla fall inte hur man får igång den, så kommer inte bilderna upp förren imorron. Men det ska väl inte vara några större problem.

Choklad/hallon kladdkakan blev jättegod. Sara, en av mina grannar, kom över och hjälpte mig äta av den, haha. Var jättekul att träffa henne. Pratade massa gammla minnen från när vi var små och sprang över andra grannens tomt bara för att vi skulle leka med varandra, och alla gånger vi lekte kurra-gömma, när vi skulle vara coola och kolla skräckfilm och aah, har så många roliga minnen med den lilla tösabiten :D

Nej, nu ska jag kolla filmen =)
MJAO!


hoppsan hejsan,

Har varit otroligt lat och inte orkat skrivit nånting nu på ett tag, sorry Hännie, haha :p
Det jag har gjort dom senaste dagarna är i alla fall shoppat lite granna, träffat folk hit och dit och varit kattvakt. Just nu håller jag på med en choklad/hallon kladdkaka, ska bli spännande och se hur det blir, hihi.

Bilder kommer senare när jag sitter vid andra datorn =)
MJAO!

fino Dino,

Igår kväll när mamma och pappa kommit hem satt vi oss i soffan, kollade lite tv och pratade. Då berättade mamma att mina kusiner, farbror och fasters hund, Dino, hade dött. Jag började så klart gråta eftersom att han har funnits där så länge jag kan minnas. Han var en av dom få hundar som jag inte var rädd för. Han var så fino vår lille Dino, kommer att bli tommt att hälsa på i Finland utan honom :(

Olen aina rakastan sinua Dino <3

   

hemkomst,

Nu har mamma och pappa kommit hem, vilket innebär massa godis till mig, haha :D

ny design,

Hiss eller diss?

disney,

Om ni inte redan listat ut det så är jag riktig disney fantast, älskar verkligen disney filmer, i mina ögon är dom helt magiska.  Eller aah, i alla fall original filmerna eller vad man nu ska kalla dom. Just nu sitter jag och kollar på andra disney filmen för idag, Bernad och Bianca. Här kommer min favorit replik ur filmen :)

"Du kan röra den, köpa den eller få den så lätt,
men den finns där lika väl så att allting blir rätt."



länk till bilden

22 juli,

Har haft en riktigt mysig dag idag. Har gjort lite allt möjligt, solat *undra om det tog nått egentligen, mysigt var det i alla fall* pluggat lite teori och så klart busat kissar. Nu när Systeryster åkt hem till Örebro är dom efter mig som små svansar, haha.

Nu ligger jag i soffan nere i vardagsrummet tillsammans med alla tre kissekatter och en kopp té. Funderar på att se nån film också. Hmm, har jag lust att se Pinocchio *stavning :S* eller Lejonkungen. Aja, i-lands problem så det bara skriker om det.

MJAO!


kittekatterna,

Här kommer en bild på Bröderna Bus (Caesar och Brutus), hihi :D
MJAO!




beroende,

Har fått två nya beroenden. Det ena är sockerdricka som jag fick tidigare under somaren, det andra är det här, egentligen übertöntiga, hamsterspelet, testa spela så förstår ni nog vad jag menar, haha :D

MJAO!

måndags kväll,

Hallon + blåbärspaj, Beck film, Systeryster och en pucko katt som springer över laminatgolvet för han busar med en pingisboll, låter väl som en helt okej måndags kväll? Haha

P.s. Bilder på kissekatterna kommer troligtvis imorron. D.s.
MJAO!

tillägnat min kära systeryster,

Kan du vissla Johanna? (8)

sen bloggning,

Har precis kollat på Batman med Systeryster och måste bara få säga att jag redan har hittat en grej jag önskar mig i julklapp; en badanka att åka omkring i, haha XD

BADANKAN

MJAO!


svart bälte,

Blev lite shopping med mammsen idag, har man svart bälte så har man, haha :D
Köpte lite kläder och smycken, bl.a. den här söta grodan:


the best is back,

Är man ego så är man, haha.

Har ju varit borta från bloggen nu ett tag och det beror på att jag har varit i stugan på Åland där vi inte har nått internet, menmen. Hade jättebra där borta i alla fall. Tyvärr hade vi inte sån tur med vädret, en dag var det bara 12 grader och om ni frågar mig är det riktigt kallt för att vara mitt i sommaren. Näst sista dagen var det i alla fall sol och värme. Då var vi till Degersand och sola och bada lite. Är stolt över att jag fick pappa att bada, han är egentligen världens badkruka, haha. Lite andra saker vi gjorde på åland var att shoppa, åka runt lite med båten, basta och lite såna grejer. Måla om stugan gjorde vi också. Tidigare var den lite gulröd färgad *riktigt konstig färg* men nu är den röd och fin.

Lägger upp lite bilder *klicka på bilderna för att få dom större* och skriver troligtvis lite mer senare idag :)
Puss!

               


sommar och sol,

och vi har korta kjol och vi ha dig, Markoolio. Haha, nej men seriöst 30 grader idag också, kan det inte bli regn snart? Okej, jag älskar solen men känns som vi behöver regn nu, bara för en dag sen kan det gärna bli sol igen. I morse så regna och åskade det ju, hade gärna fått pågå hela dagen för min del. Eller aah, kanske inte så kul att kolla PowerMeet i regn, menmen.

Haha, läste precis igenom vad jag precis skrivit och vad mycket strunt det blev. Men orkar i alla fall inte skriva så mycket mer, gårddagen kan jag beskriva med ett ord: rolig =)

Kanske skriver mer lite senare, nu ska jag gå och hämta lite Pepsi,
Puss!


hej hopp,

Har inte skrivit på ett tag nu igen. Och med risk för att låta nördig är det för att jag har busat för mycket med dom nya kissarna, haha :D Ska se till att ta några bra bilder så ni kan få se hur söta dom är.

Idag kom Empa över och då blev det solning, kubbspel och lite lek i vattenspridaren, hahaha. Sen nu på kvällen var vi först på Spicy och åt lite god mat och sedan på bio där vi såg Ice Age 3. Riktigt rolig film, så har ni sett ettan och tvåan tycker jag verkligen att ni ska se den :D

Nee, nu ropar kissarna igen,
Puss!

RSS 2.0