lista igen,

Eftersom jag inte är så duktig på att uppdatera dagligen tänkte jag testa på en sån här lista igen, kanske gör så att jag uppdaterar nått varje dag i alla fall. Påbörjar listan senare idag, MJAO!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


1 månad,

Jahapp, då var det bara en månad kvar till julafton. Har ett stort problem, vet varkne vad jag ska köpa till folk eller önska mig. Jag vet, i-lands problem men det är så jobbigt när folk frågar vad man önskar sig och inte har nån aning. Miapia har satt deadline till nu på söndag, efter det får man inte önska sig nått och om man inte önskar sig nått blir det ett presentkort på dressman, haha. Att jag inte vet vad jag önskar mig är så klart inte det största problemet, det får väl dom som ska köpa pressenter till mig använda sin fantasi till. Men jag har ingen fantasi om vad jag ska köpa till alla, bläh. Vet vad jag ska köpa till lillebror, men det är allt. Aja, får väl klura lite till på julklappar.

MJAO!BILD


kampanj,

Jaha, då var man tillbaka i Örebro och skolbänken igen. Nu håller vi på vi på med ett kampanjarbete som ska hanlda om självförsvar. Vi har vait självförsvar p.g.a. alla våldtäckter och överfall som hänt här i Örebro den senaste tiden. I den här kampanjen ska vi först göra en kampanjplan sen en folder och sist men inte minst en websida. Såå intressant för er att läsa om va? Haha.

Ska jag vara ärlig kommer jag för tillfället inte på nått mer intressant att skriva om, *illa* Återkommer säkert lite senare under eftermiddagen/kvällen med nån roligare uppdatering, just nu är jag supertrött eftersom jag vaknade tidigt helt i onödan imorse, bläh.

MJAO!


julmarknad,

För nån timme sen var jag med mamma och pappa på julmarknaden nere vid mässingsbruket. Var riktigt mysigt men var sjukt mycket folk, man kunde knappt gå någonstans, sen när man skulle gå där bilarna körde blev man nästan påkörd för det var så trångt, hmm. Aja, jag gick hem nöjd och glad med en påse brända mandlar, hihi. Pappa blev 5 mumsiga korvar rikare och mamma köpte såna där goda remmar.

Bild


Choklad,

Så här glad blev jag nyss när jag såg att jag klarat hemtentan!


Bild


min helg,

Har haft en ungerbar helg med födelsedagsfest för Irena i fredags, jag och Bellsan gjorde en jättefin tårta till henne i födelsedagspresent. Utgång igår för att Neda var tillbaka en sväng i Öret. Sen idag bjöd Systeryster på middag, riktigt mumsigt så tack så mycket. Fick även se pappies farsdagspresent, klockren! Råkade so med mig några filmer från Systeryster så nu tänkte jag kolla på Fyra bröllop och en begravning,

MJAO!


min dag,

Kikade nyss in på Lillstrumpans blogg och det gjorde verkligen min dag. Hon hade skrivit om att en av mina favoritfilmer från barndomen äntligen ska komma ut på DVD. LYCKA!


wohoo,

Nu är jag äntligen klar med hemtentan, ska bara skriva ut och lämna in den :D


ronja rövardotter,

Fick helt plötsligt sån där jättelust att se Ronja Rövardotter, nån som vet vart man kan köpa den på dvd?


bibban med bellsan,

Óch här kommer vi nog sitta hela dagen, eller i alla fall tills vi är klara med våra hemtentor.


bananerna,

Veckans hitlåt:


tråkvecka,

Aaah, hittills har den här veckan varit en tråkvecka med lite roliga händelser där i mellan. Har mest jobbat med hemtentan som jag bara har 1,5 fråga kvar på nu, weei. Ska till skolan imorron för att kopiera några sidor sen plugga med Bellsan i bibban. Eller plugga med och plugga med, hemtentorna gör vi ju var och en för sig men då kan man i alla fall disskutera lite och så. Alltid roligare med lite sällskap. Planen är att bli helt klar med hemtentan imorron så jag slipper åka till skolan sen och lämna in den. Då kan jag och Bellsan ägna oss helt och hållet åt Irenas födelsedags tårta på fredag, den kommer bli så sjukt fin. Lovar att ta bilder på den sen när vi har gjort den, haha. 

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så blir nog att jag lagar lite mat istället,

MJAO!
Tycks försten om den här underbara bilden jag tog på Oscar förut till en fotouppgift? Saknar mina kissar otroligt mycket just nu, ska bli skönt att åka hem nästa helg. Saknar så klart familjen också, men är riktigt tommt här i Örebro utan några kissar, jag menar personer finns det ju. Inte lika underbara som familjen men ni fattar.


RSS 2.0