onsdag

för ca 10 minuter sedan var det en man här som ringde på dörren. han hade kört på en katt och frågade om det var min katt eller om jag kanske visste vems det var. det var inte min katt och jag vet inte vems det är. så fort han hade gått härifrån tog jag upp min/våran kissekatt, bar han som en liten baby och grät för den som precis hade förlorat sin katts skull. haha, vilken tjej man är ibland.

var på utvecklingssamtal idag. och det gick bra, oväntat bra. trodde inte att jag låg så bra till i spanskan som jag gjorde och sedan hade jag bara 3 lektioners ogiltig frånvaro från spanskan. jag trodde att det var många fler. har ju varit lite krångel och missförstånd. tur att det inte var fler, måste skärpa min när det gäller spanskan.

lite jobbigt att gå till skolan när man egentligen har flex. men vi jobbade med projektet och det gick bra. kommer nog att bil kul att gå på stan o dela ut flygblad. eller inte. äsch, det blir ju vad man gör det till.
sen gjorde ju jag och emelie så snygga gubbar på www.sp-studio.de/, några av de finns på min/ emelies bdb.
och bara så att ni vet var vi inte så seriösa så tro inte att  vi är som på bilderna på riktigt. haha


just nu sitter jag och kollar o.c igen, fy f-n va snygg ryan var i första säsongen :D

nu ska jag kolla vidare, pausen är slut.


heppå´re


Tandläkarn =/

jahapp, då har man varit hos tandläkarn också. men det gick inte så bra. hade ett hål som ska lagas.
som tur var va det bara ett litet hål, men det kommer ju att växa. har aldrig haft hål förut så det ska bli lite läskigt att borra och så :( fast jag vägrar att göra det utan bedövning. blääää. så nu kommer jag att gå här i 3 veckor och gruva mig för lagningen av tanden. eller kanske inte, folk har ju lagat tänder förut. jag är ju inte den första. får väl försöka att tänka lite positivt. det blir nog bra :) 

Måndag nu igen,

men den här måndagen var inte lika jobbig som de brukar vara. sovmorron och sedan bara en lektion. tänk om alla måndagar kunde vara så. eller ju försig är det sovmorron varje måndag, men jag har 2 lektioner, både samhäll och spanska. idag hade vi ingen spanska, vi fick vara hemma och plugga inför provet som vi ska ha på fredag. i samhällen ska vi börja med något nytt grejs om hållbar utveckling. tror att den kan bli ganska rolig faktiskt. jag och emelie ska ta reda på vad några bilfirmor för att se vad de gör för den hållbara utvecklingen, interdjuva och lite så.

efter skolan så fick emelie för sig att vi skulle kolla efter en tröja till ett par av hennes jeans. jessie följde också med. tyvärr hittade vi ingen tröja till emelie, men det var kul ändå. :D korsett maraton xD
"vi borde ha testa-underkläd-eftermiddagar lite oftare" så klockren gumman xD

satt och zappa runt lite på tv.n och hamnade precis i tid till ett avsnitt av o.c. usch, vad jag älskar den serien. synd bara att den inte går längre. får nöja sig med repriserna. ska köpa boxarna sen nångång när jag får pengar. är för tillfället helt pank. tur att pengarna kommer snart, annars skulle jag inte ha råd med julklappar.

tändläkarn imorron då, usch :/ men det går nog bra. hoppas jag. har aldrig haft nå problem med tänderna förut så det borde inte vara något speciellt den här gången heller.

måste ta tag i tränandet snart igen. tog en pause som bara skulle va över sommaren, men den blev lite längre än väntat. är nog egentligen ganska lat av mig, haha xD men nu måste jag verkligen ta tag i det igen och börja gyma. även om det kanske inte är så kul alla gånger så är det bättre än att inte träna alls.

puss o kram, skumbanan


summering av vecka 47

Har varit ganska mycket den här veckan så jag har inte orkat/hunnit skriva någonting.

Veckans höjdpunkt var iallafall i tisdags, var ju och kollade på winnerbäck. fy bubblan va bra det var :D
bäst var det när han sjöng kom änglar, då sjöng vi i ståpubliken själva o han bara spelade första versen, sen i
andra kom han också med och sjöng. helt otrolig känsla. förstår bara inte hur man kunde köpa sittplatser, de va ju så långt ifrån scenen och det kan ju verkligen inte blivit samma känsla som när man stog nära, sjöng med och hoppade runt. måste ha varit mycket tråkigare att bara ha suttit där och lyssnat. aja, han/dem var bra iallafall :D

Helgen var bra. men jag har egentligen inte gjort så mycket. mest massor av ingenting. 
har iallafall rensat lite mer ur garderoben. och igår skulle jag egentligen gått på  fest på viksäng, men så blev det inte p.g.a en mängd olika anledningar. hade varit kul, men man kan ju inte festa varje helg. då blir det nog inte så roligt i slut endan.

vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, så jag skriver inget mer :P
ha det bra. -`v´-


Måndag :/

usch vad jag tycker illa om måndagar. helgen kunde gärna fått vara en dag till. tur att man har lite sovmorron iallafall, annars skulle jag aldrig orka. får väl se hur det blir efter jul då jag kanske måste börja 8 på måndagar :(
imorse hade jag jättesvårt att gå upp ur sängen, ställde om klockan hur många gånger som helst, trodde nästan inte att jag skulle hinna iväg till skolan över huvudtaget. blääääää för måndagar och gå upp en speciell tid :(

första lektionen va det samhäll. då kollade vi på nån film [sista delen i serien planeten] och sedan skulle vi disskutera lite i nya samhällsgrupperna. och det gick ju som det gick. blev värsta catfighten mellan migochelin/armanochsarah. okej, kanske inte sån stor catfight, men det slutade med att jag och arman skrek åt varandra. han ville inte lyssna på vad vi hade att säga och då ville ju inte vi lyssna på vad han hade att säga heller, och då blev det som det blev. va lite kul iallafall :P

efter samhällen var det spanska som gällde. va bara en timmes lektion och Zoraida snacka mest om våran framtid, vad vi kan använda spanskan som vi lär oss till och massa sånt, så det var helt okej. fick reda på vad vi ska ha prov på nästa fredag också :( som tur var det bara lite grammatik från steg 1 & 2 så det kan nog gå helt okeh iallafall :)

sedan har jag fått tag på en biljett till winnerbäck idag också, tack så hemskt mycket sarahs kompis som inte ska dit, haha. blev jättebesviken när jag inte fick tag på en biljett, men nu är jag glad igen, ska bli så grymt kul :D

nu orkar jag inte skriva mer, så tjingeling

Rolig helg, som vanligt

Helgen har varit bra som den nästan alltid är. den började med lite party hos olle på bjurhovda. och det var lite kul.
massa tvärare men även annat folk. efter ett tag så kom olles storebror hem och han hade med sig en kompis. ännu mer lite senare så kom några fler av hans kompisar, bl.a min syrras ex robert. först när jag såg han blev jag helt "höh? vad gör han här?" men det va lite kul att träffa honom, har inte träffat honom på jättelänge så.
mindre kul med festen var att olle och hans bror fick 1000 kr i böter för att vi var för högljudda. man bara whaaat? tyckte inte att vi var så högljudda, menmen. böter fick de iallafall, fast vi bestämmde att alla som var på festen skulle bidra med lite pengar så att de inte skulle behöva betala allt själva, får höra mer om hur det blir med det imorgon.

igår så var jag först på stan en sväng med mammie. hittade en jättefin klänning/kjol som var röd, inte rosa. haha :D sen fick jag lite småsaker som ett halsband och så. efter den lilla shoppingturen så åkte vi till erikslund för att köpa lite mat. sen åkte vi hem och åt, jocke och pappie försvann iväg till jockes hockey som det var tänkt att jag och mammie också skulle och kolla på. men när vi skulle åka så åkte jag till emelie istället. där spelade vi lite poker med totte, tobbe och matte petterson. det var kul, även om jag kanske inte var så bra på det i början, men i slutet var jag faktiskt helt okej. eller nej, just ja, jag och emelie var BÄST genom hela spelet. "bra, bättre oss." haha.

idag har jag inte gjort något speciellt. okej, dagen är inte slut än, men jag har inte planerat något speciellt heller. blir nog bara en skön hemma-slapp-seg-och-deg-dag :)

nee, nu orkar jag inte skriva nå mer just nu. kanske skriver lite mer senare ikväll om jag orkar:P
heppå´re

Hejsan hoppsan

Jag vet att jag är sämst på att komma ihåg att skriva i bloggen, men nu måste jag nog ta o skärpa mig,
vad är det egentligen för mening med att ha blogg om man ändå inte skriver i den?

Har ju varit sjuk o hemma från skolan sen i onsdags, så igår kväll lurade emelie ut mig på en fika nere på stan.
Och det blev ju en kul kväll. Slutade med att vi hade fikat 3 gånger på stugan och ätit på donken.
Kul att träffa lite folk igen, även fast jag kanske inte va helt frisk och att det var superkallt ute, menmen.
En annan sak som va lite dålig va att Miapia kom hit igår kväll, skulle varit roligt att träffa henne. Men när jag åkte
iväg så var det bara kanske att hon skulle komma, och då kunde jag ju inte stanna hemma och vänta på att hon
KANSKE skulle komma. Om hon inte skulle kommit så skulle jag ju väntat förj*ves.
Yttligare en sak som inte var så kul igår var att jag bara började längta ännu mer till 18 års dagen, bara 186 dagar
kvar nu, jippie. VIll ju så gärna smaka en cosmopolitan. Haha.

Kom hem ganska sent igår (typ 2 för att bussen är så dum) och sen så blev jag väckt typ halv nie i morse. jättekul.
NOT. Men det är ju faktiskt farsdag och då kan man offra sig lite, är ju bara en gång om året. Ska snart åka med mammie till mormor och morfar. Kul men ändå inte, orkar inte riktigt med att höra mormors tjat om att jag var mycket sötare med ljusthår och så. Just ja, har ju färgat det brunt nu, bild kommer senare nångång. Lite senare under dagen ska vi åka till Eskilstuna och lämna Hännies nya tvättmaskin. Pappie ska väl installera den också så då passar nog jag och mammie på att åka till Tunapark eller något :)

Nee, nu är det dags att börja fixa i ordning sig lite.
Ciao


Knasdag

fy bubblan vilken dag det här har varit.
började med att jag blev väckt 7.20, stråååååålande. eller inte. anledningen till den tidiga väckningen var att jocke skulle till stockholm och möta en kompis på centralen 8.30. om ni undrar varför jag skulle följa med var det för att jag skulle kolla på hårfärg med mamma, var dags att färga håret. hade inte gjort det på typ 1,5 - 2 månader så jag hade en regäl utväxt


RSS 2.0