dagens partydjur,


pluggiplugg,

Skulle egentligen åkt till en tjej i klassen och pluggat idag, men så blev det icke. Så nu sitter jag här med en filt på syrrans balkong och pluggar istället, haha. Jag SKA klara tentan på fredag, så är det bara.


plugg,

Nu ska jag iväg och tentaplugga med klassens nötter, haha


hahaha,

God morron på er allihopa!

Igår kväll skulle jag ladda Johannas mp3 och gick då igenom den för att kolla om hon hade nån bra musik och inte baaara schlager (och schlager är bra, men hon är verkligen galen i det, haha :D) Hittade massa gamla godningar, bland annat den här låten som efter den 18-19 april alltid kommer att få mig tänka på studentkryssningen och min, Em och Rebs fina dans till den. Kan inte låta bli att le när jag tänker på det, fy bubblan vad kul det var. Vill åka på kryssning snart igen, haha. 
 




I wanna lay you down in a bed of roses,


dagens partydjur,


saknar,

... min lilla stampe :(
Men på fredag får jag träffa honom igen :D


29 september,

Har inte så mycket för mig just nu så tänkte bjuda på en liten snygg bild från i sommras när jag, Emelie, Alex och Henke skulle grilla vid grusgropen.
Jag har aldrig tidigare hört talas om en grill som grillats sönder, menmen nån gång ska vara den första. Trots att botten på grillen gick sönder fick vi riktigt goda, överbrända hamburgare, haha.


dagens partydjur,


dagens partydjur,


marieberg,

Hade en jättebra dag med Systeryster på Marieberg, hittade dock inga skor som jag hade tänkte att jag skulle köpa. Hon hittade 3 par, hmmm. Haha. Sen har vi kollat på Patrik 1,5 som jag tycker var en riktigt söt film :)

MJAO!


26 september,

Nu ska jag och systeryster till Marieberg,
så heipa :D


idol,

Jag och systeryster har fått en ny idol :D


F R A N K


dagens partydjur,


25 september,

Iiiiih, jag ska cykla till Willy's och handla mat. Håll tummarna för mig att jag ska hitta, haha :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPPDATE (ca 1 timme senare):
Gick jättebra att hitta, både dit och hem. Nedrans Örebro med deras skyltar överallt, haha. Okej, det är ju bra så man slipper cykla vilse men lite tråkigt för då kan man inte berätta om hur man klanta till sig när man letade efter något. Aja, har handlat lite mat och så nu i alla fall, och en överraskning till Juttaskrutta, hihi :D

Nu är det lite tentaplugg som gäller, blääää!!

MJAO!


24 september,

Efter att ha gått upp tidigt i morse, haft en föreläsning i skolan, jobbat med diskursanalysen, lagat kvällsmat och diskat tycker jag att jag är värld en kopp varm choklad med mini marsmellows *stavning :S* framför dumburken där idol visas :D


dagens partydjur,


24 september,

Idag var Fia uppe med tuppen, svårt att tro vavavava?


örebro,

Chokladkolakaka och svartvinbärs saft, märks att jag är tillbaka hos Systeryster i Örebro, haha :D


dagens partydjur,

Nu även på svenska ;)


23 september,

Nu när jag har varit hemma har jag inte varit speciellt duktig på att blogga. Istället har jag umgåts med familjen, kompisar och så klart kissarna, haha. Vid fem i eftermiddag (eller är fem kväll, vad räknas som eftermiddag och vad räknas som kväll? :s) åker jag tillbaka till Örebro. Så idag ska jag bara slappa och packa. Eftersom jag var så duktig och läste alla kapitel jag skulle läsa i böckerna igår så kan jag bara slappa idag, hihi :D

Nej, magen kurrar efter frulle. Tänkte först lägga upp några bilder på mina underbaringar som absolut skulle sova med mig igår kväll, låter bilderna tala för sig själva, haha :D
   

 


gårdagens partydjur (glömde lägga upp igår)


bruuuuuum,

Har precis kommit hem från en övningskörningstur med pappa.
 Går faktiskt riktigt bra nu, men jag hatar fortfarande rondeller, man blir ju så förvirrad i dom :S Ringde lillebror och frågade om han ville ha skjut hem, och det ville han ju så klart. Första gången lillebror fick åka med när jag körde, hihi. När vi väl var hemma fick jag kommentaren "du var ju bättre på att köra än jag trodde :D" Först blev jag så klart glad, sen började jag fundera på om jag skulle ta det som en kompilimang eller inte. Jag menar huuuur dåligt trodde han att jag skulle köra egentligen? haha.

MJAO!


Fia + Disney = Sant

Och vem är den obesegrade mästaren i Disney TP? ;D


dagens partydjur,


dagens bästa,

Måste nog ha varit mamma.
Expertiten på djurmagasinet där vi skulle köpa kattmat började prata om vilken form det var på den nya kattmaten. Mamma svarade då:
- Jag tror inte att formen på mat spelar någon roll för mina katter :S
Experditen hörde då själv hur dumt det låtit och alla tre började asgarva, hahaha.
Okej, kanske inte sååå kul för er som inte var där, menmen :P



dagens partydjur,


sneaky peak,

Vad tycks? :D



borta bra men hemma bäst,

Sitter här med ett glas svartvinbärssaft och väntar på att bägge visarna på klockan ska peka rätt upp. Då är det nämligen dags att gå mot bussen som ska ta mig till bussen som ska ta mig hem, hem kära hem :D Okej, har det bra här i Örebro med, men inget går upp mot hemma, borta bra men hemma bäst.

MJAO!


puss,


dagens partydjur,


17 september,

Är lat och orkar inte skriva så mycket mer än att jag idag har ätit en av dom godaste blåbärs pajerna jag någonsin. Och att jag varit duktig och lagat kvällsmat, blev pankisar som faktiskt gick att äta, haha :D

MJAO!


dagens partydjur,


höst,

En tidigare Fiafilosofi gick ut på att det var sommar till det första lövet fallit. Nu har jag sett det första röd-gula höstlövet falla, men jag vill inte att det ska vara höst än så måste komma på en ny filosofi, hmm. Okej, hösten kan va mysig med gosiga stickade tröjor, men inte än. 

Aja, nog med höstprat. Vid elva idag träffade jag gruppen så gjorde vi våran semiotiska analys av en reklamannons. Gick faktiskt riktigt bra, vi hade intressanta diskusioner och arbetade effektivt så vi var klara efter ca 2,5 timme. Okej, arbetet var inte så stort heller men ändå. Det tog inte så lång tid och jag känner mig nöjd med arbetet. Så nu kan jag checka av andra uppgiften på universitetet, weeeei.

Nu ska jag stänga ner datorn och kolla film istället,

MJAO!


dagens partydjur,


15 september,

Usch vad jag har dålig fantasi när det gäller rubriker, haha.

Tänke skriva lite om gårddagen eftersom jag inte orkade skriva nått igår (läs hann inte på morronen och blev jättesur på kvällen när msn och fb krånglade så stängde av datorn, haha)

Började i alla fall med shopping av lite små saker som hårsnoddar. Förstår inte hur dom kan komma bort hela tiden, hårsnoddar och hårnålar försvinner ju alltid. Sen var det chibata lunch på stugan med Hammarn som gällde. Efter det var jag duktig och övningskörde, gick riktigt bra faktiskt :D När jag hade brummat ett tag träffade jag Hammarn igen. Då letade vi reda på lite tröjor till honom, slutade med att han hade en kasse från varje sportaffär, haha. Eftermiddagen slutade med en brownie på Wayne's som Hammarn bjussade på.

När jag kom hem var jag duktig och hjälpte pappa med maten, jag grillade korv och han gjorde potatismos. Efter maten var jag förbi Sindmark och kollade Herkules, "kooom och se Herkules på g, tralalalala"

Det var vad jag hade att skriva med min braiga måndag,

MJAO!


grattis,

Idag fyller min LilleSkrutt 1 år så tycker att alla ska säga grattis till honom nu, haha :D


dagens partydjur,


söndaaag,

Idag har jag varit duktig och övningskört, gick faktiskt riktigt bra. Har körlektion på körskolan imorron, hoppas att det går lika bra då, haha. 
 
Sen har jag varit hos mormor och morfar och ätit massa god mat :D

Nu sitter jag bara här i soffan och kollar på "Ensam mamma söker" och kollar på knäppkissen (Brutus) som sover på akvariet, haha.

MJAO!


dagens vill ha,


dagens partydjur,

Idag är jag en ...


latmask igen,

Ledsen att jag har varit så lat dom senaste dagarna. Har ju inte skrivit en endaste liten rad.

Det som har hänt sen sist är i alla fall inte speciellt mycket. Har fått hem lite skolböcker som jag ska sätta igång och läsa nu över helgen, varit ute på krogen för första gången i Örebro. Vi var till Strömpis, och det var nästan lika kul där som själva namnet, haha.

Idag har jag varit och lånat en skolbok på bibban (Tamara slang) nere på stan. Sen var jag och hälsade på Empa på cafét där hon jobbar också.

Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, får se vad jag känner för. Just nu känner jag bara för att ta det lugnt, men får som sagt se vad som händer.  

Sist men inte minst tänkte jag bjuda på en jätte tjusig bild från kön in till Strömpis,
från vänster: Neda, jag, Tamara & sist men absolut inte minst Sam




morsning korsning,

Sitter här och dricker mitt caramell té med mjölk och honing (jag vet att det heter honung, men tycker att honing låter mycket sötare, speciellt när Nalle puh säger det, haha). Är riktigt gott faktiskt :D Ska snart diska och sen bege mig mot bussen. Min grupp ska fixa det sista på uppgiften som ska vara inlämnad imorron och sen vid ett är det filmvisning. Har fortfarande inte förstått vad film har med pr att göra menmen,

Ni får ha en bra dag så hörs vi säkert senare,
MJAO!


tv,

Roast på Berns får fyra av fem toast, kanon kul :D



Bild


cyckling,

Hittade både till centrum och tillbaka igen, så blev ingen rolig story att berätta. Det var för bra skyltat helt enkelt, haha. Köpte lampor till cykeln i alla fall, biblioteket tar jag nån gång senare. Caswenötter blev det inte heller, istället blev det en jätte fin t-skirt. Och jag vet, jag kanske egentligen inte har råd med det nu när jag studerar och precis beställt böcker för massa pengar. Men den var så himla klockren så var tvungen att köpa den. Var nån special edision också så finns inte kvar så länge :p

Emelie kom nyss med skönaste komentaren om mitt shoppande:
- du kommer aldrig klara dig därborta, dom verkar ha för bra affärer för det, du får flytta upp till norrland om du ska klara dig :D

Nej, nu ska jag kolla lite på dumburken :)

MJAO!

 

 


p.s.

Jag saknar min Oscar :(


todieluu,

Lika dålig uppdatering som vanligt, sorry. Har i alla fall varit hemma i helgen vilket var underbart :D Nu är jag tillbaka i Örebro och funderar på om jag kanske ska ta en cykeltur till centrum. Skulle behöva skaffa lampor till cykeln, bibliotekskort sen är jag jättesugen på caswenötter *stavning :s* Haha. Sen kanske gå runt i lite affärer, hihi =)

Fast först ska jag nog plugga lite, har en gruppuppgift som ska vara inne på onsdag. Var i skolan idag ca 1 timme och diskuterade lite och så, nu ska jag bara skriva ner delar av det som vi diskuterade så ska väl inte behöva ta sååå lång tid?

Aja, uppdaterar senare ikväll så får ni höra hur cykelturen gick, haha,

MJAO!


muuums,

Sitter här med en kopp varm o'boy med marsmellows i, mumsigt värre :D
Tack för bilden Joppe, haha



Klicka på bilden för att få den större,


hejhej,

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om min första vecka på universitetet, har gått lite upp och ner.

TACK för att du finns Systeryster, löv jö <3


RSS 2.0