happy halloween,

Firade halloween med några vänner här i Örebro igår. Hade en riktigt rolig kväll som Barbie, haha.

 

p.s. hade på mig ett par rosa skor och lite fler assocearer också men dom fasna inte på bild


aleks,

Igår fyllde min fina vän Aleksandra år så då gjorde jag, Irena och Semsa en jättefin tårta till henne. Hon hade ingen aning om att vi skulle komma över med tårta så blev en glad överaskning. Tårtan var jättegod och hade nog varit ännu godare om den hade varit laktosfri, haha

 


handen på hjärtat,

Med handen på hjärtat kan jag erkänna att jag fuskat lite. I lördags bakade jag och Irena lussekatter och drack julmust, trots att det är 1000 år till jul. Woopsie! Men dom blev hur goda som helst så det var det värt, att fuska lite alltså.


hemskt,

Vet att jag egentligen borde ligga i sängen och sova, men fasnade i Schindler's List. Hemsk film, eller filmen är bra men förintelsen är hemsk.



Bild


tjohejsan,

Varit en liten jobbig vecka då jag varit jätteförkyld och Oscar försvann från jorden. Menmen, nu är det dags att ta nya friska tag. Har kommit igång med C-uppsatsen nu i alla fall, jag ska skriva om Du är vad du äter utifrån en samtalsanalys. Vilket innebär att jag ska transkibera för första gången, spännande. Som tur är har Mallanbrallan gjort det förut så hon har lovat mig att ge lite tips och råd.

Igår var jag på hockey med Systeryster. Örebro-Tingsryd stod på tablån och det var en spännande match. Men måste faktiskt klaga lite på Örebros hejarklack, skulle det där vara nått? Haha var faktiskt ynligt. Eller okej, dom har ju blivit större än vad dom varit men ingen hejarklack kan jämföra sig med VIKs. VIK i mitt ♥. (och jaaa skrev dom sista meningarna bara för att jävlas lite me dig Systeryster)

Nu ska jag ta tag i det där som kallas städa och diska, bläh. Sen kanske jag ska hitta på nått med Irrevirre, inte träffat henne på över en vecka så saknar henne lite granna.

MJAO!


vila i frid,

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta Oscar de la Renta Swanström


förbannad,

Finner inga ord som beskriver hur besviken jag blir över hur vissa saker fungerar i Sverige, klicka på länken för att läsa vad som gör mig så förbannad.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2594454/ganna-91-tvingas-tillbaka-till-ukraina


tyson,


fullmåne,

Märks att det var fullmåne i natt, kunde inte somna fören typ fyra tiden. Okej, jag har sömnproblem och det brukar ta jättelång tid innan jag somnar men i natt var det verkligen löjligt, jag kunde verkligen inte somna. Aja nu ska jag inte sitta här och klaga över det, finns ju dom som har det värre. Snart dags för föreläsning med favoritläraren Larsåke. Han är så söt, haha.



Bild lånad från hans fanepage på Facebook


god morron, god middag, god kväll,

Här kommer en liten snabbresumé sen senast jag skrev. Hade en jättetrevlig kväll hos Systeryster i fredags. I lördags var Mallans kompis Pippi från Göteborg här och hälsade på så vi var till Satin och dansa, riktigt skoj. I söndags kollade vi massa Buffy så nu har vi kollat slut alla avsnitt alla säsonger. Känns lite sorgligt på nått sätt, vad ska jag och Mallan göra om kvällarna nu då? Skämt å sido. Igår hade jag heldag med föreläsningar sen på kvällen tränade jag. Älskar träningen nu! Idag har jag bara varit på en föreläsning på eftermiddagen. Sen efter det var tanken att jag skulle på ett indoorwalkingpass men har sjukt ont i halsen så ville inte riskera att bli ännu sjukare så skippade det.  Aaah vad finns det mer att skriva, hmm. Inte så mycket eftersom Top Model 16 börjar nu.

MJAO!


gissa vart jag är nu,


ajaj,

Har träningsvärk i rumpan, låren och kyckling vingarna (jag och Mallan kallar musklerna som går från kroppen till armarna för kycklingvingar) haha. Tjejerna övertalade mig att följa med på ett cirkelfyspass igår, tog mig igenom hela passet och tyckte det var riktigt kul.

Idag har jag varit på insperationsföreläsning i tre timmar inför C-uppsatsen, inte långt kvar nu tills den ska börja skrivas. Usch, börjar få lite ångest över det med tanke på att det är en av dom viktigaste sakerna på hela min utbildning.

Senare ikväll ska jag iväg på pyjamasparty med kuddkrig hos Systeryster, kommer nog bli skoj som vanligt.

MJAO!


ny header,

Tröttnade på den gamla headern så pysslade nyss ihop en ny på ca fem minuter, vad tycks?


Hahaha,

Igår när jag inte kunde somna kikade jag runt lite i bloggen och läste gamla blogginlägg jag skrivit. Hittade ett från 21/5 -09 som jag tyckte var extra roligt.

"HAHAH,

Blev nyss en liten pause i städandet. Min kompis Emelie ringde och hade lite smått panik. I ett försök att laga ett örhänge med hjälp av lösnagelslim hade hon istället råkat limma ihop fingrarna. HAHAHA! Hon frågade om jag hade nå förslag på hur hon skulle få bort det, men det hade jag inte eftersom att hon redan hade testat med acciton. Då kollade pappa om han hade nått starkare och det hade han, nått limlösningsmedel. Så Empa var nyss här och jag lekte sjuksköterska med limlösningsmedel och tops, HAHA! Tur bara att det fungerade, hade nog varit lite pinsamt att åka upp till akuten eller nått för en sån liten sak. Sorry att jag skriver det här Empa, men HAHAHA! Det roligaste är att det lika gärna skulle hänt mig XD

Fårävär änd bäver :D"

nattinlägg,

Det handlar inte om hur man ser ut utan hur man beter sig.
Det handlar inte om hur många vänner man har utan vilka som stannar för alltid.
Det handlar inte om vart man vill utan hur man tar sig dit.
Det handlar inte om hur andra ser en utan hur man ser på sig själv.
Det handlar inte om att få den alla vill ha utan att få den man själv vill ha.


färdig,

Och jag är jättenöjd med resultaten! Mitt hår brukar vara jättejobbigt att färga då det bara suger åt sig färgen, därför passade den här hårfärgen utmärkt eftersom man har den i blött hår. Något mer som var bra med den här färgen var att den bara kostade 29 kr, tro det eller ej. Jag och Irena var till Ö&B igår och så tänkte jag att jag skulle köpa hårfärg, hittade den här som mamma brukar ha, och köpte två förpackningar av den i tron att domkostade 39 kr styck (vilket egentligen inte är nå dyrt det heller). Sen när jag kom hem och kolla kvittot visade det sig att jag bara betalade 58 kr för bägge två, score!

 +  =

 (klicka på bilderna för att förstora)


färg,

Sitter just nu med massa färg i håret ska försöka färga bort min fula utväxt jag fått och första gången jag gör det själv så det här ska bli spännande att se hur det blir, haha. Lovar före och efter bilder sen när det är klart.


träning,

Det här med träningen går faktiskt riktigt bra nu, har fått in lite rutin i det sen tränar jag oftast tillsammans med Mallan och Maggie vilket gör att det går lättare. Jag behöver verkligen nån som peppar mig och det gör dom. Plågade mig igenom ett indoorpass idag, trodde jag skulle dö med min sämsta kondition. Okej, fuskade lite och körde på lite lättare motstångstjosan än jag skulle men jag överlevde passet.


woops,

Ojoj, här har det blivit tomt dom senaste två veckorna. Men min dator har cpat jättemycket sen när jag var hemma förra veckan fungerade inte internet eller så. Okej, vi fick låna grannes mobila nätverk och har kunnat skriva nu när jag kommit tillbaka till Örebro igen men har inte känt för det.

Det som hänt sen sist är i alla fall att Emelie har varit här och hälsat på, hade en sjukt rolig helg med många roliga incidenter.

Sen har jag köpt en ny dator också, en rosa/vit Samsung. Tack Hännie!

Och idag har jag umgåts lite med frugan. Vi var lite busiga och pallade äpplen, hihi.


RSS 2.0