skönhetstävlingar,

Zappade runt lite på tvn efter jag kollat på Hem till gården och fasnade i ett program på TLC. Handlade om skönhetstävlingar för barn vilket jag tycker är helskruvat. Dom yngsta var lixom bara några månader gammla och hade ändå peruker och så vidare. Fem åringar hade massa smink, lösögonfransar och klänningar som kostade flera tusen kronor. Jag tycker att barn ska få vara barn så länge som möjligt, vuxen blir man ju ändå förr eller seanre. Okej, dom kanske tycker att det är kul att klä ut sig och så, men då tycker jag att det ska vara på skoj inte brutalt allvar där dom tävlar om att bli prinsessor/drottningar eller liknande och vinna massa pengar. Värst är det när föräldrarna pressar sina barn i skönhetstävlingarna. Var en unge som inte ens ville vara med i tävlignarna men hennes mamma tyckte att det var så roligt så hon ställde upp ändå. För nån vecka sen läste jag om en mamma som tvingade sin dotter använda botox. Det är ju till för att få bort rynkor, men hur många barn under 10 år har rynkor? Näh, låt barn vara barn så länge dom kan!

http://elinabrandtskott.blogg.se/images/2011/briannas20crowning20photo2_99702048_133980056.jpg

Bild


fia goes snickare,

Tro det eller ej men rubriken stämmer faktiskt. Pappa håller på och bygger en ny trapp och en liten terass till den på framsidan av huset, och på nått vänster har jag blivit första byggassistent. Hännie hade den rollen när hon var hemma i helgen och var hans hjälpreda; hjäpte till att måla, hålla plankor o.s.v. men nu har jag tagit över, vilket är lite underligt då jag verkligen var sämst i träslöjd i grundskolan. Borde egentligen vara Jocke som hjälper till då det är han som läser bygg på gymnasiet men han är ju sååå uppdagen med annat, haha.

Nä nu ska jag gå och kolla på mitt älskade So you think you can dance,
MJAO!Bildsommarlov,

Uppsatsen jag tidigare skrivit om fick jag godkänt på, utan någon anmärkning eller nånting. Känns jättebra att vet att jag kan skriva arbeten själv då det alltid varit grupparbeten tidigare. Missförstå mig inte, tycker det är mycket roligare med grupparbeten (oftast i alla fall) men ibland kan det vara skönt att göra något själv så man vet att man klarar det också.

Så nu är det sommarlov, weei.

Uppdateringen ska från och med nu bli som vanligt igen, kul att skriva av sig lite ju.
MJAO!


RSS 2.0