busstur,

Nu sitter jag på bussen på väg till Vässan igen. Tycker att det kan vara riktigt mysigt att åka buss faktiskt. Hellre buss än tåg. Buss är mycket lugnare skönare stämmning, på tåg stressar alla bara runt. + att när man bokar buss får man säkrad sittplats, med tåg måste man betala ca 50 kr extra. Vilket jag tycker är ganska värdelöst. En tågbiljett kostar ca 100 kr, ska man då behöva betala en halv gång till bara för att få sitta? Knas.

Nu är vi i alla fall några fler som åker buss än sist jag skrev om att jag åkte buss till Örebro då det bara var jag och chaffören, nu är vi hela 4 personer + chaffören, haha.

Var en jättesöt kisse som satt och väntade på sin buss tillsammans med sin matte i väntsalen, gjorde att jag började sakna mina småskitar ännu mer. Tur att jag får träffa dom snart. Eller aah, snart och snart, dröjer i alla fall ca 2 timmar.

MJAO!


bilder från i lördags,

Nu har jag fått lite bilder från i lördags (klicka på bilderna för normal storlek)

Första bilden: Neda och jag
Andra bilden:Anna, jag, Neda, Tamara (Tammy), Xiomara (X), Irena, Alexandra (Alex) och Isabell
Trejde bilden: Isabell och jag

   


kvitterkvitter,

Känns verkligen att våren är på väg nu, solen lyser och fåglarna kvittrar, älskar't :D
Tog den här bilden nyss, fatta att det är 19 grader ute i solen nu den 30 mars, hihi.


saiko,

Måste vara helt saiko, håller på och städar samtidigt som jag kollar på Sex and the City, haha. Menmen, jag är kvinna och det är sägs ju att kvinnor kan göra fler saker samtidigt.


allmänt skruffs,

Har haft en jättebra helg, efter dom dumma tentorna i alla fall, haha.
I lördags var jag ute med Örebrobrudarna, och det var lika kul som vanligt. Hade som vanligt inte med mig kameran så bilder från den roliga lördagskvällen kommer när brudarna skickat några. Igår (söndag) var jag bara "hemma" och hade en seg och deg dag. Kollade lite Förhäxad och Sex and the City. Idag har jag varit på introduktion och föreläsning till den nya delkursen. Efter föreläsningen kändes det som att den här kursen faktiskt kommer gå helt okej, och den handlar om saker som jag faktiskt tror att jag kommer ha nytta av i framtiden vilket är en väldigt stor fördel när jag ska lära mig saker. Jag måste veta varför jag ska lära mig saker och till vilken nytta jag lär mig dom, annars anser jag bara att det är onödigt och då går det som det går. Efter föreläsningen gick jag och Tamara till Ica och handlade lite, åker hem på onsdag eller torsdag så behövde inte handla så mycket :)

MJAO!

p.s. saknar min lilla Oscar


grattis i efterskott,

mormor som fyllde år igår :)


morsning korsning,

Då sitter man här vid datorn igen och är vaken samma tidi som igår, borde finnas nån lag emot att ha tenta och omtenta dagarna direkt efter varandra och så här tidigt på morronen, blääh. Menmen, nu är jag ju uppe i alla fall. Vaknade och var inte speciellt hunrig så nu sitter jag här med mitt glas c-vitaminer och en banan, haha.

Hade en jättemysig kväll hos Systeryster igår. Hon bjöd på nån mix med klyftpotatis, syltlök, svarta oliver och jag vet inte riktigt vad det var, gott vare i alla fall. Till det var det kyckling filé och en feta ost sås, mums. Åt så mycket att jag inte kunde ha byxorna knäppta längre, och gissa vad hon gör då? Tar fram en nygjord kladdkaka med lakris. Mums på den också, så jag gick därifrån sen mätt och belåten efter vi hade kollat på Let's dance.

Lite stolt över att Mattias vann, han är ju trots allt västeråsare. Sen hade han och Cissie verkligen ett grymt shownummer, tror det är det bästa shownummret jag sett i Let's dance.

MJAO!


eftermiddag

Tentan gick helt okej faktiskt, var vissa saker som jag inte alls kunde men försökte i alla fall. Och efter allt kaos från igår så är det bra, haha.

Efter tentan åkte jag ner på stan med Isabell en sväng, vi hade dubbeldate med våra Visakort, haha. Insåg precis att det inte blev så kul så här, men när Isabell sa det lät set sjukt kul. En rolig sak med shoppingen här i Örebro är att Monki precis har öppnat. Och att Gina Tricot har blivit större, dock finns det bara ett Gina Tricot här i centrum istället. Så vet inte riktigt vad som är bäst, en stor Gina Tricot affär eller två små. Aja, det nya Gina var fint i alla fall, stort och luftigt.

Nu ska jag återgå till pluggandet inför omtentan imorronbitti, tänkte bara skriva så att alla ni som undra hur det gick på tentan fick reda på hur det gått.

MJAO!


hello,

Klockan är snart sju och Fia är vaken. Hon har en tenta kvart över åtta, usch. Menmen, bara att försöka att göra sitt bästa så får vi se hur långt det räcker. Efter tentan är planen att åka ner på stan en sväng, byta en jeans skjorta hon köpte i förrgår (hon har bestämmt sig för att den är lite för liten och skulle vilja ha en storlek större). Sen plugga inför omtentan imorron och på kvällen åka till Systeryster på middag och lite Let's dance tittning.

Ne, nu ska Fia gå och göra lite frulle,
MJAO!



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LILLSTRUMPAN!


tofflor och rävrumpa,

Hade en riktigt mysig eftermiddag med mamma. Hon gjorde våfflor och så åt vi våfflorna samtidigt som vi kollade på Trolltider, haha. Roligast med Trolltider är att jag och mamma ser karaktärerna som personer i familjen. Tänker inte säga vem som är vem här, bara att mamma är som Daisy. (Fast mamma är så klart mycket bättre på att laga mat)



tisdageftermiddag,

och jag håller på och plugga till tentan på fredag. Blää på tentor. Orkar inte, menmen. Skulle egentligen ha varit i Örebro nu men är hemma. Mamma bröt foten i onsdags och har nu 8 skruvar och nån järnskena i foten samt gips så jag är hemma och hjälper henne lite. Kände att jag inte skulle kunna koncentrera mig på att tentaplugga i Örebro samtidigt som jag vet att mamma är ensam hemma och hoppar runt på kryckor och inte kan göra allt själv.

Sitter här och lyssnar på regge också, nån som längtar efter våren/sommaren här kanske, hihi.

Nej, åter till pluggandet.
MJAO!


grattis,

Vet att jag inte har bloggat nått på ett bra tag nu, och känner egentligen inte för att skriva nu heller. Tänkte bara skriva grattis till Systeryster som fyller 27 år idag, så grattis Systeryster!


Bild  


shopshopshop,

Har precis kommit "hem" från en liten tripp på stan här i Örebro. Skulle kolla lite födelsedagspresenter till Systeryster (borde egentligen kolla efter nått till Lillstrumpan, men hon är såå tråkig och bara önskar sig dollar till sin USA trip i Maj). Hittade i alla fall det jag var ute efter till Systeryster, och lite andra grejer. Handlade ingenting till mig själv faktiskt, bara till Systeryster och mammsen, hihi.

MJAO!


hej hå,

Har ni för er då? Själv sitter jag på bussen på väg tillbaka till Örebro. Usch, fast åker hem igen på torsdag eftermiddag, haha.

 Den här bussresan känns lite skumm eftersom det bara är jag på bussen, har aldrig hänt förut. Fast okej, kanske inte är så jättevanligt att åka till en annan stad bara så där vid femtiden på en måndag. När jag kommer till Örebro tror jag att jag ska iväg och träna lite på en gång, weei. Har ju inte tränat nånting nu i veckan när jag varit hemma.

Nej, nu ska jag återgå till mina mumsiga djungelvrål och spelet jag leker nörd och spelar.
MJAO!


julklapp,

Som en hel del av er nog redan vet älskar jag fina ljusstakar/ljuslyktor. I julklapp fick jag den här fina ljuslyktan av Lillstrumpan som jag inte tror att jag har visat här i bloggen. Det coola med den är att man kan byta ut dom där fyrkantiga plattorna i om man vill. Dom jag har i nu fick jag också i julklapp av Lillstrumpan, dom är lila och vita (olika mönster på dom vita). Undra om såna där plattor fortfarande finns kvar att köpa, i så fall ska jag nog köpa några, så himla läckert att man kan byta ut dom ju.


pics,

Här kommer några bilder från i lördags som jag lovat, orkar inte ladda upp så många i tagen så ni får nöja er med dom här tre, hihi.

P.s. klicka för att förstora bilderna

   


tjatja bloggläsare,

Har haft en bra dag med lite shopping, underbart väder och några underbara kompisar. Dock har jag inte läst nått ur boken till litteraturuppgiften, så blir att läsa dubbelt så mycket imorron, menmen that's life.

Nu ska jag sätta igång nån bra film och sen sova, men ni får ha det så bra så hörs vi säkert imorron. Förhoppningsvis har jag fått lite bilder från Madde och helgen då också,
MJAO!


vårvindar friska,

Just nu är det 8,5 + grader, solen lyser och håller på att smälta bort all snö, weei :D Så just nu känner jag att jag inte kan hålla mig inne och läsa längre, så jag ska ut på en liten promenix och omfamna våren som är på väg.
MJAO!



Bjuder på en härlig sommarbild från Åland som mamma tog i sommras, nu är det inte såå lång tid kvar tills den underbara sommaren är här igen, jag längtar.


rubrik?

Usch vad det är tråkigt med rubriker när fantasin bara sviker. Haha, det där rimmade ju nästan. Aja, är hemma hela den här veckan. Har en litteraturuppgift som går ut på att vi ska läsa en bok och sedan skriva en resention *stavning :s*.

Har inte gjort så fasligt mycket sen jag skrev sist. Efter jag tränat så blev jag jätteförkyld, antagligen eftersom det var så länge sedan jag tränade innan dess. Hade i stort sätt inte tränat någonting på ett år så jag förstår att kroppen blev chockade eller vad man nu ska säga.

I lördags var jag i alla fall på födelsedagsfest för några gamla klasskompisar, var jättekul att träffa allt folk igen. Vissa hade jag inte träffat sedan studenten, och det är illa. Bilder från det kommer när jag fått några från Madde, hade inte själv med mig kamera.

Kanske lite tråkigt blogginlägg, men nu vet ni i alla fall att jag fortfarande existerar haha,
MJAO!


guess what?

Efter att inte ha tränat nånting på ca ett år har jag tagit tag i det och köpt ett gymkort. Kände att jag verkligen behövde komma igång med träningen och ha nått att göra här i Örebro så det inte bara blir massa plugg. Tidigare har det blivit så att jag åkt ner på stan när jag inte haft nått att göra, nu kommer det istället bli så att jag går ner till gymmet och tränar lite (förhoppningsvis) Beach 2010, here I come, haha. Och ni behöver inte vara oroliga, jag ska inte träna så mycket så jag går ner massa i vikt och blir värsta benranglet oh nej, nu ska jag träna för att få bättre kondition och allmänt må bättre. Så önska mig lycka till med tränandet, hihi
 


hejhej hemskt mycket hej,

Igår åkte jag tillbaka till Örebro igen, blää. Hade i alla fall med mig Systeryster som sällskap på bussen. Sen åkte hon till sig och jag till mig för att kolla hockeyn, Kanada var verkligen värda att vinna. Mycket spännande att det blev övertid, dock var jag väldigt trött så ville bara sova, haha.

Idag hade jag föreläsning på förmiddagen, sen var jag till Willys och handlade lite mat. Måste bli bättre på att skriva upp lista med vad det egentligen är jag ska ha, annars blir det bara så att jag köper massa skruffs och glömmer hälften av grejerna jag egentligen skulle köpa. Typisk Fia grej.

Ne, nu börjar familjen annorlunda igen.

MJAO!


RSS 2.0