trasdockor,

Fick precis en jättesöt bild av Madde. Du är en av dom bästa gumman :D
" L I T E  T R A S I G A  O C H  K N A S I G A ... "


latig söndag,

Det är som jag skrev typ 2 rader om igår om att jag var arg, ledsen och besviken har löst sig nu. Tänker fortfarande inte skriva vad det handlade om, egentligen behöver inte ni veta det, huvudsaken är att det är bra igen nu.

Så vad har jag gjort idag dag då? Inget speciellt faktiskt, bara massa tråksaker. Damsugit nedervåningen eftersom jag lovade mamma att jag skulle göra det. Sen har jag pluggat lite teori, börjat med städningen av mitt rum, sen kollat film. Lillebror fick välja film och det blev Eva och Adam, fyra födelsedagar och ett fiasko. Blev lite förvånad att han valde den, men han blev sugen att se den efter jag hade lyssnat på "Tusen bitar" tidigare i veckan. Och då hade han ju en ursäkt att se den, tror knappast att han skulle se den själv, hihi. Min lillebror kan faktiskt vara riktigt gullig ibland. I fredags lagade han mat till mig, haha.

Skönt med flex imorron. Okej, har en del att göra då, men skönt att kunna va hemma och göra det i alla fall. Hade tänkt att plugga lite teori då också. Sen hade jag tänkt ta en liten tripp till stan, är grymt sugen på att köpa en tröja jag hittat på vero moda och nu har det ju kommit in lite pengar igen så blir nog att jag köper den. Haha, är verkligen beroende av shopping. Hade tänkt att titta in på körskolan en sväng också. Så jag ska va lite duktig i alla fall.

Lovade ju att det skulle dyka upp lite fler bilder här i bloggen så här bjuder jag på en bild Matilda tog när vi hade foto i fredags. Inte så bra kvalité, tog kort på datorn med mobilen, men en bild är ju alltid en bild i alla fall, haha :D
 FLUM AB XD

Puss!

arg,

Kvällar som den här borde inte få finnas.
 Fy f-n vad jag är arg, ledsen och besviken :(

~

Jag hade känslor, det visste du om.
Drömmar så stora, du gick när jag kom.


godagens,

Tänkte börja med att skriva nån rad om gårdagskvällen som spenderades med Moe, Joppe, Kalle, Adde. Vi var hemma hos Kalle och Joppe och körde lite kareoke och aah, hade allmänt trevligt. Tack för den trevliga kvällen :)

Öhm, vet att jag lovade att jag skulle lägga in mer bilder, tyvärr sitter jag vid bärbara nu och där har jag inga bilder. Sorry :P

Så vad har hänt idag då? Inget speciellt faktiskt. Känns som jag håller på att bli förkyld igen. Och det är något jag inte orkar med så har bara tagit det lugnt. Så ser resten av kvällen ut också. Just nu sitter jag och kollar på Fucking Åmål,  nostalgitripp till 100 %, haha.

Sommaren börjar lida mot sitt slut och det innebär att hösten är på väg. Sitter och funderar lite på vad jag har gjort i sommar. Midsommarn var bland dom roligaste jag varit med om, när jag var på Åland så var det jättefint väder, resten av sommaren har jag bara solat, badat lite, shopppat, träffat kompisar och bara haft kul. Har varit en jätterolig sommar, synd att den snart är slut. Samtidigt tycker jag om hösten, tycker om att gosa ner mig i stickade tröjor och gå på prommenader bland dom vackra höstlöven, haha. Ne, har många härliga minnen från den här sommaren, en del bättre än andra.

Nu ska jag konsentrera mig på filmen igen, kände bara att jag ville skriva lite :)
Puss!

fia funderar,

Hej på er allihopa!
Här sitter jag och kollar lite tv, väntar egentligen på att SATC ska börja och då kan man ju passa på att vara lite duktig och kolla lite nyheter. Haha. Låter säkert som värsta nörden nu, men jag tycker faktiskt att det kan va intressant att kolla nyheterna. Bättre än att läsa dom i alla fall, och man måste ju hänga med lite granna vad som händer i världen.

Sitter här och funderar lite granna över mina blogginlägg också. Dom är egentligen ganska ytliga. Men det beror på att jag tänker mig för till en viss del i alla fall innan jag skriver. Har inte bestämmt om det är bra eller dåligt än. Aja, har i alla fall tänkt att bli lite öppnare från och med nu och skriva saker som bara ploppar upp ur hjärnan. Får väl se hur det blir, haha. Kom på en till sak som skulle göra min blogg roligare, fler bilder. Så från och med imorron tror jag att jag ska börja köra med dagens outfit. Får se hur det blir med det, fler bilder och en roligare blogg blir det i alla fall :D

Idag har jag inte gjort nått speciellt. Skulle egentligen gått på stan en sväng med Madde. Men kände att jag behövde komma hem och prata lite med mamma innan hon och pappa skulle åka iväg. Vi bråkade nämligen lite granna igår och jag hatar verkligen att skiljas som ovänner. Om jag inte hade pratat med henne innan dom skulle iväg hade jag inte fått det ur huvet och bara tänkt "tänkt om hon blir påkörd eller nått och så är jag sur på henne" eller så.

Nu orkar jag inte skriva nå mer, ska jag va ärlig tror jag inte att ni orkar läsa nå mer nu heller, haha.
Puss!

religionskunskap,

Första lektionen i reilgionskunskap, vad ska man säga? Hahaha


~

you may say I'm a dreamer , but I'm not the only one . . .


första skoldagen, ,

Japp, då var skolan igång igen. Okej, dagen idag var inte speciellt jobbig. Fick bara scheman och lite så. Men det var tillräckligt. Schemat var inte direkt nån höjdare så åkte ner till stan med tjejorna och tröst shoppade ett par skor :D

Sen fick man ju ett trevlig nummer idag också. Så nu är den stora frågan, vågar jag ringa? Hihi

Orkar inte skriva nå mer nu, ska upp vid sju imorron så är väl dags att sova.
Puss!

morsning korsning,

Jaha, då ha sommarlovet börjat lite mot sitt slut. Sista dagen idag, börjar vid typ 9 imorron. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas komma upp så tidigt när det tidigaste jag kommit upp nu under lovet är runt 11 (finns vissa undantag då jag vakna tidigare, typ 2-3- stycken, haha) Mamma tyckte att jag skulle gå och lägga mig i tid och komma upp i någorlunda tid den här veckan, för att vänja mig. Det förslaget la jag snabbt på hyllan, herregud. Jag har sommarlov, då ska man få göra lite som man vill, haha.

Så vad ska jag göra idag då? På sommarlovets sista dag, usch va tragiskt det där lät men så är det. Tänkte börja med att sola i alla fall. Och det är precis som vanligt. Dom sista veckorna av sommarlovet är det massa regn och sen blir det fint igen precis när man börjar. Så himmla typiskt. Aja, innan jag vet ordet av är det väl sommarlov igen. Folk brukar ju säga att 3:an går ganska fort.

Äh, nu väntar en hungrig kisse vid mina fossingar.
Puss!


bild,


<3

Hittade en söt liten dikt jag skrivit för hundra år sen:

Well they say that love is in the air,
 but never is it clear.
How to pull it close and make it stay,
butterflies are free to fly, and so they fly away.
And I'm left to carry on and wonder why,
even through it all, I'm always on your side


prommenix,

Hej igen kära läsare!
Vad har ni för er då? Själv har jag precis kommit hem från en liten (1,5 timmes) prommenix med Sara. Har inte träffat henne på ett tag nu så var riktigt kul. Vi pratade om allt möjligt, saker som har hänt och gammla minnen. Men dom gammla minnerna behåller vi nog för oss själva, haha ;)

Kanske skriver mer senare, ska gå o göra lite popcorn nu tror jag :)
Puss!

magi,

Borde egentligen skriva lite om gårdagskvällen, men såg att jag redan hade gjort det och behöver egentligen inte skriva mer än att jag hade skitkul, verkligen. Något som måste göras om inom en snar framtid :D

Har precis kollat på Bröderna Lejonhjärta. Ni får tycka vad ni vill om det, men jag verkligen älskar den filmen. Älskar nästan alla Astrid Lingrens filmer. Jag förstår inte hur hon kunde ha haft en sån fantasi och skrivit alla böckerna som hon gjort. Dom handlar ju om så olika saker. Ronja Rövardotter, Kajsa Kavat, Lotta på Bråkmakargatan, Madicken, Alla vi barn i Bullerbyn jaa, orkar inte ens räkna upp alla. Att läsa hennes böcker är nästan som någon slags magi, man sitter där helt trollbunden. Okej, nu har jag inte läst böckerna sen jag var liten, men jag har så många minnen till dom när man satt där i frökens knä när man gick på dagis eller mamma satt och lästa här hemma. Då var mina högsta önskningar att  vara lika stark som Pippi eller kunna flyga som Karlsson på taket. Jag säger då det, vilka minnen. Haha.

Talk to the hand .

Ne, nu är jag hungrig så blir väl att laga lite krubb. Va bondit gammaldags det där lät, haha.
Puss!


tjenixen,

Har haft en skitrolig kväll. Orkar inte skriva så mycket nu, vet inte vad som skulle slinka ur mig då heller. Men ett stort tack till alla som gjorde den här kvällen grymt kul :D

Från och med nu, Ice cold!


design,

Nu har jag äntligen orkat börja fixa lite på designen på bloggen igen. Den ser fortfarande lite halv b:ig ut, men den duger i alla fall. Orkar inte skriva mer just nu, kanske skriver lite senare.

Puss!

fotboll,

Jahapp, matchen slutade 2-3 till Frankrike, tyvärr. Sverige var grymma i första halvlek men tappade riktigt mycket i den andra. Kul att se Henke göra mål. Den andra målgöraren i det Svenska landslaget var Källström på en straff. Orkar inte skriva mer nu, SATC har börjat.

Puss!

regn,

Usch, va tråkigt det är med regn. Vill att sommaren ska komma tillbaka och det kommer den säkert göra nästa vecka när skolan har börjat igen, blä :/

Så vad har hänt idag då? Inget speciellt faktistk. Nu på kvällen så skulle jag ju troligtvis ut med lite folk, fira Emilias pojkvän Marre som fyller år idag och så. Tyvärr blev det ingen krog för min del. Sista bussen gick vid elva och då känns det ju inte så värt att åka dit. Och sovplats va också krångligt att fixa. När väl Madde lyckats fixa sovplats till mig hade jag ingen lust längre. Äh, får bli på fredag istället. Hoppas dom har kvar liite pengar då i alla fall, haha. Annars är det ju för sig bara att gå med annat folk. Men ju desto fler folk desto roligare blir det, oftast i alla fall.

Nu kollar jag fotbollen istället, Sverige-Frankrike. Eller aah, kollar. Den har inte börjat på riktigt än, nu är det bara lite försnack. Okej, det är bara en träningsmatch, men nästan alltid lika kul att kolla när Sverige lirar fotboll, haha. Så nu sitter jag här med min nya sverige tröja, en påse godis och cola. Haha, känner mig som värsta tjockis. Men det vet jag att jag inte är. Tvärt om faktiskt, skulle inte skada om jag gick upp lite i vikt. Har börjat inse att jag duger som jag är, men skulle inte va så fel att väga 2-3 kg mer. Ne, nu ska jag inte börja babbla massa om min vikt som jag vore aldeles besatt av den, haha.  Nu börjar den riktiga fotbollen. Skriver om matchen och resultatet senare. Ni får ha det så bra så länge.

Puss!


funny bunny,

Måste bara skriva det här nu på en gång för sen kommer jag att glömma bort det. Stog och prata med mamma i köket, sen började jag helt plötsligt sjunga på en liten melodi. Den melodin är från när jag var liten, kommer inte ens ihåg vart jag var, då var det en sån här atomat med leksaker i. I den automaten så fanns det en stor kanin som sa;
"Funny bunny heter jag o jag är så go o glá, vill du ha en liten grej? stoppa fem kronor i mig :D
Någon mer än jag som minns den kaninen? I så fall, vart kommer den ifrån? Mamma hade för sig att det var från Öland, men jag tror att det kan ha varit Liseberg, Eskilstuna Zoo eller nått sånt. Tacksam för svar, haha


haha,

Som jag skrev tidigare så har jag dammsugit idag, eller aah tidigare skrev jag att jag skulle dammsuga och nu har jag gjort det. Egentligen hatar jag att dammsuga men det var faktiskt ganska kul idag. Det som gjorde det kul var att sladden åkte ur kontakten när jag dammsög i vardagsrummet. Okej, kanske inte låter så kul, men när jag går upp och kollar så sitter kissen där brevid kontakten och ser ut som en liten ängel. Fråga mig inte hur men på nått sett måste han lyckats få ur sladden. Knäpp katt, haha.

Ne, nu ska jag hoppa in i duschen sen får vi se vad den här dagen bjuder på för skojs. Jag skulle egentligen behöva plugga lite teori, fast har inte alls lust med det. Aja, får se hur det blir.
Puss!

sakna,

Hejhej!
Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Har helt enkelt inte orkat skriva men nu kände jag att jag var tvungen att skriva av mig lite och så passar ju bloggen.

Idag flyttar en av mina bästa kompisar ner till Skåne. Fy bubblan vad jag kommer att sakna honom. Vi kan prata om nästan allt med varandra. Även om vi inte kännt varandra så länge (ca 5 år) så har vi varit med om det mesta. Vet inte riktigt vad man ska säga om våra bråk hit och dit, men vi har hela tiden hittat tillbaka till varandra. Som kompisar. Inte för att överdriva nu, men det känns nästan som att vi skulle vara syskon. Haha.  Lycka till Johan, jag kommer att sakna dig.

Skriver mer ikväll för nu har jag lovat mamma att damsuga, blä =/


massa jox,

Hejsan hoppsan!
Jag vet, egentligen borde jag sova nu. Eler festa, i alla fall ha något bättre för mig än att ligga här och skriva. Men nu är det så att jag har bestämmt mig för att bli helt frisk innan jag hittar på nått annat. Orkar inte bli så här halvfrisk, dansa, festa  och så för att sedan bara bli sjuk igen. Så kvällen har varit lugn, kollade film med mamma käka chips och lite så. När vi kollade filmen var jag hur trött som helst och bara ville sova, nu när jag väl får sova kan jag inte för nu är jag inte alls trött. Vilket bekymer va? Haha.

Dagen har varit ganska okej i alla fall. Började med att hjälpa mamma med lite mathandling för att sedan få skjuts in till stan. När vi var och handlade skickade Miapia sms om att det var 70 % på allt i butiken SWE här i Västerås där hon jobbar ( fick in lite reklam där också, haha) så var in där en sväng och kollade lite. Blev ganska mycket snack också om allt och ingenting. Slutade i alla fall med att jag kom ut ur affären med en topp och en gosig tjocktröja, för 240 kr. Skulle egentligen gått på ca 800 kr. A just ja, när jag var och handlade med mamma fick jag en t-skirt också. Har länge velat ha en "heja-svenska-herr-fotbollslandslaget" tröja och nu hittade jag äntligen en som jag tyckte om. Priset var inte så farligt heller, 40 kr. Stadium hade sänkt den regält :D Måste bara få säga att jag tycker att jag har varit duktig och fyndat idag, haha :D

Oj, vad det känns som jag skriver massa goja här. Men jag kan som sagt inte sova. Hmm, vad kan mer skriva om. Jo, just ja. Just nu ser min blogg lite halv b:ig ut, men det är för att jag håller på och fixar till den lite. Eftersom att jag inte är speciellt bra på sånt så kommer det nog ta ett tag. Haha, har en bild i huvudet på hur jag vill att den ska se ut, får bara se om jag lyckas så att den blir så :P

Imorron då, vad händer då? Jaa du, ingen aning. Nu har lite folk kommit hem från deras utlandsresor i alla fall så blir väl ringa runt och höra med dom. Ne, nu ska jag ta och kolla film eller nått sånt. Känner att jag skrivit tillräckligt mycket skit nu, haha.
Puss!


horoskop,

Så drygt att SATC börjar så sent. Eller egentligen inte så jättesent, men finns inte så mycket att göra innan. Så nu satt jag och kolla lite horoskop. Inte för att jag tror på det, men tycker i alla fall att det kan vara kul att läsa ibland. På spray.se hittade jag ett dagshoroskop för imorron. Kanske är någon av er läsare som behöver muntras upp, vem vet?

Dagshoroskop - fredag 15 augusti

Du berörs djupt av händelser som rör hem och familj. Kanske finns det någon i din närhet som behöver muntras upp.

isn't ironic?

Hejsan alla söta bloggläsare!
Har börjat må bättre nu, hostar inte alls lika mycket, har knappt ont i halsen längre och defenitivt ingen feber. Funderar t.o.m. på att åka ner på stan en sväng imorron, lite saker som behöver fixas. Aja, får se hur det blir.

Idag har jag inte gjort nått speciellt, mest sovit faktiskt. Haha, men kändes som jag behövde det. Somnade sent igår sen dom övriga "sjuk" dagarna har jag varit uppe hela tiden. Okej, jag har tagit det lugnt, men tror att jag hade behövt sova lite istället för kolla film. Äh, nog om det.

Om man säger att man ska höra av sig till någon, visst gör man det då? Okej, jag kanske inte är bäst på att höra av mig. Men säger jag att jag ska göra det så gör jag det. Om jag säger att jag ska ringa upp så kanske det blir så att jag smsar eller så istället men jag hör i alla fall av mig. Även om man har mycket att göra så tar det inte speciellt lång tid att skicka ett sms, ännu kortare tid att trycka några knappar och ringa.  Jag bryr mig inte särskilt mycket nu eller hur man ska säga, bara fundera lite på om  jag har missförstått meningen "jag hör av mig". Äh, what ever.

Orkar inte skriva så mycket mer nu, ta hand om er nu till nästa gång jag skriver,
Puss!

negativa nisse,

Japp, ber om ursäkt för att jag bara klagar nu. Men regnet bara öser ner och jag har nästan träningsvärk i magen för jag hostat så mycket, haha. Låter kanske lite knäppt menmen, that's life. Hmm, kanske ska ta och göra lite slingor ikväll. Bara för att muntra upp mig själv lite helt enkelt. Haha.

Puss!

rasmus på luffen,

Nu har jag precis kommit upp ur badet. Fy bubblan va härligt det var. Kändes som det behövdes nu när jag är sjuk. Haha, vad jag tjatar om att jag är sjuk hela tiden. Men nu när jag är sjuk så gör jag inte så mycket om dagarna så har inte så här jättemycket att skriva om, men jag försöker ju i alla fall :P Älskar verkligen att bada, speciellt när man även har tända ljus och bubblor :D

Tidigare idag så kollade jag på Rasmus på luffen. Var riktigt kul, kom upp så många flashbacks från när man kollade på den på dagis och så. När jag läste att den var inspelad 1981 så blev jag riktigt förvånad, trodde att det va lite nyare i alla fall.

Puss!


hej hopp,

Tänkte börja med att berätta om helgen lite kort. I fredags var jag och fikade med Matilda och Joe. Trevligt =) Sen drog jag o Joe till krogen en sväng, och det sög. Var hur lite folk som helst, menmen, kunde ju inte vi veta. Resten av dagarna har jag hjälpt Systeryster med flytt. Gick väl ganska bra, fick t.o.m. höra att jag var stark. Haha. Vill ni veta nå mer om helgen så är det bara att fråga.

Igår hade jag planerat att gå på stan med Em, Moe och Robin en sväng. Dom skulle fixa lite saker inför sin resa och jag skulle få träffa dom innan dom skulle åka. Tyvärr blev det inte så, hade så ont i halsen att jag knappt kunde prata, blää för att va sjuk. Så igår låg jag bara hemma, kolla massa filmer och tyckte synd om mig själv. Haha. Mamma va också hemma för hon är också sjuk. Sen började mitt comvic fungera igår, så nu kan jag smsa typ hur mycket jag vill och folk kommer även kunna smsa till mig, :D Tidigare har jag kunnat smsa och så nästan hur mycket jag vill men folk har inte kunnat smsa mig så mycket för dom inte haft pengar på mobilen. Men nu är inga pengar på mobilen nån ursäkt längre, tji fick du :P Fråga mig inte var jag fick det där ifrån, Haha.

Idag vet jag inte vad som händer, är fortfarande sjuk och hostar som en liten galning så blir väl en lugn dag idag också. Med massa té och honing.

Ne, nu orkar jag inte skriva nå mer, kanske skriver ikväll eller så.
Puss!


sjuk,

Hej alla söta bloggläsare! Sorry att jag inte skrivit nånting på hela helgen, har haft fullt upp. Har blivit sjuk nu också så orkar inte skriva så mycket. Nu ska jag gosa ner mig i sängen med en kopp té och kolla någon film, hur ska ni spendera eran söndagskväll? Kan nästan lova att jag skriver om helgen imorron, har varit en händelserik helg. Haha.

baby you're a one of a kind :)

hej,

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag, hmm. Jag kan i alla fall börja med att tala om att min tv spökar. Förut när jag kollade film med en person så började tv:n byta kanaler av sig själv. Verkligen helskummt. Sen igår när jag skulle kolla O.C. så började den först hoppa med kanalerna så jag blev tokig. Inte nog med det, sen när jag hade satt på rätt kanal så började volymen höjas. Från början hade jag den på 10 sen hade jag och tv:n krig, jag försökte få ner volymen medans den höjde den. Till slut så var volymen på 100 och då gav jag upp. Nedrans tv:apparat :@

Idag har jag inte gjort något speciellt. Pluggat lite teori och städat bara. Imorron blir nog en roligare dag. Eller kväll i alla fall. Ska på krogen med lite folk. Än så länge vet jag inte vilka det blir. Men blir det inte med dom så blir det med några andra. Heja Fia på att dubbelboka, :/

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer just nu. Trodde att jag skulle ha massa knas tankar som igår. Och det har jag. Fast dom är för personliga för att dela med sig här i bloggen. Okej, en blogg ska ju vara ungefär som en dagbok, men vissa saker är det nog bäst att hålla för sig själv. En blogg kan vem som helst läsa och jag vet inte rikigt om jag vill att alla ska kunna läsa om mina innersta tankar om allt. Jag är en väldigt öppen person, men till viss del. Jag är inte en sån som vill blotta ut hela mitt liv bara för att få några extra läsare, no way. Jag måste få ha en del saker för mig själv och dom närmaste.

Det var allt för mig för tillfället, kanske skriver lite mer senare. Då kanske jag har några mindre privata tankar att skriva om, haha.
Puss!


o.c.

Så där, då var man förberedd för ett litet o.c. maraton. Fråga mig inte var jag fick den idén från, skulle ju egentligen gå och lägga mig sen när jag såg boxen blev jag grymt sugen på att se lite o.c. Vet egentligen inte varför jag ens skriver det här, haha.

Puss!

hallå,

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag. Har inte gjort något speciellt under dagen men har sagt att jag ska försöka skriva nått varje dag. Idag har jag bara slappat, pluggat lite teori och så. Vill verkligen uppnå mitt nyårslöfte, haha.

Just nu sitter jag och kollar på Sex and the city, tyvärr är det reklam igen. Blä. ´

Har börjat tänka på en sak. Varför är vi svenskar så blygsama för? Om någon ger en komplimang till någon eller säger att den har gjort nått bra så kommer det genast massa bortförklaringar. Jag vet att det inte gäller alla, men dom flesta. Om någon säger "Va bra att du fixade det här" eller något liknande så blir svaret oftast "äääh, det var väl inget" Vi borde bli bättre på att ta emot kompilimanger och stå för att vi har gjort nått bra. Om någon säger att man är snygg så är det egentligen bara att tacka och ta emot. Vet inte hur jag ska förklara det, är verkligen sämst på att förklara saker. Men jag tror att ni fattar ändå.

Det var allt för mig för tillfället. Kommer nog skriva mer knasiga tankar idag.
Puss!

reklam,

Usch vad jag hatar reklam ibland. Speciellt när klockan är så här lite halvmycket och man helst skulle vilja gå och lägga sig. Menmen, hur skulle annars företagen  kunna visa sina produkter om det inte skulle finnas reklam? Sitter och kollar sex and the city. Har fortfarande inte köpt boxen så kollar på tv istället. Så fort jag får pengar över så köper jag den, haha.

Måste bara skriva att jag älskar, och då menar jag verkligen älskar Roberg Gustavson, speciellt när han härmar Tony Richardson. Höll på att garva ihjäl mig när han lekte Tony på Allsång på Skansen ikväll, hahaha XD

Nee, nu börja SATC igen :D
Puss!

duktig flicka,

Japp, känner mig som värsta duktiga flickan just nu, haha. Har äntligen varit iväg till körskolan och fixat grejer så jag kan plugga teorin, och även 20 körlektioner. Hade ju som nyårslöfte att jag skulle ta körkortet det här året, får väl se hur det blir med det. Nu är jag verkligen på g i alla fall, haha.

På körskolan träffade jag Madde som skulle plugga lite teori. Hon följde med mig hem sen så tjockade vi lite chips, haha.

Träffade en liten Sindmark på bussen hem också. Har inte träffat honom sen han tog studenten så var lite kul att prata med honom. Snart flyttar han och då blir det inflyttnings fest, hoppas bara att han inte glömmer mig då. Haha, egoist javist :P

Orkar inte skriva mer nu, kanske skriver mer senare.
Puss!

j-vla skit,

Varför skulle jag börja fippla på designen här på bloggen för? Headern fungerade ju som vanligt, och det blev bra med solrosen och det. Men va 17 hände när jag skulle fixa bakrunden? Joo, det blev bara vitt. Någon som vet hur man gör så att den blir rosa? Tacksam för svar för bloggen ser för j-vlig ut just nu :(

tjena hejsan,

Jaa som sagt var det bara att gå upp tidigt igår morse. Men det var lätt värt det, fy bubblan va skojs det var med paintball. Hade aldrig spelat det förut så visste inte om det skulle göra ont eller så när man blev träffad. Första gången blev jag träffad rätt på lillfingret och det gjorde riktigt ont. Lillfingret svällde upp och massa, haha. Men det blev bra igen efter ett tag. Tycker synd om Cathrine som blev träffad mitt på tutten, måste ha gjort jätteont. Efter spelandet så var vi några stycken som åkte hem till Madde för att ta en snabbdusch innan det riktiga firandet av Madde hemma hos Martina skulle börja. Där käkade vi tacos, tårta och så var det en väldigt förnedrande tipspromenad. Eller förnedrande kanske är lite att överdriva för liiite kul var det allt, haha. Sen fortsatte festen men jag, Elin, Arman och Adam åkte hem. Dom var trötta för att dom hade festat kvällen/natten innan och jag var bara helt slut i allmänhet. Men hade kul så länge det varade. Tack för en rolig dag allihopa. Och så klart yttligare ett grattis till Madde :D

Idag har det bara varit en knas dag. Orkar inte skriva så mycket om den nu, blir nog på typ onsdag eller fredag nästa vecka i så fall, för det är då nått kommer hända. Haha, va spännande det där lät då. Eller inte, är egentligen inget speciellt men orkar inte skriva om det om det i alla fall skulle krångla nå mer. Jag hoppas aldrig, jag tvivlar hellre på så sett slipper jag bli besviken. Va bra det där kom in då. Haha. Va många "haha" det blev i det här inlägget, orkar inte vara så seriös just nu.

Nu orkar jag inte skriva mer, men lite bilder från gårdagen och Åland (eftersom att jag nu äntligen fått tillgång till den kameran ;) kommer upp senare under kvällen. Ta hand om er så länge.

//  me myself and i

p.s. är det så himmla svårt att göra nått spontant nån gång? måste man planera allt in i minsta detalj? d.s.

ett tag sen,

Hej alla bloggläsare!
Har inte skrivit på typ två dagar nu. Vet egentligen inte varför, har kanske suttit för lite vid datorn för att ta mig tid till att blogga. Okej, det tar egentligen inte så lång tid, menmen.

I förrgår kväll kom ju mamma och pappa hem. Fick ett jättefint halsband som tack för att jag hade varit blomm/katt vakt.

Igår som kom Hännie hem så då muppade jag mest runt med henne, haha. Städade lite också, blä för att städa.

Idag har jag varit en sväng på stan med mamma och Hännie. Jag och Hännie skulle leka smakråd till mamma som skulle ha nya glasögon eftersom att hennes gick sönder när vi var på Åland. Det gick faktiskt bra. Något som gick mindre bra var min blivande mobil. Blev massa tjafs om det för att pappa inte följde med till stan, orkar inte gå in på det så mycket. Slutade i alla fall med att jag var så tjurigt envis så att det inte blev nån mobil över huvudtaget. Men när vi kom hem och alla hade lugnat ner sig så blev det mer prat om mobilen och vi kom faktiskt överens. Tror jag, haha. När vi var på stan fick jag en grå långärmad tröja och 4 par strumpor, tack mamma.

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ha på mig på paintballen och festen imorron. Madde fyller år och då är vi ett gäng som ska fira henne. Ska bli riktigt kul. Har aldrig spelat paintball förut och det känns som att jag inte kommer att va så bra på det, men jag ska förska i alla fall. Eller äh, vad är det där för attityd föresten? Jag kommer självklart att rocka. Haha.
Puss!

RSS 2.0