valborg?

Jahapp, imorron är det dags för valborg igen. Är det föresten nån som vet varför man firar valborg? Diskuterade det med lite kompisar igår men det var ingen av oss som kom på nått bra svar.  Vi svenskar har ju för sig konstiga traditioner, midsommar t.e.x. Vet ni vad midsommarstången ska föreställa? Fast ju för sig, det är inte bara vi svenskar som har de tratitionerna. Man firar valborg och midsommar i Finland också, hmm.

Aja, nog med valborgsfilosofin. Ska i alla fall grilla med familjen sen vet jag inte riktigt vad som händer efter det. Har i alla fall lite olika alternativ så ska nog bli bra :)

Orkar inte skriva speciellt mycket mer nu, hörs senare ikväll eller imorron,
Puss!


28 april,

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, hade två nationella prov i engelska bara. Kändes som bägge två gick bra. Skönt, skulle verkligen sitta bra med ett VG i engelska nu.

Efter engelskan gick jag förbi ICA och köpte lite Coca-Cola och monsterstora kanelbullar och hälsade på Emelie som är husvakt. Eller rättare sagt lägenhetsvakt. Så satt vi på balkongen och snackade massa skit som vanligt =)

Ne, nu ropar Jockis om att maten är klar.
Puss!


+ & -

+ för idag hittills, att jag och mamma hittade både klänning och  skor till studenten, Fia goes happyface :D

- för idag hittills, dom på konsult och service i skolan är helt knaas. Dom sa ju att dom hade fixat allt, inte ett skit som jag bad dom fixa är fixat. Ett annat - är fortfarande min mage, snart blir jag galen.


27,

God morron på er allihopa!
Idag är det måndag, ny vecka med nya friska tag. Haha, vad vuxet och mammit det där lät, aja. Har ju flex idag så ska jobba hemmifrån, bortsätt från att jag ska till skolan en sväng och prata lite med nissarna på konsult och service om min dator. Jag lämnade in den innan påsklovet, fick tillbaka den förra veckan och då sa dom att dom hade fixat allt. Men icke sa nicke, den fungerar fortfarande inte :(

Sen har jag tredje världskriget i magen också, usch och blä för att ha magkatarr. Okej, känns som jag bara klagar massa nu, men ibland måste man få göra det också.

Ne, nu är det kläder som gäller. Hmm, undra om det är varmt eller kallt ute, får nog köra på en Hännie och ställa mig på trappen och snurra några varv, haha.
Puss!

bilder,

Nu kommer lite bilder från både kryssningen förra helgen (de första fem bilderna) och Hemmafesten 2 i fredags, så enjoy :D
(klicka på bilden för att förstora)
          

       

26 april,

Mästerbloggerskan är tillbaka, skämt å sido, haha.

Studentkryssningen förra helgen var sjukt rolig, bilder kommer lite senare under dagen, jag lovar. Har en kisse i knät och kameran är uppe på rummet, men som sagt jag lovar att lägga upp en del bilder. Vet att det är sent, men bättre sent än aldrig.

I veckan har det egentligen inte hänt så mycket. Har varit en del pluggande (är ju faktiskt bara 46 eller 47 dagar kvar till studenten) och fix inför utklädnads showen. Det kommer bli så j-vla bra, vi kommer att vinna hela skiten :D

Nu i helgen har mamma och pappa varit på Åland så jag har varit "barnvakt" till Jockis. Sen var det strike och Hemmafesten 2 som gällde i fredags, trevlig kväll med massa trevligt folk. Igår solade jag nästan hela dagen och läste. Jag brukar ha jättesvårt att ta mig tid att läsa annars, men just när jag solar går det jättebra. Det kan juförsig och bero på att jag blir så himmla rastlös av att bara ligga där och måste ha nått annat att göra samtidigt.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, om jag kommer skriva mer blir det säkert bara massa skit, och det är ju inge kul att läsa. Haha, men ni får ha det så bra så hörs vi senare under dagen.

Puss!


18 april,

Ikväll är det kryssning som gäller :D
Så skepp o hoj, haha


speenande,

Har precis skickat in ansökan till högskoleutbildning inför hösten, spännande. Okej, det är inte helt säkert att jag ska fortsätta plugga på en gång, beror lite på. Men nu har jag sökt i alla fall, och det känns jättebra. Tack för hjälpen systeryster :)

p.s. längtar till helgen :D

13 april,

I just miss you, that's all ...

11 april,

Solen lyser, himlen är blå och Fia ska ut och sola. Fast först vill hon bara önska alla en glad påsk, så

G L A D  P Å S K!

låååångfredag,

Idag har jag inte gjort så mycket, bara varit på mormors 75 års firande, jippie, haha :P

Nu är i alla fall morrötterna upphängda så bara att hålla tummarna för påskägg imorron :D


fick lite tråkigt mitt i allt solande,

"There's only two types of people in the world
The ones that entertain, and the ones that observe ... "


7 april,

När det är sånt här underbart  väder ute är det väl inte så konstigt att jag längtar till sommaren och stugan på Åland? Nej, jag tänkte väl det :D


6 april,

Blev ingen klippning idag, bara massa solning, Fia + vårsolen = sant :D


your body is a wonderland .


I'm back,

Har varit för lat för att skriva i bloggen dom senaste dagarna. Okej, vet att det inte är så jobbigt och jag gör det ju för min egna skull, men ändå. Ibland känner man bara inte för att skriva.

Helgen har varit lite upp och ner. Fredagen var toppen, lördagen började bra i alla fall sen på kvällen hände lite tråkiga grejer. Gårdagen var lite små skoj. Jag och systeryster körde på lite mission impossible i skogen, haha.

Lillebror fyllde år i lördags också, så grattis till honom. Och en liten varning till alla er andra: han får börja övningsköra nu så kanske är bäst om ni håller er inomhus ;)

Så vad ska jag hitta på denna soliga måndag som är första dagen på det sista lovet? Vad trakiskt det låter, men så är det. Funderar på att åka och klippa mig, det skulle verkligen behövas.Aja, får se hur det blir,

Puss!


1 april,

1 april = massa dåliga april skämt. Kommer ihåg för nått år sen då morgontidningen skojade till det lite med bebisbilderna. Då var det samma pappa på alla bilderna, haha. Än så länge har jag inte blivit lurad. Eller aah, mamma försökte men hon har ju inte så bra pokerface så genomskådade henne på en gång (bör tilläggas att hon skickade sms, så såå bra pokerface har hon, man kan läsa att hon sitter där och småflinar)

Vad har hänt idag då? Egentligen inte så mycket. Har äntligen lämnat in min dator i alla fall så hoppas att dom hinner fixa den under lovet. Sen har jag trippat runt på stan lite med Emelie, kollade efter studentklänning. Snart är det äntligen min tur att stå där på släpet i min snygga studentmössa, läääängtar :D

Nee, nu ska jag gå och plugga lite spanska, har prov imorron :/
Fast först bjuder jag på en bild på mig och Em i det vackra vårvädret,
Puss!


RSS 2.0