idag,

var faktiskt duktig och dammsög mitt rum i morse, STOLT. haha

föreläsningen som jag var på var faktiskt helt okej, tror att jag ska läsa den kursen eller vad man nu kallar det på högskolenivå:p bryggan heter den i alla fall och kommer att gå ihop med 100 poängsprojektet i 3:an + att om jag går den så får jag 7,5 högskolepoäng.

när jag kom hem så var mina strumor dyngsura (snön håller redan på att smälta bort, snyft) så jag skulle sätta på mig ett par torra strumpor. då gjorde jag en hems upptäckt, jag hade inga rena, torra strumpor uppe i mitt rum, så jag gick ner i källaren, tog upp strumppåsen och sorterade, duktig flicka.

sen har jag pluggat spanska, blääääääää. menmen, är nästan klar med den nu så :)

/ me myself and i

jippie :D

vaknade nyss och kollade ut genom fönstret, gissa vad jag såg? massa snö, och det snöar fortfarande.
överlycklig, haha. okej, nu låter det säkert som att jag är värsta vinternisse och hatar sommarn och så, men så är det inte, tycker bara att det är så hímla kul med snö :D

eftersom att det är onsdag har jag ingen skola idag, fast då ska vi till mdh på någon föreläsning klockan 14.00 istället, men det är ändå helt okej. då hinner man göra massor av saker både innan och efter. innan hade jag tänkt att vara så ambisös och damsuga mitt rum, och efter så måste jag nog hem och plugga. måste bli klar med spanska arbetet till fredag, och jag har en hel del kvar. menmen, får se hur det blir. skriver kanske mer ikväll, var bara tvungen att skriva om snön nu, för ikväll kanske den redan försvunnit.

/ me myself and i

nästa gynning?

orkar inte skirva så mycket idag, men jag måste bara ha det grymt korkade, nästan i nivå med sånt som carolina gynning säger i hennes programm i huvudet på gynning, som jag skrev till emelie nyss dokumenterat. hahaha.

'jag är egentligen en liten tjockis, bara det att jag är smal' xD

värt?

helgen blev grymt rolig i alla fall. fredags hade jag bara hemma myspys kväll, kolla lets dance o lite så.
lördagskvällen fördrev jag med lite bowling med emelie, daniel, totte, emelies bror mamma och hennes kompis. va lite kul, fast jag kom först bakifrån, haha xD fick en strike i alla fall, lycka haha. efter bowlingen gick (!) vi in till stan  från bellevue och väntade på bussen, satt på stugan och värmde oss. när vi kom hem så var det fest hos grannen min. va lite kul. kom hem typ 5 på morronen. sen vaknade jag vid 8, kunde inte somna så jag gick upp vid 9 och åt frukost med mamms o papps. sen softade jag lite. lite senare på dagen åkte jag ner till stan för att gå runt i lite affärer med madde och emlilia, sorry om jag va lite osocial va lite trött.

idag så åkte jag till skolan för att jag skulle ha spanska. men på spanskan fick vi bara reda på vad vi skulle göra på provet om två veckor, så jag åkte till skolan  helt i onödan med andra ord. hade kunna stannat hemma och jobbat med geografiarbetet och historia-arbetet så hade jag sluppit sitta med det nu på kvällen. blää vad jag hatar såna dagar ibland.

aja, nu ska jag återgå till pluggandet.
/ me myself and i

äntligen helg

har verkligen längtat efter helg. inte för att den här veckan har varit speciellt jobbig eller för jag ska göra något extra kul i helg, har bara längtat efter att få göra massor av ingenting utan att få dåligt samvete, haha.

den här veckan har varit en ganska lugn vecka, har inte varit nån lektion som har varit jobbig. allt har flutit på. eller okej, måste erkänna att jag inte orkade med geografin igår. hade sjukt ont i huvudet. som tur var skulle vi bara ha lite betygs snack och sen pratade jag med läraren om jag fick åka hem och jobba, och det gick bra.

innan spanskalektionen började idag satt vi några stycken och disskuterade vad man ger sin pappa i 60 respektive 50 års present. papps fyller ju snart och jag har ingen aning om vad jag ska köpa, hmm. gör en mia *
nån som har något bra förslag?* hahaha

kollade på let's dance med famlijen ikväll. då hade tilde och hennes danspartner varit på skratt-yoga. till det hade papps typ skönaste komentaren om att jag inte ens behövde börja eller ta några lektioner på det utan att jag kunde bli lärare på en gång. hahahaha

nee, nu ska jag gå o sova. är värsta tröttis.

/ me myself and i

onsdag

imorse kollade jag, som jag skrev i tidigare inlägg, på film med madde. när hon kom tillbaka från läkaren va hon jättesur, hon hade blivit jättedåligt bemött av läkaren och så, var tvungen att boka om tiden :/  vi gjorde en kladdkaka och mamma var hem en sväng under hennes lunch. när vi var klara med kladdkakan så kom vi på att vi inte hade ätit lunch så vi bestämde oss för att laga tacos. efter vi ätit upp tacosen kom madde på den briljanta idén om att åka hem till henne och ta lite bilder. idén fick hon 25 minuter innan bussen ut till henne skulle gå. så det var bara att gå upp i mitt rum, packa smink och lite kläder och gå till bussen. blev en kul eftermiddag med massa bilder som madde lovat att skicka/fixa så att jag får de imorron. om du är intresserad att se dem är det bara att kolla min bilddagbok imorgon eller nån dag senare, http://fiiija.bilddagboken.se 

/ me myself and i


madicken

i morse så kom madde hit vid typ 8 för att vi skulle börja med historia arbetet och bestämma vad vi ska jobba med. eftersom att klockan inte var så mycket så satt vi oss i vardagsrummet och snackade lite. jocke var också hemma och lyssnade på musik. han satt på pilutta-visan, då fick både jag och madde lust att se madicken, så det gjorde vi. madde skulle vara på vårdcentralen 11.15, tror ni att vi kom ihåg det eller? haha. så för ca 10 minuter sedan lånade madde cykeln och cyklade iväg dit.

BÄSTA RAGGNINGSREPLIKEN [eller inte;)]
'får jag hålla dig i handen, jag ser bättre då?'


tjurpuppa?

mmh, får väl erkänna att jag är det. kollade nyss på o.c. eftersom det var länge sen andra säsongen gick så hade jag glömt bort hur sorgligt det var när jimmy skulle flytta till hawaii. satt och störtbölade, usch vad hemskt det var. buhubhuuuuu [inte ironiskt buhubuhu utan riktigt]  :'(

yttligare en helg :)

i fredags gjorde jag egentligen inget speciellt. jo, jag färgade håret, men det syns knappt. helt värdelös färgning, vill ha mitt hår som misha barton hade i första säsongen av o.c. så det blir bara färga, färga o slinga som gäller.

igår var jag först på helt okej humör innan jag kollade ut genom fönstret. blev värsta deppig av det tråkiga vädret så jag givk upp och åt frukost sen gick jag och la mig igen, orkade inget annat. kändes som att det skulle bli en pissdag :(  låg i sängen ganska länge, sen var det att fixa och trixa lite, skulle till sigurdsgatan 25 för att kolla på lite band som skulle spela. det var min kompis johan och några av hans kompisar som hade anordnat det, projektredovisning. så på kvällen var jag först där, träffa lite roligt folk och så. bra anordnat johan o co, hade en kul kväll där.
vid typ 11 stack jag och emelie till roy's systers lägenhet för att träffa roy och några av hans kompisar. blev helt kär i roys systers ena hund, så j-vla söt. tänkte nästan lägga ner den i väskan och ta med den hem, haha.

imorse när jag vaknade vid 11 var jag på strålande humör, solen lyste och jag fick lust att gå prommenix. så efer frukost blev det en timmes promenad med mamma. efter det gjorde jag något som jag inte gjort på ett tag nu, lekte lite med gitarren. okej, jag kanske inte är så bra på det, men satan i gatan vad kul det är. kollade på alice i underlandet idag också, lite små söt film :) sen kom miapia. hon tyckte att jag hade stökigt i mitt rum så hon hjälpte mig att plocka lite. hon tyckte att jag skulle börja med att plocka undan/ städa 10 grejer varje kväll innan jag går och lägger mig. okej, 10 grejer är inte så mycket så det kan jag väl börja med. men undra hur länge jag kommer att komma ihåg det, haha.
får se vad jag hittar på nu ikväll. måste erkänna att jag är lite sugen på att se simpson filmen, "spiderpig, spiderpig, does whatever a spiderpig does"

/ me myself and i

extremt rolig torsdagskväll

med nya schemat så innebär torsdagar sovmorron för mig, otroligt skönt att åka till skolan 11.50 för att bara ha tre lektioner. började med nya saker i både historian och geografin. historian ska vi skriva lite om medeltiden, ska göra det tillsammans med madde så det kan nog bli kul och bra. matten va lätt idag också, vi skulle räkna något som hette typ geometriska serier. på geografin kolla vi film en kvart och sedan började vi med ett enskilt arbete om klimat. jag ska skriva om alanya :D

nu på kvällen har jag varit och testat på magdans. satan i gatan va skoj det var. det ska jag börja i. passet var i 90 minuter, när jag kom hem så hade familjen ätit pizza/kebab så jag fick äta det som fanns kvar. kändes som jag gick emot mig själv lite granna då, haha.

/ me myself and i


2 eller ojsan, 3 lektioners dag :p

med det nya schemat som vi fick i torsdags så har mina skoldagar på tisdagar blivit 'hela' 20 minuter längre.
kontaktlärartiden är flyttad från torsdag till tisdag. jag och emelie kom ungefär 3 minuter sent, då var läraren inte där än så vi satt oss i sofforna och pratade med lite folk. flera personer från klassen satt inne och väntade på anna (läraren) men hon kom aldrig. när 20 minuter hade gått så kom anna. hon va lite arg för att vi hade haft kontaktlärartid, i ett annat klassrum än vi brukade. hon tyckte att hela klassen skulle ha en lektion i schemaläsning för att ingen hade läst vilken sal vi skulle va i utan bara tog för givet att det va samma som förut, haha xD

matten var faktiskt ovanligt enkel, känns som jag förstår mig på förändringsfaktorn. :)

på idrotten idag hade vi lite olika bollsporter. jag spelade volleyboll. eller spelade och spelade, det blev aldrig något riktigt spel. vi bara servade, sen missade andra laget bollen och tvärt om. vart bara massa flum och alla klantade till sig och skrattade åt eller rättare sagt med varandra (för det va ju inte elakt, alla skrattade till och med den som klantat sig, sånt är bara kul om alla är med på det :] )

efter idrotten så slutade jag egentligen men satt kvar en stund och pratade med emelie som skulle ha företagsekonomi lite senare. sen åkte jag ner till stan med mikaela en sväng. köpte mitt 10 ämnes block. sen var vi in till swe också, där hittade jag en tröja som jag kollade på innan jul. nu var det 50 % rabatt, så jag köpte den. det blev en munk från munk och muffin också.

kom hem nästan i tid till o.c idag också, missade typ första halvtimmen så okej, kom inte nästan i tid till det. men jag hann se en del i alla fall. vill ha o.c. boxarna så jag kan kolla lite när jag vill. kanske ett nytt samlar objekt, det är ju bara 4 boxar :)

lite senare på kvällen gick jag till mariagården, ganska ovärt att gå dit kvart i åtta när det stängde åtta idag. visste inte om det fören emliia ringde och sa det och då var jag ändå halvvägs så jag gick dit och hälsade på litet av folket där. kul att träffa maria igen.

imorron är det flex, älskar sovmorron. fast imorron har jag ändå lite att göra. eftersom att vi inte hade nån geografi eller historia förra veckan så har vi fått massor att läsa till torsdag istället. bläää :(

/ me myself and i

måndag

fast idag har det inte varit nån dryg jobbig måndag. först var jag på samhällslektionen, sen var jag till farbror blå.
skulle vittna en sak som hände en kompis 10 oktober, det gick bra kom ihåg mer än vad jag trodde att jag skulle göra. sen va jag och fikade en snabbis med emilia. kom hem precis lagom till o.c. när o.c. va slut så hade resten av familjen så maten var färdig nästan direkt efter. sen efter maten så gjorde jag pappies inbjudningskort till hans 50-års fest, blev ganska nöjd faktis. trots att mamma hela tiden 'gnällde' på hur jag gjorde och hade åsikter om typ allt, haha :P men den blev bra i alla fall. när vi ändå satt vid datorn så gjorde vi min c.v som mia ska lämna in till en på Max imorron, hoppas på jobb. hihi. tack för all hjälp miapia.

/ me myself and i

Helg

den här helgen har varit en extremt rolig helg. i fredags var jag ju på bio, förtrollad en jättesöt film.
i lördags var jag till aqua nova i borlänge med emelie och en del av hennes familj. skrattade så
mycket att jag har träningsvärk i magen. sen har jag träningsvärk i låren också, sprang upp
för trapporna till vattenruschebanorna. det snöade där uppe, var lite häftig kännsla att sitta där i utomhus
pooleen då.
idag har jag varit på dansverkstans öppet hur och testat på lite olika danser. va superkul. roligast var raggan,
synd bara att man inte såg så mycket, var så himmla mycket folk. blev lite stolt när jag klarade av den
där frysgrejen på breakingen, haha :D

den här dagen är inte slut än, men jag kommer nog va för lat för att hitta på något mer. får se om jag orkar,
i så fall ringer jag nog bara nån och så blir det filmkläll :)

/ me myself and i

första skolveckan avklarad

då var första skolveckan efter lovet avklarad då, och jag måste säga att det har varit en väldigt slapp vecka.
måndags hade jag bara en lektion, samhäll. i tisdags var det två, fast matten gills inte, där hade vi bara samtal om vad vi hade för mål på c kursen och lite så. på onsdagar har vi ju flex, inget undantag för den här onsdagen. vi har inte fått något speciellt att jobba med än så kan nästan säga att vi va lediga i onsdags. i torsdags var jag duktig, jag pallrade mig upp ur sängen fast jag egentligen inte hade någon lust. gick och åt frukost, la mig igen, somnade, fick stressa till bussen. när jag väl var framme i skolan tio i tio möter jag elin och madde, våran naturkunskap, historia och geografi var inställd, så vi skulle inte ha lektion fören tio över ett :/ idag så började jag ganska tidigt med spanska, men det va inte sån jobbig lektion. sen hål, efter hålet hade vi samtal i naturkunskap a kursen som precis är avslutad. på svenskan fick vi en ganska tjock bok, med miniliten text som vi ska läsa klart på 6 veckor. foton var också helt okej idag. vi brukar oftast bara sitta framför datorn och fixa, men idag fick vi ta lite bilder och fixa de i ett nytt program (för mig i alla fall).
glömde skriva att vi fick nytt schema i torsdags också. BLÄ för det. eller en sak i alla fall, har tre timmar och en kvarts hål på fredagar. fast jag kanske skulle gå biologi a kursen istället, då får jag både 100 poäng extra och något vettigt att göra på en del av håltimmen i alla fall. tror att jag börjar med den kursen i alla fall, blir det för jobbigt så är det bara att hoppa av, jag går ju inte miste om några poäng som jag är tvungen att läsa för att få ihop alla poäng som jag ska ha.

har varit på bio idag också. var och såg förtrollad som jag har tänk ända sen jag var på bio sist och såg reklamen för den. en riktigt söt tjejfilm :)

när jag och emelie satt i bussen på väg hem så stannade bussen helt plötsligt. vi var ungefär vid kyrkan, där var det en bil som hade åkt av vägen. en bärgningsbil och ett räddningsteam var redan på plats. vi blev fast där ett tag, kollade lite på hur lång kön bakom oss hade blivigt och så. då såg vi en bil som kom i en ganska hög fart som inte hann bromsa in i kön så han åkte ner i diket på andra sidan. jag och emelie blev då ganska oroliga om det skulle vart någon av våra föräldrar så det blev samtal hem för att höra att allt var okej. som tur va var det de. men jag kan inte låta bli att tänka på om det var någon annan man känner som satt i någon av bilarna.

imorron ska jag åka och bada med emelie, hennes lillebror, nån kompis till han och emelies pappa peter. blir nog kul. får se vart det blir bara. först skulle vi till borlänge, sen kanske till örebro. spännande överaskning, haha.

på söndag är det öppet hus på dansverkstan. eftersom att både jag och emelie har lust att börja dansa ska vi dit och testa på olika danser. just nu känner jag mig mest sugen på att börja dansa ragga, verkar vara så grymt kul. men det kanske finns något som är ännu roligare, vi får väl se.

ska gå och sova nu, åker ganska tidigt imorron.
puss o knas

/ me myself and i

duktig liten fia

japp, måste jag få säga att jag är ibland. drog ju ändan ur vagnen och bokade tid till introduktionskursen igår, fick tid idag :D jag vet att jag är lite lat som inte gjort det tidigare, menmen. bättre sent än aldrig. nu är det bara att gå på den där synundersökningen, skriva på några papper och sen är det ut på vägen som gäller. med papps så klart :D

LEDIG imorron då, ska bli grymt skönt att sova länge igen. vilken liten latmask jag är egentligen. hahaha

ciaaaaaaaao


Skolstart

nu var det hej då jullov och hej skolan som gäller då. första skoldagen idag :( fast som tur är hade jag bara en lektion, samhäll. vi har fått tillbaka våran gammla lärare som vi hade i ettan, jonas. han har varit hemma och varit pappa ledig, i ett halvår nu så det va kul att ha tillbaka honom :) 

lektionen va helt okej, lite segt att komma igång bara. vi ska göra något arbete om fattiga länder i världen.
min grupp ska skriva om etiopien, som jag knappt kan uttala. visste inte ett skit om etiopien innan jag började
läsa om det. jag blev förvånad att det räknas som ett av världens fattigaste länder, de har guld och olja. men det tar väl typ de rika amerikanena som äger guldgruvorna ifrån dem :( synd att det ska vara så. är man rik så vill man bara bli rikare, då tänker man inte så mycket på de som har det sämre ställt.

vi fick sitta vart vi ville och jobba med det här grupparbetet när vi hade bestämt vilket land vi skulle skriva om. i slutet var det bara jag, elin och marre kvar i klassrummet.  då hörde vi plötsligt något lite längre bort.
BOOOOOOOOOOOM! och sedan massa skrik efter. vi blev livrädda, tänkte att det kanske va massakerna som kom nu istället. skulle stänga dörren, gick inte så bra när man hade halvt panik. sen skulle jag låsa dörren, då tittade jag ut istället. kunde inte låsa dörren, drog låset åt fel håll och massa. marre och elin höll på att bli galna på mig. till slut lyckades jag låsa i alla fall. sen kom våran lärare och frågade vad vi höll på med. vi bara 'fort stäng dörren. hörde du inte' nej, han hade inte hört något. vi stängde dörren igen. efter kanske 2 minuter är det någon som knackar på dörren. 'öppna inte' så klart öppnade läraren (medans vi gömde oss). det va bara viktor i paralell klassen som hade glömt sin jacka. haha. när vi kom ut sen fick jag reda på att det var någon som hade smällt en smällare, alltså ingen massaker. men läskigt var det. nu kanske det inte låter så läskigt, men det var fatksikt det att vara där då.

lunch; 13c med extra caswanötter, yummie :D sen for jag och emelie runt på stan som två jojon. haha.
fick allt gjort i alla fall :) nu är jag så j-vla trött så jag funderar seriöst på att gå och lägga mig. äh, tar nog lite
cola istället. det va en bra idé :D

/  me myslef and i


orka?

gjorde en till sats med popcorn, den blev lika dålig. sen kom mamma och gjorde en, hon gjorde
precis på samma sätt som jag. men hon lyckades. hur BÄST måste man vara för att misslyckas
med popcorn?
orkar verkligen inte. hahahahaha xD

yttligare en besvikelse

gjorde nyss lite deppar popcorn och jag råkade bränna dem. orkar inte
med mer knas just nu :( haha

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ :(

sverige - kanada junior vm final
2-3 :'(

jag vet att jag kanske överdriver nu, men jag finner inga ord över hur besviken jag är.
kanske skriver nån rad till när besvikelsen har lagt sig, hahahaha.


natt mellan fredag och lördag

jag vet att jag egentligen borde sova nu. men kunde inte somna så jag kollade på bridget jones dagbok istället.
fy f-n vad jag älskar den filmen, så klockren. vill ha 'på spaning med bridget jones' på dvd också, var så länge sen jag såg den och den är minst lika bra som första, om inte bättre.

idag eller igår kanske man ska säga, klockan är ju över 12, så var jag på stan en sväng med emlilia och hennes pojke marre. va kul att träffa dem, hade inte gjort det sen 21 december. vi gick runt i lite affärer och avslutade med en fika på stugan. alltid lika mysigt att fika där, har absolut godaste hallon smootien :)
emilia tog ett till hål i örat också, blev lite sugen på att göra ett till jag med. jaja, får väl se hur det blir med det.

imorron/ idag, vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. får väl se vad som händer. en sak som är säker är att jag kommer att sova länge iallafall, snart slut på jullovet så jag får väl passa på att uttnyttja de har sista dagarna ordentligt.

just ja, en sak till som jag inte har skrivit om. var ju hos tandläkarn i torsdags, andra gången under lovet. den här gången skulle de skrapa bort lite tandsten och lära mig hur man borstar tänderna, haha. att skrapa bort tandstenen gjorde ännu ondare än att laga en tand som jag gjorde vid det första besöket. när hon skulle skrapa bort tandstenen så satt hon ju den där mackapären rätt in i tandköttet, ajajaj :( och sen när hon skulle lära mig hur man borstar tänderna skulle jag först visa hur jag gjorde när jag borstade själv, kändes jättelöjligt. hennes kommentar till det var att jag borstade rätt men att jag skulle vinkla tandborsten mer.

nej, nu ska jag ta och försöka sova igen.  / me myself and i

usch

blev precis påminnd om en hemsk sak; ska till tandläkarn imorron igen.
ska dit 7:45, orkar inte, blääääääää :(

seg-och-deg-dag

gick och la mig vid halv tolv igår kväll, helt okej tid på jullov. men sen vaknade jag inte fören fem i ett. lyckat.
eftersom att jag vaknade så sent så tänkte jag bara ha en seg-och-deg-dag. och det hade jag också till en början. åt frukost, kolla film och lite så. sen satt jag vid datorn och chattade med lite folk, då tyckte jonas att jag skulle komma ner till stan och ta en fika med honom. så jag fixade mig lite för att åka ner till staden. när jag kom dit så gick vi runt lite på stan först, hade öppet en hel halvtimme till :P sen fikade vi. eller åt rättare sagt, hade inte ätit något sen frukosten vid ett. efter maten var jonas lite snäll och bjöd på kladdkaka, tack så mycket :D

på bussen hem så träffade jag lilla madde och den lilla fuskisen åker till london imorron. vill också åka dit. eftersom att mamma har en kusin som bor där skulle jag nog kunna åka dit över en lång helg och bo där. men då gäller det att spara ihop pengar så att man kan shoppa lite också, värt att åka dit utan pengar?

grattis lillebror som vann matchen mot england med 31-0 :D inte för att va elak, men hur 17 kan man förlora med så mycket. nog för att brors lag är bra, men ändå. visste knappt att man spelade hockey i england. men eftersom att de är så stora när det gäller fotbollen så kanske man förlåter de att de inte va så bra på hockey. haha.

nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla på någon film eller något sånt. så man kan ju säga att jag halvt lyckades med min seg-och-deg-dag :D

/ me myself and i


tillägg från tidigare inlägg

kom på en till sak som jag ska göra det här året, redan nu i januari hade jag tänkt;
komma igång med träningen igen. tog ett uppehåll från gymmandet i sommrast, o det blev lite längre än vad jag hade tänkt mig. har knappt tränat någonting sen i juni. shame on me. men som sagt, nytt år och nya friska tag. haha, va smart det där lät :D

nytt år, nya möjligheter :D

gårdagen var helt okej. hade värsta beslutsångesten om vad jag skulle ha på mig, jeans o fest topp eller klänning.
det hjälpte ju inte heller så mycket att alla mina kompisar som jag frågade sa olika. tillslut så blev det klänning i alla fall, är inte så ofta man har på sig klänning så då får nyår vara en sån gång. när jag hade gjort i ordning mig var det middag med familjen. var lite stressad för att mamma hade sagt att vi skulle äta klockan fem och jag skulle iväg sen. middagen var försenad med 22 minuter, shiiiit. men det gick bra ändå. gick till emelie o sedan fick vi skjuts till robin. va lite skojs där. ännu mer skoj vid 12 slaget när vi hade tagit oss till stora torget. där träffade vi massor med roligt folk. när vi sedan skulle gå till bussen så träffade vi en liten mattias petterson som hade fått stryk, j-vla idioter som går 6 mot en säger jag bara. :(  vi kom till skultuna och då var det efterfest som gällde. eftersom mamma egentligen ville ha hem mig på en gång så blev det bara en halvtimme, men det var ganska kul ändå.
summering av nyårsafton 07:  helt okej, kunde ha varit bättre men kunde även ha varit mycket sämre.

nytt år med nya möjligheter sa en klock person nån gång för länge sedan, och det tänker jag verkligen ta till vara på det här året. jag hade tänkt att jag ska göra massor med bra saker, försöka ta körkort, skaffa jobb mm.


/ me myself and i 
 


RSS 2.0