valborg,

Eftersom vi i Örebro är liiiiite bättre än alla andra så har vi 48 timmars valborgsfirande som började igår. Jag och Mallan började med grillning med lite goa gubbar sen fortsatt vi till en officiell förfest på en gräsmatta där det var hur mycket folk som helst. Vid nio drog vi oss därifrån till Frimis. Till en början var det inte så mycket folk där, var mest chilla och snacka, sen helt plötsligt var det fullproppat. Hade en jättetrevlig kväll som jag och Mallan avslutade här med räkmackor.

Känner på mig att den här dagen kommer bli legen- wait for it- dary (i sann Barney Stinson -anda, höhö). Ska snart röra oss mot stan för att möta upp Mallans kompis Michelle som kommer hit från Göteborg för att fira valborg med oss. Sen är det pizza, fix och trix som gäller sen den officiella förfesten på Tärnvägen igen. Taggtagg. 

Hoppas ni får en härlig Valborgsmässoafton.  


glassit,

Fick resultatet på kampanjarbetet igår, vi fick godkänt och var närmare vg än ig. Det firade jag och frugan med en varsin "Gottis-special".
nyttnytt,

Tycks om bloggens nya utseende nu då?


haha,

Klickade mig nyss in på kissies blogg en sväng och hittade en jätterolig bild på hur kvinnor och män ser på sig själva. Värsta är att jag tror den stämmer, kvinnor ser sig själva ofta som mycket fetare och fulare än vad dom egentligen är medan män tror att dom är jättesnygga. Varför är det så egentligen? Varför har män oftast bättre självförtroende än kvinnor? Vi är ju mist lika snygga och det är nått vi måste lära oss. Mer girlpower åt folket!


sha sha bloggen,

Rubrik i Irenas ära, haha. Har haft en riktigt härlig påskhelg med massa mumsig mat, underbart folk och strålande väder. Känns nästan som det är sommar ute nu, var 34 grader i solen när jag och pappie kollade tidigare i eftermiddags.

MJAO!


tisdagsmys,

I tisdags kväll var jag med Mallanbrallan, Petterponken och Liddemannen och grillade vid Oset (ett naturreservat i Örebro). Första grillningen ute med engångsgrill för i år, och fler lär det bli. Var jättefint där ute och värsta mysstämmningen med picknickfilt och massa babbel om allt och inget.

       

(som vanligt är det bara att klicka på bilderna för att göra dom större)


1000 inlägg,

Förra blogginlägget var tydligen det 1000 inlägget som jag skrev, woho! Nu tänkte jag bara skriva att bloggen för tillfället ser ganska rörig ut, men den är under ombyggnad så kommer bli bättre sen.


september mitt i april,

Jupp, vi körde på det igår. September hade spelning på Ritz i Örebro så jag och några av brudarna var så klart där och kollade. Och jag måste säga det, fy bubblan va grym hon var. Hon hade sån energi på scen att det inte var sant, riktigt kul att se. Innan Ritz var vi på O'learys uteservering och tog oss en varsin öl. Uteservering = sommar!

Bilder snodda från Irenas blogg (fast troligen tagna av mig, i alla fall dom på September) 

    

Glöm inte att det går att klicka på bilderna för att förstora dom,


sjukling,

Chansar på att ingen av er har lust att läsa om min dag då jag vaknade, mådde kasst, tog mig till skolan, jobbade lite med brudarna, åkte "hem", sov några timmar, var ute en sväng i solen med Mallanbrallan, åt lite mat och sen kollade Buffy så besparar er den läsningen genom att ta med mig några näsdukar till sängen och stänger ner datorn.

God natt!
MJAO!

p.s. fick godkänt på senaste hemtentan, weei


yo,

Jahapp, då har man fått yttligare klagomål över att det var ett tag sen jag uppdaterade här i bloggen. Så nu är det bara att skriva.

Åkte hem till Vässan i torsdags så har tillbringat helgen där och gjort massa skojiga saker. I fredags var jag på bio med Emilia, vi såg Water for elephants och den var riktigt bra. Igår var jag och familjen hos mormor och morfar för att fira att han fyllt 80 år, grattis igen morfar! Var kul att träffa kusinerna igen som det var ett tag sen man träffade sist, i alla fall Malin. Mathias var ju med och firade mamma. Idag har jag gjort massor av ingenting, hjälpt pappa fixa altanen och lite så. Sen åkte jag tillbaka till Örebro.

Världens roligaste uppdatering jag vet, men har ingen fantasi just nu. Haha. En liten uppdatering i alla fall och nu ska jag komma igång med uppdateringar minst en gång om dagen igen.

MJAO!


RSS 2.0