död,

Fortfarande död efter dagens Fuego dans pass på Friskis, trots att det var fem timmar sen jag var på det, haha. Säger ju typ vilken bra *läs bra med sarkasm* kondition jag har just nu. På ett sätt är det ju försig bra då den bara kan bli bättre. Aja, nu är det dags att sova. Ska komma upp i tid imorron så jag kan fortsätta med förberedelserna inför fredagens seminarium.

God natt!


*


bäst,

76 % kuggade på tentan, tror ni att jag var en av dom? Nix, jag fixade den! Sitter här med ett leende som går från ena örat till andra. Fortfarande, trots att vi fick resultatet igår. Men tycker det är så himla skönt att jag klarade den, nu slipper jag göra om den som dom flesta andra kommer behöva göra. En grej som gör att jag är så lycklig över att jag klarade den är att den verkligen var svår och jag trodde innerst inne inte att jag skulle klara den. Men tji fick jag.


träningsvärk ab,

Det här med träning kan inte va nyttigt, kom knappt upp ur sängen i morse. Tyck synd om mig!


träning,

Gissa vad? Har äntligen dragit ändan ur vagnen och skaffat gymkort igen. Mallanbrallan tyckte inte att vi bara skulle vara hemma och lata oss idag så vi tog cyklarna till Friskis och Svettis som ligger 7 minuter härifrån och köpte gymkort och tränade. Duktigt av oss va?


forever is only the beginning,

Nån mer än jag som längtar till den 16 november? Kan knappt bärja mig till den nya filmen kommer, har längtat efter den hur länge som helst. Fast på ett sätt är det lite sorgligt, snart är det slut. Tur att det bara är första delen av sista filmen. Nått som är lite tufft, som jag inte visste förren min roomie nyss läste upp det, är att filmen har premiär här i Sverige den 16 november, bland dom första länderna i världen. Den har inte premiär i USA fören den 18 november. Sen tror jag det var i Japan den inte hade premiär fören typ 24 februari. Woho, kul att få va först nån gång.


klump,

En stor klump har försvunnit från min mage, nu är äntligen tentan gjord. Känns riktigt skönt att den är klar, gjorde verkligen mitt bästa och skrev massa om allt och inget så nu är det bara att hoppas på ett g. Men det fixar jag nog, *pepparpeppar ta i trä* Åker hem idag, inte varit hemma på två veckor nu så saknar mina små pälsklingar. Okej, saknar päronen och lillebror också men dom kommer jag knappt få träffa nått i helgen då dom åker till sommarstugan på Åland men ändå, haha.

MJAO!


BÄST!


motivation,

Ingen motivation för fem öre, vilket är riktigt illa när jag får böckerna till tentan idag. Fatta, beställde böckerna för typ två veckor sen och inte får dom förren idag, segt ab. Som tur är har jag min lilla vän Irena här brevid mig som har böckerna, så fått låna dom lite, så tack så mycket Irrevirre :D

------------------------------------------------------------------------------------
UPPDATE:

Fick bara en av böckerna idag, ursäkta svordommen men jävla bokutskicknings företag! Hur 17 ska jag nu lyckas få ihop tentan?


heej,

3 föreläsnigar och 18 sidor anteckningar senare är det dags att börja plugga till tentan, blääh. Aja skönt att sitta i solen på balkongen i alla fall.


RSS 2.0