woop woop,

Nu är jag äntligen helt färdig med uppsatsen, imorron ska jag bara till Örebro en sväng och lämna in den sen går jag på sommarlov! Fy bubblan va skönt det ska bli. Sen får vi se, kanske har ett sommarjobb på g.


hemma,

Kom precis fram till att det ser ganska kul ut när jag sitter här på altan och skriver på uppsatsen! Och just ja en liten update om jordens undergång; eftersom jorden inte gick under i lördags påstår nissen att han räknat fem månader fel så nu ska jorden gå under den 21 oktober istället. Bara vänta och se alltså.


uppsats,

Vet att jag varit dålig på att skriva senaste tiden, men har inte gjort så mycket annat än skrivit på en uppsats jag håller på med. Eller uppsats och uppsats, forskningsöversikt om hur reklam utformas för att påverka oss så mycket som möjligt. Går ganska bra men längtar verkligen tills den är klar. Har ca 1/3 del kvar att skriva, den ska va inne den 1 juni så det är lugna puckar.

Hunnit sola lite också. I fredags var jag och Mallanbrallan ute och solade på gräsmattan på en kulle här brevid lägenheten. Slutade med att jag såg ut som en tomat, haha. Solade lite till i lördags också, fast då bara på baksidan eftersom jag fortfarande var bränd. Nu börjar jag bli lite brun i alla fall.

Nått mer skoj som hände i lördags var party. Först grillade vi lite, sen inflyttningsfest sist men inte minst var vi till Strömpis och dansade lite granna. Sista gången jag festade i Örebro den här terminen. Näh, nu ska jag kolla lite på Skilda världar igen.

MJAO!


jordens undergång,

Jahapp, då har vi överlevt yttligare en undergång. Eller så kallad undergång. Var en religös nisse som hade hittat nått i bibeln om att jorden skulle gå under 18:00 den 21 maj 2011. Vilket den så klart inte gjorde. Tycker det är lite skumt när folk forskar i när jorden ska gå under, fast samtidigt lite kul eftersom det ofta blir sån stor uppståndelse i om det är sant eller inte. Undra vad man skulle göra om jorden skulle gå under. Jag menar tänk om jorden skulle gå under en vecka och det var helt säkert att den verligen skulle göra det, vad skulle man då göra under den veckan? Aja. Nästa förutsägda undergång ska enligt Mayafolket ske den 21 december (eller var det 23 december) 2012. Får väl se vad som händer då, är ett tag kvar till dess. Jag tror att jorden kommer gå under förr eller senare p.g.a att vi behandlar den som skit, men tror inte att det kommer hända än på länge.


Bild


mummel och mums,

Trots det extremt tråkiga vädret har jag haft en riktigt bra dag. Började med att vi fick storstädningen godkänd av vår hyresvärd. Fortsatt sen dagen med en mysig fika med Systeryster, satt på Mummel och mums i nästan tre timmar och bara babbla massa skit. Fast innan vi hamna där gick vi runt till en massa fik och kollade vilka som hade mumsigast fika, typiskt oss på nått sätt. Medan vi gick och leta fick vi reda på en underbar nyhet; Spicy hot ska öppna här i Örebro, weei. Fick min födelsedagspresent av Systeryster idag också, första säsongen av världens bästa serie; Skilda världar. Tack så mycket, både för fikan och presenten!Bild
 


födelsedag,

Fyllde år igår så tack för alla fina gratulationer och presenter jag fick, men måste erkänna att jag är lite besviken på min mormor och morfar som inte ringde och grattade. Gjorde ju försig inte min gudfar heller :/


i'm moving on,

Nu ska ni allihopa få veta något roligt. Jag och Mallanbrallan har fått en ny lägenhet i Örebro så vi ska flytta. Den nya lägenheten ligger på Universitetsgatan ca 1 minut från universietet, härligt va? Nått annat som är härligt med den nya lägenheten är att det bara kommer vara hon och jag där då, inte nån trejde som flyttar in och ut hit och dit. Lägenheten vi fått är en dublett vilket innebär att den har två sovrum, ett vardagsrum som är kombinerat med kök, badrum och sist men inte minst balkong. Hmm, vet inte vad mer jag ska skriva om lägenheten nu. Ni får ställa frågor istället om det är nått ni undrar.
Röda ringen visar huset vår lägenhet ligger i, bild lånad.


morning has broken,

Usch, vaknade för ca en halvtimme sen och kan inte somna om. Var vädligt länge sedan jag vaknade så här tidigt av mig själv.

På dagens agenda står i alla fall skriva på rapporten, sola, hämta ut skorna från Nelly high heels eventet (äntligen!) och sen laga köttbullar och spagetti till familjen, återkommer med den sista punkten senare, haha.

Och just ja, jag är hemma igen nu ett tag för alla som ville veta vart i vårt vackra avlånga land jag befinner mig. Hemma är hos mamma och pappa, hemma hos mig och Mallan är i Örebro. Att bero på boendet i Örebro kommer snart en rolig update.

MJAO!


aaw,


yo,

Hoppas ni hade en trevlig valborgsmässoafton. Min var helt okej, hade roligare på fredan menmen. Var lite väl mycket folk ute på lördagen, man kom knappt fram någonstans för det var så himla fullt. Sen innan vi gick till Frimis skulle vi ju till förfesten på Tärnvägen igen, men när vi kom dit var det bara ca 10 personer där. På fredagen var det säkert 200-300 personer och då överdriver jag inte. Hörde av oss till Petter som var inne i en lägenhet där på Tärnvägen så fick vi också komma in.

Igår sega och degade vi hela dagen. Var skittråkigt väder, bara regnade och var mulet. Okej vi var lite duktiga också och lagade egna köttbullar som blev supergoda, men det var väl det enda vettiga vi gjorde igår, haha. Nu är tanken att jag ska försöka komma igång att skriva en uppsats om varför ICA-reklamerna på tv blivit så populära. När den uppsatsen (som ska vara på 15-20 sidor) är klar är det sommarlov som gäller. Den här terminen har verkligen gått skitsnabbt, shit.

MJAO!


RSS 2.0