lunch,

Tycks om min otroligt mumsiga lunch jag fick av Systeryster, som kom hit helt spontant igår och stannar till på torsdag/fredag, då?


storstädning,

Dom flesta av er som läser min blogg vet nog hur otroligt slarvig jag är och att mitt rum oftast ser ut som ett bombnedslag. Igår fick jag nån knäpp i skallen och insåg hur otroligt trött jag är på det så har börjat storstäda rummet nu, känner mig riktigt duktig. Började städa och få ordning bland mina smycken igår så nu ser åtminståne den hyllan helt okej ut. Idag har jag tagit tag i och städat lite bland andra hyllor, där hittade jag bland annat några undangömda dagböcker som jag så klart bara var tvungen att läsa igenom. Fy bubblan vilken rolig unge man var alltså, skrev i stort sätt allt i mina dagböcker.


woopwoop,

Tänkte bara säga att jag har blivit grym på att laga mat, eller inte. Haha, har i alla fall försökt laga mat nu i fyra dagar medan mamma och pappa varit på Åland, och det har väl gått helt okej i alla fall. Inte direkt svåra rätter jag lagat, svåraste var väl idag när jag gjorde revbensspjäll med färskpotatis och beasås till, mumsigt värre.

p.s. om ni undrar vart salladen är kan jag försäkra er om att den redan låg i magen när kortet togs ;)


1 år,

Nu har Brutus och Ceasar bott här i 1 år, känns som det var igår vi var och hämtade dom små sötnosarna i Örebro. Är i alla fall riktigt glad att vi gjorde det, trots att dom även är små monster som bara trasslar massa när dom är ute, haha.


midsommar,

Har en liten kisse här brevid mig som önskar er alla en trevlig midsommar,


hejhopp,

Nu på kvällen har jag umgåts med min gamla granne Sara. Först var vi och kollade på Viktors spelning i Vasaparken. Köpte med oss en varsin McFlurry Marängswish och hade en liten picknick. Efter spelningen gick vi till Gränden och fikade lite. Nästa sak som stod på schemat var en promenix, hamnade i en lekpark där jag och Emelie lekte förut så jag och Sara var bara tvunga att leka lite där vi med. Spelar ingen roll att hon är 18 år och jag 20 år, vi var som barn på nytt, haha.


24 juni,

Äntligen är det sommar här i lilla landet lagom, och det är därför uppdateringen i bloggen min är så kass. På senaste tiden har jag bara varit hemma, slappat, solat, badat, umgåts med folk, jobbat lite och så. Har inte haft nån lust att skriva så mycket i bloggen.

Fredagen den 11 juni hämtade min kompis Emilia och hennes familj deras nya tillskott till familjen, en liten mops vid namn Sune. I fredags när hon hade 20 års fest fick jag träffa den lilla sötnosen för första gången och föll som en fura. Blir nog att kidnappa honom nån vacker dag, hehe.

 


grattis,

Idag fyller en av mina närmaste vänner Emilia 20 år. Så grattis på dig Kakkan, hoppas att du får en underbar dag!



gammal flumbild på oss,

 


heej,

Tänkte bara bjuda på ett klipp där Agnes Carlsson och Björn Skifs sjunger den specialskrivna sången till kronprinsessan Victoria och prins Daniels på deras vigsel igår (19/5).

Tyckte att bröllopet och allt runt omkring det var underbart, älskade Victorias klänning och vid Daniels kärlekstal, som han höll för Victoria vid middagen, rullade en och annan tår ner på min kind. Kungens tal var också bra, i stort sätt allt med bröllopet var bra. Om jag ska hitta nånting att klaga på blir det väl kommentatorerna från Svt som hela tiden sa fel om olika grejer hit och dit. Om jag någonsin gifter mig ska jag ha en ännu maffigare tårta än Victoria och Daniel, moahaha. För att summera mina tankar om bröllopet tänker jag bara säga att det var aldeles aldeles underbart, ibland måste man bara älska monarkin!




två bilder från jonas student i fredags,

 


p.s.


studenttider,

Kan inte fatta att det idag är ett år sedan jag tog studenten, det känns som det vore igår jag stod där med klassen på flaket och dansa till VÅR Abba-låt, haha. Det här året har verkligen gått otroligt snabbt och jag har verkligen lärt mig otroligt mycket. Min universitetsutbildning som jag påbörjat har väl inte varit nån höjdare direkt, men har messt läst massa teori om kommunikation o.s.v. Hoppas att det blir roligare nästa år, annars får vi se hur det blir. Nu ska jag snart iväg på min kompis Jonas studentmottagning, han kommer bli såå glad över mina presenter (kan visa som lite senare ikväll)

Aah, det var väl vad jag hade på hjärtat för studen, hörs senare!
MJAO!


vill åka och shoppa,

Sitter här i Örebro och gör ingenting. Eller ingenting gör jag väl inte, sitter och slötittar lite på serien Ullared som går på femman, fy bubblan vilka härliga personligheter. När jag var yngre var jag ofta till dit med familjen, nu var det dock ett bra tag sen så vill åka ner dit och shoppa nununu!

Kolla lixom hur stort det är


en flygande stor elefant,


ny klänning,

Köpte mig en ny klänning idag på H&M på Hälla, dock kan jag inte riktigt bestämma mig för vad jag egentligen tycker om den. På ett sätt tycker jag jättemycket om den men på ett sätt känns den lite väl pråper. Vad tycker ni? Tyck till!


home sweet home,

Jupp då var jag hemma igen, känns underbart precis som vanligt. Dock har jag inte sommarlov än, fick lite rest på vår uppsats som vi måste fixa till 10 juni, men det är lugnt. Jag och Bellsan fick en del gjort igår. Nu ligger jag här ute på soldäcket och steker lite med tre söta kissar runt omkring mig, underbart!

MJAO!


hothothot,

Så här varmt och gosit är det hos mig i Örebro nu,



RSS 2.0