hej allihopa,

Nu är sommarlovet slut och en ny termin har precis startat. Och med risk för att låta som världens nörd nu men tycker faktiskt att det är lite kul. Hittills har vi haft indruduktion och två föreläsningar. Den här terminen ska jag läsa Media och kommunikationsvetenskap C alltså ska jag skriva den där långa uppsatsen snart. Eller aah, snart och snart, v.39 ska vi ha bestämt oss för vad vi ska skriva om men jag har ingen aning om vad. Har så klart några idéer men får se vad det blir. Innan vi ska skriva uppsatsen har vi två andra delkurser. Ena började som sagt igår och den handlar om grunden för MKV-forskning de två första veckorna och sedan politik två-tre veckor.

Lägenheten då? Den trivs jag faktiskt riktigt bra i nu. Inte klar med mitt rum än, håller faktiskt på och fixar i det nu men tagit en liten pause för att uppdatera i bloggen var ju ändå ganska länge sen sist. Tänkte ta lite bilder och visa er sen när jag är klar. Det låter bra va?

Hmm, vad mer ska jag skriva här idag då...? 
Äh, det får räcka så länge. 
MJAO!  


tack,

Tack för all flytthjälp i söndags mammie, pappie och Systeryster =)
Ska ta tag i och packa upp alla lådor och komma i ordning i nya lyan nästa vecka, inte långt av sommarlovet kvar nu. Har varit ett riktigt skönt sommarlov, men på nått sätt ska det ändå bli lite skönt att komma igång med vardagen igen.
XOXO

 


mumsig middag,

Titta vilken mumsig middag jag lagade idag. Okej, ser kanske lite tommt ut inser jag nu men jag gjorde faktiskt sallad till också fast fast glömde ta kort på den.Laxfilé gjord i ugn med kokt färsk potatis och jättemumsig sås


Zoofia,

I tisdags var jag med Systeryster till Parken Zoo i Eskilstuna. Hade en jätterolig dag och älskar verkligen alla djurisar. Något som var extra kul var att det var så många djurbebisar överallt. Bilderna är lite huller om buller men det är som vanligt att bara klicka på dom för att få dom större.


RSS 2.0