seg skola,

just nu sitter jag i datasalen i skolan med lilla moe. hon kolllar bilder i joes bilddagbok o är lite avis för barca bilderna. haha. längtar nästan tillbaka dit, även fast det är skönt att va hemma o sova i sin egna STORA, känns den som nu i alla fall, säng. haha.

biologin idag var ganska skojsig. vi åt massa glass o sen betygssnack. jag o läran kom fram till att det var ett prov som jag inte gjort så måste göra det på måndag. menmen, bättre att göra det nu innan sommarlovet i alla fall så man kommer ihåg nått av det o inte behöver läsa om allt.

svenska lektionen börjar om typ en halv timme. eller lektion o lektion, vi ska tydligen få tårta bara för att vi var så duktiga med projektarbetet. så en riktig tjockis dag i skolan med både glass och tårta.

nee, nu kom lilla em oxå hit så hörs sen.
puss!


klänning,

här kommer en bild på den sommriga klänningen jag köpte i barcelona :D
o med risk för att kanske låta lite ego, kolla vilka bruna ben jag har, haha XD

ojojoj,

nu var det ett bra tag sedan jag skrev, sorry. men har varit så mycket att göra. först var jag ju till barcelona i 5 dagar. o det va riktigt kul. lärde känna massa nytt folk o fick uppleva känslan av att flyga för första gången. vilket var mycket mindre speciellt än vad jag först trodde. fick värsta panikångest attacken innan jag skulle åka hemifrån. men som tur var hade jag en mamms i närheten som lugnade ner mig. vandrarhem/hotellet som vi bodde på vet jag inte riktigt vad jag ska säga om. det låg på en gata där det fanns massa horor o så, sen var jag o joe tvugna att dela på en säng som va mindre än den jag har här hemma, o grädden på moset var att vi var tvugna att dela på ett täcke dom första 2 nätterna, inte så lyckat kanske. men hade kul där i alla fall. tyvärr var det inte så solit, men varmt. måste erkänna att jag saknar den färska frukten som vi åt flera mornar i rad. häftigaste upplevelsen i barcelona måste nog ändå ha varit när jag o mary hoppade, barfota på camp nou (barcelona fc's hemma arena) fy bubblan va häftigt det var. en annan sak som var lite cool va taget på la perdera eller hur det nu stavas. orkar inte skriva så mycket mer om spanien resan just nu, fråga gärna om det är något som ni undrar:)

hittills så har den här veckan bjutit på mycket sol o ska jag vara ärlig så tror jag att jag brännt mig en del, menmen. det tillhör sommar att bränna sig. haha. igår var det dressed for sucsess, ett stort grattis till teknikarna som vann :D efter showen så stack jag ner till vasaparken med lite folk o kolla på dom andra klasserna från andra skolor som oxå hade tävlat. efter vasaparken så var det löga som gällde. sol o bad. eller aah, bad för vissa. jag tänkte bara bada fötterna men blev ju i alla fall nerskävtten, hmm. hämden är ljuv säger jag bara, hahaha :P när jag kom tillbaks från löga så var det middag på spicy med lite folk från barcagruppen som gällde. lite mysipys att vi hittar på saker så här efteråt oxå.

idag har jag inte gjort så mycket. först var det skola som gällde. sista mattelektionen med läraren som går i pension till sommarlovet, redovisning om vietnamkriget o lite så. va i skolan kanske 4 timmar. älskar såna skoldagar.

sommarlov ja, inte så långt kvar nu. fy bubblan va skönt det ska bli :D

nee, nu hinner jag inte skriva mer, maten är klar.
puss!

hoppsan,

har visst glömt bort att skriva dom senaste dagarna. eller okej, kanske inte glömt, haft massa annat att göra. i fredags så var jag först i skolan o sen hem, kollade lite o.c. o va med totte.

igår så hade jag först dansuppvisning, vilket gick ganska okej. sen så växlade jag lite pengar, snart åker jag :D efter vi hade kommit hem från stan så var det mumsig mat som gällde. efter maten så tog jag en liten funderare på hur jag skulle spendera kvällen. om jag skulle gå på chickens födelsedags fest som typ halva stan skulle eller om jag bara skulle ta det lugnt då oxå. slutade med att jag gick till chickens fest tillsammans med en glad liten trupp bestående av em, moe o simon. hade faktiskt kul, även fast jag inte va så sugen på att festa i början av dagen. tack för en rolig fest robin!
var kul att träffa så mycket folk innan jag ska iväg. okej, nu låter det som att jag ska vara borta jättelänge, det är ju bara trots allt 5 dagar. men vi är 17 pers från spanskagrupperna, och av dom känner jag typ 2 :S menmen, blir säkert kul o kommer ju lära känna dom andra.

idag så är det firande av mig i efterskott som gäller. några i släkten kommer o ska gratta mig. blir säkert trevligt. ska få min efterlängtade jordgubbstårta oxå, fia goes happy face :D

oh my goooot,
datorn o min blogg verkar inte tycka om varandra idag. skrev det här inlägget vid två tiden idag, o tydligen så har det inte blivit publiserat, hmm :/
aja, tänkte bara skriva lite om presenterna som jag fick. har börjat samla på matservisen maria björnbär så fick lite saker till det av mormor, morfar, morbror o lillvor. av farmor o arne fick jag ett guldarmband, parfymen princess från vera wang o lite så. tack så mycket allihopa för dom fina presenterna :)
o föresten så var jordgubbstårtan hur god som helst, börjar nästan tro på ordspråket den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge. eller aah, till viss del i alla fall.

usch, börjar bli lite nervös nu oxå. på tisdag klockan 07.05 ska jag ju flyga för första gången. jag vet, det är faligare att åka bil, men tror att jag sett för många 'plankapar'filmer för att inte vara rädd. haha. imorron ska jag bara vara hemma o packa,. eller aah, ska iväg till skolan en sväng, lämna in lite papper o min knäppa dator :/

puss!


tack,

vill bara tacka alla för dom fina presenterna som jag fått på min 18-års dag. fick bland annat pengar (massa pengar, haha) pyjamas, smycken, sällskapsspel, datateorispel inför körkortet, linne o lite så. på söndag ska jag firas av släkten, blir säkert bra det med, haha :D men tack allihopa för den här 18-årsdagen.

p.s. miapia, jag kommer inte att glömma pluto på lördag, hahaha :P
p.s. 2 fixar säkert nått litet som några kompisar får fira mig på oxå, kanske låter lite ego, menmen :P

vinnare,

vet att det kanske låter lite knäppt men är överlycklig över några vinnare. först vann ju sverige mot tjeckien i hockeyn o sen vann min favvo i top model salisha som jag hejade på redan från början. haha. var bara tvungen att skriva det :P


glad fia,

fick första födelsedags pressenten idag. var ett kort från farbror tom o hans familj från finland. i det kortet fanns 50 € o ska ju till barcelona på måndag/tisda

wiihoo,

va superkul att rida. fick rida på en ganska liten häst som hette choko. sjukt rolig, envis o lat häst så den passade ju mig, haha. vi fick testa på skritt o trav. madde den lilla skrutten fick även ofrivilligt testa på att galopera. fast albin var nog ändå bäst på sin vita springare greta, eller inte. han trodde att han var en riddare på en vit springare o nån sekund senare sa han att det var jätteläskigt, lite små kul så där. som sagt var det superkul att rida, men kommer nog att ha en j-vla träningsvärk imorron :/

en annan sak som är lite små kul är att jag fick vg på det nationella matteprovet som vi gjorde i fredags. tyckte ju att det kände som att det gick jättedåligt, men det gick tydligen ganska bra ändå. så nu har min lärare gett mig vg på hela c-kursen, så tackar.

ett litet grattis till elin som klarade teoriprovet igår oxå :D

puss!

hoppla pålle,

anledningen till att jag inte skrev en enda rad igår va att jag var så j-vla trött. så fort jag kom hem från skolan så somnade jag. sen åt jag kvällsmat med familjen, kolla lite tv o gick o la mig tio i tio. fast då var jag riktigt utvilad imorse när jag vaknade istället.

vaknade vid åtta o kom på att jag inte börjar fören tolv. så jag försökte somna om, gick inte så bra. vet ni vad jag ska göra klockan tolv när jag börjar då? rida. hahaha. jag är lixom rädd för hästar, men tycker ändå att det ska bli grymt kul. har inte ridit på hur länge som helst. efter ridningen ska jag till skolan en snabbis bara för att se vad jag fick på nationella provet i fredags. känns ganska värdelöst när jag redan vet att jag inte fick det jag ville ha.

nee, nu ska jag gå fixa lite.  skriver sen när jag kommer hem om hur det gick med pållarna, haha.
puss!


dansuppvisningen,

gick faktiskt bra. gjorde inga större missar eller något sånt, var bara på väg att snurra åt fel håll. haha. nästa uppvisning är på barnens dag o efter det har vi ju vattendraget oxå. då ska vi ha med ett litet intro oxå, o gissa vem som ska leda upp hela min dansgrupp på scenen? kan det vara en liten fia kanske?

kort men gott inlägg,
puss!

äppelträd,

                 här kommer en av äppelträdsbilderna :Däppelträd

heja sverige,

kollar hockey vm matchen ryssland - sverige med papps. fast nu är det tråkig reklam så tänkte skriva några rader i bloggen. snacka om spännande match, speciellt första perioden. älskar verkligen hockey när det blir fighter, haha. fast det var ju inte så bra att backparet i sveriges första kedja fick matchstraff. så nu spelar sverige med 4 backar :/ men det går faktiskt bra ändå, som tur är. diggar den ryska nhl-spelaren ovetjkin som blev utvisad typ 3 gånger första perioden, haha.

äh, nu ska jag kila ner o kolla om matchen är på g igen. a just ja, just nu står det 1 - 2 i matchen, så heja sverige!
puss!

meeeh, kul att inlägget jag skrev igår kom upp, haha. äh, kan ju fortsätta på det nu.
sverige förlorade med 3-2, ryssland gjorde det sista målet när det var 5 sekunder kvar av matchen. hade inte dom gjort det målet så hade det blivit förlängning av matchen (sudden deth, eller hur det nu stavas). så ni kan ju gissa om jag o papps blev sura :(

än så länge har jag inte gjort något speciellt idag. bara tagit lite kort på äppelträdet, tycker att det är så fint när det blommar. börjar bli lite nervös nu oxå. har ju dansuppvisning idag. äh, det kommer att gå toppen bra. hoppas jag. nee, nu får jag sluta med det här, det kommer att gå bra, punkt slut. haha.
puss!


lat lördag,

igår kväll så gick jag först prommenix med totte, ville ju som sagt iväg hemmifrån för att nån jägare skulle skjuta grävlingen. jag o totte gick i alla fall till en gräsmatta på prästgärdet o solade lite. sen ringde mamms, då var det pizza som gällde, mumsmums :D efter det rockade vi lite rockring, haha. va hur länge sen som helst jag gjorde det, men jag kunde :D

grävlingen hade krypit för långt in under altanen så jägarn kunde inte skjuta den. så idag har papps grävit upp lite granna vid altanen för att kolla efter grävlingen. o han hittade den, död. stackars liten :(

annars har jag inte gjort något speciellt idag. bara solat, har ju varit typ medelhavs värme, me loves.
orkar inte skriva mer idag, menmen, så kan det va ibland.
puss!

stackars liten,

matteprovet idag gick käpprätt åt h-vete, vill knappt prata om det.

resten av dagen har jag spenderat med att sola, är ju sånt himla härligt sommarväder :D

anledningen till att jag skriver nu är att grannen nyss var förbi o sa att det var en liten, skadad grävling som hade gått under våran altan. den blödde, var aldeles utmattad o så var det massor med flugor runt den, stackars liten säger jag bara. hatar verkligen att se djur som har gjort sig illa. i alla fall så hade grannen ringt till polisen som hänvisade till komundelskontoret, som stängde 15.00, sjukt att hänvisa dit när det är stängt. nu har i alla fall mamma ringt polisen o pratat med dom så nu ska snart en viltjägare ringa. den lilla stackars grävlingen ska skjutas :( som jag skrev tidigare hatar jag verkligen djur som gjort sig illa, o djurplågeri så ska se till att jag är långt borta när den skjuts. okej, i det här fallet hjälper vi den, men jag tycker ändå inte att det känns rikgit bra :(

får se vad jag hittar på ikväll.planen var ju att åka till sigurd's o kolla veronica maggio, men det kostade typ 200 kr o det tycker jag inte riktigt att det är värt det. kanske ska förbi madde en sväng, men har som sagt inget planerat helt säkert.

uppdatering om grävlingen kommer senare, stackars stackars liten :'(
puss!

en vanlig torsdag,

jag vet att jag sagt det förr men jag säger det igen, guud vad jag älskar att ha sovmorron på torsdagar :D annars brukar inte torsdagar vara nå speciella. har bara två tio minuters raster o slutar typ kvart över fyra. men det är okej i alla fall. idag så känns det inte som att vi gjorde så speciellt mycket i skolan. på matten gick vi igenom det sista inför nationella provet imorron. på geografin började vi med nått grejs som vi tydligen skulle börjat med för två veckor sedan, heja min grupp. i historian ska vi börja skriva ett arbete om kallakriget, min grupp ska skriva om veitnam (stavast det så? :s ) kriget.

efter skolan så åkte jag hem, gjorde inget speciellt. eller joo, kollade igenom matten lite granna. sen var det genrep till dansen som gällde, har uppvisning på söndag, hjälp. äh, går säkert bra. sen har vi ju två uppvisningar till. ett på barnens dag o ett på vattendraget.

nu har jag tagit en liten pause från mattepluggandet. jag vet att det har varit en hel del mattepluggande nu senaste veckan, men jag SKA ha vg på nationellaprovet. får jag vg på det så får jag vg på kursen o då skulle fia bli jätteglad.
efter nationellaprovet imorron så slutar vi, då blir det troligtvis till vasaparken o sola o tjocka lite godis, ska ju bli ca 27 grader o det tycker vi om.

nee, nu måste jag nog återgå till mattepluggandet. har sagt att jag max får plugga till halv tolv, sen måste jag sova.
men upp lite tidigare imorron o kolla igenom uppgifterna en gång till kan väl aldrig skada?
puss!


matteplugg,

började dagen med att försova mig lite. skulle ta bussen ner till stan 9.25 o vaknade typ 8.40. men det var bara att äta lite frukost o klä på mig. orkade inte sminka eller nått, skulle ju faktiskt bara ner o klippa mig o sen köpa en sport-bh. blev riktigt nöjd med håret. syns kanske inte så mycket att jag klippt mig o det var lite det som var meningen. håller på att spara till långt hår. men nu var det så här att jag inte klippt mig sen typ oktober så det va lite slitet. eller lite? aja, känns mycket fräshare nu i alla fall. sen ska ju mamms färga det ikväll oxå, bild kommer när jag har färgat det. eller om jag kanskte tar en före o en efter bild? njaa, hade i så fall varit roligare om jag orkat tagit en innan jag klippte mig då oxå, aja får se hur jag gör, haha.

efter klippningen så gick jag o köpte sport-bhn, då mötte jag även en liten madde. vi kollade lite bikinis o sen gick hon med mig till bussen. skulle hem o sen vidare till em för lite matteplugg. gjorde alla g-uppgifter tillsammans sen skulle hon iväg ner till stan så jag gick hem.

just nu har jag tagit en liten pause från mattepluggandet, håller på o pluggar på vg-uppgifterna. har nämligen bestämt mig att få vg på nationellaprovet som vi ska ha på fredag, o då måste jag kämpa lite. men det är lugnt, man klarar nästan allt bara man har viljan till det =) innan jag skulle plugga så tog jag fram chokladen som jag köpte idag o milkshaken som blev över från igår, såg ganska kul ut när jag radat upp allting, haha.


nee, nu ska jag gå o fortsätta plugga, blää för matte ibland :/
puss!

lillebrors dator,

känns lite mysko, sitter vid min lillebrors dator i hans rum. han ville spela cs på vanliga datorn o då var jag för en gångs skulle snäll o lät honom göra det. i utbyte mot att få sitta vid hans ett tag, haha.

har egentligen inte gjort något speciellt idag. idrotten va kul, men jobbig. fy bubblan, skulle trampa vatten i typ 50 meter o massa sånt jobbigt. sämst va ju staffetten när arman tappade bort mitt lags ring, vi hade ju vunnit om vi hade haft den, haha.

efter skolan så åkte jag ner till stan, träffade madde som följde med o beställde tid till klippning. ska äntligen klippa mig nu. fick tid redan imorron. sen tog vi en liten fika o efter det åkte jag hem. hade lovat papps att hjälpa honom med lite persienner. så det är vad jag har gjort i eftermiddag.

nu på kvällen så har jag bara tagit det lugnt. kollat lite ugly betty o desperate housewives. shit, vilket spännande avsnitt, får verkligen inte missa nästa vecka. igår så skulle jag göra milkshake. eller skulle, jag gjorde. men mjölken var tydligen lite gammal så den blev inge god o då blev jag sur o skulle inte ha nån. hade verkligen ingen lust att stå där o göra yttligare en sats. men idag var mamms snäll o gjorde milkshake, var ju fortfarande sugen men orkade inte, ibland är man verkligen en liten latmask.

puss!

väntar,

just nu sitter jag o väntar på att maten ska bli klar o anser att det är ett tillfälle att skriva lite i bloggen.

lite drygt att börja åtta på måndagar, men sånt är livet, kul med foto i alla fall. dagens lektion va så där lite halv kul bara. läraren gick igenom provet som vi ska ha nästa vecka o sen tog jag o em lite bilder. vi skulle ta bilder på varandra i olika ljus för att se vad det blev för skillnad. som sagt var klockan inte mer än åtta när vi började vilket resulterade till väldigt oseriösa bilder, haha. blev ju så snygga, tror att det blev kanske två bilder som blev seriösa. heja oss.

efter foton så hade vi samhällslektion, va ganska tråkig lektion om jag ska va helt ärlig. vi skulle ha kollat på dn o svd vad som hade hänt i sverige, världen, nån debatt, ledare o nå mer. va typ ingen som hade gjort det så nästan alla letade artiklar under lektionen. bästa arikeln var nog johns som hanlade om en liten flicka som hade blivit attakerad av en bäver. älskar den lilla fyra åriga flickans kommentar som va ungefär "den bet mig. jag blödde jättemycket. den va dum" sööt.

på spanskan fick vi reda på lite mer om barcelona resan. den 20 maj bär det av o jag får dela rum med joe, precis som vi hoppades på. kommer nog att bli en rolig resa, trots att vi ska på museér o lite så. tycker faktiskt att det ska bli intressant att kolla picasso museét, han gjorde så coola tavlor :)

efter skolan så har jag bara solat o skrivit klart en svenska reflektion som skulle va inne idag. har skickat in den nu o känner mig stolt. brukar va ganska duktig på att skicka in arbetena 23.58 nät vi har dead line 23.59, haha.

puss!

bubbelbad,

japp, blev så att jag tog ett mysit bubbelbad i alla fall. hade ljus, tidningar, godis, dricka o en sterio som spelade lars winnerbäck, kan man spendera en tråkig söndaskväll på något bättre sett? njaa, kanske om någon som är lite speciell hade varit med :P haha

god natt på er allihopa,
puss!

humpiedum,

promenaden med sara var väldigt skojig. snackade massa trams hit och dit, haha.

när jag kom hem från promenaden så skulle mammie tvätta mina fönster o sätta upp dom nya gardinerna som hon o jag köpte i fredags. det var lättare sagt än gjort p.g.a alla mina kläder som ligger överallt i hela rummet. sen hade jag massor med saker på skrivbordet så hon kom knappt åt fönstrerna. vilket slutade med att vi började tjafsa o nu har jag typ utegångsförbud :/  har städat alla bokhyllor nu i alla fall, så har bara garderoberna, alla kläder på golvet o damsuga kvar. fast det tar jag nog inte idag, har nämligen tänkt att hoppa i badkaret snart. :)

puss!

nedräknings dag,

idag har jag en sån hära dag som jag bara längtar till allting på. längtar efter att få färga håret, men måste klippa mig först. längtar till 18 års dagen som det bara är 11 dagar kvar till nu, o sen längtar jag till barcelona resan som det är 16 dagar kvar till. jag hatar verkligen att vänta, blää :(

aja, nu ska jag på en prommenix med lilla grannen. va ett tag sen jag träffade henne så det ska bli skojs. har säkert massor att prata om så då kommer jag inte tänka på allt jag längtar efter så mycket. haha.

puss!


lite blandat,

i förmidags satt jag mig på bussen till stan, skulle gå på stan med madde. tyvärr missade hon bussen för hennes föräldrar va iväg, så fick åka ensam. lite tråk. när jag väl kom till stan så var det inte så mycket folk där än, klockan va ju bara typ kvart över elva. började med att fixa tråd till mamms o sen gick jag runt lite över allt, väntade på att klockan skulle bli ett o madde skulle komma. dom strejkande sjukskötoerskorna hade demonstradion idag. sötast/ roligast var nog ungarna som åkte ett litet tåg o skrek "högre lön till mamma" som små galningar. dom va lixom mellan 2-6 år så de kan ju egentligen inte ha nån aning om vad det handlar om, gullit var det i alla fall.

när madde kom så hade vi skojs, testade massa kläder. köpte bl.a en marinblå klänning med vita prickar, bild kommer troligtvis senare :)

nu glömde jag bort den egentliga anledningen till att jag började skriva. hmmm *tänker* äh, kanske inte är så bra att skriva här föresten. orkar inte peka ut att nån har gjort något dåligt eller så, finns säkert massa saker som jag inte heller gjort som är så bra, så skiter it.

skriver nog mer senare om jag orkar,
puss!


stampe,

för ett tag sen (nu ikväll) såg jag att mia hade lagt ut en cool bild på hennes lilla kisse sune. då kunde jag inte låta bli att ta några bilder på min lilla cocosbulle som ligger o sover i mitt knä. hans tassar ser verkligen ut som bakbenen på en kanin, hah. så söt så :) kanske inte bästa kvaliten på bilderna, men vad ska man göra?

p.s bilden på sune va oxå riktigt söt :)

sötnossööt9333mjao

blev  kanske lite många bilder på kissen, men det får ni stå ut med :P


lite shopping o lite jobb,

dagen började med att jag följde med mammie till hälla. hon skulle lämna lite kläder till loppis o sen handla. slutade med att jag köpte ett par skor o hårfärg :D ska försöka få tillbaka min naturliga hårfärg. fast innan mammie färgar mitt hår så måste jag klippa mig, o det vill jag inte. har ju äntligen börjat att få långt hår igen. aja, blir väl kanske att jag toppklipper det när jag åker till stan med madde imorron. min o mammies tur på hälla tog ganska lång tid, kom hem typ 5 timmar senare haha.

när vi kom hem så började jag hjälpa pappie med dom där 12 persiennerna som han ska ha klara, har gjort 4 st så får vi se om jag orkar göra nån lite senare haha.

just nu sitter jag här o väntar på att maten ska bli klar, är riktigt hungrig.
puss!

dåligt samvete,

igår var det ju valborg o planen var att först grilla med tjejorna o sen festa lite granna. den planen sprack ju ganska snabbt när jag upptäckte att dom muppade bussarna inte gick som jag tyckte att dom skulle. man tror ju inte att sista bussen hem på en valborg ska gå 22.45 :s grillningen med tjejorna blev av i alla fall, även om inte det heller blev riktigt som det var planerat från början. va lite myspys i alla fall :) efter grillningen så åkte jag hem o inte gjorde någonting speciellt. kollade lite film o så, rolig valborg va? kunde ha varit bättre, men va helt okej i alla fall.

idag har jag inte gjort något speciellt, har bara velat sova bort hela dagen. vet egentligen inte varför, gjorde ju inget speciellt igår. aja, va lite duktig o följde med pappie till affären o handla lite mat i alla fall. när vi kom hem så ringde lillebror o sa att han hade soppatorsk med moppen. sen när dom kom hem så fixade jag o pappie mat, blev riktigt gott faktiskt :D

VIKTIG LÄSNING!
nu ikväll har jag bara tagit det lugnt o kollat lite på humorgalan - för varenda unge. fick dåligt samvete när jag såg hur hemskt dom har det i vissa andra länder. här kan jag gå o gnälla över att jag inte får just den där tröjan jag vill ha, eller skorna eller vad som helst. o sen kan vissa barn runt om i världen bara äga det som dom har på sig.  i etiopien, tror jag att det var, så var det en pojke som hade blivit utslängd när han var 5 år o sedan dess haft små jobb för dagen. han rensade fisk med hjälp av tänderna, hade knappt råd med mat för dagen, betalade för att få sova på ett garagegolv tillsammans med 12 andra barn. o hans högsta önskan var att få gå i skolan, men hade ingen som hade råd att betala det. får verkligen skitdåligt samvete när jag tänker på hur mycket jag brukar kunna klaga på skolan o sen är det andra barns högsta önskan. usch på mig. är glad att mammie anmälde oss till världsföräldrar i alla fall. då betalar man 100 kr i månaden som går till behövande barn. 100 kr är inte så mycket för oss, men kan betyda sjukt mycket för barn i dom mest drabbade länderna. 100 kr i månaden är ju ca 3 kr per dag, o det tycker jag att alla borde ha råd att betala för att hjälpa någon annan.

det var allt för mig idag,
puss!

RSS 2.0