så här ser min soffa ut just nu,

Kom precis på att hårnålar fungerar jättebra som bokmärken, haha


efter?

Igår när jag och Irena var på Willys hittade vi något nytt, 175 cl Cocacolaflaskor. Är det nått nytt eller är det bara vi som är efter och aldrig sett dom förut?


mamma har inte lärt mig att man inte får leka med maten,


helgbus,

Var kvar i Örebro över helgen för jag och Systeryster skulle kolla melodifestivalen i lördags. Fast hade kul på fredagen också, då lurade Mallanbrallan med mig och Irena på nån förfest. Den var helt okej, blev förfest och efterfest men ingen riktig fest. Tanken var att vi skulle ut, men vi hade så trevligt att klockan blev 12 när vi skulle börja röra oss mot stan och med tanke på att krogen stänger två kändes det lite onödigt så vi blev kvar där på förfesten, spelade gitarr, sjöng och lite så.

I lördags var jag som sagt hon Systeryster och kollade melodifestivalen, var faktiskt ganska bra bidrag. Systeryster bjöd även på mumsig ost-och-skink-paj och hallonkladdkaka, mumsigt värre, tack så mycket.

I söndags gjorde jag väl inget speciellt, försökte plugga på hemtentan och duggan men gick inte så bra.

Igår var det alla hjärtans dag, om det var nån som missade det. Den firade jag genom att plugga hemtenta och dugga, weei. Sen bakade jag kladdkaka, var och tränade med Mallan och Irena. Efter träningen bjöd jag och Mallan in Irena på kladdkaka. Slutade med att vi mumsade i oss hela kakan på typ en halvtimme, lyckat.

Idag har jag gjort duggan, vilket gick helkasst. Hade pluggat på helt fel saker så kommer va ett under om jag klarat den. Efter duggan var jag och Irena till Willys och handlade lite. Nu sitter jag här i min mysiga soffa med en Chaïlatte och ska sätta igång med hemtentan. Om jag gör hemtentan riktigt bra nu kanske jag glömmer katastrofduggan, haha. (Okej, jag vet att jag inte får glömma den helt och hållet eftersom jag får göra om den om nån/några veckor, men för tillfället kan jag glömma den)

Okej, nu blev det här riktigt mycket text som jag blir riktigt imponerad om nån av er orkar läsa igenom. Menmen, så blir det när man inte skriver på några dagar.

MJAO!


snöoväder,

Nu när snöovädret än en gång tagit tag i Örebro gosar jag ner mig i min nya soffa som jag fick av mamma och pappa förr förra helgen när dom var här (lovar att lägga upp bild på den sen när jag köpt kudde och fixat lite) tillsammans med en kopp varm choklad full av mini marsmellows och Askungen på tvn, mmhmmh härlig torsdags kväll.


brudarna,


maamie,

Titta vilka fina slingor jag gjorde på mammie när jag var hemma i helgen!


januari börjar året, februari kommer näst...

Åååh, nedrans nätverk. Hade precis skrivit ett jättelångt inlägg om dom senaste dagara så kopplades nätverket ur och allt försvann. Aja, sitter på bussen hem nu i alla fall, ska bli riktigt kul att träffa familjen och kissarna igen.


RSS 2.0