nervööös,

Nu sitter jag här i syrrans lägnehet och är jättenervös, vet inte ens hur jag ska få i mig frukost, haha. Ny skola, nya människor, halv ny stad, oh my god.

Nej, om jag skulle ta och hoppa in i duschen kanske.
Just ja, när jag kom hit igår hade Hänniebananie fixat ett överlevnads kit till mig innerhållande massa braiga saker som t.ex. kollegerblock, Hello Kitty penna och busskort, tackar tackar :)

MJAO!


nyttigheter,

Gick jättebra att vara servitris igår, blev ca 11,5 timmar :O Menmen, pengar i alla fall, och hade riktigt kul. Var ett riktigt härligt gäng med väldigt blandade personligheter. Var duktig och spillde inget, dock råkade jag tappa ett bord på foten så nu är den aldeles blå, haha. Bäst var nog Moa och Emelies dans som dom lärde mig som vi körde lite till och från *läs när vi var så trötta att vi inte orkade vara seriösa, haha*

Nu har jag tagit en liten pause från packandet. Ska åka till Örebro idag och blir där hela veckan. Gissa varför? Jo, plugg. Kom in på pr och informations programmet i alla fall, skojsi :)

Orkar inte skriva så mycket mer nu, kanske skriver några rader ikväll,

MJAO!


tudels,

Ska snart bege mig till Empa för att fixa lite sen bär det iväg till stan och Restauranten vid Framnäsbrygga. Har fått jobb som servitris på nån 50 års fest där idag. Blir att jobba ca 11 timmar, ganska jobbigt men får ju pengar för det i alla fall :D Och så kommer jag ha Empa och Moa där, så kan nog bli kul :)

MJAO!


torsdag,

Började dagen med att vara duktig och damsuga hela nedervåningen, wihooo. Sen gjorde jag lite chokladbollar som jag mumsade på till ANTM, åt så klart inte upp alla, finns några kvar som jag ska mumsa upp lite senare. Känner inte direkt för att äta feta chokladbollar samtidigt som jag kollar på "Du är vad du äter" haha.

Har badat bubbel/skum bad idag också. Var riktigt mysigt, körde på hårinpackning, pealing och massa grejs då också, mmmhmmmh. Kissarna skulle ju så klart vara med och bada. Caesar höll t.o.m. på att drutta i när han gick balansgång på badkarskanten, tur att man har snabba reflexer.

Små kissarna som sov i min säng igår:



Sen började dom bråka, haha:




MJAO!

pic's

 
Nya lacket

 
Nya strandväskan *längtar till nästa sommar*

 
Och sist men inte minst nya halsbandet som jag ska matcha med ett par örhängen
jag fick av systeryster för nått år sen, är i precis samma stuk :D

tjena heeeejsan,

Har inte känt för att blogga dom senaste dagarna, fråga inte varför har bara inte känt för att skriva massa blaj. Men det gör jag nu så tänkte berätta lite vad jag har gjort dom senaste dagarna. Både igår och i måndags var jag duktig och var till arbetsförmedlingen, vet ju fortfarande inte riktigt hur det blir med plugg och så i höst. Sen har jag umgåts med lite kompisar hit och dit. Igår lekte jag lite med Emelie och Emilia. Var ett bra tag sen jag träffade Emilia så det var riktigt kul :) Vi hade picknick i Vasa parken och spelade lite kort, haha. Låter kanske lite skummt men var riktigt mysigt.

Idag har jag varit med mamma och storhandlat lite. Mamma och pappa ska åka till Åland på svampresa/kräftskiva över helgen så ska vara duktig och laga mat här hemma.

Köpte ett nagellack idag också, har verkligen utvecklat ett allvarligt beroende av nagellack. Vet inte hur många små lack jag köpt nu på senaste tiden, menmen. Dom är billiga och bra för att då hinner man använda upp dom innan dom torkat.

Nu ska jag gå och duka lite, skriver mer senare och då kommer även bilder på nya lacket, väskan och halsbandet upp :)

MJAO!


woopsie,

Såg precis att jag inte bloggat nånting idag/igår (vad säger man egentligen när klockan är över tolv men ändå inte så mycket så man gjort nått annat?)

Aja, dagen började i alla fall med att jag gjorde massor av ingenting. Sen följde jag med farmor på tutbingon där jag var två nummer ifrån att vinna 20 000 kr, snacka om irreterande. Dock kom jag inte hem tommhänt utan farmor såg till att jag vann en hel del på chokladhjulet, så tack snälla farmor.

Efter bingon åt jag lite mat sen kom Niclas förbi och så har vi haft spelkväll till typ nyss, har precis sagt hej då till honom. Spelade lite roliga spel som Svensson frågar Svensson svarar, Disney tp och Jenga.

Kort och gott, har haft en bra söndag :)
Nu är det dags att sova, ska försöka komma upp i skaplig tid imorron i alla fall, då är det arbetsförmedlingen som gäller.
God natt,

MJAO!

snyft,

Sorgligaste scenen i Disneys historia, kan inte låta bli att gråta när jag ser den :'(

MICKE OCH MOLLE


lördag,

Haha, heja mig på att blogga. NOT! Gårdagens enda inlägg var ju vad jag gjorde i torsdags, dålig stil av mig, haha. Men det som hände igår var att jag var duktig och dammsög, plus poäng till mig, haha.

Sen på kvällen var jag på bio och såg G.I. JOE: THE RISE OF THE COBRA. Var inte direkt  den bästa filmen jag någonsin sett, men är en väldigt tjejig tjej som knappt ser annat än just "tjejfilmer" så var kul att se nått annat för en gångs skull :) Bäst var nog i alla fall ljudeffekterna som man fick av den lilla nissen brevid, haha :P

Imorse blev jag väckt på bästa möjliga sätt av pappa:
- Godmoooorron! Om en timme tänkte jag åka till Örebro och den som vill får följa med bara den är klar om en timme!"
Så gissa vem som var först på med kläder m.m.? Me, myself and I. Moahaha.

Så det jag har gjort idag är alltså varit i Örebro igen, tycker verkligen om den där staden. Hälsade på systeryster som köpte tv och bokhylla. Själv köpte jag inte så mycket, bara ett hårband, ett nagellack, en kattborste och två filmer :)

Skriver nog ett mer intressant inlägg lite senare, kände bara att jag inte ville va tråkig och inte uppdaterat nånting, haha :P


heeej,

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om gårdagen. Hade skitkul i alla fall, gratis glass vid hamnen, solning på Lillåudden, köpte ett par jättesnygga örhängen och sen var det kebabtallrik som gällde. Tack för yttligare en rolig dag Hammarn =)

     

hej,

och hej då. Ska ner till stan en sväng och toka lite med Hammarn. Var ju faktiskt över en vecka sen sist, haha :p
Ni får ha det så bra så länge, blir nog lite tokiga bilder som jag bjuder på senare/ikväll :)

MJAO!


morron morron,

Blev nyss väckt av en liten kisse som stod och mjaoade utanför min dörr, jag hade visst stängt den igår kväll, så det var bara att öppna och släppa in honom. Idag var det tydligen Bruttes tur att väcka mig, dom brukar liksom turas om dom där knäpp kissarna. Antar att dom är hungriga/törstiga så ska inte sitta här vid datorn för länge nu, tänkte bara säga god morron :)

MJAO!


Gissa vad jag ska göra nu,


texten på bilden syndes tydligen inte så bra,


Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Älsk,


Klicka på bilden för att få den större :) 
LÅTEN  

facebook,

Har precis kommit fram till att jag inte tycker om Facebook, man får aldeles för lätt reda på saker man inte vill veta någonting om.


kan man annat än beundra honom?



*

hmm,

Dundrande huvudvärk och febriga ögon, kan det vara så att jag håller på att bli sjuk igen? Hoppas inte det, orkar inte vara sjuk är ju så himmla tråkigt. Aja, ska ta en huvudvärks tablett sen hoppa i säng, hoppas att jag mår bättre sen när jag vaknar :)

MJAO!

måndag,

Ansiktsmask och ANTM, that's the shit :D

MJAO!

Någonsin hört talas om en katt som äter choklad?

Annars får ni göra det nu. Jag och mamma satt och åt från min Paradis ask (jaa, finns fortfarande några bitar kvar, haha) så hoppa Caesar upp i soffan. Då tog jag fram en chokladbit så han skulle få lukta lite på den, då började han slicka på den. Efter det gav mamma honom lite små bitar av vit choklad, och han älskade det. Hahaha, det är vad jag kallar miffo katt, äta choklad.

Menmen, alla vill väl ha lite lördags godis :D

MJAO!

Bild på lille Skrutt med hans favoritleksak, en spindel-fjäril
som mamma har gjort med några trådar.

en patrik,

Ibland säger en bild mer en tusen ord, så låter bilderna från
 gårdagens stadstripp tala för sig själva, haha


bläääh,

Så känns det idag. Vet inte om det endast beror på vädret eller om det bara är verkligheten som har börjat smyga sig på med tysta försiktiga steg. Aja, sitter här med en Paradis ask och väntar på AMNT, tror det är säsongen med Diva-Eva, och minns jag rätt är det en av mina favvosäsonger.

Skriver säkert mer senare,
MJAO!

p.s. där kom en liten sneake peak på nya lacket ;)

fika med hammarn,

Fikan med Hammarn var riktigt trevlig. Först fikade vi, sen gick vi runt över hela centrum fram och tillbaka hit och dit. Kom på att jag ville gå till en affär när vi var på en del av centrum, sen när vi var där kom jag på att jag ville till en affär som var vid första stället o.s.v. Trodde nästan att han skulle bli galen på mig, haha. Sen ville han äta, jag var fortfarande mätt efter fikan, åt en supermumsig men väldigt maffig Brownie, så sällskapade bara honom :) Sen skulle vi hem men missade precis bussen/tåget. Så blev en till fika fast den här gången på Waneys *stavning :S* vid centralen. Då blev det en mumsig Chailatte som han var så snäll och bjöd på :D
Har haft en jätterolig dag, så tack för den Hammarn :)

Det som fick följa med mig hem efter stadstrippen var ett lika dant nagellack som syrrans Barbienagellack och ett par skor :D

     

kan man bli så mycket sötare än så här?

Njaaa, jag tror faktiskt inte det.
Okej, Bruttecharmknutte kanske ser liiite sur ut, men det skulle nog vem som helst  va om den blev väckt av en kamera blixt, hihi. Ne, nu ska jag iväg och fika sen får vi se vad jag hittar på. Skulle behöva köpa en ny superbra concealer *stavning* menmen, får se :)

Hörs senare,
MJAO!


bäst,

Brandon var lätt bäst idag också :D

Sämst,

Måste verkligen vara sämst på att komma ihåg att blogga,
ingen ny Blondinbella här heller, haha.
Orkar inte skriva så mycket nu heller, mer än att jag är galen i Brandon,
 give him to me baby :D



Här är bilden lånad ifrån

örebro,

Fötterna, låreen och axlarna värker, men det är det f-n värt. Shoppingen idag var underbar :D Blev dock inte så mycket bilder (tror jag bara tog en eller två) och orkar inte lägga in nu, orkar knappt skriva nånting heller, gör det imorron istället. Då väntar även mer shopping, haha :D

MJAO!

P.S. riktigt mycket mjaaaaaaao på Brandon i "So you think you can dance"


skiftnyckel is the shit,

Den här lilla trippen till systeryster började ju bra. Eller aah, när jag skulle stänga igen handväskan efter att ha köpt cola på pressbyrån gick dragkedjan sönder, hurra, favvo väskan ju :/ Sen när jag kom fram till Örebro så hade vi missat bussen hem till systeryster. som tur var gick det en annan buss, dock fick vi gå lite längre än vi skulle behövt annars. Just ja, på bussen till Örebro var det nästan bara jag och pensionärer, haha.

När vi väl kom hem till systeryster så bakade vi en liten Blondie. Och för er som är lite B och inte vet vad det är så är det Brownies bleka systerr, haha. Sen har vi ätit, systeryster lagade maten och jag diskade, spelat lite sällskaps spel *som jag ägde på ;)*

Just nu sitter vi och kollar på "so you think you can dance". Efter det ska vi nog sova, imorron väntar en hel dag med shopping, hihi :d

MJAO!

P.S. Har fått låna snyggaste nagellacket, I'm a Barbie girl in a barbiewoooorld,
Kommer bilder imorron, då även på nagellacket så ni får se vad jag menar :p


tudels,

Åker till Systeryster i Örebro, får se när jag kommer hem, dock senast på fredag.
Så ni får ha det så bra tills dess :D


blommor och bil,

Övningskörde till och från Halstahammar idag, vilket är var ca 6 mil, weeeei :D Något som bör läggas till är att det gick jättebra, vill verkligen ha det där körkortet snart. Fatta vilken frihet. Okej, man kanske behöver ha en bil då också, och ska man köpa bil behöver man ha pengar. Men har man körkort har man i alla fall kommit en bit på vägen, finns ju bilar som man kan låna lite då och då, hihi.

Var förbi Åsby en sväng också och där bidde det en liten blomma, får dock se hur länge jag kan hålla den i liv bara, haha. Nej men seriöst, när jag skaffat en ny blomma är jag jätteduktig på att sköta om alla mina blommor, sen efter nån vecka så glömmmer jag bort dom.

Aja skit samma, nu ska jag inte sitta här och bara skriva massa strunt. Läste att Paris Hilton har gått och skaffat en liten kisse igen. Och vad var det för ras den här gången då? Jo, en liten ragdoll, precis som Oscar, Brutus och Caesar, hihi.

MJAO!

RSS 2.0