hejhej, hemskt mycket hej,

Kanske redan haft den rubriken tidigare, aja strunt samma.

Nu hela helgen har jag varit på resande fot, och haft skitkul. I fredags satt jag mig på tåget och åkte ner till Floda som ligger strax utanför Göteborg för att gå på Mallanbrallan och hennes kompis födlesedagsfest, var riktigt kul. Dock lite läskigt till en början eftersom jag bara kände Mallanbrallan, men gick bra och lärde känna en hel del härliga personer. I lördags fortsatte min Sverigetripp till Skövde där jag gick och såg SATC 2 på bio med Empa, Amanda och Sara. Den var rikigt bra, dock tycker jag nästan att ettan var bättre men så är det ju nästan alltid. Efter bion var vi ut och dansa en sväng. Igår var det fika och en sväng på stan i Skövde som gällde, sen åkte jag tillbaka till Örebro där jag befinner mig nu i skrivande stund.

Hade inlämning av B-uppsatsen idag, nu väntar bra opponeringen på onsdag, sen blir det säkert nått vi ska fixa på uppsatsen och efter det är det sommarlov, woop woop.

Orkar inte skriva nå mer nu så bjuder på en bild på en härlig sommarbild från i fredags,

MJAO!  


på resande fot,

Heeeeela långa helen, så vi hörs på söndag. Då kommer jag berätta om helgens äventyr :)

MJAO!



till pappa,

När jag nyss klickade in mig på blogg.se fick jag på deras framsida se att det var en tjej som tyckte att Daniel Westling såg ut som Boxer-Robert, något som jag tyckte var ganska kul eftersom pappa alltid tjatar om att dom är så lika, HAHA!


back on track,

Då var man tillbaka i Örebro och massa plugg, blää. Snart sommarlov i alla fall och det ska bli riktigt skönt. Den här veckan blir det att mosa B-uppsats. Som blev helt slaktad av läraren igår, blää på honom. Skämt å sido men han gnällde verkligen på allt på vårt arbete, så har gjort om en hel del idag så blir det att jobba med den imorron och på torsdag också. För på fredag åker jag iväg till Göteborg. Ska fira Mallanbrallan där, woopwoop!

Här kommer några bilder på en av de skönaste Örebrobrudarna, Bellsan. HAHA!


coolaste katten i stan?

Tog nyss en bild på Caesar, och det är en av de tuffaste bilder jag någonsin tagit. Okej, den kanske blev lite mörk men jag diggar den ändå, han måste vara en av de coolaste katterna i stan, hihi.


sool,

Just nu ligger jag i en solstol ute på soldecket med ett glas Coca-cola med massa is i handen och tänker på att jag för tillfället är ganska nöjd med tillvaron. Okej, hade kunna varit bättre men tror det är mer som hade kunna varit sämre. Jag har underbara vänner och även en underbar familj, det är en underbar dag och aah. Tänker också lite på min kompis Madde som är i Thailand, hoppas det inte hänt henne nått med tanke på allt som händer där nere nu med politikerna, "rödskjortorna" och allt. Läser du det här Madde får du gärna slänga in en kommentar så jag vet att ni lever och har det bra :)

Nej, nu har monlet försvunnit och solningen på g igen,
MJAO!


klipp,

Eftersom min uppdatering inte har varit den bästa de senaste dagarna och jag inte orkar skriva speciellt mycket nu heller tänkte jag bjuda på ett av mina favoritklipp från youtube. Skrattar så jag nästan kissar på mig varje gång jag ser det, HAHA! 

 


tack,

alla underbara kompisar och släktningar som gjorde min 20 års helg så bra och minnesvärd som den blev :D

Mamma, pappa och Juttskrutt är lätt värda ett extra tack, så extra tack till er, haha.


home sweet home,

Och det innebär som vanligt kass uppdatering, sorry :)


solen lyser fia är glad,

Sitter här nu och gör ingenting. Eller jo, väntar på bussen som ska ta mig till tåget som ska ta mig till bussen hem :D Längtar verkligen efter familjen och kissarna nu, var ju inte hemma i helgen så har inte träffat dom sen i måndags förra veckan, och det är lång tid när man är så hemma och familjekär som mig.

MJAO!


skärpning nu lillstrumpan,


glad fia,

Idag är jag glad, fick reda på att jag klarade tentan jag hade för typ 2 veckor sen. Weeeeeeeeei!


tröttis,

Orkar inte skriva speciellt mycket nu, omtentan gick bra i alla fall :)


bläääh,

Gissa vem som är uppe något som borde vara olagligt tidigt för att vara en lördag, ska sitta fyra timmar som en liten plugghäst och göra omtenta? Usch, jag orkar verkligen inte, blää. Menmen, ska dit och göra mitt bästa mer kan man ju liksom inte göra. Ska sova lite sen när jag kommer hem, om nu jag och Mallanbrallan inte ska ut till Marieberg så hon kan köpa ny ugnsform till mig, haha. Hon hade nämligen sönder min gammla igår då hon satt på fel spisplatta så den sprack sönder i tusen bitar, riktigt klantigt och typiskt henne, haha. Hon och våra spisplattor går helt enkelt inte ihop, hon sätter i stort sätt alltid på fel platta och skyller på att de sitter i fel ordning (skruvarna som man sätter på plattorna) men dom sitter lika dant som hemma i Skultis så för mig sitter dom inte fel i alla fall.

Frullebulle nu då, om jag får i mig något.

MJAO!


Krävs ingen bildtext


7 maj,

Två av de tre sakerna jag skrev om tidigare i veckan är i alla fall avklarade nu, skönt. Har dock det värsta kvar; tentan. Menmen, den här kvällen ska bestå av tentaplugg, Cocacola och jordnöts ringar. Önska mig lycka till,

MJAO!


hej hå,

Usch va tråkigt det är att storstäda, kommer aldrig bli nån ny Snövit som bara kommer till ett jättestökigt hus och börjar städa det, haha.

Arbetet med tjejorna gick nästan lika bra idag som igår, vi är i stort sätt klara med det som ska redovisas på fredag. Så imorron ska vi fortsätta med B-uppsatsen istället. Den ska vara på ca 25 sidor och inne den 31 maj, så det är ett stort arbete men eftersom vi är 3 stycken som ska göra det och vi har ca 4 veckor på oss ska det väl gå.

Ne, nu ska jag fortsätta städa så jag hinner tentaplugga lite också,
MJAO!

Den här bilden från filmen Snövit och de sju dvärgarna är mer Fiig (skoj och dans istället för städning)



Bild


5 maj,

Jag och Mallanbrallan bestämde oss igår för att vi skulle frosta av frysen (stod på "städlistan" att vi skulle göra det) så vi tog ut alla grejer som var där, la de i kylskåpet och stängde sedan av frysen. Det vi inte räknat med var att det skulle komma så pass mycket vatten som det gjorde, så vi fick en sjö i köket istället för ett golv, hahaha. Aja, nu har vi i alla fall lärt oss hur man frostar av en frys.


Medan vi frosta av frysen gjorde vi Tigermuffins/spindelmuffins med choklad och citron, dem blev lyckade i alla fall.

 


4 maj,

Kuljul att mitt långa inlägg jag skrev igår inte kom upp *ironi med kuljul* Aja, är tillbaka i Örebro nu i alla fall och har en riktigt stressig vecka framför mig; omtenta på lördag, ett PM-arbete jag ska skriva med tjejerna som ska vara klart till på fredag och senast till på torsdag ska jag och mina rumskompisar ha städat hela lägenheten, usch. Så om jag kommer vara dålig på att uppdatera i veckan har ni ju redan svar på varför.

Ha en bra dag,
MJAO!

Bjuder på en söt bild på Caesar när han försökte putta upp mitt fönster i helgen, hihi


2 maj,

Älskar första gången på året man kan sitta ute på altan!

MJAO!


1 maj,

Igår när jag kom hem vid åtta tiden åt jag med familjen sen blev jag hemma resten av kvällen också. Jag firade helt enkelt inte valborg i år. Ju försig brukar jag inte fira det heller, tycker att det är lite överskattat. Okej, det var kul när man var liten och gick till majbrasan och busade runt med sina kompisar. Men vad händer egentligen nu förtiden på valborg när man är i min ålder? Känns som att det inte händer något man inte kan göra någon annan dag i alla fall. Fast har hört att det ska vara rätt skoj att fira valborg i Uppsala.

Nu börjar mina två sista veckor som tonåring, halleguttan säger jag bara, haha.

MJAO!


RSS 2.0