sorry sis,

lillstumpan fyllde ju år igår o jag nämde inte ens nånting om det när jag skrev i bloggen. skämms på mig. aja, skriver det nu i alla fall,


onsdag,

det här har faktiskt varit en väldigt bra onsdag, trots att jag blev väckt nie då min farmor ringde. gick upp vid tio, käkade frukost o lite så. sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde. vid tolv så tog jag biologihäfterna o satt mig ute på soldecket o gjorde dom. va faktiskt grymt skönt att sola samtidigt som man plugga.

efter pluggandet så fortsatte jag i det duktiga spåret o städade. o då menar jag ordentligt. rensade igenom lådan under sängen, damma överallt, damsög under o bakom skrivbordet o massa saker som jag bara brukar slarva igenom. nån gång under lovet ska jag försöka fixa klart det, städa garderoberna o lite så.

städningen tog ett ganska bra tag men inte var jag trött för det. nej, på kvällen följde jag med em o gymmade. o det kändes grymt bra. funderar fortfarande på att köpa gymkort men pappie är lite skeptisk så får väl se hur det blir.

när vi hade gymmat så testade vi på det relativt nya solarie studion. eller jag testade på den, em  var där o solade igår. fy bubblan va najs det var. jag vet, jag solade förra veckan. men idag solade jag inte så länge så det gills knappt, säger vi. haha :P

just nu sitter jag bara här o skruttar, ska kolla film nere i vardagsrummet när jutta kollat klart på sitt program. blev grymt sugen på att se föräldra fällan, tyvärr har vi bara en på vhs så då måste jag kolla nere eftersom där är enda stället vi har vhs-spelare eller vad det nu heter.

imorron blir nog en rolig dag. först ska jag på stan med mammie o jutta, ska fixa pass o lite grejor till magdansen. sen ska jag troligtvis till arosfortet med em, simon o "kommer inte ihåg vad han hette". blir nog kul. har aldrig vart där, men det ska ju typ va som fångarna på fortet o det verkar ju kul :D

nee, nu orkar jag inte skriva så mycket mer. för att samanfatta den här dagen så kan jag säga att jag är väldigt nöjd. okej, kanske inte har haft så jättekul, men jag har fått många "nyttiga" saker gjorda, såna saker som jag inte brukar orka med annars.
/ me myself and i

kycklinggul klänning,

idag var jag ner till staden  med johan en sväng. planen var att jag skulle klippa mig, men så blev det inte. flängde runt i massa olika affärer istället, slutade med att jag köpt en klänning som var kycklinggul, ett par örhängen o 2 plektrum. haha. måste säga att jag är lite imponerad av johan oxå, han köpte ingenting, haha.

nu kollar jag på se upp för dårarna som jag köpte till mammie idag, helt klockren film. tummen upp för den.

/ me myself and i

filmtajm,

på kvällen idag så kollade jag på parlamentet, var ju tvungen för att min lilla älskling björn gustavson skulle va med :D, o åt glass. fick smaka lite av den mumsiga 'ben and jerry' glassen jag köpte till jutta i födelsadagspresent.
efter parlamentet så pallrade jag mig iväg till em en sväng, kollade lite tv o så.

nu ligger jag här i sängen o har lite filmtajm med mig själv. borde egentligen sova, jag vet. men det är inte så lätt när man druckit cola :/ kollar på hitta nemo, kärlek till den filmen :D haha.

/  me myself and i

annandag påsk,

den här dagen har varit sjukt meningslös, har inte gjort ett skit. planen var att jag skulle färga håret, men det blev inte av. kom fram till att det var bäst att klippa det först så det ska jag troligtvis göra imorron. sen kollade jag lite hockey med familjen, helt värdelöst vik förlorade med typ hur mycket som helst mot leksand, o det värsta va att det egentligen var så himla fula mål :/ menmen, life's a bitch.

tog lite bilder på alla blommor som jutta o mammie har fått nu under helgen oxå. har en av de som visningsbild på msn o inte för att skryta men en kompis trodde att jag snott den från google. det kan man ju för sig ta på två olika sätt. antingen att bilden är grymt bra eller att jag är så dålig o inte skulle kunna ta en sån fin bild som han tyckte att det var. haha. 


                                image10

                                                                    / me myself and i


påskdagen,

den här dagen började lika dåligt som den slutade igår :( men det har blivit bättre under dagen i alla fall. har haft gäster idag oxå, idag var det mormor, morfar, morbror o hans sambo. var helt okej faktiskt. mammie hade gjort en jättegod gräddtårta med persikor och chokladpudding, mumsmums.

nu gör jag absolut ingenting. sitter här o skriver, spelar ett spel där man slänger iväg bush-skitsnack, funderar på om det  blir pizza ikväll o vad jag överhuvudtaget ska hitta på ikväll. har en liten plan i alla fall, värt att veta va? haha. 
 
nu har jag skrivit några rader om idag i alla fall, STOLT, haha.
/ me myself and i

dålig på att skriva,

jepp, fick man höra av miapia idag. inte att jag skriver dåligt men att jag är lite dålig på att skriva i bloggen. o det kan jag hålla med om, ser inte det som en nödvändighet att skriva varje dag. men nu ska jag försöka skriva något varje dag i alla fall, räcker ju med att bara skriva nån rad eller så.

dagen började med att jag blev väckt av pappie för att vi, hela familjen, skulle upp o sjunga för jutta som fyller år idag. GRATTIS JUTTA! men när vi skulle väcka henne med 'ja må hon leva' så var hon redan vaken, hon hade gått upp tidigt för att kolla kvalet till formula ett loppet imorron, galning haha. hon blev glad för glassen med kaksmet i som jag köpt i alla fall :D jutta fick en kakbok av mammie o pappie som hon redan hade så hon gav den till mig, så nu är det bara att baka som gäller, haha :D

efter hon öppnat alla paketen så gick jag ut o kollade om vi hade fått några påskägg av påskharen, vi hade ju faktiskt hängt upp morötter igår kväll ( intern familje grejs). som vanligt låg det en vit plast påse med tre ägg fyllda med mumsigt godis där, happy face :D

lite senare på dagen så kom gästerna som skulle äta hos oss. det var miapia, david, farmor o arne. var trevligt o god mat. funderar lite på vad det är för skillnad mellan påskmat o julmat egentligen, nån som har ett förslag? sedan är det ju det här med påskmusten också, den smakar ju precis lika dant som julmust, är det samma recept o de bara bytt ut ettiketen eller hur är det egentligen?

kvällen säger jag bara blä, blä och blä om :/

orkar inte skriva mer nu, har skrivit lite grann i alla fall :)
/ me myself and i

ett gott skratt förlänger livet,

o det fick jag verkligen när jag gick på bussen hem. såg en gammal, vet inte ens vad jag ska kalla honom, en kille som jag tyckte var skitsnygg när jag gick i åttan på bussen när jag skulle hem. fråga inte mig vad han gjorde på bussen. inte för att låta ytlig eller så nu, men fy f-n så han såg ut hahaha. kunde inte låta bli att gå o sätta mig längst bak i bussen o ringa elin, hon vet vem han är o så, hahaha. okej, så här kanske det inte låter så kul men :P

orkar inte skriva mer nu, ville bara skriva lite om bussincidenten eller vad man nu ska kalla det.
/ me myself and i

massa ljus,

var nyss strömavbrott i hela skultuna. på gick ca 1,5 timme. lite segt :( men samtidigt mys för vi tände massa ljus o så. orkar inte skriva mer, ville bara skriva nån rad om strömavbrottet för att jag är så j-vla mörkrädd, haha.

ciaaaaaaaaaao

tråååk,

sitter i skolan nu o skriver om bakrunden till skyttegravskriget. blää vad tråkigt :(  lite senare blir det nog roligare i alla fall, ska troligtvis ta en liten fika med emilia. var ett tag sen jag träffade den ungen o jag saknar henne, så det ska bli grymt kul att träffa henne :) när jag kommer hem sen är det att fixa lite inför maamis födelsedag imorron som gället. jag o paapi var o fixa pressenter igår så idag blir det att slå in dom o fixa o trixa lite med nått roligt kort.

nee, nu måste jag fortsätta att jobba, har ju lixom redovisning på det imorron :/
/ me myself and i

random dag,

japp, den här måndagen har varit en riktigt random dag, både bra och dålig. började med att gå upp vid 6, skulle ta 7.10 bussen. lite jobbigt när man är van vid att gå upp vid 8 - 8.30 på måndagar. men från och med idag är foton flyttad, så nu kommer jag att börja 8 på måndagar o sluta tidigare på fredagar istället, ungefär två.

när jag väl kom till foton så hade micke kollat igenom våra protfolion under lovet o skrivit vad man ligger på för betyg i kursen. på mitt papper stod det att han inte kunde sätta något betyg just nu för att jag inte redovisat så mycket, inte bra. menmen, la in lite nya saker i portfolion som jag tidigare glömt bort att lägga in, så ska nog fixa sig. va på helknäppt humör också, orkade typ ingenting. svarade kort till typ alla som pratade med mig; 'mhm, aha, ja' så allt folk som jag hade foto med; ta inte illa upp, var inte persosnligt till nån, var som sagt bara på knäppt humör. vet inte varför, men sånt händer ju ibland. bättrade på mig under dagen i alla fall.

på samhällen så skulle vi debattera i 2 olika grupper. gick ju bra till en början men sen började det gå över styr. började tjafsa med läraren som tidigare hade sagt att alla fick tycka som de ville, han kunde ju inte bestämma vad alla skulle tycka, men sen började han 'alla ska tycka som jag tycker' i allla fall. menmen, orkar inte haka upp mig på det.

under rasten mellan samhällen o spanskan träffade jag biologiläraren carina. pratade med henne om hur jag skulle göra med biologiprovet som var i fredags när jag var sjuk. hon lät mig göra det hemma istället. :D haha, ska lämna in den nästa torosdag.

under spanskan så blev det prat om vilka som skulle fortsätta med spanskan nästa år, blir en gryymt rolig sak som vi ska göra då. får tyvärr inte prata om det än :/

just nu sitter jag o väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag tralla iväg till lilla em o så ska vi o gymma. fia är en duktig liten kicka idag :D kanske skriver mer när jag kommit hem från gymmet, hihi
/ me myself and i

shopping utanför gävle,

igår var jag fortfarande lite halvtsjuk så det bidde ingen skola för mig. va hemma och vilade istället, tog ett bad, sola och lite sånt, haha. senare på kvällen var det mys hos em med några av tjejorna. hade en jättetrevlig kväll med pizza och lite så. tack alla som gjorde kvällen :D

idag vaknade jag vid åtta, åt frukost och sedan var det dags för lite familje-tajm. jocke hade hittat en moppe i gävle som han och papps skulle åka och kolla på. jag och mamms hade inte sån stor lust att åka och kolla på moppe så de släppte av oss vid ett köpcentrum utanför istället. där hade vi jätteskoj. hittade lite fina saker som jag köpte =) hade jag haft pengar skulle jag köpt mer, menmen.

nee, nu ska jag kolla på how to lose a guy in 10 days :D
/
my, myself and i


tillägg från tidigare inlägg,

va nyss nere o kollade hur varmt det var, 9 grader o det är strålande sol. gaaaaaaaah, tror att jag blir galen. aja, har tagit alvedon nu i alla fall så det blir tillbaka till sägnen o vila lite innan jag börjar fixa i ordning mig för att åkte till skolan o göra provet.

bläää,

usch vad det är tråkigt att ligga i sängen o vara sjuk när solen skiner o så, blää. fast jag kommer ju ändå få gå ut ett litet tag senare. har prov i geografi som jag inte tänker missa. okej, låter kanske som värsta pluggisen nu, men vissa av våra lärare låter oss bara göra ett g prov/omprov om vi missar det första provtillfället, o jag tänker knappast förkylning med feber göra så att jag får sämre betyg. får ta nå alvedon innan jag åker iväg bara.

snart helg igen då, det är helt sjukt hur snabbt veckorna går. började tänka på vad jag gjorde förra helgen. i fredags var det fest hos madde. hade verkligen superkul, tack gumman. det ända som inte  var speciellt kul med hennes fest var när det kom oinbjudna dit. som tur var va några grannar hemma o ringde polisen. polisen behövde aldrig anlända till platsen för de oinbjudna blev så rädda när de hörde ryktena om att polisen skulle komma så de åkte frivilligt, haha.
lördan så var det fix o trix inför papps 50års fest som gällde. det gick bra. vid sex tiden började gästerna att anlända. kul att träffa folk som det var ett tag sen man träffade. maten var jättegod. efter maten så hade bandet ordnat en liten musiktävling, som såklart berts flodhästar vann, go oss, haha. sen var det dags för mig och em att pallra oss till baren där vi stod hela kvällen. gick förvånandsvärt bra att blanda drinkar :D orkar inte skriva nå mer nu men jag hoppas att den här helgen blir lika rolig som förra :D

/ me myself and i

RSS 2.0