latdag,

Eftersom att det blev ganska sent igår kväll p.g.a. min lillebror och hans kompisar som sov här så vaknade jag ganska sent imorse. Eller morse, haha. Men va fortfarande trött när jag vaknade. Hoppas att jag inte håller på att bli sjuk, orkar inte. Har bara tagit det lugnt och kollat massa filmer idag. Sen kom Madde förbi en sväng. Pratade massa strunt som vanligt, haha.

Om en kille går och raggar på krogen, visst borde det betyda att han inte tycker om någon speciell då? Att han inte har någon utan är ute efter någon?

Det var allt för mig idag, orkar inte skriva nå mer.
Puss!

bild,

You're so obvious



You're so obvious
And now you wonder why you're the one alone
So don't apologize
And you don't even realize you screwed it up this time
Now you're the one alone
.


 

SPANIEN = BÄST

Jajjemensan, för dom vann ju hela EM och då måste dom ju vara bäst. Kärlek till Torres :D

hej hopp,

Nu har jag varit så där dålig igen och inte skrivit på flera dagar. Men det går som sagt upp och ner, vissa dagar skriver jag massa inlägg och ibland tar det flera dagar innan jag skriver.

I fredags så var jag på stan med pappa en sväng. Vi skulle kolla på ny mobil åt mig och jag måste få säga att jag är grymt besviken på försäkringarna, vissa affärer hade inte nån försäkring överhuvudtaget. När vi skulle hem så körde bilen som var två bilar framför oss på ett rådjur. Blev så chockad att jag först tappa andan, sen börja gråta och blev förbannad och svor åt chafförn, haha. Så typiskt mig på nått sätt. Tror nästan att pappa blev lite rädd över min reaktion, hiho.
På kvällen så gick jag och Emelie äntligen och såg Sex and the city filmen. Vi bägge två satt där och grät, haha. Bästa filmen jag sett på länge. Så nu blir det att tjata på nån som får fixa filmen åt mig (A)

Igår så var jag först på stan med mamma i ca 7 timmar. Var riktigt kul, synd bara att det inte blir så ofta. Nu förtiden så har vi ganska svårt att få ihop nån dag som passar oss båda. Menmen, sånt är livet. När vi väl är och shoppar så har vi oftast kul. Hittade massa fina grejer som jag köpte/fick.
På kvällen så var jag och Em på Skallberget/Gidde med lite folk och bara hade en slapparkväll med massa snack om ingenting egentligen.

Idag har jag inte gjort så mycket hittills. Bara lekt duktig och hjälpt pappa med akvariet och lite så. Just nu sitter jag och väntar på att Jezzie ska höra av sig. Hon bor egentligen i Stockholm men är här nu för att hälsa på sin kusin, och då tänkte hon att hon kunde titta in och säga hej. Har inte träffat henne sen jullovet, :/

Nee, nu ska pappa betala räkningarna. Men vi hörs senare.
Puss!


känner mig ganska duktig,

Jajjemensan, känner mig ganska duktig ja. Idag har jag solat, spelat körkortsspelet, fixat lite persienner och så till det riktigt stora: lagat mat. Okej, kanske inte gick så bra, mamma fick hjälpa mig lite och så. Men det gick att äta, så lite stolt är man allt, haha.

Just nu sitter jag o väntar på att Johan ska höra av sig. Eller aah, får väl se om han kommer ihåg det. Vi ska nämligen ta en liten prommenix. Eller baka kladdkaka, beror på vädret. Och nu är det ju fint väder så blir nog prommenix.
Puss!


modellkisse,

Nu har det blivit massa moln och då är det ju inte så kul att sola. Menmen, får hoppas att det blir finare väder imorron.

Igår så instalerade jag ett nytt spel på datorn. Eller nytt och nytt, fick det i födelsedagspressent av Miapia, har bara inte orkat instalera det än. Vet inte riktigt varför, det är ju inte så jobbigt, tar ju bara nån minut. Så har suttit och spelat lite granna. Spelet är ett teorispel med massa frågor inför teoriprovet. Märks det att det är nån som är ute efter körkort, neee då :P Men nu har massa kompisar börjat ta och få körkort, och då vill jag också så klart. Fatta vad härligt att bara ta bilen och köra iväg vart man vill, när man vill. Inte behöva passa massa busstider eller nått sånt.

Kissen låg nyss och gosade lite i mitt knä.Han var så söt så jag kunde inte låta bli att ta några bilder. Sötaste var nog när han kollade in i camen också, haha. (ber om ursäkt för den dåliga kvalitén på bilderna, men sånt händer ibland.) 

   


sol,

Lika fint väder idag som igår så här på förmiddan. Så vad gör ni inne vid datorn allihopa? Ut i solen med er och få lite färg i stället. Det ska i alla fall jag göra nu.
Puss!


sommar och sol,

Tröttnade på utseendet på bloggen så har lekt lite med det. Tycker att de blev ganska bra faktiskt. I alla fall med tanke på att jag har tagit kortet på porslinsblomman själv och så, haha. Kommentera gärna nya utseentet :)

Allsången igår då, fy bubblan vad jag och pappa garva åt Arja, precis som jag trodde innan. Om inte värre, "men en finne ... tar sig tid." Seriöst undra om det var nån som tyckte att låten var bra?

Blev ingen kladdkaka och så igår kväll (jag som va så nedrans sugen på det). Istället kom Totte förbi en sväng. Vi spelade Svenson frågar Svenson svarar och lite så. Kulkul, fast jag vill vinna över han på det nån gång i alla fall. Hmm.

När jag vaknade för ca 15minuter blev jag överlycklig, SOLEN SKINER :D Så fort Jocke och hans kompis har ätit klart frullen så blir det frulle för fia, sen bikini o sist men inte minst fixa citron vatten, vill bli blond och det fungerade ganska bra med citronvatten, haha. Låter som värsta budget grejen men va f-n. Får inte glömma att köra en hårinpackning ikväll bara för annars blir håret förstört.

Jag vet att jag lovade att jag skulle lägga in lite bilder senare på kvällen igår, tyvärr sitter jag inte vid den datorn så att jag kan göra det nu. Men jag gör det så fort jag sitter vid "riktiga" datorn.

Och mobilen är fortfarande mupp, det fungerar varkene att ringa till mig ringa från mig, det fungerar inte ens att skicka sms. Usch, tycker verkligen det är jättejobbigt :(

Låter som killarna är klara nu, jippie. Solen här kommer jag :D
Puss!


gaaaaaaaaaaaah,

Måste få ut mina agritioner på nått sätt. Min mobil funkar inte. Och då menar jag den funkar verkligen inte på riktigt. Eller joo, det går att kolla bilder, ta bilder o massa sånt. Men det går inte att ringa och inte sms:a. Utan mobilen så känner jag mig nästan handikapad. F-n va förbannad jag blir. Okej, värsta i-lands problemet att bli superarg bara för att mobilen inte fungerar, men jag är så beroende av min mobil så att det inte är sant. Ny mobil till Fia, Ja tack det behövs.
Känndes skönt att få ur mig det, haha.

Snart är det premiären av allsång på skansen. Mamma skjutsade Jocke till träningen så dom är borta, Hännie åkte hem till Eskilstuna idag så det blir väl bara jag och pappa som kollar. Men det kan nog bli kul det också. Känner jag oss rätt så kommer vi att sitta och komentera varje liten grej som artisterna gör hit och dit. Arja Sajomara eller hur det nu stavas ska ju va med idag. Pappa är ju från Finland så blir nog många roliga komentarer om henne.

Efter allsången så blir det nog kladdkaka, blev helt sjukt sugen på det tidigare idag. Och jag SKITER i om jag får baka den själv, desto mer till mig. Då behöver jag ju inte bjuda nån annan, haha. Sen så ska jag nog gosa ner mig i sängen och kolla massa tjejfilmer och bara ha en Fia-Tjockar-Kväll.
Puss!


aja bajja,

Aja bajja Fia, nu har du inte skrivit på länge, igen.

Midsommarn i Gladtjärn med Emelie och hennes familj var i alla fall BÄST! Hade jättetrevligt, så tack Emelie, hennes familj och alla dalmasar där uppe som gjorde den här midsommarn till en av dom bästa :D " I'm to sexy for this boat ..." 
Orkar inte skriva nå mer om midsommarn just nu, kanske gör det senare. Om det är nått ni undrar så är det bara att fråga. 

Blä vad jag hatar att bussarna inte går som dom ska under sommarn. Skulle vara nere på stan 10 så hade tänkt att ta bussen 9.25, men den gick ju inte. Så var tvungen att ta bussen som gick 9.55 vilket gjorde att jag kom för sent. Efter jag hade uträttat ärentet så var det ca 1 timme till bussen skulle gå så jag gick runt lite och testade lite kläder. Köpte en blå tubtopp/klänning föresten, den får ni se lite senare när jag tagit bild. När jag skulle trippa mot bussen så visade det sig att jag precis missat den. Så det var bara att vänta 40 minuter till, heja mig.

När bussen rullade in i lilla samhället så kännde jag mig för att vara duktig så gick in på bibblan och lånade 2 böcker. Älskar att ligga och läsa medans jag solar, så får hoppas att solen tittar fram snart igen.

Nu ska jag gå och leka duktig och göra lite persienner, har 3 stycken som måste göras till fredag. Och det är lika bra att få det gjort så fort som möjligt. Skriver senare ikväll, då kommer det även lite bilder :D
Puss!


3 dagar + 3 dagar till

Sorry att jag inte skrivit sen i söndags, har inte orkat. Egentligen har jag inte gjort så mycket så att jag inte skulle ha orkat men har inte orkat brytt mig om att skriva helt enkelt.


Måndag till tisdag så var jag ju med syster till Eskilstuna. När vi skulle åka dit så stannade tåget i Dingtuna. Kul att sitta fast där i ca 20 minuter, nee tror inte det va. Fast okej, jag o Hännie hade ganska kul när vi lekte med dom svävande biljetterna i alla fall, haha. När vi kom hem till henne så åt vi lite lunchmackor och sedan tog vi oss ner till centrum för en liten shopping tur. Var kul. Bland det första vi gjorde va att se Marie Picasso, kände oss supercoola som såg henne på hennes shoppingtur. Själv shoppade jag inte så mycket, bara underkläder, nagelfil och nagellack och godis. Mumsit värre :D


På tisdagen så gick vi på zoo. Hade jättekul och fy bubblan va söta dvärgflodhästarna är. Dom gjorde precis som på tecknade filmer, bada, bubbla med näsan under vattnet och vifta så där gullit med öronen ni vet, så som bara flodhästar gör. Haha. Näsbjörnarna som jag inte sett tidigare var också otroligt söta, dom bara nosa i marken hela tiden o gjorde ifrån sig lite små konstiga ljud. Apropå konstiga ljud så borde lejon hanen nästan få pris för sitt ljud. Lät nästan som han höll på med barnförbjudna grejer, haha. Efter zoo besöket så gick vi hem till Hännie igen för att spela lite Svenson frågar ... Sen var det dags för mig att ta bussen hem, tack för dom här roliga dagarna flodis :D


Igår så var jag och åt på Spicy med några av tjejorna. Skulle fira mig i efterskott så fick lite presenter, tack så mycket tjejor för dom roliga presenterna. Och vad jag fick tänker jag inte skriva här, haha.


Just nu håller jag på att packa lite. Ska åka med Emelie och hennes familj till dalarna över midsommar. Kommer nog att bli toppen kul. Sitter här och lyssnar på typ nya favvolåten också, den är egentligen ganska gammal men har inte hört den fören idag. Avril Lavignes Why. Ska bli skönt att komma här ifrån ett tag också och tänka igenom lite saker, känns som att det behövs. Inte för att det har hänt något speciellt. Eller det kanske precis är det som det har gjort. Jag vet inte, det enda jag vet är att ni inte kommer att få läsa om det i bloggen :P Inte nu i alla fall, kanske senare när jag har rett ut allt som händer.


Blev ett ganska långt inlägg trots att jag bara tänkt att skriva några rader. Men behövde få skriva av mig lite eftersom att det var ett tag sen jag gjorde det. Som sagt åker jag om nån timme så måste packa klart. Kommer hem  på söndag, bara så att ni vet. Ha en riktigt bra midsommar nu allihopa.  
Puss!

p.s. har lite bilder från zooresan och middan också, lägger in dom sen när jag lagt in bilderna från kameran :)


bra dag,

Den här dagen har i största allmänhet varit en bra dag. Vaknade inte allt för sent fast jag kom hem vid 2 inatt. Sen kollade jag film med Totte, kollade på Masjävlar. Älskar verkligen den filmen, va ett bra tag sen jag såg den och den är ju så klockren. " När jag var på Baaaaaliiii!"  Haha.

När Totte hade gått var det kalopps som gällde, mums gottis. Resten av dan/kvällen har jag bara slappat. Har kollat tåg och så till imorron. Ska ju följa med Hännie till Eskilstuna. Där ska vi shoppa lite och sedan gå på zoo. Har ju inte sett dvärgflodhästarna än, skämms på mig, så det ska bli rikgit kul. Ska t.o.m köpa säsongskort. Ett besök kostar 150 kr för en vuxen, medans ett säsongskort för en vuxen kostar 225 kr. Om man bara går 2 gånger så har man ju i alla fall tjänat på säsongskortet, haha.

Tack Roy och allihopa som var där för en rolig kväll igår föresten. Synd bara att Maddes väska och Viktors skor kom bort. Vad är det egentligen för tattarungar som inte kan ha koll på vad som är sitt och vad som tillhör någon annan människa?
Orkar inte skriva nå mer nu, kanske kommer ett kort inlägg innan jag åker imorron, annars hörs vi på tisdag kväll (Hännie har inget internet)
Puss!


riktig liten klantmaja,

Det är vad jag är. Miapia skulle ju troligtvis kommit och kollat på min dansuppvisning, så säger jag fel tid. Sorry Mia. Uppvisningen gick faktiskt riktigt bra, om man inte räknar med introt som blev en mindre katastrof tack vare mig. Gick lite för snabbt eftersom att jag inte tänkte på att vi bara var 6 pers, i vanliga fall är vi typ 15. Men men, shit happens.

När vi åkte hem från uppvisningen så stannade vi till vid ica och köpte lite småsaker. Eftersom att jordgubbarna var så blilliga så köpte vi det också och ska frossa medans vi tittar fotbollen. Tyvärr hade vi ingen klass hemma så var tvungen att cykla och köpa det. Pappa tyckte att min kommentar om vilken glass jag skulle köpa var ganska kul. Jag ville köpa gamaldags vaniljglass men det ville inte mamma, min kommentar som kom direkt från hjärtat : - men det är ju EM! Haha.

Ne, nu ringde klockan vilket betyder att maten är klar. Efter maten är det fotbollen som gäller och efter det är det partyparty. Så kommer nog inte att skriva mer ikväll. Ni får vänta ända till imorron:P
Puss!


myskväll,

Det var det sista altelnativet som jag skrev om tidigare idag som blev min kväll. Ska ju troligtvis och festa imorron så då var jag hemma ikväll istället. Det var riktigt mysit faktiskt. Vi åt tacos, sen gick papps ner för att kolla lite fotboll. Jag, mamms och Hännie fastade ute på altan och spelade ett spel som jag fick i födelsedagspressent "Svenson frågar och Svenson svarar" Som ni kanske förstår är det ett fråge-sällskaps spel. Orkar inte förklara hur det går till men kan säga att det lockar fram många härliga skratt.

Efter spelandet så satt jag vid datorn en stund med Hännie, kollade lite på tjuvlyssnat och garvade lite till. Förstår verkligen inte hur vissa kan vara så korkade. Det stog t.ex. om en mamma och hennes 5-åriga dotter som hade varit och handlat. Då frågade dottern sin mamma varför männen som stog framför dom i kön pratade så konstigt. Mammans svar på det var att dom var norrmän, dotterns svar på det var typ; Men snälla mamma. Norrmän finns ju inte på riktigt.
Som att norrmän skulle vara några sagofigurer som vissa säger att jultomten är (fast egentligen så finns ju han också på riktigt, hiho.)
Sen läste vi lite i min andra syster Miapias blogg också, hon har gått och blivit sjuk den stackaren. Om hon nu läser det här, som hon nästan alltid gör, så tycker jag att hon får ta och krya på sig :)
Sen så kollade vi lite i min blogg också och då berättade Hännie att hon inte brukade orka läsa igenom hela min blogg för att jag inte skrev med stor bokstav i början av en ny mening och så. Har aldrig tänkt på det förut utan har bara skrivit massor. Men det kanske är som hon säger, att det är lättare att läsa när det är stor bokstav när det är ny mening och så. Jag vet inte.

Dansuppvisning imorron då, kommer säkert gå jättebra. Känns ganska skönt att det är den sista. Men samtidigt så känner jag lite extra press eftersom att den sista då också ska vara den bästa, hmm. Aja, blir säkert bra ändå.
Puss!

hej hopp,

gårdagen såg ut på följande sett: först var jag duktig o fixa med garderoben. vek ihop ca 3/4 av den. sen kom mamms hem o då åkte vi o shoppa lite istället, haha. köpte ett linne, en klänning o en svart stickat mysipystjuocktröja :Dnär jag o mamms kom hem så gjorde vi i ordning maten o åt. eller aah, precis när vi skulle äta så ringde min danslärare o berättade att dansuppvisningen är flyttad. så nu är det inte på stora scenen längre, inte samma tid heller. det roligaste är att ingen tror mig när jag säger det. dom tror bara att jag säger det för att lura dom så att dom inte kommer o kollar, skyll er själva är allt jag säger. intresserade om nya platsen o nya tiden? fråga, skriver som sagt inte det här. efter maten så åkte jag ner till vattendraget för att träffa lite folk. åkte virvelvinden med marre o emilia oxå. fy f-n va kul det var. tyckte i alla fall jag o emilia. marre den stackarn spydde nästan :/ efter karusell åkandet så träffade vi lite mera folk o kolla på looptroop. synd att man inte han se dom så mycket, nedrans bussar :(

idag har jag inte gjort nått speciellt än så länge. har fått betygen nu i alla fall. o jag blev överlycklig, fick mvg i spanska :D ikväll så tror jag att jag ska dra ihop lite folk o gå på vattendraget igen. är ju rix fm festival o den måste man ju nästan se nu när den ändå är här. aja, får se vad som händer. om det inte blir festivalen så blir det säkert krogen, så skoj blire nog ikväll i alla fall. o blir det inte krogen heller så får jag skoj här hemma eftersom att systeryster kommer hem i helgen :D
orkar inte skriva mer nu, måste forsätta med garderoben min.
puss!

god morron allihopa,

här leker fia dum, eller egentligen ganska smart, aja. fick nyss en knäpp för jag inte kunde stänga garderoben så jag rev ut allt, o då menar jag verkligen allt i den. så nu vet jag vad jag måste göra idag. fast det borde inte ta så lång tid att vika ihop alla kläderna o plocka bort lite av dom. i alla fall inte om man jobbar med det hela tiden o inte hittar på massa andra, mer skojiga saker som jag brukar göra.

har fortfarande inte fått betygen så jag hoppas att dom kommer imorron.

nu måste jag gå till garderoben, vi höres.
puss!

lite shopping,

mmh, blev inte skorna. vet inte riktigt om det är så praktiskt med ett par gula skor. då skulle jag vilja ha en gul väska oxå o det skulle kanske va svårt att matcha gult till mina kläder. njaa, vet inte riktigt. dom finns ju kvar ett litet tag till i alla fall :)
istället blev det dom vita jeans shortsen o en grå stickad myströja :D sen följde jag med papps o hämta meducinen till kissen, gick bra. va en tant där också som var född år 1916, orkar inte räkna hur gammal hon är, men visst måste hon va gammal om hon är född så tidigt? nån som orkar räkna ut hur gammal? hon va i alla fall lite rolig, visste inte va ett leg var o lite sånt. okej, kanske inte så roligt att va gammal o knappt höra vad folk säger, men nu menar jag inte rolig på ett elakt sätt utan hon va så här söt-rolig. jag o mina förklaringar, shit, haha.

orkar inte skriva mer nu, längtar till senare ikväll. då är det mys i soffan med coca-cola, popcorn o sex and the city som gäller, me loves :D
puss!

var är mina betyg?

vet att jag kommer att låta som en riktig pluggis nu, men var är mina betyg? eftersom att det var nå krångel förra veckan så fick vi inte våra betyg på skolavslutningen utan vi skulle istället få dom med posten nån gång den här veckan. o nu har det gått tre dagar o jag har inte fått dom. hmm, vet att jag kanske låter pluggis men jag vill se dom nu för jag vet inte vad jag kommer att få för betyg i typ 4 ämnen o jag hatar verkligen att vänta. blää. hoppas att dom kommer imorron.

tror jag ska ta o hoppa in i duschen snart o  göra mig i ordning. har bestämmt mig för att åka ner på stan en sväng idag trots allt. måste ju kolla om skorna finns kvar, o shortsen. bikinin vill jag egentligen också ha, men känns som att den får vänta ett litet tag. aja, får se hur jag gör. nu står en kisse här vid mina ben o tigger mat så får väl gå o ge honom lite.
puss!

svenska landslaget är bäst,

dom är bäst för kvällen i alla fall. vann ju med 0-2 mot grekland. härlig em premiär för sverige. hoppas att det går lika bra på lördag. o hoppas att svenskarna inte blir lika skadade som idag. sträckning, stukning o vet inte var det var. bäst att spanien kör med schyst spel, annars vet jag en som blir riktigt förbannad. 

puss!

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL igen,

yttligare ett mål för sverige, det här ser bra ut. duktigt petter hansson :D

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!

sverige gjorde precis mål. zlatan gjorde precis mål, lycka :D

slapp, dans o fotboll

den här dagen har jag nästan bara slappat. tanken var ju att jag kanske skulle ta mig ner till stan o köpa allt det där jag inte köpte igår. men det regnade ju o hade ingen ork så hade tänkt att ta det imorron istället.

genrepet inför dansuppvisningen som är på lördag gick bra. börjar känna mig lugn nu, det kommer att gå bra. men det känns lite pirrit. men det är ju då det blir som bäst :)

precis innan jag dansa så va kissen hos veterinären, han hade nån sorts skabb i öronen. usch, stackars. så veterinären gjorde rent hans öron o skrev ut nått reccept på nån spray medicin som vi ska ta ut imorron o då ska vi även påbörja hans behandling. skabb är ju nått som även kan drabba oss människor men som tur var hade han nån speciell djurskabb som inte skulle göra det, skönt.

just nu sitter jag här vid datorn med en kisse i knät o tv:n på så jag kan se fotbollen. sverige bör ju ta hem det här, dom är ju så mycket bättre än grekland. eller vad säger ni?
skriver mer om resultatet o matchens godbitar enligt mig sen.
puss!

bilder,

just ja, nu har jag fixat med bilderna oxå. en från brölloppet, några på min söta kissemiss när vi precis hade badat honom, några på hur galen jag är i saker med jordgubbsgrejs o hur jag skämmde bort mig i söndags, o sist men inte minst två andra lite små söta bilder. så enjoy :)


                    

puss!

hej allihopa,

shame on me som inte skrev igår, jag vet. men jag var så himmla trött. på morronen så började jag att skriva ett blogginlägg, hann tyvärr inte klart med det eftersom att jag fick brottom till bussen. när jag väl kom fram till bussen så ringde jag madde för att kolla om hon redan satt på bussen. men det gjorde hon inte, hon var fortfarande hemma o blev förvånad att jag redan stod vid bussen. hon trodde att bussen gick fem över halv men det gick fem i. så vi missade den, istället så gick vi o köpte glass o satt oss i solen.

när vi kom ner på stan så började shopperierna. eller okej, vi shoppade inget, men vi hittade massa saker som vi kanske ska shoppa idag. på varsitt håll men ändå. jag hittade en bikini o ett par vita jeansshorts. ni ska bara veta hur mycket jag har letat efter ett par snygga vita jeansshorts. sen hittade vi ett par skor också. fy bubblan vad jag tyckte om dom, madde också. dom var lite gula o massa fina. tror faktiskt att jag ska köpa dom idag. mamma har sagt att hon kanske kan betala dom när hon fått lön. men det är ju så lång tid kvar o då är dom säkert redan slut eftersom att jag hittade dom på en affär där dom inte tar in så många exemplar av varje sort.

efter trippen på stan så gick vi till löga en sväng, där solade vi. o det va meningen att vi skulle bada också men det var alldeles för kallt. vi toppade fötterna sen bestämmde vi oss för att det var för kallt så vi gick upp till solen o våra handdukar igen.

när jag kom hem så hade mamma redan börjat med maten så behvöde inte vänta speciellt länge på den, vilket var bra för jag var ganska så hungrig. efter maten så va jag jättettrött o tänkte gå o vila. blev så att jag somnade i typ två timmar. vet inte vad det är med mig men har kännt mig jättetrött dom senaste dagarna, hmm. aja i alla fall så hade mamms plockat fram jordgubbar o glass när jag vaknade, mumsmums.

det där var gårdagen i kort. nu ska jag berätta om hur den här dagen ser ut. ingen aning, haha. har inte ens gått upp ur sängen än  men jag tror att det blir värsta latis dag. vet ni föresten? när jag vaknade så kollade jag ut genom fönstret o då regnade det, haha. så som jag har längtat efter regn, fast bara för en dag. max. haha. sen ska jag nog ner på stan en sväng också o köpa allt det där jag hittade igår. mamms ska in till veterinärn med oscar o då kanske jag kan åka med henne. ska ju bara som sagt ner en snabbis. ikväll har jag genrep inför dansuppvisningen på lördag också, usch. inte usch för att dansa, det är jättekul. men dansuppvisning, på stora scenen, tiden som vi har, under vattendraget, det är usch. okej, kunde säkert ha varit värre, men men. lite senare kommer jag väl ha ändrat mig o skriver om hur kul det ska bli, så typiskt mig. haha.
puss!

provhyttstokerier,

nu sitter jag här mätt o belåten o har precis kommit på att jag glömde skriva det roligaste på min o mamms shoppingtrip. vi va på öb o där hittade hon ett par mysbyxor som hon skulle testa. vi såg ingen provhytt o eftersom att hon hade kjol så tänkte hon att hon kunde testa byxorna under kjolen, bara jag hade koll på att det inte var någon bakom henne. hela tiden medans hon provade så kollade vi runt om det kom nån. när hon skulle ta av sig byxorna så åker trosorna med o det klart att det är nån som står några meter bort när mamms utbrister;
- trosorna åkte med, hahahahahaha.
fy bubblan va vi garva. medans jag gick ifrån mamms för jag skämmdes så mycket + skrattatacken så såg jag provhytten, så då blev det ju ännu mer skratt. haha. asså jag o mamms kan inte shoppa utan att nått händer. förut så hade hon av en peruk på en provdocka o massa skoj, det händer alltid nått kul när vi är o shoppar tillsammans. tack för att du finns tokmamma :D
puss!


hälla med morsis,

japp, lyckades övertala morsis att åka o shoppa. tyvärr orkade hon inte åka till centrum så vi åkte till hälla istället, men det va bra de också. vi hittade ett par shorts till jockis som vi köpte sen massa må-bra-prylar till mig (ansiktsmask, hårinpackning, body lotion o lite så) så nu ikväll ska jag riktigt skämma bort mig själv haha.

just nu väntar jag på att maten ska blir klar. är hungrig som en flodkossa. har bara ätit frulle o en glass under dagen. okej, åt en ordentlig frulle men är hungrig ändå. efter maten tror jag att jag ska ringa nån liten plupp o fråga om den har lust att gå prommenix med mig, är på promennix humör.
puss!

god morron allihopa,

tänk att dagar kan se så olika ut innan dom ens har börjat. idag när jag vakna var humöret på topp o ska se till att det här blir en superdag. fortfarande gassande sol ute men idag är jag på sånt bra humör att jag inte orkar bry mig om att önska efter regn en dag o sen sol igen. för har fått den glada nyheten att det ska göra det nästa vecka. tror att vi som haft sånt här fint väder behöver en "ful" dag nu så vi inte bränner sönder oss helt o hållet, det är ju faktiskt bara början av sommarn än så länge. sen tror jag att det är fler än jag som längtar efter att gosa in sig i nå varmare kläder o bara kolla nån film o slappa, haha.

jag o pappa har precis plockat fram frukosten så nu är det bara att vänta på att äggen ska bli färdiga o resten av familjen ska vakna. när jag vaknade så vaknade jag som jag skrev tidigare med ett leende på läpparna. o ett shopping sug. ska försöka se om mamms också har det. vet att jocke ville köpa ett par shorts i alla fall, så han är nog på min sida, haha.
nee, nu ringde äggklockan o det är dags för frulle,
puss!


heeej,

när jag vaknade imorse var  jag inte på så bra humör. vet egentligen inte varför, vaknade helt enkelt på fel sida. sen blev det ju inte bättre av att datorerna bara jävlades med mig när jag skulle fixa kortet till hellas o elisabeth eller att håret inte blev som jag tänkt mig. gaaah, när jag redan är på dåligt humör så känns det som allt jävlas med mig o då blir jag på ännu sämre humör. tyvärr blir det oftast så att folk i min omgivning får ut för det. folk som inte har gjort nått kan få värsta utskällningen eller så snäser jag bara o är jätteotrevlig. ber om ursäkt för mitt beteende då, något som jag måste börja tänka på så att inte oskyldigt folk får ut för mina vredesutbrott. sorry alla som fått det under den här dagen o tidigare dagar också.

brölloppet var i alla fall jättegulligt. hellas o elisabeth var jättefina. bilder från brölloppet kommer senare när mamms kommit hem med min kamera. hon hade inte så mycket plats kvar på minneskortet på sin kamera o snäll som jag är så lånade jag ut min kamera till henne. måste bara få säga att prästen var lite smårolig också, o det blev ju inte bättre av att lillebror kallade henne för magnus uggla, haha.

nu på kvällen så var det tänkt att jag o tjejerna skulle till spicy o fria min födelsedag i efterskott. fyllde ju egentligen 15 maj, men det har varit så mycket att göra hela tiden efter det. barcelona o allt. att vi inte åkte till spicy idag beror på att joe var sjuk o då skulle det bara varit jag, em o moe. vi sköt upp det till nån dag nästa vecka istället. det enda som kan bli lite svårt med det är att em jobbar. hmm, äh det fixar sig alltid :)

får se vad som händer nu ikväll istället, hade inte nån reservplan istället för spicy så får se vad som dyker upp.
puss!

poppis?

haha, nu har precis johan cyklat hem. han skulle bli hämtad av sin kompis pojkvän vid halv tolv så ska dom till kungsör där hans kompis bor o imorron ska dom till strömsholm. men det känns lite kul, på den här korta stunden som jag varit ensam hemma, eller aah, okej kanske sju timmar så har tre kompisar varit här o hälsat på. så lite poppis känner man sig, haha.

nu ska jag nog sätta igång en film o se om jag lyckas med popcornen. har föresten lagt in bilderna från barcelona o här kommer min favvo. ni får ha det så bra.
puss!


lyckat,

jajjemensan, skrev ju att jag funderade på att laga mat. o det har jag gjort nu. blev kycklingfilé o pommes. o jag lyckades med det, blev hur gott som helst. måste erkänna att jag är ganska stolt. är nämligen inte så duktig på att laga mat, men det är nog bäst att jag lär mig. bara ett år kvar till studenten o sen får vi se vad som händer. jag kanske börjar plugga på en gång o är tvungen att flytta till en annan stad, o då blir jag ju tvungen att laga mat själv. den här kvällen skulle fulländad om jag fick lite sällskap o lyckades att göra popcorn. kan verkligen inte göra det. för nån månad sen skrev jag ju om att jag gjorde popcornen fel typ 3 gånger så kommer mamma o gör rätt på en gång. grymt irreterande :@ som läget ser ut nu så kommer jag att få sällskap i alla fall, får se hur det går med popcornen. haha.

puss!

hallåla,

vet att jag har varit dum som inte skrivit en endaste rad sen i tisdags. men har haft så mycket annat att göra. sorry.

i onsdags så var det ju skolavslutning, fett ovärt att komma dit när vi inte ens fick betygen. dom får vi med posten nån gånt nästa vecka. så vi satt bara o fika o prata. sen va vi ner en sväng till aulan o kolla/lyssna kören som sjöng. hanna o julia var verkligen jätteduktiga med deras låt.

efter skolan så slängde jag av mig kläderna, av med sminket o på med bikinin. solen sken så vackert att det bara var ut o pressa. älskar verkligen solen, men nu kan det få bli regn en dag i alla fall o sen fint väder. börjar bli för mycket av det goda.
på kvällen så åkte jag till löga med tjejorna. hade en superkväll. massa folk, massa sol o senare massa kallt, haha. känner att jag verkligen är greate på att beskriva saker.

igår så tog ju folket studenten. var till rudbeck för första gången i mitt liv o kolla när johan sprang ut. sen köpte jag o hans släkt mumsig glass o skulle kolla på vagnarna. men då träffade jag tobbe o totte så prata lite med dom istället o sen hade jag tappat bort släkten, heja mig. gick i alla fall o kollade vagnarna med moe o joe sen. men sen så fick jag brottom till bussen, moe sa att den gick från vanliga stället, så det var lugnt. tyvärr gick inte bussen från det stället så missade den. då hörde jag av mig till johan o sa att jag skulle komma lite sent till hans studentmottagning. slutade med att johan o hans snälla pappa kom o hämtade upp mig, dom skulle ändå åka hem när jag pratade med dom.
mottagningen var trevlig. jättegod mat, kul att smaka spättekaka o trevligt folk. kul att träffa bamse o thimmy som jag inte träffat på jättelänge. bäst var nog johans mormor som hade frågat johans mamma om jag var hans fästmö, haha XD o ni som inte vet hur det ligger till så är jag o johan inte ens tillsammans, han är bara en av mina bästa kompisar :D tack för maten o allt :D

när jag kom hem så pratade jag lite med mamms o papps, sen var det iväg igen som gällde. den här gången till vasa o kolla läget där. o det var hur mycket folk som helst. kul jul. orkar inte skriva så mycket mer om vasa, dom som var där vet hur mycket folk det var, hur många poliser som gick omkrign o kolla, o framför allt hur många glada studenter det var där, stort grattis till alla er! om ett år är det min tur, jippie. än så länge kör jag på min grej, 'jag kommer i alla fall fortfarande att ha sommarlov'  haha.

idag så har jag inte gjort något speciellt solat lite granna bara. sen kom moe förbi, em skulle till simon o moes buss skulle inte gå fören 40 minuter. kul att vänta själv lixom. alltid lika trevligt att prata med henne. när moe hade gått så kom totte förbi. han gick för ett tag sen, skulle o kolla på nått streetrace. själv sitter jag här o håller på att smälta bort. fick sms av systeryster nyss där det stog att stället jag bor på tydligen var europas varmaste stad just idag. haha. funderar på om jag ska ta o laga mat snart också. kurrar lite i magen o vill kolla nån film. blir en lugn hemma kväll ikväll, orkar inte med nått annat. är trött som en björn på vintern. haha, bra liknelse där känner jag.

imorron så ska jag på bröllop tillsammans med familjen. det är några kompisar till mamma o pappa som ska gifta sig. blir nog gullit att se. orkar inte skriva mera nu, kanske skriver mera ikväll eller fyller på mer grejer om vasa eller nått.
puss!

helt slut,

efter en heldag på lögis måste jag erkänna att jag är ganska slut. åkte ner till stan med 12.15 bussen. på bussen träffade jag sindmark, alltid lika trevlig med busssällskap, haha :P sen träffade jag em, gick på stan en snabbis o sen ner till lögis. på lögis träffade vi joppe, tobbe, adde o lite folk, trevligt. o måste erkänna att jag är stolt; jag badade. tycker inte så mycket om att bada i hav/sjöar o så, är ju läskigt att bada bland fiskar. kanske lite nördit men men. när vi hade tröttnat på lögis så gick vi till stan o åt pizza. jag o em delade på en hawaii som vanligt. efter maten så skulle killarna iväg hit o dit så jag o em gick till lite affärer o väntade på bussen. på bussen träffade vi madde o det blev lite snack om vad som händer imorron. är ju skolavslutning o det måste man ju nästan fira på nått sett, frågan är bara hur. vet en hel del som ska till ett ställe där man kan bada, softa o lite så. aja, får se. är ju en dag till dess.

när jag o em hade kommit hem så började vi prata om falska människor o lite så. nästan alla säger att dom inte är falska o att dom tycker att det är så fel att gå bakom andras ryggar, ändå så gör dom det. jag hatar verkligen folk som går bakom ryggen o är jättetrevliga ena sekunden för att nästa sekund snacka massa skit. äh, orkar inte skriva alla tankar om det här nu, det skulle bli för mycket. haha :P

nee, nu ska jag börja fixa med en grej till en snubbe som tar studenten på torsdag,
puss!

oh my got,

har precis fått reda på när jag o em har dansuppvisning under vattendraget. säger bara en sak om det, oh my got!
fram till dess är det hårdträning som gäller, tänker inte göra nått fel o skämma ut mig. o bläää för tiden =/ okej, kommer nog att bli bra ändå, men första reaktionen var/är som sagt oh my got.

god morron,

har precis pallrat mig upp ur sängen, ska väl gå o äta nån frukost snart. men det är lite svårt när man har en söt liten kisse som sover i ens knä. vill ju inte väcka honom precis. har inga lektioner idag så får väl se vad dagen bjuder på. igår pratade jag o em om att vi skulle på stan en sväng o sen till löga o sola. hoppas det  blir så, är verkligen sola o bada på löga väder idag. härligt att sommaren har kommit. när jag kollade på nyheterna igår så berättade dom att det inte skulle regna på minst en vecka, hoppas alla bränderna som brinner runt om i landet ändå slocknar. vi har ju så många braiga brandmän så dom borde ju kunna fixa det, det vill säga om bränderna inte sprider sig.

skolavslutning imorron då, skönt. är så trött på skolan nu så att det inte är sant. men ingen skola på 10 veckor. har inte ens nå restuppgifter eller nått sånt som jag måste göra under sommaren. så under sommaren ska jag vila upp mig riktigt ordentligt. okej, ska jobba lite o ha massa skoj oxå, men inte tänka på skolan ett skit. fy bubblan va härligt :D

puss!


härlig helg,

i fredags så var det bara att packa väskan o sen iväg till sommarstugan på åland. stereon på högsta volym med ted gärdestad o en mamms o fis som sjunger med, haha. det är sommar. sen en liten båttur, myyyys. när vi kom till stugan så var det bara att gå o lägga sig, klockan var mycket o alla var trötta. på lördan så var det pressa massa sol som gällde. brände sönder låren helt o hållet. sen fixade papps lite med båten oxå så han jag o jocke båtade lite granna. o det är nått jag verkligen älskar, vinden i håret o saltvatten stänk i ansiktet, oh yeah :D  

orkar inte skriva så mycket mer om helgen nu. blev brun o hade en jättemysig helg i alla fall =D eller okej, måste bara skriva helgens bästa. vi skulle gå ner till bildäck o då såg jag en skylt där det var massa djur:
- vilket djur står vi på då?
- banan.
- seriöst pappa, vilket djur står vi på?
- banan,
- räv, älg, uggla ...
- banan säger jag ju.
det visade sig att det fanns en annan del av båten som man kunde ha bilen på o där var det olika frukter. heja min o papps konversation, haha. skulle va så typiskt papps att driva att vi står på en frukt när det bara finns djur. kom fram till att det kanske inte låter så kul så här, men då var det verkligen jätteroligt. hade kul åt det hela helgen XD

idag så var det först biologiprov som gällde. kändes som att det gick ganska bra. sen skulle jag med em en snabbis till tandläkarn. visade sig att hon inte hade tid idag utan imorron, så smart ibland gumman. efter tandläkarn så var det till lögis o kolla juni trofén o pressa som gällde. härligt härligt. tyvärr kom wenströmska 2:a, dom borde ha vunnit. när tävlingarna var klara så gick jag på stan en sväng med tjejorna. köpte studentpressent till en av mina kompisar så hoppas att han blir glad när han får den på torsdag.

nu orkar jag inte skriva mer överhuvud taget, ska ut på promenix nu så skriver kanske lite mer efter :)
puss!


RSS 2.0