Kreativiet kallas det,

Smörgåstårta á la Morsis



Födelsedagskort/present á la Mig
(för er som inte ser vad det ska föreställa så är det akvarium, haha)


tjatja,

Tänker inte ens skriva att jag har varit dålig på att uppdatera nu igen, det har ni ju antagligen sett själva, haha.

I torsdags träffade jag i alla fall Emilia, fikade, gick runt lite på stan och så, trevligt som vanligt när man är med henne. Igår var jag först ner till stan för att träffa Madde och Lisa, var trevligt det med. Speciellt trevligt att träffa Lisa som jag inte träffat sen studenten. Nu när jag tänker efter är det flera stycken klasskompisar jag inte träffat sen dess, hmm. Aja, senare på kvällen var jag på bio och såg Farsan, riktigt bra film som alla borde se. Den var djupare än JallaJalla och Kopps som Josef Fares tidigare reggiserat.

Idag fyller pappa år, så hipp hurra för bamsefar som är så snäll och rar. Haha. Lägger upp bilder på dom fina födelsedagspresenterna han fått senare, har inte kameran här nu.

Aaah, nu ska jag gå och kolla lite Curling med Systeryster. Fråga mig inte varför, men vi har fått nån knäpp på det, haha.

MJAO!


shoes,

Nu har jag äntligen blivit ägare till mina första Converse, lycka!


hellå katten,

Var föresten hos Systeryster i måndags. Hon hade bakat bullar heeela dagen så hon ville bjuda mig på några, vi hade även grötmåndag som vi brukade ha när jag bodde där. Grötmåndag innebär att det är Tomtegröt till middag och nått mumsigt bröd till. Den här gången var det nått hembakat bröd med russin i, mumsigt värre. Bullarna var även dom mumsiga, chokladbullar som jag även fick med mig "hem". Det jag skulle skriva nu var egentligen att hon virkat en gossedjurs Hello Kitty till mig i alla hjärtans dag present som jag fick då i måndags, hur söt är den inte? Hihi
Tack Systeryster!

p.s. bilden är tagen med mobilen så är kanske inte världens bästa kvalité


hej hopp,

Ursäkta för den dåliga uppdatering, har haft fullt upp och ingen lust att blogga.
I helgen var Madde och Emelie till Örebro för att hälsa på mig, trots snöstormen. Maddes första tåg var inställt men sen kom hon iväg med ett tåg en timme senare. Emelie som åkte till Örebro på lördagen var det lite värre för. Först var tåget försenat, sen inställt och när hon väl kom iväg blev hon fast i Hallsberg ca 7 timmar, utan nå mat eller nånting. Men när dom väl var i Örebro hade vi jättetrevligt, var till Marieberg och shoppade, snackade massa skit som vi gått miste om och aah. Tack för att ni hälsa på tjejor :D

Några av er kanske är nyfikna på hur tentan i fredags gick också. Den gick käpprätt åt helvete, fick total blackout och kom knappt ihåg vad jag hette. Sorligt men sant.

Nu är jag åter igen hemma efter några dagars vistelse i Örebro, kissarna saknade mig för mycket. Haha. Nej, men hade introduktion till den nya delkursen igår sen var det inget mer den här veckan så då passade jag på att åka hem som vanligt, borta bra men hemma bäst.

Orkar inte skriva nå mer nu, kanske skriver nån rad till senare ikväll eller nått.
MJAO!


hmmf,

Trött Fia + massa nissar, massa teorier och massa kritik = KAOS tenta,
menmen bara att tänka positivt, kommer säkert gå bra, pepparpeppar ta i trä *tog i golvet i mitt rum* haha. Hörs lite senare när jag har gjort tentan och sovit lite, då kommer jag säkert ha nått lite vettigare att skriva om också.

MJAO!


17 februari,

Tentan och tillbakaresan till Örebro närmar sig med stora steg, usch vill verkligen inte :/ Men jag vet fortfarande inte vad jag skulle göra istället så det är bara att bita ihop och göra mitt bästa. Det här med att plugga på universitet går verkligen upp och ner, vissa dagar är jag jättepositiv till det och tycker att det är jättekul medans det andra dagar bara känns piss. Och just nu är jag inne i en tycka-det-är-piss-period. Blää. Har nått att se fram emot i helgen i alla fall, då ska nämligen min lilla vän Madde hälsa på mig i Örebro, weei :)

Nej, åter till piss-pluggandet (och jaa, jag kanske är lite väl negativ idag, menmen)

MJAO!


tjolahopp,

Har haft en jättebra helg som jag skrev tidigare började med att jag fick veta resultatet på en hemtenta. Sedan har jag fikat, umgåts med kompisar, varit på bio, ätit på Spicy hot, varit barn-katt-och-fisk-vakt, haha. På bio såg jag Prinsessan och grodan som jag velat se sedan julafton, och det var t.o.m. bättre än jag trott så ni alla borde se den. Jättesöt Disneyfilm :)

Nu sitter jag här och väntar på att En annan del av Köping ska börja. Tycker att det är lite tråkigt att det är säsongsavslutning, kommer sakna Tobbes alla kommentarer och tokerier, tur att det finns en del klipp ute på youtube.
 



P.S Hög gärna ljudet när ni kollar på klippet, lite dålig kvalité


weeeeei,

Måste bara få skryta lite, hihi. Har precis fått mitt första VG på universitetet och är överdrivet stolt över mig själv just nu :D

och jaa, jag vet att mina paintskills äger, hahaha


gulligt,

Jag är inte sån som alltid brukar läsa tidningen till frukosten på morronen, det är ungefär 50/50 att jag gör det. Men imorse läste jag den i alla fall och helt plötsligt när jag vände sida såg jag en bild på ett jättegulligt par, sedan tittade jag lite närmare för jag tyckte att jag kände igen tjejen på bilden. Och visst var det den jag trodde att det var, min gammla granne Fritte (Frida). Så alla ni som har vlt borde läsa den artikeln om henne och hennes mans fina äktenskap, verkligen jättegulligt :)  



UPDATE: Haha, nu såg jag precis att dom även var med på framsidan vilket jag inte tänkte på imorse.


ååh,

Ge mig sommar, sol och nåra av dom jag tycker bäst om :D


promenix,

Tidigare idag var jag ute på en långpromenad för att försöka få nån ordning på alla tankar som snurrar runt i min skalle, vilket var lättare sagt än gjort. Menmen, promenaden var ju trevlig i alla fall :)


kärlek,

till den här låten, tröttnar verkligen aldrig på den. Så tack för rekomendationen i din blogg Lillstrumpan :)


Lipgloss,

Ni som känner mig vet säkert redan hur galen jag är i läppglans och jag köper ett nytt nästan varje gång jag är och shoppar, man kan helt enkelt inte ha för många. Har under en tid varit sugen på att beställa ett läppglans från en hemsida bara för att förpackningen var så söt sen idag när jag och Emilia var på Bikbok hittade jag ett läppglans med minst lika söt förpackning, hihi

 


tjolahopp,

Idag har jag varit på stan med Emilia och tokat runt lite, tack för att du finns Kakkan :)

Var allt jag hade att skriva för tillfället,
MJAO!

Bjussar på en gammal tokbild på oss också, haha


06.24

Fattar inte varför jag egentligen är uppe den här tiden, vaknade för ca en timme sen och kan inte somna om. Innan dess har jag inte heller sovit bra. Vad är det här egentligen? :(


hahaha,

Den här är tillägnad dig Systeryster:


hjälp mig flyga,


rubrik,

Fick ju som sagt skjuts hem av snälla Kalle igår, tack så mycket :) Kom hem vid halv åtta, då var det bara att kasta i sig lite mumsig lövbiff och pommes för att sedan kolla Let's dance som gällde. Lite coolt med disco-tema, dom som växte upp under 70-talet måste ha haft väldigt roligt.

Idag vet jag inte vad som händer, blir nog kolla Melodifestivalen ikväll i alla fall. Är ju första delfinalen och min lilla älskling Ola är med så måste ju kolla och heja lite på honom, haha :D

MJAO!


weeei,

Fick nyss ett samtal från Kalle, han åker från Skövde nu så han är här om ca 1,5 timme vilket betyder att jag kommer till Vässan om ca 2,5 timme, weeei :) Och den här gången kommer jag kunna vara hemma nästan två veckor, och det tycker jag ska bli väldigt skönt. Dock måste jag plugga till en tenta, men vad 17 det fixar jag. Om jag går upp i tid och pluggar på förmiddagarna har jag eftermiddagarna/kvällarna till att göra roligare saker, hihi.

Nu ska jag gå och packa, hörs säkert sen när jag är hemma :P

MJAO!


Hahahaha,

Kommer få träningsvärt i magen, hahaha. Såg nyss att Systeryster hade kommenterat mitt inlägg om att jag ramlar hela tiden;
 "Du kanske skulle skaffa ett par halkskydd som man sätter på skorna, precis som gamla och sköra människor."
Inge fel att använda såna, absolut inte. Men att jag skulle vara gammal och skör!? Haha, fyller ju snart 20 år och det är inte vad jag skulle kalla gammalt :p


Bild


helloo,

Satt batterierna till kameran på laddning i tisdags, så jag visste att jag skulle ha batteri i den till igår, men icke sa nicke, haha. Blev bara en bild från min kamera, så hoppas att Xiomara och Aleks bilder blev bättre. Hade jätteroligt :D Något som inte var lika roligt var att ta sig till skolan klockan tio i morse, men det var det värt, gårdagen var som sagt jätterolig. Och nu är min grupp klara med grupparbetet så det är ju bra det också. Idag har jag inte gjort så mycket mer än städat mitt rum, skolan och sen degat.

Imorron får jag träffa mina små pälsklingar igen, och så klart päronen och lillebror, weeei :D
MJAO!


yeeey,

Utgång idag igen då, ska fira Isabell som fyllde 20 år igår. Dock blir det ingen alkoholintag för min del, ska bevisa att man har roligare utan alkohol :D Ska leka kvällens fotograf så lär komma upp en hel del roliga bilder imorron, hihi.

Men ni får ha en trevlig lilllördag så hörs vi imorron,

MJAO!


tudels,

Har precis kommit "hem" från seminariet vi hade i skolan idag, gick faktiskt bra. Dock lyckades jag göra en favorit i repris och halka. Den här gången var det inte lika ofarligt som förra veckan. Ramlade rätt på sidan av låret så kommer få värsta stora blåmärket, buhubuhu stackars mig.

Aja, nu ska jag dricka lite caramell té, äta limpmacka med Phiadelfia *stavning :s* och försöka glömma bort det här nedrans busvädret genom att titta på Den oändliga historien. Flashbacks så det skriker om det, haha. Skulle också vilja ha en Falcor, hihi

MJAO!



Bild


andra februari,

Hejsan hoppsan!
Nu är jag tillbaka i Örebro igen, vilket innebär att jag även är tillbaka i bloggandet. Har fått en till roomie här i Örebro nu, speeenande. Just nu kommer jag inte ihåg vad hon heter, men tyckte att hon sa att hon kom från Belgien. Usch, tycker inte om att prata engelska menmen.

Vet inte vad mer jag ska skriva än att vakna brevid någon man tycker om måste vara bland det bästa som finns, hihi :)

MJAO!


första februari,

Fia ♥ Disney Channel


RSS 2.0