bilder,

p.s, här kommer lite bilder på papps kollage som jag lovat. kanske inte bästa kvalitén på bilderna men whatever :)

lite smått pinsamt,

gick precis upp, tänkte börja plocka fram lite frukost. men nee, då plingar det på dörren. var ju tvungen att öppna, fast jag bara hade pyjamas på mig usch, det var posten som inte fick plats med posten i postlådan eftersom att mamms hade fått paket. okej, det kanske inte låter så pinsamt, men det tycker jag att det var. klockan är lixom halv tolv o så är jag nyvaken o har bara pyamas på mig o han kanske har jobbat flera timmar, hahaha.

var bara tvungen att få skriva av mig lite om pyjamas incidentet, har ingen här hemma att berätta om den för.
mamms är o handlar o lillebror sover fortfarande. förstår att era intresseelefanter antecknar nu :P haha


papps 50årsdag,

idag fyllde pappa 50 år, vi började firningen redan 00.01. vi gick ner, sjungande, till vardagsrummet där pappa skulle va. men när vi kom ner så hade pappa gått o lagt sig. jocke bara han är ju inte här. hahaha. trodde nästan att vi skulle dö av skratt. så istället för att göra som mamms tänkt så gick vi skrattande istället för sjungande upp o grattade honom. fast det gick inte så bra så vi gick ner till vardagsrummet som mamma först tänkt. han blev jätteglad för kollaget som jag gjort :D bild på det kommer under morgondagen. sen fick han presentkort, blommor o lite grejs. nere i vardagsrummet drack vi champaine (eller hur det nu stavas) med jordgubbar i, smakade inte så gott men va 17, han fyller bara 50 en gång.

till frukost så åt vi färska frallor som mamms köpte. mumsmums. efter frukosten åkte jag o mamms ner på stan, skulle kolla kläder som jag ska ha på papps 50års fest på lördag. hittade en klänning i 3:dje affären vi var in till. glad blev jag :D

nu på kvällen var vi på kinarestaurant, blev ju inte rikgit som vi tänkt oss. men var okej i alla fall.

tänkte va värsta duktig o skriva massor idag, men nu orkar jag inte skriva mer. gör det nog imorron istället.
/ me myself and i

vårvindar friska,

sitter ute o solar just nu, fy f-n vilket härligt väder det är ute. det känns som att det är typ april fast det bara är februari, älskar't :D siter o fixar lite till papps 50års dag oxå, kommer nog att bli bra. hihi.

väldigt kort inlägg, ville bara skriva att jag sitter ute o solar, i februari, :D


pappa hemma :)

mmh, papps kom hem för typ 2 timmar sen. han hade med sig massor med kul till hans 50års fest, haha.
godis hade han köpt oxå, mumsmums. tyvärr blev det ingen parfym till mig, den jag vill ha fanns inte där han va o kolla :( men det gör inte så mycket, får väl fråga farbror o hans fru om dom kan kolla, ev. köpa den till mig, när de kommer på fredag. hihi.

kom precis på ett stort problem, vet fortfarande inte vad jag ska köpa till honom. jag vet vad jag vill köpa men har inte pengar till det. bläää. ge mig jobb nu. okej, även om jag får jobb nu hinner jag inte tjäna ihop till hans pressent men jag tror att ni fattar vad jag menar. 1050 kr i månaden räcker inte i dagens läge :/

/ me myself and i


pappa hemma :)

mmh, papps kom hem för typ 2 timmar sen. han hade med sig massor med kul till hans 50års fest, haha.
godis hade han köpt oxå, mumsmums. tyvärr blev det ingen parfym till mig, den jag vill ha fanns inte där han va o kolla :( men det gör inte så mycket, får väl fråga farbror o hans fru om dom kan kolla, ev. köpa den till mig, när de kommer på fredag. hihi.

kom precis på ett stort problem, vet fortfarande inte vad jag ska köpa till fadern min. jag vet vad jag vill köpa men har inte pengar till det. bläää. ge mig jobb nu. okej, även om jag får jobb nu hinner jag inte tjäna ihop till hans pressent men jag tror att ni fattar vad jag menar. 1050 kr i månaden räcker inte i dagens läge :/

/ me myself and i


ojski pojski, fia uppe med tuppen

japp, det skulle jag verkligen vilja kalla det. pappa ringde vid sju o skulle höra vad min parfym som jag ville ha hette. just nu är han i tyskland o han hade lovat att kolla upp om den fanns där o vad den kostade isåfall, hoppas på att han hittade o köpte den till mig, pappas prinsessa eller vad? haha. kunde inte somna om så jag började kolla film. för ett tag sen sa en kompis till mig att noaks ö (ett barnprogram som jag älskade när jag var mindre) gick på söndagar halv nie, om jag var morronpigg av mig. haha, då skrattade jag bara åt honom, morronpigg? jag? men jag kollade i alla fall på det nu imorse. fortfarande lika kär i programmet. säger bara en sak, 'ojski pojski kaptenski'

eftersom att klockan inte är så mycket än har jag ingen aning om vad jag ska hitta på idag, nu ska jag gå ner o äta frukost i alla fall. magen kurrar som att det skulle ligga en katt o spinna i den. haha, sämst förklaring menmen.
skriver nog mer ikväll.
/ me myself and i

skola,

japp, nu sitter jag här i datasalen i skolan med emelie. har fått tillbaka historiaarbetet som vi hade inlämning på för typ 2 veckor sen. tänker inte ens skriva vad jag fick men blev gryyymt missnöjd, tyckte att jag hade gjort det bra menmen, sånt är livet. världen går ju knappast under, haha. snart slutar lektionen o då är det 10 minuters rast sen matte som gäller, usch orkar inte. sen har vi geografi oxå, men då ska vi bara få reda på vad vi ska göra på provet om nångra veckor.

ikväll är det dans som gäller, känner mig fett taggad. har sån j-vla lust att dansa. tur att det är lov nästa vecka, då är det partyparty som gäller, haha. har 2 inbokade, eller okej, ett party o en 50 års fest, men det lär ju bli kul i alla fall.

ne, nu är lektioen slut o vi ska till bagerit :D
/ me myself and i

redan onsdag igen,

o onsdagar betyder flex (sova lääääänge mitt i veckan) o top model, härligt :D
idag sov jag till typ 11, gick upp typ halv 12 o åt frukost. sen har jag plockat lite i mitt rum som såg ut som ett bombnedslag. när jag höll på att plocka så var kissen på bus humör, sprang runt o rev i mattorna över hela huset.
gick till trappen när han var i trapprummet o frågade vad han höll på med, då gick han fram till trappen o såg på mig med sina stora ögon typ: höh? är hon hemma? oj då! haha, sjukt söt kissen är ibland.

skullle egentligen åkt o gymmat idag oxå, men blev inte av. var tvungen att göra spanskagrejs. skulle inte hinna med det imorron (slutar typ halv 5 o dansen börjar halv 7, måste hem o äta mellan) o arbetet måste vara inskickat imorron, annars måste jag gå på spanska lektionen på fredag, o det orkar inte lilla slöfocken fia med. haha.

nee, nu börjar top model så jag ska kila.
/ me myself and 1


dm-hockey-match,

tydligen blev inte det här inlägget publicerat i söndags, men här kommer det, var bara tvungen att ha med det.

blev väckt av mamms vid nie tiden imorse, lite tidigt kanske med tanke på att jag kom hem vid två i natt, men det var för att jag skulle med till hälla. var bl.a till en av mina favorit affärer, ikea :D

sen följde jag med resten av familjen till arboga, skulle kolla på jockes dm-final-match. när vi var framme var det typ en och en halv timme kvar till matchen skulle börja så då gick jag, mamms o hännie på en liten prommenix. var tänkt så i alla fall, gick typ 10 minuter sen hittade vi ett café o mamms bjussade på semlor, mumms. sen gick vi lite promenad, kom fram till att arboga var en liten mysig stad. fast lite för liten för att man skulle kunna trivas där. efter promenaden gick vi till ishallen o kollade matchen. jockes lag förlorade med 3-1, fast de borde egentligen vunnit. hade bland de sämsta dommarna jag någonsin sett, han stod mitt framför en arboga spelare som låg ner på isen o gjode en handpass till en annan spelare i laget. det skulle ju blivit utvisning, men eftersom att arboga redan hade en spelare utvisad så struntade dommaren i att blåsa av. pappa o jag blev typ tokiga, pappa skrek efter dommaren handpass o jag kunde inte hålla mig så det blev så att jag råkade skrika IDIOT!!!!! en sak som kanske bör tilläggas är att dommarn va typ 92:a. hahaha. mamma o hännie blev lite sura på mig, dommarn var ju liten. men va f-n, låt inte en liten unge dömma en sån viktig match då :@ hahahahahaha.

/ me myself and i


en vanlig lörda,

sov till typ elva imorse, sen var det frukost som gällde. sen gick jag upp o la mig igen. fast jag sov inte, låg bara o slöade lite. måste man ju också få göra ibland. har städat lite idag också, duktig fia. men att jag städade kan ju bero på att mamms o jag bråkade lite om det :/

vid sju var det bowling med emelie, hennes mamma, bror o några till som gällde. var värsta kung i början, fick massa spärrar o strikes o så. senare gick det inte lika bra, men kul var det i alla fall. =)

idag var ju melodifestivalen i västerås, då var man ju tvungen att kolla lite. en av anledningarna till att johännie kom hit i helgen, för att vi skulle komentera allt om den, o det gjorde vi till viss del i alla fall. blev typ helt kär i sanna nilsens låt empty room, tyckte att den va riktigt söt. ola var bra också, skulle gått direkt till finalen, men så blev det inte. o vad vi skrattade åt kebabpizza låten, hahaha.

just nu sitter jag o väntar på att klockan ska bli 23.10 då ska jag åka ner till stan en sväng, träffa lite folk o va lite social. får se hur social jag orkar va bara, börjar bli lite trött.

imorron ska lillebror spela i dm finalen i hockey. den matchen är i arboga, kanske ska med o kolla, om jag orkar. vilken liten latmask man är ibland, men kommer ju att komma hem vid typ 2 i natt så.

äh, nu orkar jag inte skriva mer. skriver nog lite imorron.
/ me myself and i


väntar,

just nu sitter jag och gör absolut ingenting. väntar bara på att topmodel ska börja :D

idag var jag ju i skolan fast vi har flex, behövde träffa svenska gruppen osamhällsgruppen och jobba lite. har svenska redovisning på fredag och ska redovisa samhäll på måndag, så det var bara att förbereda de lite granna.
sen dampade jag ju loss på några snorungar som jag skrev om i tidigare inlägg också, haha. efter skolan så var jag nästan på väg att sola, men det blev  inte så. fasnade med senaste se-och-hör tidningen i soffan, sen kom lilla missen upp i mitt knä och honom kunde jag ju inte putta iväg heller, haha. skyller på det i alla fall. var lite duktig som pluggade spanska grammatiken fast han låg där i alla fall.

skulle egentligen ha åkt och gymmat med emelie idag igen, men så blev det inte p.g.a lite saker som jag inte tänker skriva om här. anledningen till att jag överhuvudtaget skriver upp det här är att jag ska kunna kolla tillbaka på hur duktig jag har tänkt att vara i alla fall.

imorron är det alla hjärtans dag, usch. vad är det för sjukt komersiellt påhitt att man ska ge pressenter, blommor och så för att visa sin uppskattning av sina nära och kära en speciell dag egentligen? borde man inte visa att man uppskattar dem varje dag istället för det gör man ju? kollade nyss i emelies bdb o började fundera lite på det. helt sjuk dag egentligen. men jag måste erkänna att jag tycker att den är lite söt ändå. hihi

nee, nu orkar jag inte skriva mer, får hitta på nått annat att fördriva de 15 minuterna som är kvar med.
/ me myself and i

äckelungar,

usch vad jag blir förbannad. när vi gick förbi våra skåp lite tidigare så var det några småungar som spottat överallt på golvet, äcklit. sen skulle vi gå o hämta våra grejer, då hade snorungarna spottat på skåpen. fy f-n va vidrigt, de borde skaffa sig nått bättre att göra än att va äckelungar o spotta snorloskor på folks skåp. aaaaaaaaaaaah vad arg jag blir.

/ me myself and i


uppdatering,

känndes att det behövdes en uppdatering eftersom att jag inte skrivit sen i tisdags när jag hade varit till romme med skolan, vilket var superkul :D

tänkte bara berätta lite kort om helgen, i fredags var jag med michaela o några av hennes kompisar på sigurdsgatan 25, kollade lite band o så. intrive, en av mina bästa kompisars band, spelade. hade inte sett de spela på typ ett år så det va jättekul, de har blivit hur duktiga som helst. jag o mikka köpte t.o.m en varsin t-skirt, haha. ju för sig hade typ 80 % av folket som va där såna, menmen. måste bara nämna att michaelas kompisar var störtsköna, speciellt thomas, som jag tror drack lite för mycket under den kvällen, fick smeknamnet magdansande mumin, :S

lördan var jag bara hemma o slappa. kollade på melodifestivalen med familjen o jag måste få säga att det är bland det sämsta jag har sett, va ju inte en enda låt som var bra. e-type o poodels var okej, men resten :/ alla mina gammla x va ju rätt kul, pappa trodde att vi kollade på lilllamelodifestivalen eller nått sånt, haha. hans teori om det stämmde ju ännu bättre in när amy dimond kom in, fast hon var nästan också helt okej.

i söndags var jag på prommenix men johan, skulle ta lite kort till en fotouppgift o lite så. var kul men ganska kallt så jag tror att våra långpromenader passar bättre på sommaren :P eller så behöver man ta på sig mer kläder, mina fingrar var helt röda o johans blå/lila. men som sagt var det kul, eller trevligt kanske man ska kalla det. pratade om allt mellan himmel och jord.

igår var det först skola. hade bara en lektion som va lite ovärd att gå på för vi skulle knappt göra nått på den. sen var jag på stan en sväng med emelie. på kvällen var det gymmning på friskis som gällde. creds till emelie som fick dit mig. måste nästan erkänna att jag är lite lat när det gäller sånt där. är ganska duktig på att prata om hur duktig jag ska vara, sen blir det ändå aldrig nått av det. får se hur det blir nu, kul var det i alla fall o skulle nog behöva lite mer träning än magdansen. den är ju bara en gång i veckan o då tränar vi ju nästan bara magen. när jag kom hem från gymmningen så fortsatte jag i det duktiga spåret jag påbörjat o spinnade lite granna framför tv:n. så + i kanten för mig igår.

just nu sitter jag o gör massor av ingenting, borde egentligen kolla igenom spanskan lite, har prov på fredag. men jag orkar inte. är hungrig också så ska nog gå o äta nått.

/ me myself and i

romme,

dagen började med att pallra sig upp kvart i sex, fattar fortfarande inte att jag orkade det. väckarklockan ringde bara två gånger o sen gick jag upp. i vanliga fall brukar den behöva ringa massor innan jag går upp, så jag kände mig ganska duktig. sen var det frulle med papps som gällde. han börjar sju varje morron så det är inte så ofta (typ aldrig) som jag äter frulle med honom på vardagsmornar, så det var lite kul. efter frullen var det bara att packa ihop alla grejor, okej va inte så mycket, o sedan åka iväg. papps var snäll o skjutsade iväg mig till parkeringen vid wenströmska där bussarna skulle gå halv åtta. fick lite panik där ett tag för att emelie inte hade kommit, hennes papps hade försovit sig o glömmt bort henne o åkt iväg till jobbet så hennes mamms var tvungen att skjutsa dit henne. på bussen visades ocean's twelve så det  var bara att kolla på brad pitt o dreggla lite som gällde, haha. 
kom fram till romme med ett strålande glatt humör, vilket ganska snabbt ändrades. när jag hade fått mina skidor fungerade inte bindningen på högra skidan utan släpptes lös hela tiden. var tvungen att gå o fixa det. hade lite otur o frågade värsta tjurpuppan först (bläää för tjurig personal) . när jag väl fick hjälp så började gubben fixa med vänstra skidan :S
- det var högra det var fel på.
- aha, oj. men det va fel på den här oxå.
- jahaaa, tack då.
sen gick det bra. lite ringrostig i början men sen gick det. drottning på att ploga, men det här var faktiskt tredje gången i livet jag åkte slalom så shut up :Phade verkligen en jätterolig dag där uppe i backarna :D
på vägen hem visades på spaning med bridget jones, lycka. när vi var strax utanför ramnäs så såg vi massa blåa lysen från sirener o så, det visade sig att det var en av 'våra' bussar som stog där. alla i våran buss blev jätteoroliga o undrade vad som hade hänt, vi försökte få tag på personer som satt på den bussen o.s.v. när vi till slut fick tag på en i den bussen fick vi reda på vad som hade hänt; det var en person bil, men en man i femtioårs åldern som hade krockat in i bussen. som tur var så skadades han inte allvarligt, ingen i bussen skadades heller, men bilen blev typ mos.

när jag kom hem så var maten nästan klar så det var bara att duscha o sen äta. efter maten så började hockeyn, sverige - slovakien. eftersom att matchen var i abb-arena här i västerås var man ju tvungen att kolla på den. eller kolla o kolla, jag låg väl o halvsov i soffan. då åt vi semlor också, kan ju inte inte äta semlor på semeldagen heller.

orkar inte skriva nå mer nu,
tjillevippen


ny månad,

nu är det tredje dagen på den här månaden, o jag måste säga att den har börjat väldigt bra.
i fredags så gjorde jag inte så mycket, umgicks mest med familjen omin syster hännie som va här och hälsade på oss. hon hade inte varit hemma sedan jullovet så det var kul.

igår
så skulle jag på musikdirekt med mikaela o lite folk. den lilla klanten hade kollat fel på internet så vi var där klockan ett, men det började inte fören tre så vi gick istället till munk o muffin köpte varsin muffin/munk och gick till mikaela och kollade på film istället. vi jkollade på alvin och gänget o fy bubblan va söt den var, holey nutz ;)
när väl musik direkt började så var det bra. olssons band sugerfee va grymma, trots att olsson va grymt nervös o hade ont i halsen. när jag väl kom hem vid nio så var miapia också här, väldigt trevligt. var länge sen hela familjen var samlad, har oftast varit nån som fattats.

idag badade mamma våran lilla kisse. fy bubblan vad liten han blev. jag o hännie tyckte synd om honom, han var aldeles dyngsur o skakade, så vi bestämmde oss för att torka honom med hårfönen, haha XD
lite senare träffade jag sara. vi kollade på borat, helt sjuk film, hahaha. sen spelade vi lite disney tp, måste bara få säga att jag är BÄST på disney :D

längtar till nästa vecka, då ska jag göra massor med roliga saker. på tisdag är det romme som gäller sen vet jag inte rikgit mer, men ska ha kul i alla fall :D


RSS 2.0