i love shoes,

Så i lördags begav jag, Irena och Alex oss till Satin när Nelly.com hade sitt årliga event "High heels" där dom första 100 fick ett par skor och dom 150 första goodiebag. Vi var typ nummer 80,81 och 82 eller något sånt. Så vi när vi kom in fick vi varsina små lappar och fortsätta in i lokalen. Väl inne hade dom satt upp massa glasskåp med skor så man fick kolla igenom, välja och vraka, mmhmmh. Var riktigt kul, vi var ca 200 tjejer som gick där och sukta efter skorna tillsammans med rosa drinkar. När man väl valt vilka skor man ville ha i första, andra och trejde hand skulle man gå till en dator och registrera sitt val. Värsta är att skorna inte kommer förne om några veckor, men det är det värt. Goodiebagen var dock inget att hänga i granen, den var väl helt okej men hade förväntat mig lite bättre.



Bild lånad av Irena


goder afton,

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Började med föreläsning i skolan, som faktiskt var helt okej. En ganska inspererande gästföreläsare som pratade om issues management (kris innan det blivit kris). Han tog upp några fall som han själv varit inblandad i vilket jag tycker är intressant. Tycker det kan bli lite tråkigt med bara massa teori, roligare med riktiga fall.

Efter föreläsningen begav jag och Irre oss ner till stan för att shoppa lite och gå på Hindersmässan (en marknad i Örebro) Jag shoppade bara ett svart linne från Gina Tricot, haha. Men har inte fått pengar från CSN än och massa skruffs, hittade ett par skitsnygga vårskor som jag ska köpa så fort pengarna kommit. Eller nä just ja, köpte brända mandlar och födelsedagspresent till Bellsan som fyller år nästa vecka också.

Igår gjorde jag en lite busig sak och bjöd in mig själv på tacokväll hos Systeryster. Så där har jag spenderat denna fredagskväll, i Systerysters soffa kollandes på Let's dance. Tack för maten och en trevlig kväll!

Hmm, nu vet jag inte vad jag mer så signar ut,
MJAO!


mums,

Som en hel del av er redan vet är jag galen i Chaïlatte, så lyckan var stor när jag och Emelie gick in på Finrummet här i Örebro för två veckor sedan då jag hittade exakt samma extract som dom har i Chaïlatten på Waneys Coffe fast i mindre verision. Så nu sitter jag här med en stor Chaïlatte och väntar på att hårfärgen som sitter i Mallans hår ska tvättas ur, hoppas det blir bra.


biorio,

Vi var riktigt duktiga igår och simmade hur länge som helst. Eller okej, Irena var duktig och simmade hur länge som helst medan jag och Mallan simmade lite grann sen lekte inte nudda botten, stå på händer och massa, haha. Vi tyckte det blev tråkigt att bara simma fram och tillbaka, okeej? Efter simmningen bastade vi och jag klarade knappt av att basta någonting. Pinsamt med tanke på mina finska gener men det blev för varmt. Något jag måste bättra på helt enkelt. Nått annat jag måste bättra på är att ta bilder, har ju en jättefin kamera.

Aja, senare på kvällen gick jag, Mallanbrallan och Adam på bio efter många om och men. Vi var ju på bio förra veckan men med rabattkortet/csnkortet får man ju gå billigare så blev bio igen. Såg "Love and other drugs" trots att Lillstrumpan inte tyckte att den var så jättebra. Men det tyckte jag så se den allihopa, Adam började t.o.m. gråta.

Nä, nu måste jag skutta iväg mot dagen föreläsning,
MJAO!


26 januari,

Hejhej! Saknat mig? Haha.
Var hemma i helgen och då blev det som vanligt ingen bra uppdatering. Var rikigt skoj hemma i alla fall, Systeryster var också hemma, tack vare att jag lyckades muta dit henne med att jag skulle laga en kaka. Sagt och gjort, bakade faktiskt en mumsig kladdkaka med daimgrädde. Eller det skulle i alla fall bli en kladdkaka men den blev så tjock så blev en chokladtårta istället, god blev den i alla fall och det är väl det som räknas när man bakar kakor?

Nu har min grupp äntligen fått godkänt på kampanjarbetet vi hållt på med sen i november. Känns riktigt skönt och nu har jag ingenting som ligger och släpar där efter, inga poäng som fattas eller så. Bara 1,5 år kvar sen är jag klar med utbildningen, känns lite skummt.

Hmm vad kan jag mer skriva här, jo träningen rullar på. Är riktigt kul att träna med Irena och Mallan, vi tränar typ 3 gånger i veckan. Gymmade i måndags, idag ska vi simma lite sen imorron var det prat om Afrodans, weeei.



Vill ha sommar nununu!


21,

Ett annat ögonblick -

Sjungom studentens lyckliga dag
låtom oss fröjdas i ungdomens vår
än klappar hjärtat med friska slag
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än i våra sinnen bo
hoppet är vår vän och vi dess löften tro
när vi knyta förbund i den lund
där de härliga lagrarna gro
där de härliga lagrarna gro.
Hurra!



21 januari,

Haft en riktigt seg och deg dag. Vaknade inte fören vid halv tolv sen har jag gjort massa ingenting. Eller okej, satt typ tre timmar i eftermiddags och hjälpte lillebror med hans svenska läxa. Den handlade om svensk språkhistoria så kände igen en del av det från gymnasietiden.

Lite sugen på att göra nått nytt med håret igen. Luggen har blivit lång men vet inte om jag ska klippa den igen eller spara ut. Till våren har jag tänkt göra ljusblonda slingor, men sugen på att göra det redan nu. Vet att jag egentligen inte borde med tanke på hur mycket hår jag tappade under december månad p.g.a. de starka medicinerna jag åt tidigare i höstas, hmm. I-lans problem ab men har kommit in i en period då jag känner för förändringar.


Bjuder på en lite söt bild på mig, My och Madde. Saknar dig Trasis!


20,

Den här månaden har nästan börjat lida mot sitt slut men har varit rolig. Jag har äntligen kommit igång med träningen igen och aah, haft kul och kommit igång med saker och ting!


20 januari,

Hoho hoho, här ekade det tomt efter nya blogginlägg.

Förra veckan var Empa och hälsade på mig i Örebro från måndag till fredag. Var riktigt kul så tack för besöket Empa. Vi shoppade lite, spelade massa kort, fikade, var ute och dansade och aah bara hade massa skoj helt enkelt.

På fredagskvällen var jag på dejt med Systeryster. VIK var i Örebro för att dom skulle krossa kexen, vilket dom tyvärr misslyckades med, buhu. Lördagen spenderade jag med massor av ingenting sen på kvällen var jag med Irena och Mallan. Söndagen var det Buffymaraton som gällde (jag och Mallan har börjat kolla på boxen Mallan har) I måndags började ny termin, ny delkurs och lite så. Den här terminen ska jag läsa Planerad kommunikation 2 som är fortsättning från förra terminen. Och första delkursen handlar om kriskommunikation, något som jag tycker är riktigt intressant. På måndagskvällen var det träning som gällde.

I tisdags var jag på bio med Mallanbrallan och Adam. Var och såg "The tourist" med Angelina Jolie och Johnny Deep. Tyckte inte den var såå bra. Okej, Johnny är alltid bra men filmen var inget speciellt.

Igår var det skola, sväng på stan och träning som gällde. Nu är jag bara hemma här i Bästerås och njuter av helg. Aaah, det var en riktigt tråkig och lååång uppdatering men det är som sagt för jag inte skrivit på länge och tänkte att ni var nyfikna på vad jag gjort den senaste tiden.

MJAO!


19,

Den här punkten ska handla om något man ångrar men för tillfället kan jag inte komma på något som jag ångrar. Klart man ångrar sig precis när man gjort något dumt eller så, men jag har lärt mig att man lär sig av sina misstag.


9 januari,

Är ju hemma igen och då gör jag hellre roligare saker än skriver i bloggen. Dom roligare sakerna jag har gjort hittills är fikat med Sandra som är en jättetrevlig tjej jag lärde känna på nyår, varit hos mormor och morfar på jättemumsig middag då vi fick oxfilé till varmrätt och nån förrätt med räkblandning sen träffat Chrille och kollat lite film och spelat xbox.

Känner inte för att skriva så mycket mer, tänkte bara ge er lite update i alla fall :)
MJAO!


18,

Min favoritfödelsedag måste ha varit förra året då jag fyllde 20 år, den var underbar. Först på morronen blev jag väckt av familjen och Mallanbrallan som var i Vässan och hälsade på då. Sen skjutsade pappa oss (mig och Mallan) till Systembolaget för att jag skulle få köpa nån alkohol bara för att jag kunde. Senare på kvällen var det middag och firande med lite vänner, med en jätterolig tipspromenad Systeryster och mammie hade fixat. Efter firandet på vår altan bar det vidare till staden för ännu mer firande. En lyckad födelsedag! Dagen efter kom några från släkten förbi på exotisk planka, tårta och ännu mer firande.


17,

Hmm, nu har jag kommit till en sån här svår punkt igen. Mitt favoritminne, hmm. Har många favoritminnen. Ett av dom är midsommar för två - tre år sedan med Emelie och hennes familj i Dalarna. Fy bubblan va skoj vi hade. Ett annat av mina favorit minnen handlar om min underbara farfar Svante som inte finns här bland oss längre. När jag var liten brukade vi alltid gå till affären vid Skiljebo centrum och köpa glass och sån där blå liten choklad med en kossa på. Det var en grej vi inte bara gjorde en eller två gånger utan verkligen varje gång jag var där, lite mysig tradition så där. Ett annat favoritminne är när jag och Jocke var små och mamma och pappa väckte oss supertidigt för dom skulle överaska oss med en dagstripp till Åland för att bada lite. Detta var då innan vi hade stugan där så var lite speciellt.




Bild tagen i Kroktjärn Dalarna


16,

Egentligen har ni redan sett min första kyss, eller okej det var min första puss. Men har ingen bild på min första kyss som jag har för mig var med Johan, så bjuder på den här söta bilden igen.  


5 januari,

Nu ska jag berätta nått som många av er säkert kommer bli förvånade av, jag har äntligen dragit ändan ur vagnen och köpt gymkort och börjat träna. Den ni. I måndags satt jag och Irena igång och vi tränade faktiskt hela 90 minuter och sen var vi och simmade igår. Känns riktigt bra att ha kommit igång med träningen igen. Bäst var i måndags då jag och Irena skulle träffas, vi hade bestämmt att vi skulle träffas vid gymmet men inte vart, innomhus, utomhus m.f. så det tog ca 20 minuter för oss att bara hitta varanadra. Hade inte med mig mobilen så jag kunde ringa heller. När jag väl kom hem till mobilen hade hon ringt 3 gånger och skrivit ett sms. Så oss på nått sätt att gå om varandra. Igår hände en grej i samma nivå; vi gick in i fel omklädnings rum.


Bild


15,

Då är halva listan avklarad i och med att jag skriver punkt 15 nu. Punkt 15 handlar om mina drömmar och det är något som ändras från dag till dag. Just nu drömmer jag om en utomlandsresa till nått varmt och soligt land. Sen drömmer jag så klart om att både jag och alla mina nära och kära ska få långa och lyckliga liv :)


14,

Ajsingbajsing, på den här punkten skulle jag visa vad jag haft på mig idag (igen!?) men har redan bytt om till myskläder så kanske inte världens roligaste outfit att visa, haha. Fick skjuts av päronen till Örebro idag för att få med mig lite av julklapparna jag fick. Har även gått omkring lite på Marieberg galleria så när jag kom till lägenheten var det första jag gjorde att byta till myskläder, vilket ju försig inte är så ovanligt. Så fort jag bara är hemma är det mjukisar som gäller, hihi.


2011

Gott nytt år på er allihopa!
Hoppas att ni hade en trevlig nyårsafton. Det hade i alla fall jag, firade in det nya året hos en kompis på Pettersberg.

Nu lider jag av sån där dålig fantasi igen och vet inte vad jag ska skriva, så istället förbereder jag några punkter på listan som ni kan läsa senare under kvällen :)

MJAO!


p.s. Om ni vill gå tillbaka och kika i listan har jag gjort en ny kategori som heter listan!


RSS 2.0