kreativa fia,

Hade lite små tråkigt imorse så då passde jag på att leka kreativ. Först kludda lite, sedan ta bild och sist men inte minst lite redigering i photoshop, hihi :)


29 januari,

Home sweet home :D


marknis,

Var ner till marknaden idag igen, dock själv den här gången, och köpte lite strumpor, godisremmar och sist men inte mist visp, haha :D



Lite strumpor, eller vad säger ni? Haha


mumsigt värre,

Fick föresten en låda kolabollar av Systeryster igår, mumsigt värre. Tack så mycket Systeryster :D



p.s. mina tallrikar är inte så där smutsiga, hade redan ätit en kolaboll när jag kom på att jag skulle ta kort på en så ni också fick se, så det så :D


utgång,

Vi trotsade vädret och drog till vårat älskade Strömpis igår kväll i alla fall. Hade en jättetrevlig kväll och har insett att jag kommer sakna Thobbe sjukt mycket när han flyttar tillbaka till Tjockholm :/ Vi är ju liksom Hugo och Barbie (internskämt, haha)

Kvällens bästa var nog Mallan som fem i tolv skulle springa till baren för att köpa en till cider medans det fortfarande var happy hour. Då stod en kille i vägen så skulle hon svänga runt honom lite snyggt vilket resulterade i att hon ramla rätt ner på golvet och skrapade sönder sina leggings vid rumpan. Jag och Thobbe bara stod där och garva medans hon sträckte sig efter sin cider som hon redan hade. Hahaha. Roligaste med det var att jag ramlade tidigare igår när jag skulle ta ut pengar, så jag vet precis hur hon kände sig :p

Efter utgången blev det nattamat på Max, mmhmmh.

MJAO!


snöstorm,

Hmm, var världens snöstorm i eftermiddags när jag och Mallan skulle gå till skolan. Sen lugnade vädret ner sig ett tag, dock snöade det fortfarande. Sen nu har det börjat snöa så där jättemycket igen :/ Okej, jag älskar snö, men nu har jag tröttnat på den.

Dagens föreläsningar var en av de tråkigaste jag har varit på, satt bara där och kände bläbläblä. Tur att jag har en sån bra kompis som Mallanbrallan som antecknade åt mig, haha.

Efter föreläsningen tog jag mig ner till staden och träffade Systeryster för att gå på Hindersmässan, en jättemysig marknad som är i Örebrocentrum från idag till på lördag. Köpte brända mandlar och lite så. Systeryster skulle även in till en "riktig" affär för att köpa garn så gick vi förbi Wedins Accent där vi råkade köpa varsin väska, hihi.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu ikväll, lutar mot utgång. Thobbe, en kompis här i Örebro, ska flytta tillbaka till Tjockholm så är tänkt att vi ska ha avskedsfest för honom. Om man nu orkar ta sig ut i snön, bläää.

MJAO!


bra grupp,

Min seminariegrupp var faktiskt riktigt bra, vi kom igång snabbt, disskuterade och arbetade flitigt så vi blev klara med arbetet på ca 2 timmar :D Nu är det bara att vänta tills på onsdag nästa vecka då vi ska "redovisa" det. Egentligen ska vi mest disskutera det då också, fast då i större grupp på 20 personer, idag var vi bara fyra.

Nu i eftermiddag vet jag inte vad jag ska hitta på, känner för att bara ha en seg och deg eftermiddag med massa film, hihi.

MJAO!


hemmafru,

Weei, nu har jag varit duktig och städat och dammsugit hela lägenheten också. Kanske skulle passa bra som hemma fru trots allt, haha.



Bild


tralalala,

Usch, så segt att hitta på rubriker till alla inlägg, haha. Nu är jag i alla fall tillbaka i Örebro. Åkte hit igår och var framme vid åtta tiden, då hade Mallan redan gått och lagt sig men gick upp för att prata lite med mig. Fattar inte hur man kan gå och lägga sig så tidigt, menmen då vaknade hon ju vid sex imorse så :p

Dagens föreläsning var på förmiddagen och var ganska intressant, nu går vi igenom lite olika mediateorier och ska göra nått litet grupparbete som vi ska ha seminarium på nästa vecka. Min grupp ska börja med själva arbetet imorron, och förhoppningsvis bli klara med det då också. Är inte sånt stort arbete, vi ska mest disskutera och sedan på seminariet berätta om vad vi kommit fram till.

Nu sitter jag här och lagar lite lunch/vad man nu kallar det halv två på eftermiddagen.

Fått lite roliga nyheter av Lillstrumpan, hihi. "Min lilla ponny min lilla ponny, skoj och lek varenda dag"


23 januari,

Täntke bara lägga upp ett litet klipp och höra om Mattis och Empa kommer ihåg, hahaha



P.s. ÄLSKAR att vara hemma :D


torsdags myys,

Nu sitter jag här hemma i soffan, med en pappa, en kisse, Coca-cola, lakris och kollar på Made in Sweden. Det är vad jag kallar torsdags mys, haha :D


21 januari,

Sitter för första gången någonsin med datorn i köket här i Örebro. Ni får gärna kalla mig trög om ni mår bättre av det, jag har nämligen inte tänkt på att jag har trådlöstnätverk och kan sitta med datorn i köket förren nu, haha. Heja mig. Jag har så klart använt mig av det trådlösa sedan Systeryster var här och installerade det, men bara i mitt rum. Ibland är man allt bra blond, haha

Jaa, vad tänkte jag skriva mer då, hmm? Jo, jag åker hem idag igen. Borta bra med hemma bäst. Nej, men nu är det så att jag trivs helt okej bra här i Örebro, men jag åker hem så ofta jag bara kan för jag trivs bättre där. Så bli inte förvånade om uppdateringen blir kass nu i några dagar som vanligt.

MJAO!


20 januari,

Nu har ett av mina stora orosmoln försvunnit i alla fall, skönt. Dock finns det ett litet kvar, men det lär också ordna sig förr eller senare :)

Vet inte vad jag ska skriva mer, så
MJAO!


blä,

Fortfarande ingen ordning på allting, men jag ska fixa det, det måste jag.
Nya kursen verkar helt okej, tycker dock det är jobbigt att det kommer vara så mycket litteratur på engelska. Jag hatar nämligen engelska, det är okej att prata och så, men att läsa, usch.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Nu på kvällen har jag och Mallan kollat på Björnbröder, älskar den filmen, speciellt älgarna. Eller jag menar ekorren och järven, haha.

MJAO!


hmm,

Klockan är nu över ett men jag kan inte somna, är för många tankar som snurrar runt i skallen på mig, skit. Dagen har varit helt okej i alla fall. Träffade Empa som jag inte träffat sen nyår. Vi strosa runt lite på stan, jag klippte mig och lite så. Sen har jag åkt tillbaka till Örebro, men det hade inte kommit någon ny roomie, jag och Mallanbrallan börjar bli lite nyfikna nu. Det ska ju komma en till och bo med oss snart, vi vet bara inte när eller vem. Spännande.

Nej, nu ska jag gå och försöka sova igen. Introduktion till nya kursen imorron, hmmf.
MJAO!

Bjussar föresten på en gammal bild på mig och Empa som jag hittade för någon dag sen, hihi


nails,

Tycks om mina naglar som jag fixade i torsdags då föresten?


helg,

Hemma igen vilket innebär kass uppdatering, haha.

Seminariet i fredags gick skit bra i alla fall, sen åkte jag hem en sväng sen vidare ut på äventyr :D

Igår så shoppade, fikade och solade jag med Emilia. Har inte träffat henne på ca ett halvår så det var superkul att träffa henne igen. Och det var skönt att det var precis som vanligt, att vi kunde babbla om vad som helst trots att det var så länge sedan vi sågs sist. För det är nått man inte kan göra med vem som helst, om man inte träffas på ett tag händer det lätt att man glider isär och det är inte så kul. Skönt att jag och Emilia inte har gjort det i alla fall :) När jag kom hem så var Lillstrumpan och hennes sambo här, mycket trevligt. Vi (jag, Lillstrumpan, hennes sambo och Systeryster) spelade nått frågesportspel där jag förlorade. Men det var för dom andra fuskade, haha.

Idag har jag ingen aning om vad som händer, 
nu är det i alla fall duschen som gäller, 
MJAO!  


15 januari,

 DAGENS VILL HA:  sommar
DAGENS KLÄDSEL: Tiger jeansen o t-skirt
DAGENS DOFT: Jean Paul - Classique 
DAGENS FRISYR: flätor
DAGENS HÄNDELSE: Fia åker hem :D
DAGENS LÅT: So Close - Jon McLaughlin
DAGENS PLANER: semenarie i skolan som jag och Tam ska rocka på, lämna in hemtenta, åka hem
DAGENS SAKNAD: Emilia, var ett tag sen man träffa den tösabiten 
DAGENS DUMMASTE: att jag inte tog upp bröd och tinade upp igår utan var tvungen att micra det, micra lite för länge, hmm
DAGENS SJUKA: -
DAGENS DROG: kramar?
DAGENS ROLIGASTE: Hännie, alltid kulig :D
DAGENS KÖP: inget än så länge
DAGENS GODIS: Choklad, give me
DAGENS BLÄ: hemtentan?
DAGENS HUMÖR: Trött men ändå bra
DAGENS ORD: puss!


Studenten,

Vill tillbaka!


shululu,

Ledsen att det inte blev nått mer inlägg igår än min sjuka dröm, men under dagen pluggade jag. Sen bakade jag kladdkaka som jag och Mallan (min roomie) åt medans vi kollade på en riktig tjejfilm jag aldrig sett förut, Something new tror jag den hette. Var riktigt söt faktiskt. Handlade om en svart kvinna som hade en ideal bild om hur den perfekta mannan skulle se ut (svart, bra jobb, snygg mm), sen var hon på blind-date med en vit kille. Ni kan ju tänka er fortsättningen.

Det som gäller idag är en snabb sväng till skolan, förbereda inför seminariet på fredag och sist men inte minst ska Systeryster komma över på middag. Får se vad jag hittar på för mumsigt, dock är jag inte så bra på att laga mat men jag tror jag vet vad jag ska laga i alla fall. Sen finns det alltid kladdkaka från igår så går inte maten att äta gör i alla fall den det, haha. Och om du läser det här Systeryster: Ta med dig min brödkavel så vi kan banka vett i det trådlösa nätverket också, hahaha.

MJAO!

P.S. Ni kanske har sett att jag bytt header på bloggen? Den är i alla fall bara tillfällig, tröttnade på den gammla och håller på pyssla ihop en ny :)


morsning korsning,

Vaknade precis upp ur en av dom konstigaste drömmar jag haft på länge. Jag, Alex och Sara (min granne) var i Mumindalen, och då menar jag inte Mumindalen attraktionen Mumindalen i Finland med utklädda människor som Mumintroll utan ÄKTA Mumindalen då Muminfigurerna var tecknade. Vi var inte tecknade men dom var det. Jag blev bästa kompis med lilla My för vi märkte ganska snabbt att vi hade samma vresiga humör (HAHA) Helt plötsligt kom Stinky, den där svarta håriga figuren ni vet, och snodde Saras diamantring som hon fått i julklapp och sedan sprang iväg. Då skulle vi allihopa försöka leta reda på honom, det var ju inte direkt det lättaste. Sen kom trollkarlen som flyger på en panter så fick vi låna panter och aah, ni hör ju vilken konstig dröm det var. Haha. Den gjorde så jag vaknade med ett litet leende på läpparna i alla fall, bara för den var så sjuk, haha.

Nu ska jag försöka få i mig lite frulle. Är för ovanlighetens skull inte alls hungrig, hmm.

MJAO!


Måste ju lägga upp en liten
bild på mina nya kompisar, haha


hi there,

Nu är tentan inlämnad så nu är jag tillbaka :)
Blev dock lite kaos när jag skulle lämna in den. Eftersom att jag inte har nån skrivare här "hemma" i Örebro skickade jag dokumentet till mig själv och skulle skriva ut det i skolan. När jag kom till skolan visade sig dock att jag hade skickat fel dokument. Så det var bara att åka "hem" igen och skicka iväg rätt dokument och så. Hahaha, det är bara en stressad Fia som lyckas med sånt xD Det fixade ju sig i alla fall och det är huvudsaken.

Aaah, vad har jag mer gjort idag då? Köpt en ny kalender, nagellack och lite småprylar hit och dit :) Sen var jag duktig och handlade lite mat för äta bör man annars dör man.

Nu ska jag kolla vidare på Familjen Annorlunda (hade velat ha dig här och kolla det med mig nu mamms)

MJAO!



Visst var jag kreativ som rita en personlig framsida? HIHI


hejhej,

Uppdateringen har varit ganska gles dom senaste dagarna, men det beror på att jag inte gjort så mycket annat än hemtentan och kanske inte är så kul att läsa i"dag har jag inte gjort nått speciellt, bara jobbat lite med hemtentan" varje dag. Så jag återkommer när jag har lite roligare saker att skriva om,

MJAO så länge


aaaagh,

Här hade man tänkt att vara lite ambisös och testa på att baka nått jag aldrig gjort förut, kalddkaka med marsmellows, så har vi inte ägg, aaagh blir galen. Ägg är väl en sån sak man nästan alltid har hemma? :S


bläää,

-19 grader, snö, kallt och eländigt nej usch. Det är dagar som den här som får mig att vilja åka tillbaka till Barcelona.


tentaplugg,

Dagen har i stort sätt bara bestått av tentaplugg med Mallan (min roomie) och Hugo (Thobbe). Kanske låter lite tråkigt, men jag kan lova er; det har det absolut inte varit, haha :D

MJAO!

p.s. nu har vi låg/mellanstadie disco och lyssnar på musik som "du är så yeah yeah wow wow", skit kul, haha. d.s


4 januari,

God morron världen!
Idag är det hemtenta plugg med Malin och Thobbe som gäller. Med risk för att låta som världens pluggis nu, men på ett sätt tycker jag att det ska bli skönt att snart återgå till vardagen med skola, plugg och allt som hör till, haha. Älskar ju så klart att vara ledig och göra massor av ingenting, men det skulle nog bli ganska tråkigt i längden.

Frullebulle som gäller nu, hörs säkert senare. Då berättar jag nog lite mer om Skövdetrippen också, var lite lat igår men ni fick ju i alla fall se en bild.
MJAO!


aaw,


gott nytt år,

Skrev ju att jag skulle vara tillbaka idag, men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har i alla fall haft det jättetrevligt där nere i Skövde, så tack för ibjudan Empa.


RSS 2.0