överskrift,

Va svårt det är att komma på överskrifter ibland. Aja, hade ju som sagt jättesvårt att somna i natt så kolla massa Disney filmer istället, slutade med att jag somnade i soffan typ halv sex. Haha, heja Fia. Sen vaknade jag vid elva då var det frulle som gällde och sen ut i solen. Måste ju passa på när den väl är framme. Okej, den har varit det några dagar nu, men ändå. Tänk sen när det börjar regna och så igen, då kommer man bara ångra att man inte tog vara på soldagarna.

Mamma och pappa kommer ju hem idag också så har varit duktig och plockat reda på det mesta som jag stökat till. Haha. Dom kommer ungefär tio så har tid på mig.

Nee, nu orkar jag inte skriva mer. Skriver kanske mer senare ikväll.
Puss!

knas,

Japp, det här tycker jag var knas. Kan inte ladda upp bilderna som jag tog på zoot men tydligen en annan :S Aja, nu ska jag ta och kolla på Pocahontas. Har druckit för mycket cola så kan inte sova och sen har jag kommit in i en ordentlig Disneyfilms period :D Här kommer bilden som gick att ladda upp.


söndag på zoo,

Jaa du, här kommer några bilder från i söndags när jag var på zoot i Eskilstuna med min Systeryster. En sak som jag måste skriva om som jag inte fick nå kort på va när jag tappade hamburgaren. Det var en geting som var ute efter mig, smart som jag då är sprang jag därifrån med hamburgaren i handen och så klart tappade den. Hade typ halva hamburgaren kvar, fåglarna blev nog glada i alla fall, haha.

irreterad,

Gud va irreterad jag blir. Har försökt att ladda upp bilderna minst 1000 gånger idag men det fungerar inte. Aja, strunt samma. Får väl se om jag orkar försöka igen imorron.

Började dagen med att ta det lugnt med solning. Älskar't. Och sen har jag tränat lite. Skämms för att jag inte tränat nånging på lovet hittills. Brukar inte träna så mycket annars heller men känner att jag verkligen fått sämst kondis och då skojar jag inte. Så har kört lite spinning här hemma. Bra att mamma och pappa köpte motionscykeln. Sen har jag gjort lite vadövningar, situps och armhävningar också.

Nu hade jag tänkt att jag skulle göra lite mat och sen höra med lite folk vad som händer ikväll.
Puss!

sitter och bölar,

Sitter här och kollar på sex and the city och bölar. Hade glömmt bort hur sorligt det var när Carrie berätta för Aidan att hon hade varit otrogen och att han i alla fall kom till Charlotts bröllopp och Aidan säger till Carrie att han verkligen älskade henne. Buhubuhuuu.

Bilder från gårdagen eller jag kanske ska säga söndagen, är ju faktiskt tisdag (klockan är över tolv) kommer imorron. Har valt ut några men det krånglar bara när jag ska lägga upp dom så försöker imorron igen. Kan säga att jag hade grymt kul i alla fall :D Skriver mer om det imorron också, i samband med bilderna. I ju för sig säger en bild mer än 1000 ord.
Puss!

tidig morron,

Igår kväll så var det bara planerat att jag skulle till Em så skulle vi hitta på nått. Det slutade med att vi hamnade på poolparty hos Niklas Ericsson. Hade en rolig kväll. Fast för min och Ems del så slutade den ganska tidigt för att jag skulle upp tidigt idag.

Och nu är det tidigt. Om ca en timme går bussen och sen går tåget till Eskilstuna typ halv tolv. Hatar att bussarna och tågen inte matchar bättre på söndagar :/ Aja, får väl gå på stan en sväng innan. När jag väl kommit till Eskilstuna så ska jag och Hännie skrutta runt på zoot och kolla på Ola med alla småfjortisarna, hahaha.

Ne, nu ska jag ta och sminka mig.
Puss!

varmt,

Jag vet att jag är ganska duktig på att klaga, men nån måste ju va det också. Fy bubblan va varmt det är, sitter här i bikini och smälter nästan bort.Usch. Vad ska allt folk hitta på ikväll då? Jag ska förbi Empan en sväng så får vi se vad vi hittar på för nått. Har inte träffat ungen sen innan jag åkte iväg till Åland och det var över två veckor sen. Okej, två veckor låter inte så mycket, men om man i vanliga fall brukar träffas nästan varje dag så är det mycket. Gud vad jag blev sugen på glass nu helt plötsligt. En twister skulle sitta fint :D Får väl försöka övertala ungen att vi ska gå och köpa glass. Fast i den här värmen så tror jag inte att hon är så svårövertalad, haha.
Puss!

Hold your breth, it's getting better.

Nalle Puh

Människor som inte tänker ordentligt har inga hjärnor, snarare har
de grått ludd som flugit in i huvudet på  dem av misstag. / Puh

impulsiv fredag,

Orkar inte skriva så mycket om gårdagen mer än att den blev väldigt impulsiv. Först gropen med Madde, sen förfest med kareoke hos Joppe, Kalle och Johan och sist men inte minst krogen. Blev en riktigt rolig, oplanerad fredag.

Idag hade jag tänkt börja med städningen, mamma och pappa kommer ju hem om några dagar. Sen får vi väl se vad jag mer hittar på. Tror att jag bara ska ta det lugnt idag, känns som det behövs efter igår, haha :P

Skriver mer senare, för nu ska jag spela lite.
Puss!


tjenixen,

God morron på er allihopa. Den här natten har jag fått sova och det var ingen kisse eller nått som väckte mig så där vid fem tiden utan jag vaknade aldeles av mig själv vid åtta, gick och kollade om kisse hade mat och sen gick jag och la mig igen. Vaknade nyss och såg att det är lika vackert väder idag som igår, så jag vet i alla fall vad jag ska göra :P

Nee, nu ska jag gå och äta lite frukost.
Puss!

p.s. Har på mig en av dom fina t-skirtsen jag fick av Miapia i söndags :D

sooool,

Japp, var som sagt på Löga och solade med Emlila och hennes Marre. Härligt att sola, älskar't. Glömde bort att jag hade kameran med mig så det blev inga bilder. Orkar inte skriva så mycket mer nu, man blir ju så helt slut efter en dag i solen.

Här kommer i alla fall en bild på dagens outfit:


godmorron,

Usch, vilken hemsk natt. Kunde inte somna fören typ 3:00 och det blev ju inte precis bättre av att kisse väckte mig vid 5:00 och skulle ha mat heller =/ Han har verkligen slutat deppa för att mamms, papps o jocks har åkt nu i alla fall. Och det är ju för sig bra. Men inte så kul att bli väckt av en kisse som står och "petar" på en när man bara sovit två timmar. Som tur var fick jag gå och lägga mig igen. Hade ställt väckarklockan på 09:30 för att jag skulle komma upp i någorlunda tid i alla fall, men på nått vis hade jag stängt av den så jag vaknade nyss istället. Av att min granne börja grejsa med några maskiner som lät "Gå upp din lata unge. Det finns dom som har varit vakna länge och håller på jobbar." Behövde i alla fall gå upp typ nu, måste fixa lite saker innan jag sätter mig på bussen och går till Löga och solar och badar med Kakkan. Gud vad jag älskar sommar :D

Kameran hänger med idag också, så ni kan förvänta er lite sommarbilder sen när jag kommer hem :) Nee, nu vankas det frukost.
Puss!

scary,

Japp, har börjat tröttna på att vara ensam hemma. Mamma och pappa brukar alltid diska och plocka undan småsaker som jag och Jocke lägger överallt, nu ser halva huset ut som ett bombnedslag, haha. Mamma och pappa, kom hem. Det värsta med att vara ensam är att det hörs konstiga ljud från vinden. Låter som  att det är möss eller nå djur som håller på och springer men inte kommer ut. Det läskiga med det är att det inte hörs på dagen, utan bara på kvällen/natten mellan 00:00 och 01:00, skummt. Så åter igen, mamma och pappa kom hem XD



middag,

Klockan är nu ca 21:50 och jag har precis blivit klar med maten, haha. Heja mig :D Och ja, jag vet att det är kyckling igen. Men klaga inte, jag älskar kyckling och det är så lätt att laga, hiho.


hmm,

maby if I act like that,
that guy will call me back . . . (8)

kakkor,

Idag har jag varit på stan med min älskade kakka (Emilia). Det var kul. Vi gick runt i lite affärer och shoppade lite, ni får se vad jag shoppade sen när jag orkat ta kort på det, d.v.s. imorron. Efter vi hade gått runt i lite affärer så fick jag så nedrans ont i fötterna av skorna så vi bestämmde oss för att köpa lite glass och sätta oss i Vasaparken och snacka lite strunt i stället. Eller lite strunt, blev ganska mycket. Var ju ett tag sedan vi träffades. Emilias pojkvän Marre kom också till Vasaparken efter ett tag, sen fick vi ett ryck och började vandra mot Löga. Där var det massor med folk, tyvärr ingen vi kände. Efter den korta trippen till Löga började vi gå mot bussen. Då pratade vi lite kuliga grejer och fick smeknamnen Large, Rumphår och Flex. Väldigt interna grejer, men kul var det XD

Glada små kakkor i Vasa :D



Nu funderar jag på om jag kanske skulle gå och laga nån mat, är egentligen inte hungrig. Men äta bör man annars dör man.
Puss!




telefon,

Pratade nyss i telefon med mamms som är på Åland med papps, jocke och jockes kompis. Dom hade det bra där på Åland. Fast dom hade inte så fint väder. Eller okej, vädret var okej men disit. Tur att jag fick stanna hemma dåra, här har ju solen varit framme nästan hela dagen :D
Puss!


naaw,

Här kommer ett till kort inlägg. För ca en halvtimme sen när jag tänkte gå och duscha så följde kissen efter mig vart jag än gick. Lite så där småsöt och gosig. Först fick han lite gos och sedan gick jag in till badrummet och stängde dörren. När jag kom ut ur badrummet så låg han precis utanför dörren och "vaktade" mig så att jag inte skulle kunna gå därifrån utan att han märkte det, hahaha. Sån j-vla söt kisse. Nu sitter han här i mitt knä och hjälper mig att skriva, haha.


kort inlägg,

Om hur duktig jag känner mig nu. Några av sakerna som jag måste göra nu när jag är ensam hemma är att vattna blommorna och att göra rent i kisses låda. Och nu har jag gjort bägge delarna. Okej, jag ska göra det varanan eller var tredje dag, men nu har jag gjort det en gång i alla fall. Har aldrig tänkt på hur mycket blommor vi har egentligen. Känner att allas intresse helikoptrar snurrar av det här inlägget, men som sagt var jag tvungen för jag känner mig så duktig :D
Puss!

så tjejig,

Formula etten var faktiskt jättespännande. Det var en som krascha regält så att säkerhetsbilen var tvungen att åka ut. Då kom alla i kapp Hamilton som var så överlägsen. Trots det så vann Hamilton, och det var ju inte bra. Inte enligt pappa och Johanna i alla fall. Har för mig att dom hejar på Raikonen eller hur han nu stavas.

Eftersom att jag har nacksärr tänkte jag att det kanske skulle bli lite bättre om jag la mig i ett varmt bad. Sagt och gjort. Jag fyllde upp badkaret med massa vatten och skum, tog in den lilla stereon och lyssna på Winnerbäck, tog lite godis och päroncider, och sist men absolut inte minst Cosmopolitan. Så jag låg där i badet med hårinpackning, ansiktsmask, mumsa godis och dricka samtidigt som jag läste. Grymt mysigt. Okej, skulle va mysigare om man hade tända ljus och gjorde det med nån man tyckte om. Men men, fick duga för ikväll :)

Nu ska jag ta med kissen ner till vardagsrummet och fortsätta kolla på Bankok Hilton. Har ni inte sett den filmen tidigare så rekomenderar jag den verkligen.
Puss!

tillbaka,

Japp, då är man tillbaka till bloggen igen. Kom ju hem i torsdags men har inte orkat skriva nått fören nu.

Hade det jättebra på Åland, massa sol, lite shopping och turer med båten såklart. Tyvärr var vattnet aldeles för kallt för att jag skulle kunna bada. Haha. Måste vara minst 19 grader innan jag badar frivilligt.

Nu i helgen har jag inte gjort något speciellt. Hade tänkt att träffa massa folk hit och dig men har varit sjuk. Och nu ligger jag här med värsta nackspärren. Fy bubblan vad det gör ont. Vet inte riktigt  vart jag ska ta vägen. Okej, det finns dom som har det värre, men ändå. Det gör ont :( Mamma, pappa, Jocke och en av hans kompisar har åkt tillbaka till Åland en sväng. Så nu är man ensam hemma. Ska bli grymt skönt och kul att bevisa för mamma att jag faktiskt klarar mig aldeles utmärkt själv :P

Nee, nu börjar snart formula etten som jag hade tänkt se med Systeryster.
Puss!

oh boy :D

Oh boy,


Hej då allihopa,

åker till sommarstugan på Åland nu i nån vecka. Ska bli riktigt skönt att komma bort från allt ett tag. Så klart tycker jag om er allihopa och kommer säkert att sakna vissa av er, men som sagt, jag blir ju inte borta så länge. Och skulle ni inte klara er så har jag med mobilen, så det är bara att ringa om det är nått :) Lovar att jag kommer att höra av mig jag också :)
XOXO Fia


Shoppingdag,

Som jag skrev tidigare ångrade jag att jag inte köpte ringen som jag hittade igår, mamma skulle lämna tillbaka en klänning, pappa skulle till jobbet en sväng och Hännie skulle med tåget och kolla lägenhet så åkte ner till stan en  sväng idag också. Köpte ringen (den fanns i min storlek, happyface). Känns verkligen som att jag behöver det just nu. Varför? Jaa, ibland behöver väl alla lite extra styrka. Hitta en jättesöt blommig tunkia på hm som jag också köpte.

När vi kom hem så kom mormor förbi en sväng. Fick en plånbok och en liten semesterslant. A just ja, apporpå pengar. Hade visst fått studiebidraget i juni i alla fall. Trodde ju inte att jag hade fått det när jag kollade på internet. Men när jag skulle och ta ut lite pengar idag så hade jag fått in det. Lycka :D

Nee, nu ska jag gå och hjälpa till med dukningen. Eftersom att jag har lyckats tjata till mig pizza så får jag väl hjälpa till lite också. Ikväll så blir det packning som gäller men har tänkt att skriva ett litet inlägg ändå. Här kommer en bild på ringen också.
Puss!



hallåla,

Största delen av den här dagen har varit en bra dag. Var till Hälla med mamms och Hännie. Jag och Hännie muppade runt som vanligt. Alltid lika kul. Det regna när vi skulle ut ur bilen så vi tänkte springa in i affären. Då ställer sig Hännie i Superman-position och börjar springa mot affären. Trodde nästan att jag skulle dö av garv, hahaha. Ångrar mig att jag inte köpte en jättefin-ring på Guldfynd. Den var i silver och så stog S T R E N G T H , känns som att man skulle behöva ha en sån dagar då nästan allt man gör bara blir fel. Ska nog åka och köpa en sån imorron :) Bara att hoppas på att jag kan ha den. Har ju sånt problem med att hitta ringar p.g.a. mina extremt smala fingrar. Så önska mig lycka till.

Det som har varit mindre bra idag är att jag inte ens börjat packa. Åker ju för sig inte fören onsdag, men skulle kanske va bra om jag visste på ett ungefär vad jag ska ha med mig. Orkar inte ens tänka på det just nu, haha.

Just nu ligger jag och kollar på Grinchen. Enda filmen som jag har som inte handlar om så mycket kärlek, orkar inte kolla på nån sån trams film just nu. Okej, dom är egentligen inte trams, men hur ofta är det som i filmerna?

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre. / Puh


lite bilder,

Miapia kladade på att jag hade för lite bilder i bloggen. Och eftersom att jag lovat lite bilder från Powermeet så får jag väl lov att lägga upp de nu :P

mli   gtb        hiii 

lite blandat,

Först hade jag tänkt tillägga lite saker som jag glömde skriva, t.ex. hur gullig Emelies gammla ragg Daniel var. Han hade åkt jättelångt för att komma till Powermeet, sen fasna han och hans kompisar i en kö på två timmar så dom fick inte träffas för vi skulle med bussen som gick precis då. Då fixade han skjuts hem till hennes pappa, klockan halv fyra på natten. Så dom fick träffas i alla fall :) Och tur var väl det för annars skulle Em deppat sönder om han hade varit här och hon inte fått träffa honom :P

En annan gullit sak som hände på Powermeet var igår, då hade Joppe med sig filtar som han gav till mig och Em. Själv gick han omkring lite hit och dit och frös den stackarn. Han fick ju så klart en av filtarna när vi upptäckte att han frös. Men i alla fall gullit av honom att tänka att vi skulle få ha filtarna :D

När jag och Em var på väg till Mc Donnalds igår så börjad vi prata om kärlek och lite så. Jag har varit ganska kräsen när det gäller killar, eller okej har, jag är. Och jag har kommit fram till varför. För att jag är så j-vla rädd att bli sårad. Jag vet hur underbart det är att va kär och känna det där lycko-ruset. Men jag vet också hur ont det gör att bli sårad så jag har inte tillåtit mig att bli kär för rädslan att bli sårad alltid har ekat i bakhuvet. Från och med nu skiter jag i de ekot. Men den som sårar mig nu. Usch, vill inte ens tänka på det. Men det är också ett fel jag gör, jag tar det för givet att jag blir sårad. Tänk om det är tvärt om då, att det är jag som sårar honom? Eller tänk om allt blir bra och ingen sårar nån utan att vi skiljs som vänner när kärleken tagit slut? Och orka den inställningen, att det nångång kommer att ta slut. Okej, i dom flesta fall tar det slut nångång. Men man ska ju inte påbörja nått som man inte ens tror på, det måste ju va helt värdelöst. Jag kanske tycker om nån nu, vem vet? ;P 

Har försökt att få upp bilderna nu i en halvtimme, dom vill helt enkelt inte. Får väl försöka imorron igen för nu ska jag sova. 
Puss!

 


Rolig helg,

Nu har jag ju inte skrivit på hela helgen så jag varnar er läsare redan nu för ett ganska långt inlägg, haha.

Fredag kvällen spenderade jag på Powermeet med Em och lite annat roligt folk. Hade en toppen rolig kväll, såg massa fina bilar. Finns egentligen inte så mycket mer att säga om fredags kvällen.

Igår var jag hur trött som helst så bara latade hela dagen. Hade på mig pyjamas på mig till klockan var fyra, haha. Heja mig. Trots att jag va trött så var jag på jättebra humör, vet egentligen inte varför. På kvällen ringde Em och sa att hon var nere på Powermeet igen och ville att jag skulle komma ner. Till en början hade jag inte alls lust att ta på mig jeans, fixa håret lite och sminka mig, men gjorde det ändå. Tog bara lite mascara, men tänk va lite smink kan göra för humöret och fräshigheten, haha. När jag kom fram till centralen så ringde Emlilia. Hon satt på gränden med sin lillasyster och pojkvän och undra om jag inte hade lust att komma förbi, var ju så länge sen vi sågs. Så gick först till gränden för att sedan gå ner till Powermeet. Oj, så skoj det var där nere på Powermeet sen. Träffade några jätteroliga killar från Göteborg. Efter ha pratat med dom en stund, en ganska kort stund, så satt jag och Em och pratade flytande göteborska, haha. Fast okej, dom var bättre. Trodde att jag skulle garva ihjäl migt när dom sa "är'u go elle?" Kissar nästan på mig bara av att tänka på det. XD Lite senare under kvällen så började det att regna då hittade jag och Em en HelloKitty ballong som vi hade istället för paraply eftersom att dom goa göteborgarna hade haft sönder paraplyt.

Det började regna ännu mer och då var det inge roligt att va kvar så vi var några stycken som började röra oss från Löga mot stan. Kom på att den smarta idén att kolla väskan om något hade blivit snott och då hittade jag inte nyklarna. Fick panik, tänk om jag hade tappat dom. Hade ganska många nyklar på den nyckelknippan så skulle ha behövt byta ca 5 lås om jag skulle tappat bort dom. Som tur var låg dom hemma på skrivbordet. Puh. När vi kom ner till stan så cykla killarna hem. Jag och Em var tvugna att vänta på bussen som skulle gå om ca en timme så för oss var det Mc Donnalds som gällde (det enda stället i centrum som hade öppet) När vi satt där kom en lite halvmysko kille fram och prata med oss. Han var inte full eller så, bara lite mysko. Eller vad säger du Em? Hahaha *inter skämt som kanske inte är så bra om jag skulle skriva förklaringen här, sorry kära läsare* Orkar inte skriva mer om gårdags kvällen, har ändå fått med ganska mycket. Tror ändå ni inte skulle orka läsa mer om den :P

Idag så har jag varit med familjen och min brors flickvän till Tuna park en sväng. Först hämtade vi Jutta och hennes blommor. Var ganska kul på Tuna park, trots att jag var hungrig och trött. Hittade lite småsaker som jag var sugen att köpa men det blev till slut bara ett par örhängen. Kul att veta va?

Nee, nu ska jag inte skriva mer. Blir bara drygt att läsa. Skriver nog mer senare ikväll. Känner att jag måste få skriva av mig lite. Kommer lite bilder från gårdagen då också. Ni får ha det så bra så länge.
Puss!

shululu,

F'låt Joe för att jag snodde din replik till överskrift idag, men är på ett sånt shululu-humör. Haha. Shululu va ett ord som vi körde med typ hela tiden när vi va i Barcelona. Usch, vill tillbaka dit och att det ska va finare väder när vi är där. Var ju inte så fint väder när vi var där så va inte ens ner till playan, men shopping blev det. Och Barcelona var en riktigt härlig shopping stad. Nog om Barcelona nu, haha :D

Nu på morronen har jag varit duktig och dammsugit som jag lovade mamma att jag skulle göra. Okej, skulle egentligen gjort det igår, men efter solningen var det så j-vla varmt att jag skulle svettats ihjäl om jag ens börjat med dammsugningen. Så var bara att tralla upp i god tid idag istället så att det inte skulle vara så varmt så jag skulle få den nedrans dammsugningen gjord. Kanske gnäller lite väl mycket över dammsugningen, det är ju inte så jobbigt egentligen. Menmen, sånt är livet. När jag ändå har sommarlov så tycker mamma att jag kan hjälpa till med lite småsaker här hemma, så det är väl bara att göra det. Orkar inte tjafsa nå mer om det.

Solen steker lika hett som igår, så det är bara ut och sola igen för min del, trots att jag brännde mig igår. Men vad ska man göra då när man inte har något "riktigt" sommarjobb och solen skiner? Man kan ju inte sitta inne och kolla på film liksom. Så det blir ut i solen och läsa. Har börjat läsa Magdalena Graafs självbiografi - Det ska bli ett sant nöje att döda dig. En rikgit bra bok som jag kan rekomendera att läsa medans man solar. Själv är jag ganska rastlös av mig så måste ha något att göra medans jag solar, och då passar det ju utmärkt att läsa. Brukar inte ta mig tid till att läsa annars.

Vad händer ikväll då? Själv ska jag ner till Power-Meet med lite folk. Hoppas på en rolig kväll. Nee, solen kallar på mig, men vi hörs sen. Var inte riktigt meningen att skriva ett så här långt inlägg, hoppas att ni orkade läsa allt i alla fall, haha.
Puss!

hej alla sötnosar,

Solen lyser och ni vet väl vad det innebär? En dag då det bara är att pressa, pressa och pressa. Det ska i alla fall jag göra :D
Puss!

inte riktigt min dag,

Nee, det har det verkligen inte varit. I alla fall inte när det gäller tekniska grejor. Åkerkommer till det lite senare.
Dagen började med att jag vaknade för sent för att säga hej då till Jutta som skulle åka, p.g.a. att jag hade gjort fel igår kväll när jag satt alarmet. Sen slappade jag lite. Efter städandet tog jag tag i det jag skulle göra, städa rummet. Ni får se före och efter bilder sen. Måste nästan erkänna att jag är stolt. Haha. Men jag skulle behöva städa den andra garderoben också. Jag har sagt till  mamma att jag har köpstopp när det gäller kläder, tills jag har rensat ur den garderoben. Så får väl göra det nån gång snart. Har man svart bälte i shopping och beroende av det så är man, haha. Har jobbat med lite persienner idag också.

Nu till Fia och teknik skit. Det började med att mobilen va lite muppad. Sen höll datorn på och krånglade, och sen när jag kollade på project runway så höll bilden på och krångla. Bläää för teknik grejor ibland. Bröt nästan ihop. När jag kom till tv-n här nere så va den här tv-n också helt knäpp. Men den fungerade sen när man stängde av den. Tur annars hade jag börjat gråta på riktigt. Ville verkligen se SATC så nu sitter jag här.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer i det här inlägget, så jag skriver inget mer. Haha, typiskt mig :P
Puss!

överskrift,

Att det ska va så svårt att hitta på överskifter ibland, haha. Aja, den här dagen har jag gjort massor av ingenting. Bakade en kladdkaka som blev hur god som helst. Sen har jag börjat att plocka lite på rummet också, ska fortsätta med det imorron. Måste verkligen ta och skärpa mig snart, mitt rum kan inte se ut som ett bombnedslag hela tiden. Nee, skärpning nu Fia. Ska nog börja med Mia's grej igen, att plocka/städa upp 10 saker varje kväll innan jag går och lägger mig. Det fungerade ju ett ganska bra tag förut.

Johanna är hemma nu igen. Okej, bara över idag, hon åker till Örebro imorron igen. Ska kolla på lägenhet där. Hoppas på eget rum i den lägenheten, hahaha :P

Nee, nu börjar Sex and the city så ska skutta iväg. A just ja, ett litet tips till alla SATC älskare som inte har boxen med alla avsnitt än, den finns på Elgiganten för bara 549 kr. Så det är bara att skynda iväg dit, har jag planerat att göra :D

Puss!


RSS 2.0