inlägg till miapia,

i fredags när jag o hännie kollade på tv så var det maddicken, då kom vi på vad miapia kan ha fått sitt pissråtta från. i det avsnittet av maddicken så säger mia (en i filmen) pisspotta o det låter ju som pissråtta, haha.

internskämt så är säkert jätte-tråkigt för alla er som inte fattar nått, men så kan det va ibland :P
puss!

slapp helg,

den här helgen har jag bara gjort massor av ingenting känns det som. har inte haft ork till att göra något speciellt. igår var jag på stan en sväng med mammie o hännie. va lite kul. testade den där hatten som hännie tyckte att jag var så söt i igen. testade den förra helgen i eskilstuna. okej, jag tycker verkligen om den hatten o skulle nästan behöva en när jag åker till barcelona 20 maj så blir nog att jag köper den :)

idag har jag bara städat lite på rummet o försökt att göra fördjupningsarbetet i samhällen. har väl gått så där, min dator är ju verkligen helknäpp nu. den laggar typ hela tiden. måste nog ta o lämna in den nu. äh, gör det på onsdag. värsta är att den är så knäpp att dom nog behöver skicka den till holland för att få den fixad o då dröjer det jätte-länge innan jag får tillbaka den. o går man på tvär så behöver man verkligen datorn, annars hamnar man jätte-mycket efter o det har jag verkligen ingen lust med nu.
städningen gick så där p.g.a en liten kisse som har hittat mitt rum igen, haha.
nu ligger han i mitt knä igen o bara myser. tror nästan att han har börjat gå upp lite i vikt igen o det är bra :)

funderar nästan på att ta med lite ljus, musik cola o bada lite. var ett tag sen o det skulle va så skönt att skämma bort mig själv lite granna, :)
puss!

vasaparkshäng,

det första jag tänkte när jag vakna var, shit va härligt väder, vad ska jag ha på mig idag då? haha. har verkligen varit jättefint väder hela veckan :D

i skolan var det muntligt nationellt prov som gällde. blä på det, fick mvg men ändå. hatar nationella prov, dom känns mer alvarliga än vanliga prov o är expert på att stressa upp mig över det.

efter spanskan var det redovisning av projektarbetet västerås igår idag och imorron som gällde. gick ganska bra tror jag. hoppas bara att vi inte får nerdraget betyg bara för att en medlem i gruppen inte var med. eller medlem o medlem föresten, hon gjorde inte ett skit så det gjorde inte så mycket men ändå.

när redovisningarna var klara så samlades ca 15 tvärare o hade picnick i vasaparken. snacka om mys. solen sken o vi låg o solade. efter ett tag började vissa gå hem o så, men det gjorde inte så mycket. kom hela tiden nytt folk, dock inte tvärare men :P va riktigt kul :) träffade bl.a. mirre som jag inte träffat sen intrive hade nån spelning för kanske 3 månader sen o då sa vi bara hej. men det va kul att träffa honom idag, o måste säga att han passade grymt bra i mina solbrillor, eller inte.

efter ca 4,5 timmars solande/utevistelse fick jag o em nog. då var simon snäll o hämtade. kul hade man när man väntade också. både jag o em var nog på gränsen till solsting eller så var vi bara trötta. skrattade åt minsta lilla.
"- miss lingling, half the money halft the job"  okej, låter kanske inte så kul nu, men då var det de.

sitter o funderar lite på vad man ska göra av den här fredags kvällen, kommer säkert på nått :)
puss!


lyckad onsdagsmat,

japp, lyckades med maten o familjen blev jätteglad. ska nog laga mat nån gång nästa vecka. då blir'e nog en systeryster: nått kött i chilisås och ris. hoppas att jag lyckas med det också :)

puss!

vårväder o matlagning,

skolan idag var faktiskt helt okej, gruppen blev klar med filmen med bildspelet så nu är det bara riktiga filmen kvar. o den ska vi göra imorron, hoppas bara att vi hinner klart till redovisningen på fredag. äh, vad är det jag säger, klart att vi kommer att hinna.

efter skolan så gick jag, moe, joe o simon till vasaparken o väntade på bussarna. var faktiskt riktigt härligt, det enda som fattades va en glass, haha. glassomanen nummer ett. kul att se lite folk också, speciellt 2 personer som tydligen är tillsammans.

när jag kom hem så satt mammie på trappan o solade. satt mig på gräsmattan brevid o  vi börja babbla om lite allt möjligt, var länge sen vi bara babbla så mycket strunt, haha.

men mammie skulle på möte så hon gick ganska snabbt, då fick lilla ogge hålla mig sällskap. pappie o jocks kom hem, o dom började nästan på en gång mecka med jockes moppe.

just nu sitter jag här o väntar på att kycklingen ska bli klar. nämligen jag som står för maten ikväll, potatissallad med äpple o kycklingfilé. känns ganska ambisiöst att laga mat, är inte så ofta jag gör det o är inte speciellt duktig på det heller. men kyckling brukar jag ändå va ganska okej på. får se om familjen vågar äta bara, haha XD

ikväll är det massa tv som gäller, först så är det top model o sen sex and the city. fia goes happy face.

nee, nu är det dags för mig att kila o kolla till kycklingen. (vilket tjat det blev om den där kycklingen, men är man stolt så är man)
puss!


bättre sent än aldrig,

okej, jag vet att det är tisdag idag, men vill i alla fall berätta om min helg. på fredagen var jag först på eskilstuna zoo med biologigruppen + en liten emelie. va kul, speciellt apan tarzan (har fått en ny idol)

sen gick jag till systeryster för att sova över där. hade jättekul. spelade ett spel som hette svenson frågar svenson svarar, ett frågespel som gick ut på att man skulle gissa på hur många svenskar som hade svarat rätt på lite olika frågor. visste ni att det är fler som vet att katten gustavs favorit mat är lasagne än att det är näcken som spelar i bäcken? hahahaha, både jag o johanna tyckte att det var helskumt. förlåt johanna, men jag måste bara skriva lite om ditt grejs om internet förkortningar, var ju så kul. hon fick en fråga om vad CUL8R var förkortning för, svaret blev typ see you later eight right. hade hon bara sagt see you later hade hon ju fått rätt. haha. sen kolla vi på film om erin bro- nånting, superbra. o hon sa en sån fiig grej så jag nästan ramla ur soffan, haha. så länge jag har en röv istället för två klär jag mig som jag vill. efter filmen så var klockan mycket och det var dags att sova. lördagen spenderade vi i eskilstuna centrum med shopping. blev två jättesöta t-skirts o lite godis, skulle ju faktiskt sitta på tåget helt själv i 33 minuter så var tvungen att ha något att tröstäta XD tack hännie för en rolig helg :D

när jag kom hem så var det bara mys som gällde. mammie o pappie hade åkt till åland så skulle va barnvakt åt jocke, som åkte o sov hos en kompis. så det blev bara massa mys med the o film som gällde. sen fick jag ju lite sälskap ett tag också :)

i söndags gjorde jag egentligen inget speciellt, solade bara. okej, kanske inte är så bara att sola i april, men.

idag har det bara varit skola för min del, sen hem en sväng. efter det så gick jag o käkade pizza med madde, mys o sitta ute i april o äta, tack för det trasis :D sen var vi förbi mariagårn en sväng, ägde ut alla i singstar (ego, i know ;) )

nu orkar jag itne skriva mer, blev nog ett ganska långt inlägg i alla fall.
puss!


snart klar,

håller på o packar det sista inför övernattningen hos sis. ska ju bara sova där en natt så behöver itne ta med så mycket. men det är i alla fall jobbigt att packa. är inte så bra på det utan tar alltid med mig aldeles för mycket. men hellre för mycket än för lite. hoppas på en rolig dag på zoot, är det inte kul så tror jag att jag o skruttorna inte skulle ha det så svårt att fixa det så att det blir kul :D

nee, nu måste jag återgå till packningen.
puss!

skärpning,

måste bara ha det uppskrivet någonstans att jag precis skickade in ett arbete. med 2 minuters mariginal. skärpning fia annars kommer det inte att gå nå bra för dig lilla vännen.

kommer nog att bli en rolig dag imorron (okej, idag om man nu ska va så petig). först eskilstuna zoo med biologigruppen + em o sen sova hos systeryster :)

nu ska jag sova.
puss!

skärpning,

måste bara ha det uppskrivet någonstans att jag precis skickade in ett arbete. med 2 minuters mariginal. skärpning fia annars kommer det inte att gå nå bra för dig lilla vännen.

kommer nog att bli en rolig dag imorron (okej, idag om man nu ska va så petig). först eskilstuna zoo med biologigruppen + em o sen sova hos systeryster :)

nu ska jag sova.
puss!

god morron världen,

har precis gått upp, ska snart gå ner o käka frukost. som sagt älskar jag sovmornarna på torsdagar. o den har torsdan tror jag kan bli ganska okej. vi ska jobba mer projekt arbetet o fixa ihop bilderna till ett bildspel. okej, jag ska ta fler bilder i helgen som vi också ska ha med. sen har vi matte, som jag verkligen måste fatta något av nu. om jag får vg på nationella så får jag vg på hela kursen, o det skulle jag jättegärna vilja ha. på geografin ska vi få jobba med ett arbete som ska va klart senast 23.59 ikväll. o då får vi arbeta på valfri plats. jag kommer nog va där en timme eller nått sånt i alla fall, en del som jag inte riktigt fattar.

ikväll är det dans, längtar. är ju så kul. o nästa månad är det 2 uppvisningar o i juni 1. fast den i juni tror jag inte att jag ska va med på, är ju på vattendraget :S menmen, får se. det kanske bara är nu jag känner så. kanske känns bättre efter dom 2 andra uppvisningarna.

puss!

helgskoj,

helgen blev ju inte alls som planerat. i fredags skulle jag på bio med lite folk, blev inte så. i lördags hade tobbe 18-års fest, hade ingen skjuts hem så blev inget. istället blev det bad i vedeldad tunna, o.c o lite sånt mys :D
även fast helgen inte vart som planerat så blev det en väldigt bra helg :D

idag så har det varit lite projektarbete o så i skolan. helt okej skoldag, förutom spanskan. hade np i hörförståelse o fattade typ nada. nöjd om jag får g :/

efter skolan var det bara att åka ner till staden o vänta på att klockan skulle bli 5. hittade ett par pjuks som jag köpte. nog dom fiigaste skorna jag sett, haha. sen träffades dansfolket, vi skulle köpa tyg till kjolarna som vi ska sy. dom kjolarna ska vi ha på uppvisningarna, blir nog kul. hoppas det i alla fall.

gissa vem som tog skokartongen när jag testade skorna här hemma då? jupp du gissade rätt, kissemissen. hahaha. han är ju tjockis så han fick knappt plats. halva han va utanför. haha.

/ me myself and i

p.s bilder på pjuksen o knäpp kissen kommer när jag orkat lägga in dom på datorn :)

mumsmums,

japp, äppelpajen var lika god som den luktade och såg ut, haha :D

galen biltur och äppelpaj,

blev inte nå shopping med tjejorna, tar det imorron istället. så jag o em tog bussen till stan. sen kom simon och hämtade oss, em skulle hjälpa till med nå hö. aja, snällt att vi fick skjuts, men han körde som en galning. kändes nästan som man åkte karuell ibland, haha.

fick skjuts till ica där jag köpte 2 äpplen, har lekt husmor o bakat äppelpaj. är egentligen inte så bra på att baka, kladdkaka och cocosbollar är väl det enda jag kan baka, så det var lite kul. hoppas bara att den smakar lite gott som den luktar. får inte smaka av den nu, ska äta riktig mat först. känner lukten ända upp till mitt rum, mumsmums. erkänn, du blir ganska sugen när du kollar på bilderna? ;)

image14image15


gaaaah,

helt sjukt imopnerad på folks förmåga att inte kunna säga NEJ! :@

image13

skolan,

sitter vid datasalarna i skolan nu o muppar. håller på o leta reda på lite fakta om hur man roade sig i västerås förr i tiden. går ju lite sådär om jag ska va helt ärlig. trött är man också, kunde inte somna igår kväll så jag satt o redigerade lite här på bloggen istället. blev inga stora förändringar men lite i alla fall.

så är man lite småsur också. skulle ju på bio ikväll, men det sket ju sig för en mupp ska va hundvakt. bläää. vad ska man hitta på ikväll då? :/

snart iväg på stan med tjejorna i alla fall, blir nog kul :D

knas mobil,

gaaaah, har bara lust att slänga in mobilen i väggen. som jag skrev imorse så var batteriet slut så jag var tvungen att ta en senare buss (okej, sluta med att jag fick skjuts av ems mamms men ändå). nu när jag skulle hämta upp mobilen som låg nere i hallen så hade den lagt av, batteriet var slut igen. och jag har inte använt mobilen speciellt mycket idag heller. ny mobil? ja tack :D eller okej, den duger men ett nytt batteri skulle inte skada i alla fall. (A)

ska ni göra i helgen då? själv ska jag på bio, troligtvis på 18-år's fest och lite sånt kul. hoppas på en rolig helg. okej, skulle behöva plugga och lite så också. men det får bli på söndag. söndagar brukar ändå bara vara tråkdagar, så då kan man ju passa på att göra något vettigt, haha.

/ me myself and i

lektion,

sitter nere i bibblan nu. har egentligen geografilektion men jag och em gick ner till bibblan, vi ska sitta och disskutera här istället. slutar om ca 20 minuter. då ska  jag ner på stad och leka moraliskt stöd till em som ska till farbror optikern. efter det ska vi o käka på spicy. mumsmums :D va ett tag sen nu. 13 C men svag sås och extra cashenötter, here i come :D kommer nog sitta där ganska länge, sen ska vi iväg till dansen och shaka kaggarna av oss, haha XD

tillägg om vädret;
på vägen till skolan kom jag och em fram till att det är skitzo, det snöade sen sekunden efter var det strålande solsken, hmm mysko :S

hejsan hoppsan,

sitter här o gör absolut ingenting. skulle tagit 9.50 bussen för att jag tänkte gå på stan en sväng innan jag börjar skolan. men mobilen var urladdad igen, trots att jag laddade den igår kväll, hel flippat batteri, så det var bara att sätta den på laddning. så nu är planen att ta 10.25 bussen, då hinner jag i alla fall på stan en sväng innan skolan och matteprovet. matteprovet ja :/ äh, det går säkert bra, det här fixar jag. haha. älskar att ha sovmorron på torsdagar, men torsdagar är i alla fall den jobbigaste dagen i veckan. slutar inte fören 16.15 sen blir det jättestressit att komma hem, äta något, byta om och sen iväg till dansen som börjar 18.30. något som bör tilläggas är att dansen är på bäckby och det tar ett tag att ta sig dit.

nee, ska nog ta o kolla igenom matten lite granna.
/ me myself and i

p.s. måste bara tillägga att vädret är helknäppt. det är april och det snöar :S

njaa,

fick g på spanskan idag i alla fall. och det är jag faktiskt helt okej nöjd med. om man tänker på att jag inte ens visste att jag skulle ha det idag, trodde ju att det va på fredag. fast nu har jag ingen spanska på fredag istället, så det är ju helt okej, haha. nästa måndag är det hörövningsdelen, hmm :/ BLÄÄÄ för np.

spanska np,

kom till skolan imorse och då var det projektarbete. men var inte där så länge, vi pratade bara om vad vi skulle göra i veckan och när vi skulle ha klart det och lite så. sen hade vi ingen samhälle så då tänkte jag att jag skulle leta reda på spanska läraren och fråga henne vad vi skulle göra på spanskan, om jag kanske kunde få uppgiften och göra det hemma istället. men icke sa nicke, hon berättade att vi skulle göra nationellt prov. som vi skulle va förberädda på. snor em's replik, HEJA MIG. haha. så nu sitter jag här och kollar vad lite ord som jag kan ha användning för heter på spanska. håll tummarna för mig om ca 50 minuter :/

skriver mer sen ikväll, behövde bara skriva av mig lite.

f'låt lillstrumpan,

har precis läst miapias blogg o där skrev hon om att jag hade skrivit blogginlägg på hennes födelsedag o inte ens nämt hennes födelsedag. ber så hemsk mycket om ursäkt lillstrumpa, tänkte inte alls på det när jag satt o skrev då :(  o bara så att alla vet fyllde hon 22 år den 26 mars, så grattis på henne i efterskott. jutta fyllde 25 år den 22 mars o lillebror fyller imorron. så, nu har jag skrivit när alla syskon fyller år. :)


ÄNTLIGEN,

så fungerar bloggen igen. har försökt att skriva hela helgen. :/

först o främst vill jag tacka madde för en sjukt rolig fest i fredags, hade verkligen jättekul, massa nytt trevligt folk o så ::D

på lördagen vaknade jag tidigt, kolla film o sen bar det iväg till eskilstuna för lite shopping. har man svart bälte i shopping så har man, "jag menar va ska jag göra? " haha. när vi va i eskilstuna så käkade vi på max, fy bubblan va gott det var, älska max, ge mig jobb där NUUUUUUU!!! i shoppingvägen så blev det en randig bikini för endast 30 kr, en grå tunn polotröja, en t-skirt o massa små saker.

i söndags så gjorde jag egentligen inte så mkt, va o grattade mormor som har fyllt år o lite så. sen var jag på en liten promenix med grannen, va skoj. blev ganska mkt strunt snack hit o dit o det är alltid kul.

igår så fick vi reda på vad det nya projektet skulle handla om, västerås igår idag imorrn. verkar vara ett ganska krångligt projekt :/ fast gruppen blev faktiskt helt okej, kunde ha varit bättre med tanke på att 2 st i gruppen inte kommer göra ett skit, men de andra var bra. så var det redovisningar i spanska dialoger oxå. zoraida skulle spela in när vi pratade o jag låter som en bäbis i mick, usch o blä. fick mvg på det i alla fall o det firades med godis på hemvägen, haha.

idag så hade jag bara en lektion, matte. vera gick bara egenom några exempel på vilka uppgifter som kommer på provet nästa vecka, så det var faktiskt helt okej. sen när jag satt på bussen till stan så mötte vi 46:an, lyckat, eller inte. så då strosade jag runt lite i staden. kollade efter födelsedagspressent till lillebror som fyller år på fredag. o jag hittade faktiskt en, duktigt mig. när jag kom hem så gick jag ut i solen o låg där i ca 2 timmar, sen kolla lite tv. då ringde em o frågade om jag hade lust att komma över o kolla hennes ödla, SJÄLVKLART. shit va söt den var, skulle aldrig kunna tro att den där lilla plutten kommer att bli 2 meter, haha. o namnet sen då; holger. den är döpt precis som mig, em visste inte vad hon skulle döpa den till så hon kolla i almenackan vilka som hade namnsdag o så blev det holger. hahaha.

nee, nu orkar jag inte skriva mer. ska ner o äta o sen kanske ta en liten prommenix med sara. blir så otroligt rastlös av det här vädret, måste ha något att göra hela tiden, hmm.
/ me myself and i

ÄNTLIGEN,

så fungerar bloggen igen. har försökt att skriva hela helgen. :/

först o främst vill jag tacka madde för en sjukt rolig fest i fredags, hade verkligen jättekul, massa nytt trevligt folk o så ::D

på lördagen vaknade jag tidigt, kolla film o sen bar det iväg till eskilstuna för lite shopping. har man svart bälte i shopping så har man, "jag menar va ska jag göra? " haha. när vi va i eskilstuna så käkade vi på max, fy bubblan va gott det var, älska max, ge mig jobb där NUUUUUUU!!! i shoppingvägen så blev det en randig bikini för endast 30 kr, en grå tunn polotröja, en t-skirt o massa små saker.

i söndags så gjorde jag egentligen inte så mkt, va o grattade mormor som har fyllt år o lite så. sen var jag på en liten promenix med grannen, va skoj. blev ganska mkt strunt snack hit o dit o det är alltid kul.

igår så fick vi reda på vad det nya projektet skulle handla om, västerås igår idag imorrn. verkar vara ett ganska krångligt projekt :/ fast gruppen blev faktiskt helt okej, kunde ha varit bättre med tanke på att 2 st i gruppen inte kommer göra ett skit, men de andra var bra. så var det redovisningar i spanska dialoger oxå. zoraida skulle spela in när vi pratade o jag låter som en bäbis i mick, usch o blä. fick mvg på det i alla fall o det firades med godis på hemvägen, haha.

idag så hade jag bara en lektion, matte. vera gick bara egenom några exempel på vilka uppgifter som kommer på provet nästa vecka, så det var faktiskt helt okej. sen när jag satt på bussen till stan så mötte vi 46:an, lyckat, eller inte. så då strosade jag runt lite i staden. kollade efter födelsedagspressent till lillebror som fyller år på fredag. o jag hittade faktiskt en, duktigt mig. när jag kom hem så gick jag ut i solen o låg där i ca 2 timmar, sen kolla lite tv. då ringde em o frågade om jag hade lust att komma över o kolla hennes ödla, SJÄLVKLART. shit va söt den var, skulle aldrig kunna tro att den där lilla plutten kommer att bli 2 meter, haha. o namnet sen då; holger. den är döpt precis som mig, em visste inte vad hon skulle döpa den till så hon kolla i almenackan vilka som hade namnsdag o så blev det holger. hahaha.

nee, nu orkar jag inte skriva mer. ska ner o äta o sen kanske ta en liten prommenix med sara. blir så otroligt rastlös av det här vädret, måste ha något att göra hela tiden, hmm.
/ me myself and i

RSS 2.0