woop woop,

Då var man klar med första uppgiften för den här terminen då, eller okej första utkastet. Nu ska de andra personerna i min grupp läsa det och ge feedback på det imorron. Sen blir det väl lite saker här och där jag måste förbättra, men det fixar jag lätt till på torsdag morron då det ska vara inne.

MJAO!


morronmänniska,

Njaa, som dom flesta av er nog redan vet är jag verkligen ingen morgonmänniska. Jag brukar sova bort hela mornarna men igår gjorde jag nått som t.o.m. förvånad. När jag gick och la mig vid tolv (jag vet, egentligen aldeles för sent för en måndag men fasnade i ett tv-program) så fick jag massa inspiration till att skriva på informationsbladet som ska vara på 4000 tecken och inskickat idag senast klockan 17.00. Så jag satt mig vid datorn och gjorde typ 3/4 delar av bladet, bara så där klockan tolv på kvällen. Hahaha, är man lite speceill så är man.

Jag om skolan skulle vara på kvällen, haha


tjolahopp,

Fått klagomål om att uppdateringen börjat dala igen, så tänkte skriva lite strunt. Sitter just nu i min fotölj i Örebro, skolan börjar ju imorron igen. Har lite blandade kännslor inför den. Ska bli skönt att komma in i nån slags rutin igen och kul att träffa Örebrobrudarna, men vet inte riktigt vad jag känner för själva utbildningen. Dom som läst längre än jag säger att den här terminen blir roligare än de tidigare, så hoppas dom har rätt.

Helgen har varit underbar, utgång med underbara Empa och hennes kusin Tesa på fredagen, marknad med karusellåkning tillsammans med Empa, Emilia och Jim på lördagen sen idag har jag fått skjuts av päronen hit till Örebro. Gick runt lite på Marieberg och råkade hitta en mobiltelefon på MediaMarkt. Och eftersom min nuvarande är helt cp så råkade den mobilen jag hittade följa med hem, hihi. Systeryster råkade få med sig en lika dan fast i lila. Känns bra att ha en Nokia igen, dom är klart bäst.

Ne, nu har jag bubblat färdigt och ska kolla på Stolthet och fördom.
MJAO!


lättad,

Måste bara säga att jag är otroligt lättad nu; jag klarade omtentan!


ute på djupare vatten,

Om jag nu ska vara lite självkritisk här måste jag säga att jag är otroligt lat, och det är en av mina negativa sidor. Jag är lat när det gäller i stort sätt allt, ta tag i saker, träna you name it. Men nu när jag börjat erkänna det för mig själv kanske jag kan börja ta tag i det. Har faktiskt börjat lite smått idag; var ute på en 1,5 timmes powerwalk. Tack Miapia för motivationen, får motivation av att läsa i din blogg och se hur duktig du är och tränar hela tiden. Kan du kan jag, haha. Nej men seriöst utan Mias blogg skulle jag nog stå kvar där jag gör nu ett bra tag till, jag menar för ett tag sen läste jag en träningsblogg och resultatet av det blev att jag vart sugen på kladdkaka så bakade en och moffade i mig halva på en kväll.

Snart börjar skolan igen och jag har redan varit duktig och kollat upp böckerna till första delkursen. Som tur var fanns alla på Stadsbiblioteket här i Vässan så tjintjing, kommer spara lite pengar.

MJAO!


tjoff,

Tänkte bara visa en liten bild på den underbara middagen jag gjorde till mig och lillebror idag, fick denna vackra kommentar av honom; Shiiit, det ser ju t.o.m. gott ut. HAHAHA!


tebax

Haha vad länge sen det var man skrev det ordet tebax, var när man var liten och hade Lunarstorm och så. Aja, tänkte bara berätta att omtentan gick skitbra, eller kändes i alla fall som den gick skitbra. Har nu även registrerat mig till höstterminen, duktig flicka. Sen har jag reserverat alla böcker till första delkursen, score till mig.

Och nu har jag sån oerhört dålig fantasi att jag inte vet vad jag ska skriva,
MJAO!


12 augusti,

Uppdateringen här i bloggen är för tillfället inte den bästa, men det är för jag inte gör så mycket annat än försöker plugga. Jag MÅSTE få godkänt på omtentan nästa vecka, annars måste jag läsa om den delkursen nästa termin (på våren) och det orkar jag verkligen inte göra, att ha läst delkursen en gång var jobbigt nog.

Igår kväll var jag i allla fall ut en sväng med Emilia för att ta en drink på Tabazco. Blev en riktigt trevlig kväll med massa tjejsnack, så tack för det Kakkan!

MJAO!



Haha, snyggt att drinken nästan smälte bort


day sixteen / a song that makes you cry (or nearly)

Gråter i stort sätt varje gång jag hör den här låten, kan inte heller se mer än ca 5-10 minuter in i filmen utan att börja gråta. Ibland är man "such a cry baby" Kommer aldrig glömma första gången när jag såg den med Systeryster och jag blev livrädd av att se scenerna från fartyget som låg på botten, jag blev även ledsen när jag såg skallen från babyn och tyckte att det var hemskt.


blääh,

Trött på det här skitvädret och svenska sommaren nu, vill tillbaka till Åland.


day fifteen / a day you remember,

TV06 SHALALALALA!



Bild tagen av Lillstrumpan,


tjolahopp,

Fick för mig att ändra headern, så sagt och gjort. Inte bestämt mig för om jag är nöjd med den eller inte än men men, den får duga tills jag bestämt mig i alla fall, haha.

Allt bra med er då? Själv har jag varit lite korkad, glömde stänga fönstret i förrgår natt så nu är jag förkyld, hurra. Som tur är har jag inte feber, bara näsan och halsen som är lite krassliga så borde egentligen inte klaga.

Hmm, vet inte vad mer jag ska skriva för tillfället, så vi hörs senare istället,
MJAO!


gårdagens middag,


bruttecharmknutte,

Maten blev sjukt lyckad, ni får se bild imorron då jag orkat lägga in den på datorn. Nu får ni nöja er med en lite små söt bild jag tog på mig och Brutte tidigare idag, hihi


matlagning,

Idag har jag fikat med en av mina bästaste vänner Johan och gått runt lite med honom på stan, otroligt nog köpte jag ingenting förutom fikan. Sen var vi och hälsa på Chrille på hans jobb och jämförde vem av oss som var brunast, Chrille och Johan har precis kommit hem från Turkiet men jag var ändå brunare än dom *stolt*. Just nu håller jag på att laga mat; friterade vårrullar, jasminris och sötsursås. Får se hur det blir, är inte direkt nån mästerkock, haha. Återkommer med hur det gått sen efter jag och lillebror ätit,

MJAO!


day fourteen / a non-fictional book,

Hmm, den här var ganska svår. Vad räknas som en icke-skönlitteratär bok egentligen? :S


tillbaks,

Kom hem från Skövde igår men har inte orkat skriva nått i bloggen, latmask som man är, haha. Har haft en riktigt bra helg där nere, filmkvällar, utgång, tripp till Mariestad där det blev minigolfsspel och glass.



Inför utgången i lördags, vi såg säkert ut som tvillingar eller nått med våra gråa klänningar och svarta skor!


RSS 2.0