packa,

Har precis kommit fram till att det här med att packa inte riktigt är min grej. Tycker att det är jättejobbigt och skjuter upp det hela tiden, men nu kan jag inte skjuta upp det längre. Imorron är det flytt till Örebro som gäller. Kommer ju fortfarande bo hemma till viss del, men inte i veckorna. Och nu kommer jag inte ens ha tryggheten som jag hade när jag bodde hos systeryster ett tag, nu ska jag stå på mina egna ben för första gången och det ska bli riktigt läskigt. Vet inte om jag ser fram emot det eller inte, allt bara snurrar :S

Bild


30 oktober,

Igår var jag och hämtade nyckeln till lägenheten, så nu är det bara packa, packa och packa lite till som gäller.
Tur att jag har mina små miffon som hjälper mig;

- Så där matte, nu har vi hjälpt dig att packa klart :D


godmorron,

Fia hade en bondagård, eeeayh eeeayh oooh
Och på den gården fanns det en Hännie eeeayh eeeayh oooh
Och det var nöff nöff här och det var nöff nöff där, här nöff
där nöff, nöff nöff överallt
Fia hade en bondagård, eeeayh eeeayh oooooooooooooooh




Bild


28 oktober,

Hejhej,

Idag har jag egentligen inte gjort så mycket. Hade ingen skola men åkte till skolan en sväng ändå för att lämna in ett arbete. Efter det gick jag runt lite på stan här i Örebro med Neda och Sinko, trevlans. Köpte en grej till min Halloweenutstyrsel jag ska ha på Maddes fest som är nästa vecka :)

När jag kom hem från stadstrippen kollade jag lite Förhäxad som vanligt, haha snacka om att jag blivit beroende av den serien men den är ju såå bra. Sen när Juttaskrutta kom hem till hennes lägenhet gjorde jag pankisar, har verkligen blivit kung på det nu :D Dom går inte ens av längre när jag vänder dom, weeei.

Håll tummarna för att jag får åka och hämta hus/rumms nyckeln till min lilla bostad här i Örebro imorron eller på fredag, då är det flytt i helgen som gäller. Spännande men samtidigt lite läskigt, vet inte riktigt vad jag tycker om det än, hmm.

MJAO!



Bild på Madde och mig :)


naglar,

Vad tycks föresten om mina snygga naglar nu då? Haha :D (Lite skakiga glitterstreck, men whatever)


söt sång,

Ni får kalla det här depp-låt eller vad ni nu vill,
jag kallar den en söt sång :)



25 oktober,

Hejhej!

Blev en riktigt trevlig lördags kväll och träffade många gamla godingar som det var ett bra tag sedan jag träffade sist. Träffade bland annat Tove, min bästis på mellanstadiet :)

Bowlingen gick ju lite si så där för min del, bjöd på kvällens underhållning när jag snubblade, fasnade med tummen i klotet och stukade tummen i alla fall, haha. Efter bowlingen drog jag och Sindmark oss ner till staden för att träffa lite folk. Blev att vi gick till Strike och körde lite kareoke, hihi.

Är lat så orkar inte skriva nå mer nu,
MJAO!

P.S. Ni har väl kommit ihåg att vrida tillbaka klockan en timme? Nu är det vintertid som gäller.


24 oktober,

Ikväll ska jag spöa skiten ur Sindmark på bowling, oh yeaaaaaaaah :D
Lillebror och hans fickvän ska också med och bowla :)
Sen efter bowlingen kanske vi ska supa Patrick under bordet, haha


23 oktober,

Djungelvrål + mysiga kissar + gråa mysdressen + Snövit + bioljud + Fanta = Fias mysiga fredags kväll hemma :D


22 oktober,

Hjääääälp, ska få reda på tentaresultaten idag :/


place,

Fia har fått egen bostad, här i Örebrooo, nananananana :P


weeeei,

PM-arbetet är äntligen inskickat och klart, det här gjorde vi bra tjejor :D


morron,

Blev precis väckt av nån liten byggnisse som plingade på dörren, han skulle fixa nån lucka här hos syrran. Hatar att bli väckt, haha. Fast jag visste ju försig i förväg att det skulle komma någon nån gång under dan. Men var han tvungen att komma när jag sov? Haha


bilder,

Bild 1: Viks hejarklack
Bild 2: Dagens kvällsmat

(klicka på bilderna för att få dom i normalstor storlek)

 


17 oktober,

Hejsan hoppsan!

Började skriva lite igår när jag kom hem från hockeyn, men orkade inte skriva så mycket så tog bort det. Hockeymatchen var riktigt bra, trots att vik förlorade :( Bäst med hela matchen var nog när det i högtalarna började spelas den här barnsången ni vet "Här dansar herr gurka både vals och masurka. Grön är herr gurka, grön är hans bror. Ingen har strumpor men båda har skor" Hahaha.
Just ja, får inte glömma bort att nämna dom mumsiga godisremmarna Systeryster köpte :D

Idag tog jag och Systeryster cyklarna och cyklade in till centrum. Men jag shoppade faktiskt inte så mycket, bara lite smått och gott, haha.

Nu sitter jag och Systeryster här med varsin dator. Jag bloggar lite och hon kollar nyheter, bland annat hur Arosian (en galleria i hemstaden) kommer att se ut när den är klar efter ombyggnaden :D

Nej, nu ska jag kolla lite på Formula 1 medans jag väntar på att Körslaget med Oooola ska börja, hihi

MJAO!


hockey,

Nu ska jag och Systeryster snart iväg och kolla hockey,
tror ni att gurkorna kommer att krossa kexen? :D


morron,

Som läget ser ut nu kommer jag inte åka hem i helgen :(
(fast det innebär ju för sig bara att jag gör det nästa helg istället) 
Så får väl säga grattis till mitt lilla Miffo som fyller 2 år idag härifrån istället, haha

Grattis Brutte Charmknutte!

   


maxon jaxon,

Den här låten med Michael Jackson är för tillfället en av mina favoriter,
så gissa hur många gånger per dag den går på repeat? Haha


maat,

Blev att jag lagade pankisar, och dom blev toppen :D


15 oktober,

Hejsan hoppsan allihopa!

Var ett tag sedan jag skrev i bloggen så tänkte bara försäkra er om att jag fortfarande lever :p Har egentligen inte hänt så mycket dom senaste dagarna, hmm. Jo, har fått ett erbjudande om studentrum, weei. Bara att hålla tummarna på att jag får det :D

Igår blev det utgång med Örebrotjejorna igen. Först förfest hos Tammy Myra (snyggt smeknamn va? haha) sen drog vi vidare till Strömpis där vi dansade halva natten, hihi.

Lekte nyss duktig och dammsög här hos Systeryster, sen är planen att jag ska vara ännu duktigare och laga mat. Lagade mat igår också och eftersom att det var lill-lördag var jag ambisös *stavning :s* och gjorde kycklingfilé med potatisgratäng till, blev riktigt gott :)

Orkar inte skriva nå mer nu, men vi hörs kanske senare ikväll. Då kanske det blir att jag lägger upp nån bild, låttips eller nått sånt skoj också,

MJAO!


dagens partydjur,


12 oktober,

Jahapp, då var man tillbaka i Örebro då. Har dock kort vecka den här veckan så får se hur länge jag blir kvar här, är ju hockey på fredag som jag gärna skulle vilja se. Men är ledig från onsdag- tisdag, så hmm. Aja, får som sagt se hur jag gör.

Jag skulle vilja berätta om helsjuka gårdags kvällen/natten men skulle bli så himla mycket. Jag och tjejorna gick i alla fall vilse i regnet och var vilse i typ en timme, haha. Vi skulle köpa lite godis och så som vi skulle ha när vi plugga, och förlitade oss lite för mycket på Tamara som bor där. Vi trodde ju att hon skulle hitta liiite i alla fall så vi tänkte inte ens på att kolla vart vi gick. Och sen hittade inte hon heller så vi gick fram och tillbaka hit och dit. Vi skulle till nummer 62 och till slut var vi vid 5845, så ni kan ju förstå hur fel vi gått. Hahaha. Alltså då kändes allt bara piss, men nu sitter jag bara här i soffan och asgarvar åt det.

Orkar inte skriva så mycket mer nu, håll tummarna på att jag skriver mer senare ikväll :p

MJAO!


9 oktober,


god natt,

Idag delar kissarna med sig av min säng i alla fall, haha :D


7 oktober,

Idag har jag gjort både massa nyttiga och roliga saker;

* beställt en skolbok
* varit på bibblan och lånat en bok
* städat lite
* varit på stan med Empa och köpt skor
* och sist men inte minst bakat paj, hihi :D


dagens partydjur,


6 oktober,

Empa som har världens spindelfobi,
blev f-n riktigt stolt över dig idag :D


P.S

Jag tror jag får ta och sova på soffan i natt,
eller vad tror ni?




HAHA,

Jaa du gumman, vad finns det att säga om den här bilden? HAHA
 


5 oktober,

Hejhej, hemskt mycket hej.
 Som ni kanske har märkt har jag inte skrivit en endaste rad dom senaste dagarna. Har helt enkelt inte kännt för att blogga, men nu är jag på g igen :)

Tentan i fredags gick faktiskt bättre än väntat, kommer minst att gå godkänt i alla fall. Och på universitetet kan man ju bara få icke godkänt, godkänt och väl godkänt så tycker att det är helt okej i alla fall. Senare på fredagskvällen var det inflyttningsfest hos en kompis som gällde. Hade ganska kul, kul att träffa en hel del gamla godingar från gymnasiet :D

I lördags var familjen på en liten stadstripp, där blev det att jag köpte en skinnklänning och Lars Winnerbäcks senaste skiva, hihi.

Igår gjorde jag egentligen inte så mycket. Det mest woooowiga eller vad man nu ska kalla det jag gjorde var att övningsköra, och det gick bra. Var dock lite läskigt när det hoppa fram 3 rådjur från diket så jag var tvungen att bromsa in ordentligt.

Idag har jag varit på stan en sväng och fikat med Hammarn, Virre the Firre och Simon :)

Jaaa, det var allt jag kände för att skriva om för tillfället, hörs nog imorron,
MJAO!


1 oktober,

Nu är det officiellt första höstmånaden, och det kändes verkligen imorse. Usch och blä vad kallt det var, uggiburrburr. För tillfället sitter jag här med en kopp varm choklad med mini marsmellows i, mumsigt värre :D

Efter tv-programmet jag kollar på nu (nått kriminalserie) ska jag ta och läsa igenom allt till tentan en sista gång och sen sova. Upp tidigt imorron och skriva tenta, usch, så hinner/orkar inte skriva nått imorron på morronen. Efter tentan ska jag åka hem :D Så ni kommer inte höra från mig fören vid fem tiden imorron, håll tummarna för mig under tentan :D

MJAO!


dagens partydjur,


sjunger,

God morron go vänner!

Här sitter jag och sjunger på den där kyckling reklamen som var på tv för nått år sedan (kommer inte ihåg för vilket företag, kronfågeln?) "på torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst, lalalalalalalala, jag vill ha fredag idag."

Haha, är man knäpp så är man :p Nej men ärligt vill bara ha tentan gjord så jag slipper den här pressen som det känns som jag har. Jag känner att jag måste klara den för jag orkar inte göra omtenta om ca 5 veckor. Och ursäkta om jag tjatar om tentan i typ varje inlägg, men den upptar för tillfället en stor del av min hjärna, ska bli skönt att få den gjord imorron.

Nu ska jag iväg till skolan för att gå på ett handledarmöte inför PM uppgiften.
Ha en bra dag,

MJAO


RSS 2.0